Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/17/2022 in all areas

 1. Ja, hva er det som skjer? Vi er i praksis ca 2 poeng bak direkte opprykk, med et poengsnitt som i 90% av sesonger vil holde til opprykk. (Mjøndalen foran oss satte jo ny rekord i antall 1-mål-seiere en stund, og ser nå til å ha mistet flyten.) Vi har tettet igjen bakover (Din pri 1 i vinter om jeg husker rett) Vi har betydelig bedre intensitet på trening (Kilde: Erik Botheim) Vi har bedre samhold i gruppa (Kilde: Var det Wangberg?) Vi har fått ut et par spillere som tappet gruppen for energi (Her trenger jeg kanskje ikke gå i detaljer?) Vi ser ut til å få opp tempoet litt offensivt (Min observasjon. Forklar meg gjerne at dette var bedre under Berg eller JJ, men du får ikke lov til å bruke eksempler på hvor bra det fungerte da vi ga ballen til Boli eller Nusa og lot dem løpe rett på mål.) Hva er ikke bra? Det offensive sitter fortsatt ikke Vi mangler engasjement rundt klubben Ref diskusjonen rundt ølteltet her, så er det jo så enkelt at sportslige resultater teller aller mest her. Etter mange år med middels/dårlige resultater er det ikke rart dette er på vei nedover. Skulle vi klare å snu dette og ligge på opprykksplass utover høsten skal man vel ikke se bort fra at vinnerlag + øl er nok til å få litt liv i Hovis igjen. (Jeg er enig med deg i en ting her: Jeg stakk hodet i sanden og trodde JJ var riktig mann etter den første høsten. Jeg husker konkret en treningskamp mot Odd (?) første våren, der vi fremsto helt planløse og jeg lurte på hvorfor vi ikke tok mer sjanser på å prøve siden det bare var treningskamp. Ikke en gang da forsto jeg at det var sånn vi kom til å fremstå de neste 1,5 sesongene.) Så aktivitet 1 for å snu det er selvsagt å begynne å skape resultater. Er vi ikke på vei? Vi vinner ikke alt, så vi er ikke fremme. Langt unna. Men ta en ting som frustrerer mange på tribunen: Alle de dårlige innleggene fra Ottesen. I mitt strusehode virker det å være en tanke bak dette. Vi spiller oss til de innleggssituasjonene, men vi er ikke gode nok hele veien. Vi har ikke kombinasjonen av presisjon fra back og trykk i boks til å få uttelling på det. Da tenker fuglehjernen at det tross alt er biter i puslespillet som er lettere å få på plass enn å starte med å finne ut hva vi gjør når Sandberg får ballen. Man kan skyld på coaching, mental trening osv, men er vi ikke der at vi hadde hatt betydelig flere poeng dersom vi hadde hatt litt bedre individuelle ferdigheter hos enkeltspillere? (Ta poenget vi mistet da Wernersson bommet mot Sandnes eller poengene Azemi har kostet oss) Dette er mye enklere å justere inn enn de problemene vi har sett de siste sesongene.
  20 likes
 2. Forslag: Gå tilbake og se på x antall innlegg der noen synes det er spennende å utfordre meg av typen "synes du førsteomgangen mot Grorud var bra nok?" og se hva jeg svarer på det. For nei, den var ikke bra nok. Som et eksempel. Men spør meg om det var sånn at Sandnes Ulf vant fortjent etter å ha parkert bussen i 90 minutter og sleivet inn et lykketreff fra 20 meter, i samme kamp der feks Wernersson bommer på åpent mål. Da sier jeg nei. Spør @@ringo om det samme, og han svarer noe sånt som at Sandnes Ulf var smartere enn oss, og at statistikk som posession, avslutninger og foventete mål bare er statistikk og egentlig ikke kan brukes til å få en indikasjon på kampbildet. Eller spør de som mente i vinter at det var skandaløst at vi ikke fikk satt det defensive på plass først som sist i treningskampene, fordi det tross alt er ganske lett. Spør dem nå om de synes resultatet så langt har vært OK defensivt og om kritikken kanskje var litt i hardeste laget? Også er jeg ikke alltid mest positiv. Jeg mener feks at Brann har en sterkere tropp enn oss. (ja, en ny midtspiss hadde gjort seg!) Det er ironisk nok det mest positive enkelte andre klarer å finne om situasjonen, men jeg antar mange klarer å se at å hause troppen er en fin anledning til etterpå å kritisere treneren. Eller ta denne tråden. Det lanseres en tanke om å gjøre kampopplevelsen litt bedre for noen av tilskuerne. (Ikke alle. Noen liker ikke øl. Noen foretrekker Blaa. Noen har ikke au-pair til å kjøre dem hjem etter kamp osv) Og responsen fra noen er at det er meningsløst så lenge vi ikke vinner fotballkamper. Jeg forstår jo at mange har administrasjonen langt opp i halsen og ønsker dem dit peppern gror, men kunne man ikke i hvert fall vært rause nok til å holde kjeft når det skjer noe positivt? Ikke stemple det som sløsing av tid og penger fordi det uansett er viktigere å vinne fotballkamper enn å tappe øl.
