Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. mai 2022 i alle områder

  1. Positivt: Vi er videre i cupen! Kasper Pedersen målfarlig Lange med 3 assist Stabæk Support selvfølgelig Ikke så positiv (ønsker ikke å bruke ordet "negativt", for å skjerme spillernes psyke): Vi sliter mot et lag i 3.div Forsvaret... Og alt det andre
    26 liker
  2. Men for å hoppe til positive ting: Utrolig deilig med så mange på ståtribunen! Og ikke minst da dere satte i gang applaus i det 16. minutt, hvor til og med noen av Grorud-supporterne klappet med. Et par screenshots fra filming vi gjorde på sidelinja under matchen:
    23 liker
  3. I det minste positivt at vi skaper 3 store sjanser på 2 min etter at Lyn scorer 2-2. Ref vinnermentalitet.
    11 liker
  4. Tredje fotballens-festdag 2022: Takk til @Possefor å ta seg tid til et meget lovende svar under Andre fotballens-festdag. Jeg har naturligvis forståelse for at stenene må snus, både to og tre ganger. Hvilke konsekvenser dette eventuelt får mtp inhabilitet, tillegger ikke meg å forstå. Så det overlater jeg ydmykt til de som gjør denne typen vanskelige vurderinger. I dag, på Tredje fotballens-festdag, skal vi altså møte Lyn. Dette er en skikkelig retro-uke. Det er ikke ofte vi får anledning til å måle krefter mot begge de gamle storhetene Skeid og Lyn i løpet av én uke. Jeg vet ikke om det har skjedd før, men det gjør sikkert minst én av våre kompetansepersoner fra autist-miljøet; @Slum, @sexxes, eller @Stb_nostalgi. Jaja. Eller kanskje neinei. Jeg stiller uansett på kamp, og lover å smile mot våre skjøre spillere - uansett hva som skjer.
    10 liker
  5. Rett etter kamp så er det - om enn ikke så lenge - helt stille fra bortsett fra to stykker som roper gjentatte ganger at Kjønø er en idiot fordi han har henda i lomma under kamp. Det ble påpekt fra tribunen hvor tåpelig form for kritikk akkurat dét er, og det er da i den konteksten Wangberg sier at vi må stå sammen. Klarer ikke se at han på noen som helst måte skal mene at Support ikke bidrar.
    10 liker
  6. Kan man se det som at Wangberg rett og slett er ærlig, uten å ta det som kritikk eller sutring? Synes det stemmer med det jeg ser på banen. Flere av spillerne ser nettopp ut som om de spiller ned altfor høye skuldre, og er mulig det er mye av grunnen til at de nøler eller roter det til i avgjørende situasjoner.
    6 liker
  7. Konteksten er vel strengt tatt 1-1 hjemme mot Grorud, 16. mai, med enorm støtte fra Support, 6. plass på tabellen, (mye) drittkjedelig fotball, ett mål på hjemmebane, og tydeligvis sleivkommentarer fra to supportere - men greit. Jeg oppfattet det som en fullstendig malplassert tordentale mot entusiastiske supportere som virkelig har stilt opp i år. Jeg berømmer alle spillerne som står skolerett med halen mellom bena og blikket i bakken foran oss - men reaksjonen til Wangberg (og Lange) provoserte meg (såpass at jeg er på etternavn). Har sikkert glemt det til neste kamp, men humøret mitt har ukessykluser - og denne uken er jeg forbanna på Wangberg.
    6 liker
  8. Vi er videre eneste som er viktig. Rufsete kamp. Men deilig med 3 mål og opprettholder bortestatistikken.
    5 liker
  9. Takk for et glimt av lys din gode dreng!
    5 liker
  10. I 2011 slet vi med et 3. divisjonslag – da vi var Eliteserielag. Vant 1-0 mot Holmlia. Med Veigar, Hauger, Hedenstad, Skjønsberg, Skjelvik, Mix, Stengel osv.
