Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. mai 2022 i alle områder

  1. Bilder av bussen vi håper å få operativ. Er noe feil med gearkassen så går bare på 1 til 3 gear, men har vi flaks er dette en del til kun 4500 kr pluss jobben for å bytte delen, samt få den eu godkjent igjen. Men vi har investert i eget verksted da vi vil holde alle kostnadene på tungbil verksted nede iforbindelse med EU kontroll, reparasjon og annet på russebussene 😊
    21 liker
  2. Nye stickers har ankommet fra Ukraina. Ble en litt mer hjemmelaga variant denne gangen.
    20 liker
  3. Bare skrive her at i bussen når vi er på turer, skal snus, tyggis, papir ol oppi søppelposer som henger ved hver seterad 😊 Øl skal drikkes opp og ikke sløses med i halvfulle udrukne bokser, skal det først sløses med så ta med boksene ut og tøm de utenfor bussen og så skal alle bokser og flasker oppi posene ved setene (om disse taes inn i bussen igjen). Er noen av disse posene fulle så si fra så har vi nye poser å henge opp, har plenty med både poser og søppel sekker😊 Så slipper jeg å bruke 1 time ekstra på å tømme ølbokser, rydde og vaske bussen 😊 Jeg jobber ikke gratis så blir det så jeg må bruke mye tid på dette så må vi fakturere det også, noe som er unødvendig utgift 😉 Har kjøpt inn en annen buss også, litt med Stabæk support i bakhue 😉 Dette var en buss vi fikk kjøpt billig fra bank pga en konkurs og vi sa vi kunne hente bussen der og sånn den stod, så vi fikk kjøpt denne for under 1/10 av prisen den ble solgt for ett år tidligere. Denne bussen håper vi å ordne girkassen på og fikse litt på så blir dette en bra supporter buss, denne bussen er 15 meter og har bl.a mange bord med kopp holdere samt også 12 godkjente ståplasser 😊 Tidligere vært en av de 2-3 konferanse bussene, så denne har 7 bord mener jeg, med 4 og 5 seter rundt, pluss noen seter uten bord. Bussen er bygd opp igjen for noen år siden da med bl.a nytrukne skinn seter og sittegrupper med bord. NB: Om noen spyr så tørk/vask det opp sånn som ble gjort ved Raufoss nå, så slipper vi også å fakturere for vask av spy i etterkant 😊 Gjør dette, så slipper dere ekstra utgifter 🙂 God tur 😊
    14 liker
  4. Birger på Årets lag i Frankrike. Meget sterkt
    5 liker
  5. Mer av dette, i alle størrelser og fasonger! På forhånd takk!
    4 liker
  6. Ut ifra hva jeg kunne se i går, ble Mjøndalen tidvis rundspilt av Sandnes. Så de har vel strengt tatt også hatt marginene veldig med seg i flere kamper etter hvert nå. Jeg tror de kommer til å svinge adskillig mer resultatmessig fremover. Samtidig spiller de jo også på seg selvtillit med alle disse knepne seierne sine ... Start ble trykket veldig hardt bakover av Ranheim i går. Mer enn det vi ble. I tillegg risikerer de å plutselig miste lånespillerne sine underveis i sesongen – de er med andre ord særdeles sårbare sånn sett. Når vi etter hvert får «normalisert» poengfangsten vår på hjemmebane, tror jeg vi skal ligge godt an med tanke på direkte opprykk.
    4 liker
  7. Påmeldt midt i eksamensperioden. Eksamen kl 09 i Trondheim på fredag etter 3 poeng fra Rogaland blir pent!
    4 liker
  8. Da drikker man nok opp ølen sin neste gang
    3 liker
  9. Spillerne var litt spredd på ulike øvelser/restitusjon, men vi kapret noen ord fra Krogstad i går, og la ved en del klipp fra treningen også. Det var svært god stemning, om jeg ikke har poengtert det nok i lenken. https://www.stabak.no/nyheter/krogstad--nar-den-forste-kommer-sa-losner-det-litt Merk: Undertegnedes hode var avkoblet (som vanlig), og jeg trodde det var tirsdag – i går.
