Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. mai 2022 i alle områder

  1. Veldig bra. Trenger en sånn type i klubben: https://www.stabak.no/nyheter/andreas-aalbu-32-ansatt-som-kommersiell-leder
    25 liker
  2. Før kampen forsvinner ut av minnet for folket: I tillegg til faste intervjuer utnytta jeg turen over matta med spillerne til å sjekke tempen på Krogstad, og Wernersson ikke lenge etter, og den umiddelbare reaksjonen de hadde. Burde nesten hatt stabilisator, og klarte å holde kjeft mens gutta engasjert forteller, men drit nå i det. https://www.instagram.com/p/CeMmr0DDuBT/ Dessuten, ikke for å rippe opp i dårlige minner, kampen er over og dømt er dømt. Men ... hvordan er dette (bildet) ikke straffe? Slipper han fordi han er på vei å beskytte ansiktet? Eller noen nye regler som gjelder? Eller går det under "feil av dommer" som vil gjevne seg utover sesongen? Obs: Flere flotte intervjuer på stabak.no! Oddbjørn og Joakim er dynamitt!
    14 liker
  3. Deilig seier mot Kongsvinger i dag. Etter ni runder har vi 18 poeng, det er stø kurs mot opprykk. I de flest ligaer er to poeng i snitt pr kamp nok til å¨bli mester. I tillegg viser vi styrke gjennom et bunnsolid forsvar. Fire baklengs på 9 runder er kanonsterkt, og gir oss en solid defensiv trygghet samtidig som vi vet at én scoring ofte er nok til 3 poeng. Slik jeg ser det er Brann nok ligaens beste lag, selv om jeg tror de skal få en helt annen motstand mot oss enn de har fått hittil - og ikke minst av ynkelige Mjøndalen, som for bare tre runder siden ble løftet frem av en ivrig synser på Forum som "laget som seiler i fra oss." De har havarert totalt. Vi holdt hodet kaldt i dag, først med 10 mann og så med 9. Sandberg er bunnsolid, de tre bak rydder opp og i dag var Piggy kjempegod. I første omgang skaper vi mye, og selv etter pause vinner vi sjansestatistikken. Vi vinner også avdelingen for kanonskudd i tverrliggeren etter frispark. Alt i alt en seier til å bli glad av. Det er å vinne slike oppgjør som gjør at man rykker opp. 1.700 tilskuere var ikke helt på Champions League nivå, men alle slapp både inn og ut uten tumulter og tåregass. En stor aften som kan vise seg avgjørende til slutt.
    8 liker
  4. I mitt hode er det at laget spiller seg frem til sjanser et resultat av kampplan, mens bom på store sjanser er mer mangel på individuelle ferdigheter.
    6 liker
  5. Dette er bra jobba. Virker som at både profil, CV og prosess er på G. Det er faktisk fremskritt i forhold til slik vi har drevet de siste årene
    5 liker
  6. 5 liker
  7. Fredrik Haugen satt sammen med Bjarmann på hovis i dag. Forsvant også inn i garderobene etter kampslutt.
    5 liker
  8. 3 liker
  9. Når Toppserien får 35 millioner mer i mediepenger og SFK (angivelig) hadde underskudd på noen hundre tusen i fjor burde det være en nobrainer å innlemme dem i samarbeidsavtalen med SFAS i hvert fall.
    2 liker
  10. Frykter at Kostadinov blir for lett som erstatter for Edwards. Metcalfe bør få sjansen egentlig, men har trolig ikke imponert nok. Virker som at Kjønø ikke er begeistret for hverken han eller Gift foreløpig, og at disse kjøpene er Bjarmanns verk. Å kjøre Næss opp sentralt blir helt feil for meg. Han trenger vi der bak, og det er et dårlig signal til våre backupspillere på midten. Da svekker vi to posisjoner da istedet for en. Vi bør kunne vurdere en formasjonsendring kanskje. 4-3-3 eller 4-5-1. En av stopperne på høyreback eller en av venstrebackene. Veum kan vel også steppe inn, men litt tidlig enda. Sandberg Wernersson Wangberg Næss Lange Kornelius Geelmuyden Krogstad Kostadinov Edvartsen Azemi Benk: Ulla, Vogt, Pedersen, Piggy, Metcalfe, Gift, Andresen, Møller-Hansen, Veum. Ville jeg gått for. Blir fint når Kassi er tilbake fra skade også.
