Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. april 2022 i alle områder

  1. Ja, kjenner mange som gjør det. De kalles ekte supportere, altså folk som støtter klubben sin i tykt og tynt.
    21 liker
  2. Så statistikk er nyttig, men likevel ikke nyttig? Det er kommunisert at det jobbes med en rekke ting, blant annet gjenvinning høyt i banen. At vi mot Sandnes tredoblet antall gjenvinninger er et tegn på at det går riktig vei. Å bli bedre i faser i spillet vil etter hvert lede til seire. Det kan da ikke være kontroversielt? Brann underpresterte ift xGen sin i fjor, ja. De to lagene med dårligst xG var Stabæk og Mjøndalen. Begge rykket ned. Tilfeldig? Statistiske avvik finner man alltid, noen vinner også i Lotto selv om det er helt usannsynlig. Men jevnt over er det god sammenheng mellom stats og resultater.
    7 liker
  3. Vi kommer fra en elendig sesong i fjor, vi har 2 elendige kamper på hjemmebane bak oss, vi har en ukarismatisk hovetrener med skjør tilitt og svak taktisk tilnærming - hvorfor skal den jevne publikummer komme? Grunnfjellet er der, men vi fyller ikke stadion med det vi har levert så langt.
    6 liker
  4. Neida, men vi tapte fremdeles kampen 1-0, vi tape skudd på mål 3-2 og vi taper fordi vi spiller taktisk lite smart på en måte som var forventet av motstander. Ulf var godt forberedt på både Nadderud og Stabæk og tok vare på den muligheten de fikk. At vi ikke skaper mer skyldes ikke bare våre egne mangler, men også godt forsvarsspill av Ulf. Når det gjelder statistikken så er det for få observasjoner til å kunne kalle det en trend. Dermed fremstår det mest som et klosset forsøk på å dempe kritikken mot spillet og mangelen på resultat i de 2 første hjemmekampene. Det jeg synes er betenkelig er at vi ikke så ut til å ha tatt noe lærdom av kampen mot Sogndal om hvordan vi skal mestre dårlig underlag og godt organiserte forsvar. Det må vi beherske skal vi rykke rett opp igjen.
    5 liker
  5. Å bruke tre kamper som utgangspunkt for å tolke trender er underlige greier og fremstår, som du sier, som et forsøk på å skjule realitetene. Hadde de "valgt" å sette Åsane-kampen som første kamp i en trendrekke - ville omtrent alle piler pekt nedover. Når man, "tilfeldigvis", har Sogndal-kampen som første kamp, skal det ikke mye til for at ting peker oppover.. Jeg håper virkelig at fokuset til trener og spillerne nå er på hva som må forbedres og ikke at tapet skyldes uflaks. Parametere som ballbesittelse osv er null verdt. Tror det feks passet matchplanen til Berntsen og SandnesU. perfekt. Positivt: gjenvinninger og godt samlet press når vi mister ballen. Bare for å ha det klart - Vi må opp mange hakk om vi skal spille på denne måten. Vi kommer sikkert til å møte mange lag som kommer til å la oss styre kampene, kontre på oss og kynisk utnytte feilene våre. Kampen mot Ulf var ikke uflaks, men udyktighet.
    4 liker
  6. Brann var nr 7 på xG tabellen i fjor og rykket ned... jeg ser ikke poenget ditt @Odd. Statisitkk er nyttig det, men det nytter ikke å sitte og se på et ark og si - de statsene vi har plukket ut ser sikkelig bra ut når vi ikke vinner kampene likevel. Det blir bare dumt.
    4 liker
  7. Før Sandnes Ulf-kampen kom vi fra 2-1-0 de første tre kampene, rundspilling av Åsane på bortebane og spilte for å ta over toppen av tabellen. Bedre reklame enn forrige seriekampen mot Åsane var det jo vanskelig å lage. Det var heller ikke nok. Dette stikker nok ned i det store dypet av (manglende) lokal fotballinteresse. Og så klart: Om praten på arbeidsplasser i Bærum spinner i like negativ retning som på forumet er det jo ikke rart at folk ikke gidder..
