Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. juni 2022 i alle områder

  1. Alle som vet LITT om branding og markedsføring vet at det er miksen av mange virkemidler som får folk engasjert. Det vil si at kombinasjonen sport, øl, mat, stadion, profiler, PR, sosiale medier, skolebesøk, transparans, whatever - alt bidrar på sin måte. Så å si at "fokuser heller på det sportslige" da har man misforstått helt. Jeg vil absolutt tro at det sportslige har den største påvirkningen, det har jo landslaget vist. Men det er nok av folk som lar seg påvirke av de andre tingene også, kanskje så lenge det sportslige er på et visst nivå. Og nå er vi jo tross alt laget som slipper inn minst så så gærnt er det jo ikke.
    21 liker
  2. Takk Dennis! Vi fikk overtatt rommet ditt. StabækLars og StabækLars-mammaen er på plass i Kristiansand. Vi sees på All Inn-pub i morgen.
    6 liker
  3. Det er så deilig. Nesten 10 år siden siste seier mot dem i serien, og nå skal fjerdeplassen være vår!
    4 liker
  4. Jeg gjorde comeback på damekamp i dag. Tror det er ti år siden sist. Dette var god fotball. Fotrappe damer med god teknikk og enorm kondisjon. Høy underholdningsverdi. Takk💙.
    3 liker
  5. Min første kvinnekamp; er dette vanlig nivå? For dette var virkelig bra!
    3 liker
  6. Ja, hva er det som skjer? Vi er i praksis ca 2 poeng bak direkte opprykk, med et poengsnitt som i 90% av sesonger vil holde til opprykk. (Mjøndalen foran oss satte jo ny rekord i antall 1-mål-seiere en stund, og ser nå til å ha mistet flyten.) Vi har tettet igjen bakover (Din pri 1 i vinter om jeg husker rett) Vi har betydelig bedre intensitet på trening (Kilde: Erik Botheim) Vi har bedre samhold i gruppa (Kilde: Var det Wangberg?) Vi har fått ut et par spillere som tappet gruppen for energi (Her trenger jeg kanskje ikke gå i detaljer?) Vi ser ut til å få opp tempoet litt offensivt (Min observasjon. Forklar meg gjerne at dette var bedre under Berg eller JJ, men du får ikke lov til å bruke eksempler på hvor bra det fungerte da vi ga ballen til Boli eller Nusa og lot dem løpe rett på mål.) Hva er ikke bra? Det offensive sitter fortsatt ikke Vi mangler engasjement rundt klubben Ref diskusjonen rundt ølteltet her, så er det jo så enkelt at sportslige resultater teller aller mest her. Etter mange år med middels/dårlige resultater er det ikke rart dette er på vei nedover. Skulle vi klare å snu dette og ligge på opprykksplass utover høsten skal man vel ikke se bort fra at vinnerlag + øl er nok til å få litt liv i Hovis igjen. (Jeg er enig med deg i en ting her: Jeg stakk hodet i sanden og trodde JJ var riktig mann etter den første høsten. Jeg husker konkret en treningskamp mot Odd (?) første våren, der vi fremsto helt planløse og jeg lurte på hvorfor vi ikke tok mer sjanser på å prøve siden det bare var treningskamp. Ikke en gang da forsto jeg at det var sånn vi kom til å fremstå de neste 1,5 sesongene.) Så aktivitet 1 for å snu det er selvsagt å begynne å skape resultater. Er vi ikke på vei? Vi vinner ikke alt, så vi er ikke fremme. Langt unna. Men ta en ting som frustrerer mange på tribunen: Alle de dårlige innleggene fra Ottesen. I mitt strusehode virker det å være en tanke bak dette. Vi spiller oss til de innleggssituasjonene, men vi er ikke gode nok hele veien. Vi har ikke kombinasjonen av presisjon fra back og trykk i boks til å få uttelling på det. Da tenker fuglehjernen at det tross alt er biter i puslespillet som er lettere å få på plass enn å starte med å finne ut hva vi gjør når Sandberg får ballen. Man kan skyld på coaching, mental trening osv, men er vi ikke der at vi hadde hatt betydelig flere poeng dersom vi hadde hatt litt bedre individuelle ferdigheter hos enkeltspillere? (Ta poenget vi mistet da Wernersson bommet mot Sandnes eller poengene Azemi har kostet oss) Dette er mye enklere å justere inn enn de problemene vi har sett de siste sesongene.
