Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. juni 2022 i alle områder

  1. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Support var vel det eneste som gjorde dagens kamp severdig! Oppmøte+trøkk+synging gjennom hele kampen👌👌👌
    12 liker
  2. Kassi starter 💙 https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7956228
    11 liker
  3. Bedre enn dette? Har vel sagt det samme siden i høst 😂
    8 liker
  4. AHO så ikke akkurat ut som en landslagsspiller på det tidspunktet heller. Uten at jeg har noen forutsetninger for å sammenligne dem forøvrig.
    7 liker
  5. Vi gjør alt for mange dumme taktiske valg. Vi spiller konsekvent direkte opp på første bevegelse på kant, uten at det startes noen løp hverken på innsiden eller utsiden. Da blir vi i ni av ti tilfeller endende opp med en lang støttepasning tilbake igjen eller å forsøke en bingopasning inn i midten, som fort ender med kontring i mot. Hvorfor i huleste bygger vi ikke opp angrepet slik at vi får spillalternativer både innover og utover i banen? Nå er vi så forutsigbare, at det tok Grei nøyaktig en omgang å gardere seg mot 90 prosent av det vi foretar oss. Det bor mye mer fotball i denne gjengen enn det de får vist her. Vi har ikke råd til å rykke ned til fjerdedivisjon.
    4 liker
  6. I dag var det Start som var best, ingen tvil om det. Kommer litt mer med i andreomgang, men ikke nok. Som før sliter vi med samspill offensivt. Nesten vondt å se hvordan spillerne på topp hos Start kombinerte og åpnet for hverandre. Har vi Norges to mest fotballblinde spisser i Azemi og KNH? Med dagens stall er vi avhengige av å få i gang Hammy, og at Gift er den spissen vi håper på.
    3 liker
  7. For all del. Men det finnes jo også fortjente tap, og ufortjente, man er vel ikke udyktig om man én gang er uheldig? At annulerte scoringen til Hellan faktisk var offside? At tuppen i ankelen på Gabrielsen ikke blir noe som helst enn at vi må gjøre bytte. At stolpeskuddet til Hellan ikke går i mål. At at det ikke ble mål da Aagesen hadde langskudd/pasning som keeper må returnere tilbake til mål for å redde, som spillerne mente var i mål. Røde kortet var jo selvfølgelig ikke med i streamen til Direktesport. Kassis frispark rett over mål. Og ikke minst avslutninger i alle retninger ved noen anledninger. Det er finnes absolutt andre kamper hvor tap har vært fortjent, men i dag står jeg på at dette var mye "stang ut". Jeg hadde vondt på deres vegne at de ikke fikk bedre uttelling til tross for innsatsen og sjansene.
    2 liker
  8. 1-1 pause. Stabæk best, og skaper flest sjanser. Burde ledet både 2 og 3-1. tipper de tar det greit i 2. omgang. Kassi virker dessverre å være et stykke unna eliteserienivå. Hornburg er for meg banens beste så langt. Strør veldig mange nydelige crossere.
    2 liker
  9. Den er grei! Kassi scoring incoming. Den mannen må få kontrakt ut sesongen. Kan bli helt avgjørende for et opprykk
    2 liker
  10. Nå står det mellom oss og Lyn. Ja, Lyn har en kamp mindre spilt, men til gjengjeld alle topp tre lagene igjen. De har dog slått Rosenborg, men skjer neppe igjen. Maks fire poeng, og da skal det holde at vi banker Arna Bjørnar. Slår vi Kolbotn også skal ikke Lyn ha en sjanse. Og om vi kommer til mesterskapsluttspillet er vi bare fire poeng bak CL-plass. Og vi kan ta hele driten (ja, mener det) uten hjelp! Da blir det nok tilbake til gammelt seriesystem, men frykter det ikke skjer før i 24.
    2 liker
  11. Man har ikke uflaks kamp etter kamp, da er det udyktighet
    1 liker
  12. BH Riise ser ut til å slite som trener, men nok å ta av. Kunne ikke Vicente eller Belsvik lede laget i 3 div?
    1 liker
  13. Nytt tap! Ser at trenerkollegiet neglisjerer 2. laget ved å ikke bruke de A-spillerene som satt på benken mot Start. Trodde de spillerne ville hatt nytte av den kamptreningen, men neida!
    1 liker
  14. 1 liker
  15. Kampen sendes på Direktesport https://www.direktesport.no/event/EE2YQ0yy6CqcReZ9cSJnmE
    1 liker
  16. Skeid leder over Sogndal er jo bra for oss. Sandnes Ulf- KFUM har liten betydning for oss tror jeg. At Ranheim leder over Åsane tror jeg heller vi ikke skal ta så tungt. Fredrikstad-Raufoss er utsatt pga sykdom i Raufoss(diare?) troppen. Mjøndalen er vår store utfordrer per dags dato. Og det er godt at Start og Sogndal også kan holdes på avstand. Brann rykker nok direkte opp uansett, men om de skulle begynne å tape er det bare en bonus. 3 poeng mot FFK er alt som teller nå, og å unngå tap mot brunskjortene.