  12 likes
 3. Jeg er enig med deg, @odd. Noen ganger må man ta det positive, og la det være med det. Jeg håper også på en positiv effekt av ølsalget. Det har jo allerede ført til litt aktivitet på forumet. Det pleier verken du eller jeg å ha noe imot.
  11 likes
 4. La oss kjøre en ny start og stille opp alle i morgen å backe damene mot LSK. De har overrasket positivt i år å trenger all mulig support. Ville vært episk om de klarte å slå gutta ift antall faktiske tilskuere tilstede.
  8 likes
 5. All Inn pub i Kristiansand sentrum/Kvadraturen fyrer opp grillen i bakgården deres fra 12 tiden på søndag med et utvalg av blant annet koteletter, pølser, burgere etc!
  6 likes
 6. Nei, det er omvent - vi tar stort sett poeng fordi vi har bedre enkeltspillere enn de lagene vi møter - og det er isolert sett positivt. Men spørsmålet er om det holder i lengden. Vi er ikke der vi bør være kvalitetsmessig som lag, forsåvidt ikke individuelt heller selv om det har vært godt nok til å holde oss flytende så langt. Vi spiller uten glød, ærgjerrighet, selvtilitt og energi på hjemmebane og det er det som gjør at publikum forsvinner. Ikke at Ottesen misser på innlegg. Han har forøvrig flest nøkkelpasninger for oss (7), sammen med KNH så lang i år.(14. plass i ligaen). Så må Kjønø jobbe med å bli bedre taktisk, han blir overlistet gang på gang. Særlig når motstanderen gjør grep i pausen og vi ikke klarer å finne mottrekk. Nå skal vi opp mot litt tøffere motstand fremover, så får vi se hvordan det bærer - det er lov å håpe.
  5 likes
 7. Så var det dette med hva klubben gjør selv, da... Ingen i klubben som løfter en finger mer enn nødvendig virker det som. Man hadde selvfølgelig fått vist fargene og logoen sin, om man hadde vært på ball.
  4 likes
 8. Vi er allerede fem Blaa gærninger på Sørlandet💙Har en gratisbillett til overs, hvis noen ønsker
  3 likes
 9. Nå misforsto du, og det vet du. Jeg skrev om hvorfor folk er likegyldige her. Først: Skal vi være enige om at engasjementet ville vært større om vi ledet Eliteserien? Så kan vi legge den død? Mitt poeng er at gitt den sportslige situasjonen (Vi er et Obos-lag..) så kunne engasjementet vært større om det var litt mindre dommendagsstemning. Og ja, jeg mener du er en av dem som bidrar til å skape en følelse av at alt er ræva. Nå sist altså at det er unødvendig å prøve å skape en god atmosfære rundt Nadderud (som man må anta er målet med ølteltet) fordi det ikke gjør at Wernersson treffer på åpent mål. Hva nå enn sammenhengen er. Kanskje kunne det vært OK å av og til innse at NOE er OK, selv om du tydeligvis har bestemt deg for at Kjønø er en minst like dårlig trener som Bob Bradley? Det er mye som skranter, men om diskusjonen kunne vært på et saklig nivå ville den kanskje vært bedre?
  3 likes
 10. Ja, de fleste opplever jo at annet hvert innlegg de leser er at du forteller hvor forbanna dårlig alt er, så ikke rart folk ikke gidder mer.
  3 likes
 11. Er det noen som på noen som helst måte har signalisert at ølteltet skal gjøre at vi fyller Nadderud? Det må da for svingende (for å bruke et godt, bærumsk kraftuttrykk) være mulig å ha mer enn én tanke i hodet om gangen. Skal vi kanskje like godt legge ned kioskene også? (Hvem går på Nadderud for å spise pølse, liksom).