    3 liker
  7. Herlig stemning på tribunen, på banen, på benken, og alle andre som var rundt Nadderud i dag. Dette var gøy! Vi hadde to kameraer i dag for å filme til et annet prosjekt, men her er litt klipp fra dagens kamp. Snek til meg et intervju med Siri, men dessverre ser jeg ikke at det er null fokus på Siri, og klippene stemmer ikke akkurat med innholdet vi snakker om, men ... voila: Edit: Dette er klipp kun fra det ene kameraet ...
    2 liker
  8. Fantastisk resultat! Jeg har trua på en topp-4 plassering.
    2 liker
  9. Vi er allerede fem Blaa gærninger på Sørlandet💙Har en gratisbillett til overs, hvis noen ønsker
    2 liker
  10. Forslag: Gå tilbake og se på x antall innlegg der noen synes det er spennende å utfordre meg av typen "synes du førsteomgangen mot Grorud var bra nok?" og se hva jeg svarer på det. For nei, den var ikke bra nok. Som et eksempel. Men spør meg om det var sånn at Sandnes Ulf vant fortjent etter å ha parkert bussen i 90 minutter og sleivet inn et lykketreff fra 20 meter, i samme kamp der feks Wernersson bommer på åpent mål. Da sier jeg nei. Spør @@ringo om det samme, og han svarer noe sånt som at Sandnes Ulf var smartere enn oss, og at statistikk som posession, avslutninger og foventete mål bare er statistikk og egentlig ikke kan brukes til å få en indikasjon på kampbildet. Eller spør de som mente i vinter at det var skandaløst at vi ikke fikk satt det defensive på plass først som sist i treningskampene, fordi det tross alt er ganske lett. Spør dem nå om de synes resultatet så langt har vært OK defensivt og om kritikken kanskje var litt i hardeste laget? Også er jeg ikke alltid mest positiv. Jeg mener feks at Brann har en sterkere tropp enn oss. (ja, en ny midtspiss hadde gjort seg!) Det er ironisk nok det mest positive enkelte andre klarer å finne om situasjonen, men jeg antar mange klarer å se at å hause troppen er en fin anledning til etterpå å kritisere treneren. Eller ta denne tråden. Det lanseres en tanke om å gjøre kampopplevelsen litt bedre for noen av tilskuerne. (Ikke alle. Noen liker ikke øl. Noen foretrekker Blaa. Noen har ikke au-pair til å kjøre dem hjem etter kamp osv) Og responsen fra noen er at det er meningsløst så lenge vi ikke vinner fotballkamper. Jeg forstår jo at mange har administrasjonen langt opp i halsen og ønsker dem dit peppern gror, men kunne man ikke i hvert fall vært rause nok til å holde kjeft når det skjer noe positivt? Ikke stemple det som sløsing av tid og penger fordi det uansett er viktigere å vinne fotballkamper enn å tappe øl.
    2 liker
  11. Nå misforsto du, og det vet du. Jeg skrev om hvorfor folk er likegyldige her. Først: Skal vi være enige om at engasjementet ville vært større om vi ledet Eliteserien? Så kan vi legge den død? Mitt poeng er at gitt den sportslige situasjonen (Vi er et Obos-lag..) så kunne engasjementet vært større om det var litt mindre dommendagsstemning. Og ja, jeg mener du er en av dem som bidrar til å skape en følelse av at alt er ræva. Nå sist altså at det er unødvendig å prøve å skape en god atmosfære rundt Nadderud (som man må anta er målet med ølteltet) fordi det ikke gjør at Wernersson treffer på åpent mål. Hva nå enn sammenhengen er. Kanskje kunne det vært OK å av og til innse at NOE er OK, selv om du tydeligvis har bestemt deg for at Kjønø er en minst like dårlig trener som Bob Bradley? Det er mye som skranter, men om diskusjonen kunne vært på et saklig nivå ville den kanskje vært bedre?