    4 liker
  8. Klart man kan unne seg en ferie, samme uka som man ikke klarer å bryte ned Bryne hjemme og går på et pinlig 0-1 tap. Et lite år, halvannet, etter at treningskulturen i laget var et tema. Jeg skjønner godt at folk ikke gidder å bruke hverken tid eller energi på klubben lenger.
    4 liker
  9. Vel Sandnes hadde 3 skudd på mål mot Stabæks 2. Ofte avgjørende😅
    3 liker
  10. Vi tapte fortjent? Mot Sandnes Ulf?? Da har vi ikke sett samme kampen. Gi Wernersson og han karen som scoret for dem mulighet til å skyte igjen. Tipper Wernersson treffer på 9 av 10. Han bommer på 9 av 10.
    3 liker
  11. Gjør deg dummere enn du er? Han viser mange tall, starter med noe så enkelt som mål, så viser han gjennvinnger før han går innom posession og fortsetter med avslutninger. Hvordan kommer du til at posession er viktigere enn mål? Forventete mål, xG, er etter hvert et ganske innarbeidet begrep. Hvis du tenker på Sandnes Ulf-kampen, hvordan tror du xG for Stabæk og Sandnes Ulf så ut?
    3 liker
  12. Et par ting er det neppe stor uenighet om: Det kommer flere tilskuere når man vinner Eliteserien enn når man spiller i Obos. Det kommer flere tilskuere når man vinner kamper enn når man taper kamper. - Hva er kritikken i innlegget over? At vi ikke vinner, eller at vi spiller "kjedelig fotball"? Jeg tror det er så enkelt at når man begynner å vinne kamper, så er laget mer attraktivt. De som heiet på Sandnes synes sikkert det var en underholdende kamp på mandag, selv om de knapt hadde ballen. (Hadde det blitt 0-0 hadde de sikkert også synes det hadde vært en bra kamp, fordi det var et bedre resultat enn de hadde fryktet.)
    3 liker
  13. mmmh - jeg liker ideen - men jeg er fryktelig usikker på appliseringen... er possesion viktigere enn mål.. om vi har så positiv trend - hvorfor har vi ikke scoret på hjemmebane ennå? Hvordan forklarer man det...
    3 liker
  14. Jeg har ingen store forventninger til at vi selger ut Nadderud til 16 mai, for ja hadde vi spilt fantastisk fotball og hatt full pott så hadde det vært enklere. Men jeg forventer at klubben gjør alt det de kan for å øke interessen rundt slike dager som dette. Selv kommer jeg alltid til å kjøpe billett.
    3 liker
  15. Altså. Antall skudd på mål? La oss få flere som sikter på keeper i stedet for krysset... Det var smart av Ulf å ta vare på den muligheten de fikk. Jeg våger å påstå at hvis Åsane og Skeid fremover "tar vare på mulighetene de får" så kommer de to lagene til å rykke opp. Å score på sin eneste store sjanse er selvfølgelig en god egenskap, men vi vet vel begge at det ikke varer over en hel sesong? Som du selv skriver: for få observasjoner.. "At vi ikke skaper mye"? Hva tenker du om at vi står med dobbelt så mange forventete mål? Det virker litt rart at du berømmer Sandnes Ulf for å ha spilt en god og smart kamp, mens vi er dumme og taper fortjent når tallene sier at vi skaper dobbelt så mye? Det er lov å si at man ikke er fornøyd med spillet osv. Det kunne vært bedre, det ser alle. Vi har masse å jobbe med. Men jeg forstår ikke poenget med å stemple denne kampen som en fortjent seier for Ulf.
    2 liker
  16. «Det er tre typer løgner: løgn, forbannet løgn, og statistikk.»
