Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/01/2022 in all areas

 1. STABÆK SUPPORT SITT STYRE INVITERER TIL SUPPORTERCUP LØRDAG 25. JUNI KL. 14:00 Det er endelig på tide med supportercup igjen! Kampene spilles på kunstgresset ved Nadderud Stadion. Ingen inndeling i klasser, blandet dame/herre. Premiering til vinnerlaget og øldrikking på Onkel Blaa etter finalen. Alle spillere må være medlem av Stabæk Support for å kunne delta. Medlemskap kan kjøpes ved oppmøte. Reglement: Spillesystem: 4 utespillere + keeper. Fritt antall innbyttere. Arr.dato: Lørdag 25. juni 2022. Kampene spilles kl. 14:00 - 19:00, oppmøte 13:30. Påmeldingsfrist: Fortløpende. Påmelding: Lag: lagnavn, fullt navn på alle spillere og kontaktinformasjon til lagleder/kaptein sendes per mail peter@stabaek.no merket "Supportercup lag" Enkeltspiller: styret danner lag for dere forutsatt at det er nok spillere til dette. Navn og kontaktinformasjon sendes til peter@stabaek.no merket "Supportercup enkeltspiller" Bespisning: Det blir salg av hamburgere og pølser i regi av Stabæk Support. Drikke står man for selv. Værforbehold: Arrangøren forbeholder seg retten til omlegging av kampprogram og spillesystem dersom dette blir nødvendig pga. været. Dommer: Alle lag stiller med en dommer som dømmer kamp når laget ikke spiller selv. Vel møtt! - Styret
  16 likes
 2. Skjønner hva du mener. Men! Der jeg i lang tid har henfalt til apati nesten med en gang jeg er innenfor portene på Nadderud, så greide jeg nå endelig å kjenne litt på min gamle venn engasjementet! Horribel dømming og røde kort og viktigheten av å greie å dra det der i land fikk i hvert fall temperaturen virkelig opp hos meg, og i ettertid tror jeg det var viktigere for meg enn å se en 3-0 seier.. Fra å stå der og bare være sur, var jeg nå bare bittelitt sur og mest gira og innstilt på å hjelpe laget til seier!
  16 likes
 3. Før kampen forsvinner ut av minnet for folket: I tillegg til faste intervjuer utnytta jeg turen over matta med spillerne til å sjekke tempen på Krogstad, og Wernersson ikke lenge etter, og den umiddelbare reaksjonen de hadde. Burde nesten hatt stabilisator, og klarte å holde kjeft mens gutta engasjert forteller, men drit nå i det. https://www.instagram.com/p/CeMmr0DDuBT/ Dessuten, ikke for å rippe opp i dårlige minner, kampen er over og dømt er dømt. Men ... hvordan er dette (bildet) ikke straffe? Slipper han fordi han er på vei å beskytte ansiktet? Eller noen nye regler som gjelder? Eller går det under "feil av dommer" som vil gjevne seg utover sesongen? Obs: Flere flotte intervjuer på stabak.no! Oddbjørn og Joakim er dynamitt!
  10 likes
 4. Jeg hørte dommeren flere ganger prøvde å forklare spillerne at han kun er Obos-dommer og at de ikke kan forvente mer.
  8 likes
 5. 7 likes
 6. I mitt hode er det at laget spiller seg frem til sjanser et resultat av kampplan, mens bom på store sjanser er mer mangel på individuelle ferdigheter.
  6 likes
 7. Dette! Kult hvordan temperaturen virkelig steg på hovis også, og det ble ropt/sunget/skreket(?) Stabæk nesten kontinuerlig etter Ottesens uforståelige røde.
  3 likes
 8. Eller holde damene unna avtalen med SFAS. Det er klubbens økonomi som bør styrkes, ikke aksjeselskapets.
  3 likes
 9. Når Toppserien får 35 millioner mer i mediepenger og SFK (angivelig) hadde underskudd på noen hundre tusen i fjor burde det være en nobrainer å innlemme dem i samarbeidsavtalen med SFAS i hvert fall.