    2 liker
  12. Er det noen som på noen som helst måte har signalisert at ølteltet skal gjøre at vi fyller Nadderud? Det må da for svingende (for å bruke et godt, bærumsk kraftuttrykk) være mulig å ha mer enn én tanke i hodet om gangen. Skal vi kanskje like godt legge ned kioskene også? (Hvem går på Nadderud for å spise pølse, liksom).
    2 liker
  13. Midtstopper Selma Pettersen har signert kontrakt med Stabæk frem til 2024. Hun kommer fra Kolbotn. Les mere HER
    1 liker
  14. Lagoppstilling: Skoglund - Bjørneboe, Sundlöv, Pettersen - Loennecken, Anderdal, Kielland, Grønli - Bjånesøy, Omarsdottir, Vallotto. Benk: Leonards - Bjørndalen, Hauge, Huseby, Høgevold, Jönsson, Kristoffersen, Strømsnes. Thoresen.
    1 liker
  15. Vel bekomme: Stabæk-styret består dermed av Espen Moe (styreleder), Peer Christensen (nestleder), Ingebrigt Steen Jensen, Tanja Heidenberg, Nicolai Lunde, Siri Christiansen, Herlog Berge (vara).
    1 liker
  16. All Inn pub i Kristiansand sentrum/Kvadraturen fyrer opp grillen i bakgården deres fra 12 tiden på søndag med et utvalg av blant annet koteletter, pølser, burgere etc!
    1 liker
  17. Jeg finner ikke noe i innkallingen om hva den nye teksten skal være. For meg ville det kanskje vært naturlig å skrive dette i innkallingen så det ikke bare kommer på bordet rett før votering, det er i hvert fall slik vi har pleid å gjøre det i SS. Edit: jeg blir fortalt nå at endringen er at det henvises til NIFs lov. Jeg bare klarte ikke helt å se gammel tekst og forslag til ny tekst satt opp mot hverandre noe sted. Uansett, jeg tror den regelendringen er ganske udramatisk. Så må vi regne med at det over tid uansett blir noen utskiftninger her og der, og at klubben (som går foran alt) kanskje kommer best ut av at ikke en revolusjon presser fram utskiftninger raskere og mer dramatisk enn nødvendig. Jeg håper at SFAS presenterer en god løsning på pengene som ble tatt fra bredden, og at de har hatt gode diskusjoner om samarbeidsavtalen. Som et minstekrav dersom man beholder den bør den gjelde hele klubben, er mitt syn. Og jeg håper at folk i korridorene her og der demper inntrykket om at dette er supporterne mot "de som har vært så snille og låner klubben penger". Vi har vært veldig tydelige hele veien på hvilke spørsmål vi har, og hvorfor de er viktige. Bryderiet som følger er en konsekvens av at man ikke har tatt dette på alvor. I andre enden av dette håper jeg vi kommer ut med motiverte folk i ledelsen som kjenner på støtte fra hele grasrota, og at de som eventuelt trer av føler seg prissatt for innsatsen de har lagt ned og ikke presset ut. Mange har bidratt med sitt i beste hensikt, og det er utfordrende å holde roret i en fotballklubb.
    1 liker
  18. Ja, de fleste opplever jo at annet hvert innlegg de leser er at du forteller hvor forbanna dårlig alt er, så ikke rart folk ikke gidder mer.
    1 liker
  19. Sånn som vi nordmenn drikker vil vel dette bare lokke flere til kamp, enn vekk fra Blaa. De som liker blaa vil fortsatt dra dit, det handler om mer enn ølen de får. Hvis en kompis lokker med øl og grilling før kamp, øker bare dette sannsynligheten mer for at vi vil dra på blaa iløpet av sesongen pga rammen vi skaper. Vi vil søke flere varianter av kos iløpet av sesongen etter lysten av gjentagelse😄 Så jeg tror ikke vi skal frykte dette for mye.
    1 liker
  20. Alle lag trenger en Thorsby! Digger spilleren og liker at han har kynismen som kreves for å få resultater på toppnivå. Ikke filming, men en «konstruert» straffe som er en del av hvordan internasjonal fotball fungerer i praksis. Hylingen til svenskene er pinlig
    1 liker
  21. Birger på Årets lag i Frankrike. Meget sterkt
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...