    2 liker
  17. Bra link: https://footystats.org/norway/first-division Det må glede deg å se at Stabæk har nest minst forventete mål mot, siden du tross alt var opptatt av at det første vi måtte prioritere var å få skikk på forsvarsspillet? Nevnte side har forøvrig disse statsene: Posession: 70-30 Avslutninger: 15-6 Cornere 5-1 Forventete mål: 2,13 - 1,11 Avslutninger og cornere, og til stor grad posession er jo facts som er vanskelig å få veldig feil. Forventete mål er litt mer avhengig av den som vurderer kampen. Så da spør jeg for tredje gang: Hva synes @@ringo om sjanseskapingen i kampen? Mener du at footystats er helt på villspor når de har dobbelt så høyt antall forventete mål for oss?
    2 liker
  18. Ikke verst at klubben på 7 plass i OBOS ligaen kan lønne en egen fagsjef i fotball! når Jon samtidig sier: «Vi kan slite med likviditet her. Vi må finne en løsning for hvordan vi skal hente inn penger»
    2 liker
  19. Bayern ville nok slått Sandnes Ulf 10 av 10 ganger, men det skjer også at det beste laget ikke vinner. Jeg spurte deg om hva du tenker om xG og sjanser i kampen? Slik jeg husker det har Sandnes Ulf én farlig avslutning, og det er når de er 1 mot 1 på en kontring, ballen spretter på en tue og han lukker øynene og skyter på volley fra 16 meter. Sjansen til Wernersson er 10 ganger større. Selvsagt er det delvis udyktighet av Wernersson. Lewandowski setter den osv. Samtidig kan man ikke ignorere det at selv Messi av og til bommer på store sjanser. Det er ikke definert som udyktighet. Det er sånt som skjer. Kanskje fortjente vi ikke å vinne. Kanskje skapte vi ikke nok til det. Men jeg vil også si at om noen mener vi fortjente å tape (jeg ser at det ikke er det du skriver, men kan jo spørre hva du tenker?) så er det noe galt med fotballbrillene. Vi må fikse ting stegvis. At v vinner ballen mye høyt oppe, og at vi kommer til mange innlegg er en forbedring. Så mangler vi mye i boksspillet og i presisjon på innleggene. Men vi kommer nå i hvert fall så langt. Hvor mange innlegg hadde Sandnes Ulf mot etablert forsvar?
    2 liker
  20. xG var på sitt minst nyttige da RBK slo VIF 5-0 i 1999. Drillo trente VIF og sa de var best på sjanser. Nils Arne klinte til: æ tæll itj sjansa, æ tæll mål!😅
    2 liker
  21. Er trenden så god etter de tre siste kampene at man nå har tatt ferie?? Åsane kampen var god, men trenden mot Sogndal/ Ulf på hjemmebane var vel ikke akkurat oppløftende?
    2 liker
  22. Vi har altså 16 mai kamp! Nå må klubben virkelig på jobb her for å mobilisere. Jeg vil se spillerne på skoler og kjøpesenteret, konkurranser/premier i sosiale medier og en masse promotering i dagene fremover. Kan like gjerne gi ut en haug med gratisbilletter/2for 1 kampanje så det blir en kul ramme rundt kampen. Flaut å høre tilskuertallene bli lest opp om dagen.
    2 liker
  23. Håper at du forstår at jeg bare tuller. Jeg spiller gratis, og aner ikke hva Slum gjør med billettpengene.
    2 liker
  24. Valgkomiteen og styret hadde konkludert med at alle kandidater var valgbare, basert på én ekstern vurdering som de hadde bestilt. Medlemmer var uenige i konklusjonen, og hadde også vært i kontakt med NIF sine advokater for å få deres vurdering av saken. Denne vurderingen sådde større tvil rundt valgbarheten. Medlemmene var derfor interessert i at det ble gjort ytterlige undersøkelser, og basert på det så gikk styret inn for å utsette alle valg til nytt ekstraordinært årsmøte. Medlemmene (med et flertall på 15 mot 13 stemmer) ville derimot at valgkomiteen skulle velges nå, og alle andre valg utsettes til nytt ekstraordinært årsmøte. Som Posse skriver ble da Mortimer benket inn i valgkomiteen, og Mimi Berdal valgt til ny leder. Valgkomiteen vil så jobbe videre med sin innstilling frem mot nytt ekstraordinært årsmøte.