  3 likes
 10. Tilskuertallene ligger litt under da vi var nede forrige gang. Mon tro om det er Obos som ikke fenger? Her er forøvrig Eurosports oppsummering av kampen: Vi produserer nest mest i ligaen, med god margin ned til nummer fire. Det er på tross av at vi møter lag som stort sett legger seg med 11 mann bak ballen. Ja, vi er ikke gode nok til å kjøre over en parkert buss ennå, men det nærmer seg? Hva synes du om førsteomgang mot Kongsvinger mot feks tilsvarende mot Sandnes?
  2 likes
 11. Hmmm... godt spørsmål! Det er forsåvidt to vidt forskjellige motstandere, Sandnes Ulf var veldig komfortable med å la oss trille ball mens de ventet på kontringsmuligheter. Slik sett oppleves nok omgangen mot KIL bedre, selv om vi spillemessig ikke følger den uttalte taktikken om å dominere kampene med ballen i laget mot KIL. Om vi ser på Wyscout så er statsene i kampen mot Ulf bedre enn mot KILog mer i tråd med de uttalte målsetningene - men som sagt det har med motspill å gjøre også. KIL hadde en mer offensiv taktikk enn Ulf - men det er jo det dette handler om - hvem får mest ut av det spillermaterialet de har tilgjengelig og Berntsen spilte veldig klokt med Ulf og jeg mistenker Mæland ikke var helt fornøyd med uttellingen - særlig med 2 mann mer på slutten der. Men uansett - årsaken til at vi tar poeng og henger med i opprykkskampen skyldes i hovedsak at vi har bedre enkeltspillere enn motstanderne og ikke måten vi spiller fotball på. Spørsmålet er om det er godt nok til å rykke rett opp?
  1 like
 12. Humor og ironi på forum er en krevende øvelse Det som ikke er så humoristisk er antallet tilskuere innenfor portene... 1700 betalende, men under halvparten av det i faktisk antall besøkende... Kjønøball fenger ikke publikum.
  1 like
 13. Mestringsfølelse, form og selvtillit spiller vel inn også
  1 like
 14. Veldig bra. Trenger en sånn type i klubben: https://www.stabak.no/nyheter/andreas-aalbu-32-ansatt-som-kommersiell-leder
  1 like
 15. Fredrik Haugen satt sammen med Bjarmann på hovis i dag. Forsvant også inn i garderobene etter kampslutt.
  1 like
 16. Sesongen er lang, og det er viktig å ta med seg ethvert poeng i kampen om opprykket. Mjøndalen tapte sist, det var bra - og jeg tipper det betyr at den bølgen de har surfet på hittil komme til å legge seg. Så viser dagens kamper at Bryne borte er en lei nøtt og ikke en "push over" som mange kanskje trodde. Start røk 0-2 på Jæren i dag. Start reiser altså ikke fra oss, de heller. Det viktigste er at vi holder trøkket oppe, vinner tre eller fire av fem jevnt og trutt og beholder vår fantastisk defensiv. Altså: Brann må gjerne vinne alle kampene sine - unntatt de to fra oss - og vinne serien. Da tar de poengene fra alle våre motstandere. Vi må male på, bli litt bedre for hver uke og runde, og stille, rolig gli i fra Mjøndalen, Start, Sandnes Ulf, Ranheim og Fredrikstad. Uavgjort hjemme må bli til seier hjemme. Seier borte må fortsette å bli seier borte. Og så må vi ha fokus på å støtte laget på en så fantastisk måte som Support har gjort også fremover. Kanskje vi kan trøkke til for fullt og levere sesongbeste på tribunene i morgen? Det hadde vært så deilig å ta "ferie" med en skikkelig festforestilling. Vi sees i morra. Som alltid og som uansett.
  1 like
 17. På tide at vi skaffer oss treningsfasiliteter som gjenspeiler underlaget det spilles på. Over halvparten av kampene går på naturgress og vi trener knapt på det. Full pott på kunstgress og 3/12 poeng på naturgres, inkludert 3 hjemmekamper!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...