  3 likes
 12. Sånn som vi nordmenn drikker vil vel dette bare lokke flere til kamp, enn vekk fra Blaa. De som liker blaa vil fortsatt dra dit, det handler om mer enn ølen de får. Hvis en kompis lokker med øl og grilling før kamp, øker bare dette sannsynligheten mer for at vi vil dra på blaa iløpet av sesongen pga rammen vi skaper. Vi vil søke flere varianter av kos iløpet av sesongen etter lysten av gjentagelse😄 Så jeg tror ikke vi skal frykte dette for mye.
  3 likes
 13. Alle som vet LITT om branding og markedsføring vet at det er miksen av mange virkemidler som får folk engasjert. Det vil si at kombinasjonen sport, øl, mat, stadion, profiler, PR, sosiale medier, skolebesøk, transparans, whatever - alt bidrar på sin måte. Så å si at "fokuser heller på det sportslige" da har man misforstått helt. Jeg vil absolutt tro at det sportslige har den største påvirkningen, det har jo landslaget vist. Men det er nok av folk som lar seg påvirke av de andre tingene også, kanskje så lenge det sportslige er på et visst nivå. Og nå er vi jo tross alt laget som slipper inn minst så så gærnt er det jo ikke.
  2 likes
 14. Det blir litt spennende å se hvordan vi stabler laget mot Start også - med Ottesen og Edwards ute med karantene.
  2 likes
 15. Haha, du er ikke sann! Skyld på meg du for at laget ikke leverer - nydelig! Ikke alle kan gjøre som deg Odd og stikke hode i sanden eller late som om vi ikke ser hva som skjer - i min bok er det samme sak som å gi faen.
  2 likes
 16. Jeg skulle til å skrive at det neppe er sånn at Kjønø bruker tid bak tappetårn i stedet for i garderoben. Så kom jeg på at noen kanskje vil tenke at dette i så fall ville vært en måte å forbedre fotballen 🙂 Spøk til side. Er det noe som helst som tilsier at dette går på bekostning av det sportslige?
  2 likes
 17. NOTODDEN - STB | 22. JUNI 2022, KL. 18:00 Avreise: 22. juni, kl. 15:15 Pris før 19. juni, kl. 17:00: kr 200 Pris etter 19. juni, kl. 17:00: kr 300 Ny runde med Cup! Bli med til Notodden for morro! __ Kamp-billett kjøpes her! -> Påmelding til buss gjøres her! -> Gjør oppmerksom på at vi må ha 20 påmeldte til søndag kveld for og kunne gjennomføre tur, meld dere derfor på så raskt som mulig.
  1 like
 18. Vi har 29 kamper mot LSK, og egentlig en grusom statistikk: 8 6 15. Dog ikke fullt så ille hjemme, men etter å ha vunnet de fem første hjemmekampene har vi kun en seier i cupen etter ekstraomganger å vise til, og det er så langt tilbake som i 2013! Dette bør rettes på for som alle vet er det kamp om fjerdeplassen. Seier, og vi bør ha veldig god mulighet, uavgjort er ikke krise, men da er vi nok avhengig av at alle topplagene gjør jobben sin mot Lyn. Tap, og også LSK er foran oss. Det er ille. Ellers er det jo greit om Lyn avgir poeng mot Kolbotn. Uavgjort der hadde vel vært greit. Her er hva klubben skriver: https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2206-stb-ts-lsk-pre
  1 like
 19. Mulig å ikke bruke muggbussen?
  1 like
 20. Det er også positivt at gutta har sin første ilddåp på søndag mot Start for å henge med i opprykkskampen! Det gir engasjement👍
  1 like
 21. Kan ikke se noe galt når det kommer til øltelt med aldersgrense på de to viktigste hjemmekampene vi har i høst. Både skjenking og tidligere oppmøte før kamp er blitt etterlyst på forumet tidligere!
  1 like
 22. https://www.tv2.no/sport/14868318/ Bør være en no-brainer for Stabæk å bli med på.
  1 like
 23. Og ved salg på ca 200 mill så sitter man igjen med sånn ca halvparten etter at alle parter har fått sitt. Håper at man ved de siste ansettelsene har skjønt at inntektene må opp på andre steder enn spillersalg
  1 like
 24. Alle mann til All-Inn! 17 påmeldt allerede🔥
  1 like
 25. Avtalt med All Inn pub i Kristiansand at vi får noe rabatt hos dem! De åpner klokken 12:00, så det er bare å komme dit når man ankommer Kristiansand! (Ligger ganske så sentralt i Kvadraturen/Sentrum i Kristiansand). Her har de pizza på menyen + de tillater oss å kunne bestille mat fra foodora!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...