Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. april 2022 i alle områder

  1. Valgkomiteen og styret hadde konkludert med at alle kandidater var valgbare, basert på én ekstern vurdering som de hadde bestilt. Medlemmer var uenige i konklusjonen, og hadde også vært i kontakt med NIF sine advokater for å få deres vurdering av saken. Denne vurderingen sådde større tvil rundt valgbarheten. Medlemmene var derfor interessert i at det ble gjort ytterlige undersøkelser, og basert på det så gikk styret inn for å utsette alle valg til nytt ekstraordinært årsmøte. Medlemmene (med et flertall på 15 mot 13 stemmer) ville derimot at valgkomiteen skulle velges nå, og alle andre valg utsettes til nytt ekstraordinært årsmøte. Som Posse skriver ble da Mortimer benket inn i valgkomiteen, og Mimi Berdal valgt til ny leder. Valgkomiteen vil så jobbe videre med sin innstilling frem mot nytt ekstraordinært årsmøte.
    12 liker
  2. RANHEIM - STB | 9. MAI 2022, KL. 18:00 Avreise: 9. mai, kl. 07:40 Pris: kr 500 Påmeldingsfrist: 4. mai, kl. 23:59 ___ Da prøver vi oss på en ny busstur, denne gangen mot Ranheim! Det er forventet et stort antall studenter og andre tilreisende, hadde vært gøy med en buss også! Vi reiser såpass tidlig at vi både rekker en burger og pub! ___ Meld deg på turen her! -> Kamp billett kjøpes her! ->
    6 liker
  3. Kjenner du mange som liker å handle tjenester eller produkter med lav kvalitet til altfor høy pris, som man i ettertid forbanner deg over? Jeg må innrømme at jeg ikke bruker penger på Stabæk når kvaliteten er som den er. Hvorfor betale penger for å bli skuffa når jeg kan bli skuffa helt gratis andre steder?
    2 liker
  4. Gode hjemmekamper har alt å si både for oppmøte og sjans til opprykk. Etter ifjor høst og ivår er det ikke verst at så mange betaler så mye for å gå skuffet hjem annenhver mandag?
    2 liker
  5. Håper at du forstår at jeg bare tuller. Jeg spiller gratis, og aner ikke hva Slum gjør med billettpengene.
    2 liker
  6. Det ble relativt jevnt under avstemningen nå på tirsdag, så det er kjempeviktig at så mange som mulig melder seg inn - og stiller på årsmøtene.
    2 liker
  7. 2 liker
  8. Vi er rundt 50 allerede og vi blir bare fler og fler. Alle til Trondheim!
    2 liker
  9. Ja, kjenner mange som gjør det. De kalles ekte supportere, altså folk som støtter klubben sin i tykt og tynt.
    1 liker
  10. Vi har altså 16 mai kamp! Nå må klubben virkelig på jobb her for å mobilisere. Jeg vil se spillerne på skoler og kjøpesenteret, konkurranser/premier i sosiale medier og en masse promotering i dagene fremover. Kan like gjerne gi ut en haug med gratisbilletter/2for 1 kampanje så det blir en kul ramme rundt kampen. Flaut å høre tilskuertallene bli lest opp om dagen.
    1 liker
  11. Kommer det noen gang til å bli mulig å melde seg inn i Stabæk fotball? Føles ganske rart å melde seg inn i IF når man ikke er aktiv selv eller har barn som skal drive med idrett
    1 liker
  12. Ser flere lag legger inn en match i pausen nå, lurt!
    1 liker
  13. Det er ikke lov å stemme med fullmakt (iht NIFs lover).
    1 liker
  14. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8132573 alle Blaa-spillere var involvert i to kamper med unntak av Maxwell Daddy Kerdoe
    1 liker
  15. Interessant at det kom over 900 på årsmøte til Rosenborg https://www.nrk.no/trondelag/historisk-arsmote-i-rosenborg-_rbk__-stemmer-over-fusjon-mellom-herre--og-kvinnelag-og-ny-styreleder-1.15946299
    1 liker
  16. Om å gjøre å melde seg inn raskest mulig for å være helt sikker på å ha stemmerett på ekstraordinært årsmøte som avholdes senest 20. juni.