    1 liker
  17. Det er bare å legge referansepunktet lavt nok, så går det trolig oppover. Riktig nok sakte og svært usikkert....
    1 liker
  18. Vi får satse på litt mål mot Notodden onsdag da . Sist 2. div, og slipper inn masse mål
    1 liker
  19. Fordi han de siste to årene har vist at han har litt mer forståelse for spillet enn de to andre. Det var en generell kommentar, ikke bare kritikk av innsatsen i går.
    1 liker
  20. Han har vist ting før, håper det er en bølgedal han skal ut av. Enig i at tidligere utsagn på ingen måte bør komme mot egne spillere, spesielt ikke de unge (som jeg vil kalle en på 20)
    1 liker
  21. Stolpene rundt Sandberg gjorde en kjempekamp!
    1 liker
  22. Slenger inn gladnyhet at Stabæk G15 (på papiret 16) gruset Sarpsborg 08, sistnevnte ledet Nasjonal G16-serien før kampen: https://www.stabak.no/nyheter/solid-seier-for-stabaek-i-nasjonal-g16-serien
    1 liker
  23. Dypt imponert over deres support til Stabæk - enten det gjaldt kvinnene i går eller herrene i kveld. Bærumspøbler er et velkomment miljø med herlig trøkk!
    1 liker
  24. Forslag: Gå tilbake og se på x antall innlegg der noen synes det er spennende å utfordre meg av typen "synes du førsteomgangen mot Grorud var bra nok?" og se hva jeg svarer på det. For nei, den var ikke bra nok. Som et eksempel. Men spør meg om det var sånn at Sandnes Ulf vant fortjent etter å ha parkert bussen i 90 minutter og sleivet inn et lykketreff fra 20 meter, i samme kamp der feks Wernersson bommer på åpent mål. Da sier jeg nei. Spør @@ringo om det samme, og han svarer noe sånt som at Sandnes Ulf var smartere enn oss, og at statistikk som posession, avslutninger og foventete mål bare er statistikk og egentlig ikke kan brukes til å få en indikasjon på kampbildet. Eller spør de som mente i vinter at det var skandaløst at vi ikke fikk satt det defensive på plass først som sist i treningskampene, fordi det tross alt er ganske lett. Spør dem nå om de synes resultatet så langt har vært OK defensivt og om kritikken kanskje var litt i hardeste laget? Også er jeg ikke alltid mest positiv. Jeg mener feks at Brann har en sterkere tropp enn oss. (ja, en ny midtspiss hadde gjort seg!) Det er ironisk nok det mest positive enkelte andre klarer å finne om situasjonen, men jeg antar mange klarer å se at å hause troppen er en fin anledning til etterpå å kritisere treneren. Eller ta denne tråden. Det lanseres en tanke om å gjøre kampopplevelsen litt bedre for noen av tilskuerne. (Ikke alle. Noen liker ikke øl. Noen foretrekker Blaa. Noen har ikke au-pair til å kjøre dem hjem etter kamp osv) Og responsen fra noen er at det er meningsløst så lenge vi ikke vinner fotballkamper. Jeg forstår jo at mange har administrasjonen langt opp i halsen og ønsker dem dit peppern gror, men kunne man ikke i hvert fall vært rause nok til å holde kjeft når det skjer noe positivt? Ikke stemple det som sløsing av tid og penger fordi det uansett er viktigere å vinne fotballkamper enn å tappe øl.
    1 liker
  25. Ja, de fleste opplever jo at annet hvert innlegg de leser er at du forteller hvor forbanna dårlig alt er, så ikke rart folk ikke gidder mer.
    1 liker
  26. Er det noen som på noen som helst måte har signalisert at ølteltet skal gjøre at vi fyller Nadderud? Det må da for svingende (for å bruke et godt, bærumsk kraftuttrykk) være mulig å ha mer enn én tanke i hodet om gangen. Skal vi kanskje like godt legge ned kioskene også? (Hvem går på Nadderud for å spise pølse, liksom).
    1 liker
  27. Sånn som vi nordmenn drikker vil vel dette bare lokke flere til kamp, enn vekk fra Blaa. De som liker blaa vil fortsatt dra dit, det handler om mer enn ølen de får. Hvis en kompis lokker med øl og grilling før kamp, øker bare dette sannsynligheten mer for at vi vil dra på blaa iløpet av sesongen pga rammen vi skaper. Vi vil søke flere varianter av kos iløpet av sesongen etter lysten av gjentagelse😄 Så jeg tror ikke vi skal frykte dette for mye.
    1 liker
  28. Nye stickers har ankommet fra Ukraina. Ble en litt mer hjemmelaga variant denne gangen.
    1 liker
  29. Rett etter kamp så er det - om enn ikke så lenge - helt stille fra bortsett fra to stykker som roper gjentatte ganger at Kjønø er en idiot fordi han har henda i lomma under kamp. Det ble påpekt fra tribunen hvor tåpelig form for kritikk akkurat dét er, og det er da i den konteksten Wangberg sier at vi må stå sammen. Klarer ikke se at han på noen som helst måte skal mene at Support ikke bidrar.
    1 liker
  30. Månedens Stabækspiller. Vel fortjent!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...