    2 liker
  11. Ja - jeg synes stallen vår er bra jeg, og så er jeg generelt skuffet over nivået jeg har sett i OBOS. Klubbene spiller litt mer fotball og er kanskje mer utviklende i stilen enn de var. Men jeg tror ikke nødvendigvis det har blitt vanskligere å vinne kamper enn det var sist vi var her nede. Det var mer primitivt, men ikke nødvendigvis dårligere... Dommerne er like dritt da... Bare ta midtforsvaret som et eksempel - Næss, Pedersen og Wangberg har tilsammen mer enn 500 kamper på elitenivå - det er ingen som matcher det i OBOS (knapt i Eliteserien). I backup har vi Piggen, Lange og et knippe lovende ungutter. Det er en bredde de fleste klubbene i Norge kan drømme om. At vi ikke slipper inn mål mot den motstanden vi har møtt så langt i Obos bør derfor ikke overraske noen... Nå har vi lang tid til neste kamp - gutta skal sikkert ha litt ferie, men vi har uansett tid til å drille Kostadinov/Næss i den sentrale roller og hvem det nå blir som får høyrekanten... Vi mangler en avslutter det er ganske åpenbart. Vi skaper bra med sjanser, menhar lav treff og mål %. Så det går litt i hytt og gevær der fremme. xG er ok, men jeg er ikke så glad i den statten - om f.eks. KNH og Lukaku kommer til avsluttning i samme posisnjon så er xG den samme - men utfallet er sannsynligvis ganske forskjellig...
    2 liker
  12. OBOS-Direkte melder at Ottesens røde er «det dummeste jeg har sett». Lett å være enig, der altså.
    2 liker
  13. Hadde vi levert fotball på samme nivå som feiringene til Edvardsen så hadde denne sesongen virkelig vært noe! Litt av en kroppsbeherskelse
    2 liker
  14. Mestringsfølelse, form og selvtillit spiller vel inn også
    1 liker
  15. Hadde gjerne tatt han tilbake!
    1 liker
  16. Stabæk-Kongsvinger 1-0 Edvartsen(Azemi) Totalt i serien: Mål: Geelmuyden 4, Normann Hansen 4, Edvartsen 2, Wangberg 1, Azemi 1, Ottesen 1, Krogstad 1 Assist: Edvartsen 4, Normann Hansen 3, Wernersson 2, Geelmuyden 1, Ottesen 1, Kostadinov 1, Azemi 1
    1 liker
  17. Første seier på Nadderud i år.
    1 liker
  18. Og stort sett slår vi dem. Men selv om det mest sannsynlige utfallet i hver enkelt kamp er at vi vinner, kan vi ikke forvente at vi går med strake seiere gjennom hele sesongen.
    1 liker
  19. 2,1p ville vært sesongens kunststykke👍
    1 liker
  20. Tabellplasseringen etter 4 runder? Ranheim er feks nå oppe på 4. plass. Og hadde de klart 2,1 poeng mot oss hjemme (som de har i snitt på alle kampene sine, inkludert bortekampene), hadde de vært på 3. plass. Og når vi snakker lagene "som ikke tar kvalikk" så er det altså fra 7. plass og nedover. Så at vi "bare" møter nummer 9, 10, 11 og 12 er ikke så langt unna at vi møter de beste av dem. At Mr. Kontinuitet vil ha "konsekvenser" for treneren dersom det blir mindre enn 10 poeng på 5 sammenhengende kamper midt i sesongen er ganske oppsiktsvekkende. Start har akkurat kastet bort 7 poeng mot Ranheim, Raufoss og Bryne. Skal vi avskrive dem nå? Når skal vi avskrive Mjøndalen? De kastet akkurat bort 3 poeng hjemme mot Ranheim (de vi slo borte, altså), og skal nå møte topplagene Brann, Sogndal og Stabæk på rappen. Skal vi anta at de nå er fortapt? Selvfølgelig er ingen fornøyd med uavgjort mot Bryne og Grorud isolert sett. At vi vinner 4-0 borte mot Raufoss (som i fjor vant 8 av 15 hjemmekamper) og slår Ranheim (som altså er på 4. plass selv med tap for oss), hva synes du om det? Selv Bryne vant 7 av 15 hjemmekamper i fjor, så å forvente 3 poeng der er ikke opplagt. Ser vi på fjorårets hjemme- og bortetabeller var det 6 hjemmelag (inkludert Raufoss) og bare 1 bortelag (HamKam) som tok flere poeng på 15 kamper enn det Bryne gjorde på sine 15 hjemmekamper. Men whatever. Der er bare tall. Kjønø er teit.