    4 liker
  11. Holder vel at døra på bussen er åpen
    4 liker
  12. 4 liker
  13. Jeg skal være ærlig, vi ser skikkelig ræva ut i alle ledd.
    4 liker
  14. Vi vil evaluere forespørselen din, dette arbeidet er allerede påbegynt. Det tar dessverre lang tid å snu alle steinene når du legger inn så gode aksjer, både siden ingen har blitt enige om hvor mange ganger steinene skal snus og dessuten er vi usikker på om det er vi eller du som nå er innehaver av aksjene du la inn - og hvorvidt dette gjør DEG inhabil eller om vi må kaste styret. Mer informasjon kommer ved innkalling til superekstraordinært årsmøte i fyrverkericontaineren 31.12
    4 liker
  15. Fyfaen dette er grått og kjedelig...
    3 liker
  16. SÅ bra var da ikke andreomgangen? Den var fortsatt langt unna der vi burde være på hjemmebane mot Grorud.
    3 liker
  17. Når han sier til oss "vi må stå sammen om dette", og det oppfattes som om det sies på en anklagende måte, som om vi ikke gjør vår del, så er det ganske provoserende, ja.
    3 liker
  18. Hattrick i assist gir selvtilitt. Samme med Pedersen og Ottesen.
    2 liker
  19. Jeg tror fortsatt på potensialet i dette laget. Og jeg fortrekker faktisk å se på dette laget fremfor laget som greide 8. plasser i Eliteserien uten at det var mulig å skjønne om det fantes noen spilleplan.
    2 liker
  20. Det var litt uklart nøyaktig hva som skulle dobles, men jeg gjorde så godt jeg kunne.
    2 liker
  21. Vogt tilbake fra utlån - stiller i morgen.
    2 liker
  22. Jeg er fremdeles provosert av «vi må stå sammen om dette». Når de slipper inn mål etter 1min etter å ha fått DEN innmarsjen av Support.. Jeg ville vært så jævlig flau som midtstopper da. Jeg mistet rett og slett ekstremt mye respekt for Wangberg - dessverre.
    2 liker
  23. SS skal ha cred for hvordan vi fremstår igjennom hele kampen til tross for problemene på banen. Naturlig at det kommer litt frustrasjon med en gang kampen blåses av og synes det er kjipt at vi får følgende tilbakemeldinger: Wangberg uttaler at spillerne spiller med høye skuldre pga SS sin negativitet Thor Lange kjefter på SS for å komme med kommentarer etter kampslutt. Dette kommer fra hans mens han står på flagget vårt noe som er en relativt stor synd i seg selv. Så lenge man støtter laget såpass bra igjennom hele kampen så bør man tåle litt frustrasjon etter kampen.
    2 liker
  24. 1. Slik han reddet Lillestrøm? 2. For å få inn en trener med mer erfaring?
    2 liker
  25. Bortekamp i Bryne neste uke! Blir 3 poeng her som vanlig på bortekamp!! Meld dere på!
    2 liker
  26. Det som i alle fall er mulig er å se den direkte, uten noen form for "lægging" på Bislett stadion. Velkommen!
    2 liker
  27. Var vel ikke akkurat en friskmelding det her, men vi skal i alle fall spille en runde til! Her er en oversikt over sannsynlige motstandere. Aldri møtt/møtt for en stund siden: Brumunddal Eidsvoll (2009) Flint Frigg (1999) Fram (2008) Gjøvik/Lyn (1999) Kjelsås (2013) Kvik Halden (2009) Møtt "nylig": Elverum (2019) Moss (2018) Notodden (2017) Ullern (2018) Ull/Kisa (2021) Så kan vi selvsagt møte lag fra samme divisjon eller over, men mest sannsynlig blir det vel én av disse.
    1 liker
  28. Storscoreren, Kasper Pedersen!
    1 liker
  29. 1 liker
  30. Hva hsr hendt med Olli? Har vel ikke hatt en eneste god involvering i dag!
    1 liker
  31. 2 assister fra Lange. Fortjener vel en start?
