Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. mai 2022 i alle områder

  1. Bohinen og Salernitana med nok en seier i dag, mot Venezia. 13 poeng på de siste fem kampene og med det over streken med tre kamper igjen.
    8 liker
  2. Påmeldt! Når er fysisk test? er det biip-test? Coopertest? (vi vet alle at jeg kommer til å finne puben, og at den eneste formen jeg trenger finner jeg der..)
    4 liker
  3. Noen grunn til at du valgte akkurat de delene av artikkelen, og ikke: Glimt-mann: - Jeg vil ikke gå inn avtalen spesifikt, men det er en reell problemstillinge for oss at vi ikke får alt av overgangssummen her. (eller noen av de andre avsnittene der Glimt-mannen forteller om rettigheter, at UEFA er koblet inn osv.) Jon: - Vi har selvfølgelig forståelse for at det er større utfordringer enn dette i verden akkurat nå.
    2 liker
  4. Så det er ingen lett jobb for klubben og vurdere hvem som skal få kontrakt eller ikke. Fossum fikk kontrakt, men «gikk vel lei» av fotball…
    1 liker
  5. Hvem kan si nei til byvandring i Raufoss. Ikke jeg! Hvordan tenker tursjefen at vurderingen av formen til de potensielle deltakerne, skal foregå?
    1 liker
  6. Ekstra ekstraordinært årsmøte avholdes torsdag 16. juni klokken 18:00. https://www.stabak.no/nyheter/nytt-ekstraordinaert-arsmote-avholdes-16.juni Dette betyr at de som melder seg inn i klubben senest onsdag 18. mai får stemmerett til møtet. Innmelding gjøres her: https://club.spond.com/landing/signup/stabækif
    1 liker
  7. Veldig mye skryt av Bohinen på Twitter. Så også siste del av kampen i dag, hvor de stort sett ble presset kraftig av Atalanta, men Bohinen viste frem både gode gjenvinninger og bra offensivt spill. Moro at enda en blaa midtbanespiller lykkes i Italia. CSKA-oppholdet var vel ikke det helt store, så får håpe det blir muligheter til å fortsette i Serie A.
    1 liker
  8. Sto ved siden av en pappaene til unggutta. Han sa at dette er god læring for gutta. De er vant til å vinne, og ser i en sånn kamp hva som kreves på «neste» nivå. De er også veldig fornøyd med trenerduoen. Jeg er glad vi har foreldre og trenere som av og til kan se «bak» resultatet, og ikke som andre, kun se resultatet på «tekst-tv» og tolke deretter.
    1 liker
  9. Eller så kan du bare svare på spørsmålet
    1 liker
  10. "En svært anstendig lønn hører jeg" leser jeg som at du ikke har peiling i det hele tatt, men har lyst at dette skal være et problem. Har du noe mer konkret? Hva tenker du om fordelingen hans på arbeidsoppgaver på akademiet og rundt A-laget? (Eller vet du bare lønnen hans, ikke hva han gjør?)
    1 liker
  11. Bayern ville nok slått Sandnes Ulf 10 av 10 ganger, men det skjer også at det beste laget ikke vinner. Jeg spurte deg om hva du tenker om xG og sjanser i kampen? Slik jeg husker det har Sandnes Ulf én farlig avslutning, og det er når de er 1 mot 1 på en kontring, ballen spretter på en tue og han lukker øynene og skyter på volley fra 16 meter. Sjansen til Wernersson er 10 ganger større. Selvsagt er det delvis udyktighet av Wernersson. Lewandowski setter den osv. Samtidig kan man ikke ignorere det at selv Messi av og til bommer på store sjanser. Det er ikke definert som udyktighet. Det er sånt som skjer. Kanskje fortjente vi ikke å vinne. Kanskje skapte vi ikke nok til det. Men jeg vil også si at om noen mener vi fortjente å tape (jeg ser at det ikke er det du skriver, men kan jo spørre hva du tenker?) så er det noe galt med fotballbrillene. Vi må fikse ting stegvis. At v vinner ballen mye høyt oppe, og at vi kommer til mange innlegg er en forbedring. Så mangler vi mye i boksspillet og i presisjon på innleggene. Men vi kommer nå i hvert fall så langt. Hvor mange innlegg hadde Sandnes Ulf mot etablert forsvar?
    1 liker
  12. Så statistikk er nyttig, men likevel ikke nyttig? Det er kommunisert at det jobbes med en rekke ting, blant annet gjenvinning høyt i banen. At vi mot Sandnes tredoblet antall gjenvinninger er et tegn på at det går riktig vei. Å bli bedre i faser i spillet vil etter hvert lede til seire. Det kan da ikke være kontroversielt? Brann underpresterte ift xGen sin i fjor, ja. De to lagene med dårligst xG var Stabæk og Mjøndalen. Begge rykket ned. Tilfeldig? Statistiske avvik finner man alltid, noen vinner også i Lotto selv om det er helt usannsynlig. Men jevnt over er det god sammenheng mellom stats og resultater.
    1 liker
  13. Vi er rundt 50 allerede og vi blir bare fler og fler. Alle til Trondheim!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...