Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. juni 2022 i alle områder

  1. Fra budstikka i morgen: Bjarmann bekrefter at de har gjort avtale med CSKA om at dersom Salernitana eller en annen klubb kjøper Bohinen, trekkes pengene CSKA skylder Stabæk ut av overgangssummen. Han røper også at Stabæk har rett på en videresalgsprosent.
    18 liker
  2. Ja, andre lag sliter så da må vi gi Kjønø mer tid. La oss se bort fra alt som har skjedd siden han ble ansatt. Noen kamper har vi jo til og med ikke sluppet inn mål!!! Jeg har fulgt med Stabæk noenlunde seriøst etter at jeg bestemte hvem av Tromsø og Stabæk som hadde kulest drakter rundt 94/95 og jeg har aldri vært mindre engasjert enn jeg har vært siden siste halvdel av forrige sesong og nå. Synes synd på dere som er fra området og følger laget.
    6 liker
  3. Det er litt fremgang fra sist gang vi tok et skritt tilbake, etter å ha hatt litt fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake, etter at vi hadde fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake, etter at vi hadde litt fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake. Klubben er utvilsomt i trygge hender.
    6 liker
  4. 4 minutter med 4-3-3 og vi har scoret to mål. På tide å legge om?
    5 liker
  5. Godt gjort å snike seg med i dagens tropp i så fall! https://twitter.com/Stabaek/status/1539620473503350788?t=dD2jKfrHYpchOY7qI5MI8w&s=19
    4 liker
  6. Vi er 7 stk som kjører til Notodden i morgen. Håper flere tar turen for å se gutta!
    4 liker
  7. Andre runde i cup'en mot Notodden. For de som ikke har anledning til å reise til Notodden så vises kampen på direktesport.no
    3 liker
  8. Og Næss er i tillegg kommet på def.midt. Dette ser betydelig bedre ut formasjonsmessig
    3 liker
  9. Vi sliter med fysikken mot voksne spillere - det er vel et lite spark i ankelene til akademiet. De er gode på å utvikle tekniske spillere, men at vi også trenger også fysikk på dette nivået. Forsåvidt også for å ta steget opp på a-laget.
    3 liker
  10. Adskillig bedre enn mot Grei. Mye mer på og jobber godt for å posisjonere seg, men er fremdeles litt tung i steget – naturlig nok.
    2 liker
  11. Deilig at Gift putter og starter scoringskontoen.
    2 liker
  12. Kjønø roper ut at vi skal være tålmodige.. Akkurat som om spillet ikke har vært tålmodig balltrillende i hele matchen. Håpløst
    2 liker
  13. Husk at et av måleparameterne våre er ballbesittelse! 😜
    2 liker
  14. 25 minutter og ingen skudd på mål eller sjanser skapt. Kjønøball👍🏻😀
    2 liker
  15. Du tar det utifra en opptredenen etter et laaaangt skadeavbrekk?
    2 liker
  16. Er det noe som helst grunn til å tro at dette ikke utelukkende er at ordet «andre» har falt ut?
    2 liker
  17. Er det nå jeg skal sjokkere med å si at jeg ikke synes det var så hakkandes dårlig... Ok premissene var at jeg ikke hadde anledning til å se kampen live, så jeg så den sent søndag kveld/natt - etter å ha lest meg opp på forumet. Legg til at vi ALLTID (nesten) UANSETT er kjempedårlige etter spillopphold/ferie. Så var forventningene min svært lave. (Ikke at de ville ha vært så høye i utgangspunktet heller) I tillegg manglet vi playmakeren vår - Edwards. Han var erstattet av Metcalfe - som har sin styrke i det defensive spillet. Det vi automatisk prege hvordan vi spiller. Det gir seg f.eks. uttrykk i en høyere pasningsikkerhet enn i forrige kamp mot KIL, og også større ballinnehav. MEN vi skaper mindre - færre skudd og dårligere xG (ja jeg brukte xG i mangel på andre offensive tall i statistikken). Vi hadde også færre cornere - som er en annen indikator på offensivt spill. Så for meg blir diskusjonene - var det rett å bruke Metcalfe over f.eks. Kostadinov eller Geelmuyden? Med de sistnevnte kunne vi kanskje fått et mer "normalt" eget spill - på den andre siden var det kanskje rett å satse mer på defensiv trygghet på bortebane mot ett av de beste offensive lagene i ligaen? Jeg synes vi var bedre mot Start enn vi var mot KIL. Tatt i betraktning av at vi også møter et bedre lag og er på bortebane. Fallenius er f.eks. kanskje for god for OBOS. Men det betyr jo ikke at jeg synes vi er friskmeldt - jeg synes fremdeles vi får alt for lite ut av det mannskapet vi har, særlig offensivt. Defensivt også savner vi litt backspill. Jeg synes fremdeles backer skal få være backer og vingene skal få spille på flanken, samt at Næss bør få være sentral i backrekka om vi skal løfte vårt eget offensive spill.