    3 liker
  10. Det er mulig vi åpner toalettet ja, kollegaen har prøvd å tette vannlekkasjen rundt takluke bak i bussen nå så håper den ble tett, han prøver også å sette på ny aircondition reim på ac pumpen så håoer vi den funker også, da den virket før når vi kjøpte bussen. Kjøpte egt bussen for å ha den som reservebuss for turbuss selskaper. Kjøper inn nye deler for 10k nå pluss jobben så håper vi ting funker, kollegaen skal skru og jobbe på bussen i morgen 🙂
    2 liker
  11. Og der klatret vi fem(?) plasser på tabellen!
    2 liker
  12. For en DEILIG scoring av Jama!
    2 liker
  13. I motsetning til rask som Messi og Neymar 🙂
    2 liker
  14. Enig. Ingen grunn til å sette Pedersen ut av laget etter hans siste prestasjoner.
    2 liker
  15. Wangberg er en bauta og klippe i laget, en nøkkelspiller i mine øyne, håper det går bra, så dramatiskt ut. Masse god bedring og takk for alt du bidrar med.
    2 liker
  16. Men for å hoppe til positive ting: Utrolig deilig med så mange på ståtribunen! Og ikke minst da dere satte i gang applaus i det 16. minutt, hvor til og med noen av Grorud-supporterne klappet med. Et par screenshots fra filming vi gjorde på sidelinja under matchen:
    2 liker
  17. Det må være deilig å bare kritisere alt og alle uansett, og slippe å komme med konstruktive forslag eller ideer. Jeg blir ganske matt av den kortsiktigheten og sarkastiske holdningen som preger mange som kommenterer her inne. «Alle» var for kontinuitet før man faktisk måtte ta et valg om man skulle satse på kontinuitet og en langsiktig sportsplan inspirert av B/G ved å se på ikke resultatorienterte mål. Ikke måte på hvor mange som mente man burde se til B/G. Det er vel nettopp dette som er å satse på kontinuitet, og å akseptere 2 steg frem - 1 tilbake. (jeg kommenterer nå det sportslige, ikke organisatorisk, styre/stell, marked, bonusen til Jon)
    2 liker
  18. Lagene har møttes 21 ganger i serie og cup siden 2012, og ni seire til Vålerenga, åtte til Stabæk. Fire kamper har endt uavgjort. Er jo egentlig kun en bonuskamp for oss. Ingen krise med tap, mens poeng vil gi oss ennå bedre utsikter for fjerdeplass. Vålerenga med gigantisk seier mot Arna Bjørnar sist, men så er AB et lag som gjerne taper stort innimellom. For oss en grei seier mot Røa (aldri vunnet med mer enn tre mål borte mot dem). Seriestarten hang vi godt med lenge, men mange av spillerne var nok fortsatt preget av sykdom. Her er hva klubben skriver: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2205-stb-ts-vif-pre
    1 liker
  19. Er vell mer om LSK selger Brunes ut av landet.
    1 liker
  20. Ingen god førsteomgang, men adskillig bedre etter pause. Syns Gift ser ut som et verdifullt uromoment – sterk og flink til å jage, både etter rom og motspillere. Syns også Schie og Andresen viste mye bra.
    1 liker
  21. Er det ikke 100,- bot for å ta med alkohol ut av bussen? Sånn apropos å ta med bokser ut for å tømme?
    1 liker
  22. Er det faktisk LOV å døpe en bane for "Gressbanen kunstgress"?
    1 liker
  23. Disse lånespillerne til Start ass! 7. assist på Fallenius og 10. og 11. målet til Braut Brunes😮
    1 liker
  24. Gift og Vogt starter mot Ready
    1 liker
  25. Hansen og Edvardsen må spille på kant hvor de faktisk er farligst...
    1 liker
  26. Snart halvfull buss til Bryne! Bli med på langtur, du kommer ikke til å angre!
    1 liker
  27. Minst innslupne mål i OBOS-ligaen etter 7 runder. Alle lag med 6 kamper har fler innslupne enn oss også.
    1 liker
  28. Fra Budstikka; – Statusen på Simen er OK. han er ved godt mot etter at han fikk en kakk i hodet, ved hårfeste over det høyre øyet. Det så litt dramatisk ut, fordi det var litt blod og slik, sier Hans André Skåtun. Vi skal sjekke han nøyere når vi kommer til Nadderud i kveld, sier Skåtun.