    1 liker
  32. Mye fysikk i dette Lyn laget… nå må vi stå opp
    1 liker
  33. Ja, det var Pedersen.
    1 liker
  34. XI: Ulla, Piggy, Næss, Pedersen, Ottesen, Curtis, Metcalfe, Krogstad, Lange, Edvardsen, Azemi.
    1 liker
  35. Vi skal vinne cupen i år!!!!
    1 liker
  36. Enig - den avslørte også mangel på selvtillitt og det er litt underlig.
    1 liker
  37. Kjefta Thor Lange? Eller var det misforståelser? Jeg gjorde opptak fra sidelinja mandag, og var på vei bort for å filme sekvensen hvor spillerne takker Support, og Thor var ikke bevisst på hva han stod på. Jeg tolket det som om noen reagerte på at han stod på flagget, som han selv ikke var bevisst på, slik at han mistolket tilrop helt annerledes. Alt jeg har på opptaket er at han roper "hei", ikke noen andre kommentarer enn det.
    1 liker
  38. Jo mer jeg tenker over reaksjonen til Wangberg og Lange, jo mer rystet blir jeg.. Er det virkelig sant at det var slik? Kjeftet på sine egne trofaste supportere?
    1 liker
  39. Barnehage-tendenser. Foreslår at gutta får tilsendt en video av Jokke Perssons intervju etter den legendariske taklingen hans. Det er ikke sånn at man er totalt beskyttet mot kritikk ute i den virkelige verden heller, så gutta får se på det som trening til de blir voksne og får seg en ordentlig jobb.
    1 liker
  40. Dette kommer altså fra spillere som 1) er med-ansvarlige for at vi rykket ned 2) foreløpig har prestert 0 seire på hjemmebane, og en meget svak (etter forutsetningene) 6. plass på tabellen 3) har dette som fulltidsjobb Denne klubben er altså så skakkjørt på så mange plan. Jeg gleder meg til å se dette laget prestere når det koker på Brann stadion, Consto o.l. utover i sesongen.
    1 liker
  41. Bare et døgn igjen til mer deilig Kjønø-fotball nå på Bislet!
    1 liker
  42. Nå har skuffelsen gitt seg litt etter mandag. Og vi har jo vist på bortebane og starten av andreomgang mot Grorud at vi har ett veldig bra toppnivå. Så bare vis at vi kan holde det nivået hver kamp i 2x45 uansett hvem vi møter eller hvor. Da kan dette fortsatt bli en artig sesong!
    1 liker
  43. enig i siste linje. Det jeg skulle frem til er at det blir helt feil å skylde på SS for at spillerne spiller med høye skuldre. ellers tror jeg de som truer med å falle fra er de siste som faktisk gjør det
    1 liker
  44. Lillestrøm rykket direkte opp med kun 16 seiere på 30 kamper og 8 poeng etter de syv første kampene. Mjøndalen hadde 7 poeng på 6 første kampene og 17 seiere totalt da de rykket opp. Brann rykket opp med kun 14 seiere og 14 poeng etter 10 kamper! Det har vært en trå start og kraftig forbedring forventes på flere områder. Men pust med magen alle dere som ikke allerede hadde gitt opp Kjønø og prosjektet før sesongstart (for dere skjønner jeg at frustrasjonen bare stiger og stiger!)
    1 liker
  45. Andre fotballens-festdag 2022: Våknet med litt vondt i hodet, men fortsatt uten tilgang til FF-forumet. Er litt ekstra optimistisk med tanke på resten av uken, spesielt fordi morgendagens cupkamp faller på tredje fotballens-festdag. Det burde føre til litt løssluppen stemning blant FF-forumets dørvoktere.
    1 liker
  46. Den første delen av evalueringen er ferdig og ga 100% tillit til sport. Den kan vise seg å være feil. Den andre delen som omhandler administrasjon osv er også ferdig. Denne har vi ikke fått vite noe om i offentlige kanaler. Men de som vet, de vet. Og mitt syn er at det burde være åpenhet om den andre delen av evalueringen også, fordi det kommer til å komme ut uansett. Og da ser det veldig dumt ut om man har forsøkt å legge lokk på negative funn.
    1 liker
  47. Håper mange kommer på cup kamp. Selvom det var en dårlig insats idag
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...