    2 liker
  18. MJØNDALEN - STB | 3. JULI 2022, KL. 15:00 Avreise: 3. juli, kl. 13:40 Pris før 26. juni, kl. 11:04: kr 100 Pris etter 26. juni, kl. 11:04: kr 150 Søndagsmatch! Vi skal knuse Mjøndalen, og vi trenger deg på tribunen for og få det til! __ Påmelding for medlemmer -> Billett kjøpes her -> Påmelding ikke medlem ->
    1 liker
  19. Fikk 12 minutter mot India.
    1 liker
  20. Plutselig fungerer det med overlapper på Victor også. Det hjelper å ha ett spillalternativ mer i midtbaneleddet, i stedet for å ha tre støttepasningsalternativer bak som alltid er ledige.
    1 liker
  21. Største problemet er ikke resultat isolert sett, men hvor svake vi er offensivt mot en mye svakere motstand
    1 liker
  22. Ser/hører på sendingen til NRK. Skuffende at de ikke nevner andre lag enn Eliteserielag.
    1 liker
  23. Bruke laaaaaaaang tid med ballen i bakre ledd og på midten. Jogge sidelengs. Null bevegelse foran ballfører. Det er som å se på en treningsøkt, der Notodden øver på kontringer.
    1 liker
  24. 1 liker
  25. Bruke masse tid på å flytte opp laget. Trille ball sidelengs helt til vi får brudd imot. Intelligent opplegg.
    1 liker
  26. Der går keeper på en klassisk breddefotballsmell
    1 liker
  27. Sakset fra artikkelen i linken: Luc Kassi fikk blant annet æren av å sette inn 4-1-scoringen etter 116 minutter. Det er forøvrig ingen som var i troppen den gangen som fortsatt er i klubben.
    1 liker
  28. Avlyst ja. Vi prøver på nytt i 2023!
    1 liker
  29. For all del. Men det finnes jo også fortjente tap, og ufortjente, man er vel ikke udyktig om man én gang er uheldig? At annulerte scoringen til Hellan faktisk var offside? At tuppen i ankelen på Gabrielsen ikke blir noe som helst enn at vi må gjøre bytte. At stolpeskuddet til Hellan ikke går i mål. At at det ikke ble mål da Aagesen hadde langskudd/pasning som keeper må returnere tilbake til mål for å redde, som spillerne mente var i mål. Røde kortet var jo selvfølgelig ikke med i streamen til Direktesport. Kassis frispark rett over mål. Og ikke minst avslutninger i alle retninger ved noen anledninger. Det er finnes absolutt andre kamper hvor tap har vært fortjent, men i dag står jeg på at dette var mye "stang ut". Jeg hadde vondt på deres vegne at de ikke fikk bedre uttelling til tross for innsatsen og sjansene.
    1 liker
  30. Det har vel med cup’en å gjøre tipper jeg
    1 liker
  31. Nå står det mellom oss og Lyn. Ja, Lyn har en kamp mindre spilt, men til gjengjeld alle topp tre lagene igjen. De har dog slått Rosenborg, men skjer neppe igjen. Maks fire poeng, og da skal det holde at vi banker Arna Bjørnar. Slår vi Kolbotn også skal ikke Lyn ha en sjanse. Og om vi kommer til mesterskapsluttspillet er vi bare fire poeng bak CL-plass. Og vi kan ta hele driten (ja, mener det) uten hjelp! Da blir det nok tilbake til gammelt seriesystem, men frykter det ikke skjer før i 24.
    1 liker
  32. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Support var vel det eneste som gjorde dagens kamp severdig! Oppmøte+trøkk+synging gjennom hele kampen👌👌👌
    1 liker
  33. Så var det dette med hva klubben gjør selv, da... Ingen i klubben som løfter en finger mer enn nødvendig virker det som. Man hadde selvfølgelig fått vist fargene og logoen sin, om man hadde vært på ball.
    1 liker
  34. Trekningen vil skje sammen med herrenes trekning av 3. runde. Dvs 22 eller 23 juni.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...