    2 liker
  25. Ny kamp for døren den siste dagen av april (merk det). Vi har møtt laget fra andre siden av elven 24 ganger i obligatorisk kamp. Det har gitt 12 seire, samt seks uavgjorte og seks tap (merk cupfinalen 2011 står i statistikken som uavgjort, men tror de fleste føler det som en seier). Vi har ikke møtt Røa siden 17. august 2019 siden begge lag tok hvert sitt år på trinnet under. Ellers kan jo nevnes at fire av de seks tapene er i de fire siste kampene (samt et i 2016), så på tide å sette skapet på plass, og ikke minst sørge for at Røa fortsatt er der de hører hjemme på tabellen. Her er hva klubben skriver: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2204-stb-ts-roa-pre
    1 liker
  26. Ja, i følge kampfakta så gjorde vi det. Så ser ikke hvorfor det er useriøst egentlig. Ingen er uenig i at vi hadde ballen mest. Spørsmålet er hvorfor vi ikke klarer å omsette overlegen kvalitet og ballinnehav til tellende resultat. Hvorfor vi ikke tilpasser oss underlag og motstander bedre. Hvorfor vi ikke tar lærdom av kampen mot Sogndal. Hadde Nadderud vært like strøken som banen til Åsane hadde det kanskje gitt mening å spille slik vi gjorde - nå ga vi derimot bort unødvendige poeng til Ulf…
    1 liker
  27. Nå er jo han primært back da... sjelden de ligger øverst på toppscorerlista.
    1 liker
  28. Tapte skudd på mål 3-2? Kan vi ikke prøve å holde dette på et seriøst nivå. Man kan mene mye om vår prestasjon, men at vi var best i banespillet og skapte mest må vi kunne klare å enes om. Ja, vi tapte kampen. Det er en akseptabel tilnærming at man får det man fortjener og at resultatet dermed er eneste parameter å måle etter. Men da kan man ikke samtidig klage på spillet og spillestil. Da må også 3-2 mot Skeid være helt strålende, for kampen ble jo vunnet. Personlig var jeg veldig overrasket over hvordan kampen mot Sandnes ble. Jeg hadde forventet en mye jevnere kamp enn vi fikk. Så egentlig for meg Sogndal-kampen på nytt, altså en kamp der vi er marginalt bedre i spillet. Både Skeid og Sogndal er klart svakere prestasjoner enn Sandnes-kampen fra oss, noe xG klart underbygger. Man kan kanskje si at vi slet med å bryte gjennom muren til Sandnes og derfor ikke fortjente å vinne. Men at Sandnes fortjente seieren får du meg aldri med på. De scoret et ekte flaksemål - lukke øynene, kline til og håpe på det beste - og skapte så og si null og niks ellers. En kamp med dette kampbildet taper vi mindre enn 1 av 10 ganger.
    1 liker
  29. "En svært anstendig lønn hører jeg" leser jeg som at du ikke har peiling i det hele tatt, men har lyst at dette skal være et problem. Har du noe mer konkret? Hva tenker du om fordelingen hans på arbeidsoppgaver på akademiet og rundt A-laget? (Eller vet du bare lønnen hans, ikke hva han gjør?)
    1 liker
  30. Ja statistikk er nyttig om det brukes riktig. Det hjelper ikke med gjenvinning på siste 3. del eller possession om det ikke gir noen forklaring på hvorfor vi ikke vinner kampen. Det høres jo nesten ut som om det var uflaks at vi ikke vant - hvilket det ikke var.
