Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 05/12/2022 in all areas

 1. Ti år siden i dag. Aldri glemt. Fortsatt en av oss. 💙Tor Marius💙
  38 likes
 2. Det var ikke enkelt pga. følelsene rundt tapet som kom tilbake for oss, men ... Her har vi satt sammen en liten sak om Gromstad med minner fra "oss": Belsvik, Tunold og Lange. Pluss Mix sine ord som han legger ut hvert år. https://www.stabak.no/nyheter/vi-minnes-tor-marius-gromstad
  35 likes
 3. De ordene til Mix sitter som et skudd hvert år, gåsehud og rykninger i underleppa 😞
  12 likes
 4. Heller spille i gymsal hele året, enn på Nadderud i mange år til - når de finner ut at dette blir mye dyrere enn først antatt (basert på tipping fra min side).
  7 likes
 5. 7 likes
 6. BRYNE - STB | 26. MAI 2022, KL. 18:00 Avreise: 26. mai, kl. 07:00 Pris: kr 500 __ Helligdag + bortetur! DEILIG! Bli med på å male Bryne blått, vi satser på å ha god nok tid til et pub-besøk i forkant av matchen, hvis ikke koser vi oss med allsang på bussen. __ Påmelding ikke-medlem -> Påmelding medlem ->
  6 likes
 7. Påmeldt. Gleder meg!
  6 likes
 8. Her må det være store muligheter for at det er nok påmeldte og ta 3 poeng, noe som er vanlig når Stabæk spiller bortekamper i obos!
  6 likes
 9. Påmeldt! Dette blir veldig bra. Fridag og tre poeng💙
  5 likes
 10. Neitakk. Heller vente til 2026 på en skikkelig stadion, enn å spille i gymsal.
  5 likes
 11. Russ kan bruke promokode russ2022 for gratisbilletter til felt 301 og 302. Tips en avgangselev eller en kramperuss!
  4 likes
 12. Kjønø sier i podcasten at det skal trenes på gresset lørdag og søndag. Det lover godt!
  4 likes
 13. Håper dette markeres på mandag mot Grorud
  4 likes
 14. 4 likes
 15. Tidligst 2026.. Det er bare sykt. Håper kommunen gjør helomvending og kjøper TA.
  3 likes
 16. Anbudet for ny stadion ble kunngjort i går kveld. Hvis man er i overkant nysgjerrig finner du anbudet her:
  3 likes
 17. Håper blaa dag på Bekkestua nå på lørdag får opp litt entusiasme og får folk på kamp. I tillegg håper jeg alle mobiliserer så godt de kan. Det er meldt 20 grader og blaa himmel over Nadderud hele dagen, så de som kan, bør ta turen! 16. mai er fotballens festdag. Hvis FFK klarer 11 000 på kamp ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal klare 3-4k.🙂
  3 likes
 18. Snakket med banemann i kveld. Han sier den er mye bedre. Problemet har visstnok vært litt for lave nattetemperaturer. De siste ukene har temperaturen holdt seg over 6 grader som visstnok er en magisk grense
  2 likes
 19. Kommer med fly! Ses på puben
  2 likes
 20. I følge denne artikkelen er Nusa Club Brugge sin yngste målscorer noensinne. https://then24.com/2022/05/09/who-is-antonio-nusa-clubs-new-17-year-old-goldcrest/ Litt om Nusa etter søndagens kamp. (Hvor vi blant annet blir omtalt som en talentfabrikk): "Blauw-Zwart picked the very young Nusa away last summer from Stabaek, the Norwegian talent factory where the attacker had been staying since he was 13." (Artikkelen er nok nesten direkte oversatt fra kilden: https://sporza.be/nl/2022/05/09/wie-is-antonio-nusa-het-nieuwe-17-jarige-goudhaantje-van-club~1652085773902/ )
  2 likes
 21. NM 1. RUNDE: LYN - STABÆK | 19. MAI 2022, KL. 18:00 Avreise: 19. mai, kl. 16:55 Pris: kr 50 __ I år skal vi til Ullevål! Bli med til Bislett hvor Lyn er første hinder på veien vår mot cup-gull! Turen er åpen for alle, og vi kan plukke opp folk ved Ullevål stadion, med andre ord så bør bussen fylles SJAPT! __ Påmelding for ikke-medlemmer gjøres her -> Påmelding for medlemmer -> Billetter kjøpes her -> ( OBS, Gratis for barn inntil 15år, velg felt J,K for borteseksjon )
  1 like
 22. 20% vekting på pris i evaluerings kriteriene er bekymringsfullt lavt i disse tider. Her frykter jeg politikkerne kommer til å få seg en ubehagelig overraskelse når tilbudene kommer inn.