    1 liker
  21. Regner med at du sikter til gangen før det igjen, i 2005? i 2013 hadde vi 8 poeng på de første 8 kampene. I 2005 hadde vi 20 poeng. hjelper ikke å slå bunnlagene sier du, men nå er det vel et par av bunnlagene vi ikke har klart å slå. Det viktigste er å slå de andre topplagene, og der har vi bare møtt ett foreløpig. Kommer en avgjørende periode snart!
    1 liker
  22. Et voldsomt aggresjonsnivå blant mange Forum-brukere her nå, og mye krisemaksimering. Ringo fastslo for fire runder siden at vi ikke hadde sjans til å vinne i en playoff (???) som altså eventuelt skal finne sted om 6 måneder. Alle spillere og trenere og sportsdirektører er elendige. Ottosen er elendig, Wernerson er elendig, Lange er elendig, Azemi er elendig, Olliver er en skygge av seg selv, Piggy virker nervøs og utilpass, matrikken er elendig, bussjåføren er elendig, Nadderudmatta er elendig, vi er kjørt av lasset etter 8 av 30 runder. Ærlig talt, folkens. Slik omtaler man ikke sitt eget lag og sine egne spillere, uansett hvor frustrert man måtte være over at vi har 15 poeng på 8 kamper og ett tap. I dag er vi klart best og skaper klart flest sjanser, slik vi har gjort i alle kampene hittil (så ikke Sogndal). Vi er best av alle i OBOS defensivt. Vi tok inn et poeng i forhold til opprykksplassen i dag. Brann og Mjøndalen spiller uavgjort til helgen og vi slår Kongsvinger, da er vi i verste fall fire poeng fra topp to - og det er 66 poeng igjen å spille om. Brann er kanskje gode, Mjøndalen er neppe gode nok til å cruise inn til noe som helst, og vi leverer vel på mye av det man ønsket å se før sesongen begynte? Ballbesittende og trygge bakover, vi blir ikke liggende langt bak og parkere bussen, vi dominerer midtbanen i hver eneste kamp og spiller mye i lengderetningen, vi kommer til mange innlegg og til og med til mange sjanser - i dag har vi tre 100% sjanser og mange nesten. Vi har tapt én kamp, sogar høyst ufortjent. Det ser ut som det er gått sport i å være mest mulig kritisk til alt og alle. Pust med maven nå, gutter. Bruk energien til noe positivt. Vi kommer til å rykke direkte opp. Sann mine ord.
    1 liker
  23. Ettersom det var jeg som laget denne, teksten altså, vil jeg gjerne få sagt at det nå har blitt et skikkelig rot med klappingen der. Må kunne stramme opp dette litt. Det er ikke nok luft mellom siste allez og første klapp, dermed blir alt sauset sammen. Bare å høre på Fem fyrer med ved, å ved å ved å ved - jepp jepp jepp.
    1 liker
  24. Birger på Årets lag i Frankrike. Meget sterkt
    1 liker
  25. 1 liker
  26. 1 liker
  27. Joda, men mange bidrar nok på aktiviteter i form av at man er trener eller ønsker å følge opp på andre måter. Løsningen er enkel, fotball skal spilles i helgen.
    1 liker
  28. Ja, kjenner mange som gjør det. De kalles ekte supportere, altså folk som støtter klubben sin i tykt og tynt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...