    1 liker
  31. Grunnspillet(6): Mål: Siri Nordeide Grønli 2 Zara Jönsson 2 Andrea Anderdal 1 Maiken Bjørndalen 1 Iris Omarsdottir 1 Målgivende: Andrea Anderdal 1 Silje Bjørneboe 1 Linn Huseby 1 Justine Kielland 1 Iris Omarsdottir 1 Kim Sundlöv 1 Smilla Vallotto 1 Målpoeng: Siri Nordeide Grønli 2+0 2 Zara Jönsson 2+0 2 Andrea Anderdal 1+1 2 Iris Omarsdottir 1+1 2 Maiken Bjørndalen 1+0 1 Silje Bjørneboe 0+1 1 Linn Huseby 0+1 1 Justine Kielland 0+1 1 Kim Sundlöv 0+1 1 Smilla Vallotto 0+1 1
    1 liker
  32. Hva skal man si..? Flott at man fokuserer på de meget gode tallene og trendene i en kamp man tapte egentlig tapte fortjent?
    1 liker
  33. Han nevnte heller ikke de 30 innleggene som ikke skapte noe som helst😊
    1 liker
  34. Med bare positive trender og nå et fall til 7 plass på tabellen, blir jeg litt urolig😊
    1 liker
  35. Fotball er underholdning. Det er ikke nok å stå å slå ballen frem og tilbake på midten i 2x45 minutter og håpe at det skal holde til en heldig seier i ny og ned. Det er ikke bare det at folk er negative til mye av det klubben og trener viser av manglende utvikling om dagen, men de fleste jeg snakker med er jo helt likegyldig. Da blir det vanskelig å trekke andre en die-hard supportere på kamp.
    1 liker
  36. Kjenner du mange som liker å handle tjenester eller produkter med lav kvalitet til altfor høy pris, som man i ettertid forbanner deg over? Jeg må innrømme at jeg ikke bruker penger på Stabæk når kvaliteten er som den er. Hvorfor betale penger for å bli skuffa når jeg kan bli skuffa helt gratis andre steder?
    1 liker
  37. Gode hjemmekamper har alt å si både for oppmøte og sjans til opprykk. Etter ifjor høst og ivår er det ikke verst at så mange betaler så mye for å gå skuffet hjem annenhver mandag?
    1 liker
  38. Ingenting er som ferie i april alt etter et pinlig tap😀
    1 liker
  39. Føler litt at det vi trenger er en solid dose selvtillit. Det blir ofte trygge løsninger når vi nærmer oss målet. Det er ingen som klarer å spille seg gjennom etablert forsvar med sikkerhet. (Da ville det vært mange mål i fotball..) I stedet for å prøve på løp inn i boks, prøve på stikkere, prøve å pushe ender vi med å være reserverte på 25 meter. I Obos ser det ut til å bli et problem at lagene legger seg bak. Målet til Nouri i går var pent, men legg merke til hvor for forsvarere som var innenfor 25 meter fra eget mål. Det var knappest så Sandnes Ulf hadde så få så nærme mål i hele kampen. Inkludert da de hadde ballen selv. Så få forsvarere kommer vi aldri til å treffe i Obos. Vi må tørre å prøve, og heller slippe til noen flere kontringer i mot.
    1 liker
  40. Først må du si hva du mener med balltempo, skal spillerne slå hardere pasninger for da går ballen fortere? Skal de bare spille den til en medspiller, uten å vite om det er det beste alternativet? Ref Sergio Busquets bruker ofte flere touch på ballen, får motspillere til å flytte på seg ved å bruke flere touch å flytte på blikket, for så å finne ledig spiller i en bedre posisjon. Tenker det er bedre å spille en medspiller i en god posisjon enn å spille den så raskt man kan videre for at ballen skal gå fort. Stabæk har jo nå fått det til i 2 av 4 kamper, forstår jeg deg rett hvis du mener at Stabæk skal ligge lavt på Nadderud å kælke ballen langt til vi er i slutten av mai?
    1 liker
  41. Jeg tar av meg hatten for Nikolai, han har stått sykt på og har mye av æren for at det har blitt så bra. 🎩
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...