  1 like
 23. Veien til EM ble plutselig veldig mye kortere da Fiskerstrand er ute for resten av sesongen. Kjipt det, men Guro og Sunniva er strengt tatt ikke dårligere keeepere etter min mening, men har dessverre knapt matching på A-landslagsnivå.
  1 like
 24. Var innom Nadderud i går, matta ser definitivt bedre ut, men er nok fortsatt litt ujevn. Men jeg var ikke ute på gresset, så litt vanskelig å bedømme ordentlig.
  1 like
 25. Amir Jama scoret Norges 2-2-mål mot Polen G16 i går. https://www.stabak.no/nyheter/amir-jama-med-landslagsmal
  1 like
 26. Da vi var overlegne på alle statistikker unntatt skudd på mål mot Sandnes Ulf, var akkurat det en viktig statistikk. Mot Ranheim vant vi den klart, men var faktisk bak på ballinnehav. Det ble stemplet som irrelevant da vi var gode på det, men er nå en grunn til å se på kampen som jevnspilt? Jeg gir deg rett i at man ikke kan si direkte at laget med høyest xG er det beste laget. Avslutninger er også en del av spillet. (Tenk hvor god KNH ville vært om han var en "Solskjær" til å avslutte..) Derimot tenker jeg at det sier en god del om hvor mange og store sjanser vi skaper, og dermed også sier en god del om hvordan vi spiller som lag. Man kan tape kamper på keepertabber, og man kan tape dem på grove bommer av spissene. Sånne situasjoner sier imidlertid mer om enkeltspilleres ferdigheter enn lagets. At vi fortsatt er i en fase der vi jobber med å bygge vår egen spillestil tror jeg alle ser? At det er noe som tar tid, håper jeg også alle forstår. Så får vel folk selv gjøre seg opp en mening om hvorvidt det ser bedre ut nå enn det gjorde i fjor høst.
  1 like
 27. SS er 10/10 som vanlig på bortebane!
  1 like
 28. Med Telenor Arena har vi enormt bra fasiliteter, nær dobbelt kapasitet av det vi kommer til å få på Nadderud og vi slipper å spille på byggeplass med dårlig gress halvparten av hjemmekampene! Er jo virkelig nobrainer å spille der under byggeprosessen hvis den muligheten skulle dukke opp? Glem heller ikke at vi hadde over 8k i snitt på tribunen i perioden vår der (?). Burde kanskje ikke si det så høyt men hadde ikke overrasket meg om kommunen hadde gjort helomvending og kjøpt TA istedenfor å bygge ny Nadderud
  1 like
 29. Før han fikk seg en megafon og styrte klacken.
  1 like
 30. Antonio Nusa med sin andre kamp for Club Brugge i serien/sluttspillet i dag, fikk de siste minuttene i kampen. Scoret gjorde han også, på overtid i 2-0 seieren deres!
  1 like
 31. Mitt stalltips er at vi vil se opp mot 1 milliard i kost og dette blir nye runder med nedskalerte løsninger med justering på dagens stadion. Fjern gresset og løpebanen og legg kunstgress inntil Hovis og enkle tribuner på de tre andre siden.
  1 like
 32. Salernitana har nå vunnet 3 kamper på rad i Serie A for første gang i klubbens historie. Ufattelig moro at Emil har spilt samtlige 90 min som sentral midtbane i alle disse tre kampene.
  1 like
 33. Gammel blaa treff i Italia i ettermiddag. Sampdoria - Salernitana spilles akkurat nå på Luigi Ferraris i Genova. Morten Thorsby fra start for Sampdoria. Emil Bohinen fra start for Salernitana. 1-2 etter 40. min. Fy fader Stabæk har produsert noen midtbanespillere siste årene. 💙
  1 like
 34. 1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...