Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. april 2022 i alle områder

  1. Et litt tilfeldig valgt innlegg fra Hanche-tråden: Allerede da, i 2018, ble det foreslått å prøve Pignatel som erstatter for Hanche. Vi har ventet og ventet og ventet. Men da vi gikk inn i 2022 var Pignatel fortsatt tenåring. Det er først neste år han er like gammel som det Hanche var da han hadde den vanskelige vårsesongen. Til Pignatel er det vel egentlig bare å si det samme som geirti skrev i siste linjen i sitatet over. Kanskje med unntak av at jeg synes han bør få fortsette akkurat nå. Han blir ikke bedre av å sitte på benken, og slik Hanche fikk utvikle seg ved siden av MMS og Demidov kan Pignatel utvikle seg ved siden av Næss og Wangberg. At han i tillegg er mer komfortabel med ballen er et pluss vi ikke skal undervurdere når vi skal styre kamper.
    9 liker
  2. Du må nesten spørre Bjarmann selv, men jeg tror han og trenerne føler at venstrebacken har vært en utfordring lenge, ikke minst med Jeppe Moes langvarige skade - og at Thor Lange gir valgmuligheter både som back og kant. Pluss at han (også) er en ressurs i gruppa og i garderoben.
    8 liker
  3. En av mine store gleder ved å være Stabæksupporter er å se gutta trene. Da kan man, i tillegg til å observere, prate litt med Bjarmann, Finstad, Granli, Bjørn Helge Riise (sønnen hans trente med A-laget i dag), Belsvik og Ravnaas. De er alltid hyggelige, åpne og engasjerte. I formiddag var det fullt trøkk på Tobbebanen og spent forventning inn mot "Kampen om tabelltoppen" mot Ulf Sandnes på mandag. I tillegg var det en ny spiller utpå der. Han heter Luc Kassi og har endelig blitt i stand til å spille matchpreget fotball, om enn bare i én omgang i dag. Men han spilte!!!. Noen korte utdrag og vurderinger fra ekspertisen: - Stabæk valgte i vinter å satse på Herman Geelmuyden i mellomrommet mellom midtbane og angrep. Sitat Bjarmann: "Herman er en av de tre-fire beste i denne rollen i Norge når han spiller som nå. Han tar for seg og er nøkkelspiller for oss. - Bjarmann: "Kaspar har tatt store steg og er en midtstopper som spiller enkelt og knapt gjør feil, samtidig som hans er god til å bryte og sterk i lufta". - Emil Botheim deltok på treninga med liv og lyst. Ingen tvil om ast han digger Stabæk . Bjarmann: "Botheim er super å ha både på feltet og i garderoben. Han snakker med alle, ikke minst de unge, og sprer masse godt humør". - Wangberg/Bjørn Helge Riise/Steffen Ravnaas : "Det vi driver med nå sammenlignet med i forrige sesong, er som natt og dag. Det er nesten utrolig at vi har hevet nivået så mye på kort tid, dvs. siden midten av januar." - Fredrik Krogstad: "Vi er OBOS-ligaens beste bortelag, fordi vi er vant til å spille på et raskt kunstgress. Mandag går kampen på Nadderud, og det blir en test på om vi kan forvente god fotball tross humper og hull. Vinner vi denne...!" Sist, men ikke minst: Han Stabækspilleren som gikk til Odense og som vi hentet hjem for noen uker siden som venstreback (går det an å ikke huske hva han heter???) er - igjen i følge Bjarmann, "en av de beste signeringen vi har gjort i år". Da er det bare å hente frem Stabækflagget, prøveknyte skjerfet, snakke med naboen om matchen, komme tidlig på Nadderud på mandag og se om vi kan styre spillet til 3 poeng mot dagens serieleder.
    8 liker
  4. Hadde vært helt fantastisk om det kom 1.648 på søndag. Oppfordrer alle medlemmer av $$ til å nye vårsolen på Nadderud på søndag
    4 liker
  5. Unggutta skal ikke få spilletid for å være greie med de, men vi må akseptere at de svinger mer i prestasjonene enn de etablerte. Det er lett å glemme at utviklingskurven ikke er lineær. Hanche er et godt eksempel, mange andre kan også nevnes.
    3 liker
  6. Dette er jeg veldig enig i! Nå hadde jeg en mistanke om at det kom til å bli slik, men det er veldig gledelig å se.
    3 liker
  7. Eller så utvikler han seg litt i rykk og napp- slik mange før han..
    2 liker
  8. Med seier mot Sandnes Ulf, vil vi kunne innta tabelltoppen!
    1 liker
  9. Minner litt om Hanche, tror vi får se samme utvikling med Piggy. Veldig lovende, så går det dårlig, så går det veldig bra igjen og tilslutt solgt.
    1 liker
  10. Emil Botheim høres spennende ut👍😀
    1 liker
  11. Kassi trener MED laget.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...