    1 liker
  17. Kan legge til at keeperen til AB ble kåret til sitt lags beste spiller.
    1 liker
  18. Det er bare å benytte sjansen til igjen og oppfordre folk til å melde seg inn i klubben. https://club.spond.com/landing/signup/stabækif
    1 liker
  19. Føler litt at det vi trenger er en solid dose selvtillit. Det blir ofte trygge løsninger når vi nærmer oss målet. Det er ingen som klarer å spille seg gjennom etablert forsvar med sikkerhet. (Da ville det vært mange mål i fotball..) I stedet for å prøve på løp inn i boks, prøve på stikkere, prøve å pushe ender vi med å være reserverte på 25 meter. I Obos ser det ut til å bli et problem at lagene legger seg bak. Målet til Nouri i går var pent, men legg merke til hvor for forsvarere som var innenfor 25 meter fra eget mål. Det var knappest så Sandnes Ulf hadde så få så nærme mål i hele kampen. Inkludert da de hadde ballen selv. Så få forsvarere kommer vi aldri til å treffe i Obos. Vi må tørre å prøve, og heller slippe til noen flere kontringer i mot.
    1 liker
  20. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8115943 debut: Oskar Spiten-Nysæter (debutmål) Markus Lennart Seim-Monsen Sebastian Olderheim
    1 liker
  21. Sett bort i fra Bodø og fokus tilbake på STB. Så var tapet mot Sandnes Ulf unødvendig, skal ikke tape på Nadderud i Obos. Men er litt mer håpfull enn på lenge, vi er ett bedre lag enn da vi var i OBOS sist. Vi kommer til å lære av kamper underveis og det er nøyaktig det jeg håper Ulf kampen var. Syntes alt i alt at vi har tatt noen positive steg og ser litt bedre ut. Trenger nok en ny spiss til sommeren, men har litt troa igjen. Må bli bedre på hjemmebane, men langsiktig så kan dette bli bra, veldig bra. Opprykk i år er fortsatt det eneste som er godt nok though.
    1 liker
  22. Ja, helt naturlig at Norges suverent beste lag klarer å sutre seg til en walkover.. la oss alltid legge til rette, slik at de beste klubbene får millioner sprøytet inn i budsjettet sitt, sånn at de potensielt kan kjøpe seg enda større konkurransefortrinn.
    1 liker
  23. Da ble altså valg av styre på nytt utsatt til senest 20. juni. Morten Dahl / Mortimer er benket inn som nytt medlem mot Tor Q Aaserød. Mimi Berdal valgt til leder av valgkomiteen. Møtet fortsetter nå med redegjørelser fra økonomiansvarlig.
    1 liker
  24. Jeg skrev ned og sendte fra meg noen tanker i forkant av årsmøtet, og det er vel like greit at jeg legger dem her også. Vel møtt. Noen tanker om Klubben vs. Stabæk Fotball AS som samlende eller splittende organisasjon: Klubbstyret har vedtatt at Stabæk Fotball skal være for herrer, damer og bredde. Imidlertid er det slik at alle klubbens inntekter overføres til SFAS, men SFAS garanterer bare for underskudd hos kun garanterer for A- og B-lag herrer og gutteakademiet, ikke Stabæk Fotball Kvinner eller bredden. Dette satte oss i situasjonen på årsmøtet i mars der damene ble satt opp mot bredden på grunn av at markedsavdelingen solgte 800’ for lite i spons. SFAS er ikke for hele Stabæk. Så kommer rolleblandingen. Klubben har rett til å utnevne 2 medlemmer i AS-styret. De 2 plassene er det Espen Moe og Peer Christensen har. PC er valgt inn i klubbstyret av klubbens medlemmer for å ivareta klubbens interesser, samtidig er han i AS-styret der han har 4,5% av aksjene. Tor Q. Aaserød sitter i valgkomiteen i klubbstyret. Han eier nesten 10% av aksjene i SFAS. Aksjonærer har dermed innflytelse nærmest overalt, fra klubbens valgkomité, styre og nylig ved at klubbens daglige leder får bonus dersom SFAS går i pluss. Slik innkallingen til dagens årsmøte er utformet mener den sittende ledelsen at personer som eier aksjer i SFAS er valgbare til klubbens styre, og dermed kan aksjonærer fortsatt sitte på begge sider av bordet når det for eksempel lages en samarbeidsavtale som sier at alle inntekter i klubben skal flyttes ut til et selskap styremedlemmene i begge leirer eier sammen. Dette er svært uryddig og jeg mener vi er nødt til å rydde opp i dette for å hjelpe klubben på beina. Dette er en vedvarende problemstilling der supporterne har møtt lite annet enn taushet, unnvikende svar og forsikringer om at styremedlemmer og aksjonærer i SFAS også heier på Stabæk.
    1 liker
  25. Sånn som klubben driftes nå kan det hende det holder med tribuner rundt tobbebanen og noen hibas doer.
    1 liker
  26. For de som er interessert kan jeg jo minne om at Stabæk møter Brann på Nadderud søndag kl 1500. Jon glemte visst det i farten
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...