    1 liker
  29. 1 liker
  30. Kjefta Thor Lange? Eller var det misforståelser? Jeg gjorde opptak fra sidelinja mandag, og var på vei bort for å filme sekvensen hvor spillerne takker Support, og Thor var ikke bevisst på hva han stod på. Jeg tolket det som om noen reagerte på at han stod på flagget, som han selv ikke var bevisst på, slik at han mistolket tilrop helt annerledes. Alt jeg har på opptaket er at han roper "hei", ikke noen andre kommentarer enn det.
    1 liker
  31. Lillestrøm rykket direkte opp med kun 16 seiere på 30 kamper og 8 poeng etter de syv første kampene. Mjøndalen hadde 7 poeng på 6 første kampene og 17 seiere totalt da de rykket opp. Brann rykket opp med kun 14 seiere og 14 poeng etter 10 kamper! Det har vært en trå start og kraftig forbedring forventes på flere områder. Men pust med magen alle dere som ikke allerede hadde gitt opp Kjønø og prosjektet før sesongstart (for dere skjønner jeg at frustrasjonen bare stiger og stiger!)
    1 liker
  32. Den første delen av evalueringen er ferdig og ga 100% tillit til sport. Den kan vise seg å være feil. Den andre delen som omhandler administrasjon osv er også ferdig. Denne har vi ikke fått vite noe om i offentlige kanaler. Men de som vet, de vet. Og mitt syn er at det burde være åpenhet om den andre delen av evalueringen også, fordi det kommer til å komme ut uansett. Og da ser det veldig dumt ut om man har forsøkt å legge lokk på negative funn.
    1 liker
  33. Hvem er det som har påstått at det er bra med lite tilskuere? Eller for å ta det tilbake til denne tråden: At det var bra vi tapte mot Skeid 2? Hva om du leser det motsatt vei? Du har nok som de fleste andre lagt merke til at noen er negative til det meste. (I hvert fall her på forumet, hvor de smiler til daglig vet jeg ikke.) Synes du ikke det å skrike om problemer fordi vi taper en kamp i 3. divisjon er akkurat det du beskriver: En religion der det må være noe galt bak alt? Når det gjelder hvordan vi spiller: En ivrig debattant har lenge mast om kontinuitet. I innlegget over her har samme mann kritisert at vi ikke tilpasser taktikken i en enkeltkamp for 2. laget etter motstanden. Hvis vi skal sette vår måte å spille på, er ikke 2. lagskamper en god treningsarena? Man kan selvfølgelig hevde at 3-5-2 er dødt og at vi må spille 4-3-3 for å kunne vinne kamper osv. Men igjen tenker jeg at av de to religionene så er det en som sier at det vi forsøker kan være veien til målet, mens den andre stempler det som ubrukelig. Hvis du nå lurer på min holdning: Formasjonen er ikke det viktigste, men jeg ser absolutt ingen grunn til at det ikke er mulig å bygge et vinnerlag med 3-5-2 som utgangspunkt. Igjen, ser du forskjellen? Forskjellen på å være åpen for at det vi gjør kanskje kan være riktig i en verden uten fasit, vs behovet for å stemple alt som umulig.
    1 liker
  34. Dette er ikke statistikk. Dette er en ren observasjon av at 60 poeng normalt holder til opprykk, og for å nå 60 poeng trenger med å ta 10 poeng for hver femte kamp. Gjennom sesongen vil det til en hvert tid være noen lag som står med type 4-1-0 i løpet av fem kamper. Det kan skje i runde 1 til 5, og det kan skje i runde 12 til 16. Vi trenger ikke å få panikk over at noen vinner et par kamper på rad, verken nå eller i august. Vi trenger ikke ta 12 (eller 15 for den saks skyld) poeng for hver femte kamp for å rykke opp. (Nei, jeg sier ikke at det ikke hadde vært fint. Jeg sier ikke at jeg ikke er skuffet over at vi avga poeng mot Ulf i en kamp vi dominerte. Jeg sier bare akkurat dette: 10 poeng etter 5 kamper er akkurat på skjema.)
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...