Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. juni 2022 i alle områder

  1. Noen gode minner fra 2008 kampen mot FFK i denne rundens video! Slå tilbake nå Stabæk! Ut å herje!
    4 liker
  2. Onkel Blaa stenger vell 03:30, kan vell bare dra da? 07:10 er vell litt i det seneste laget for å rekke kampstart 15:00?
    3 liker
  3. Du synes muligens ikke fotball i seg selv er så interessant og artig å følge med på. For det Stabæk opplever i dag er nokså normalt i fotballverden. Kanskje du heller skal følge med på Liverpool eller PSG, da får du sikkert målene og underholdningen du ønsker.. litt lenger å reise da. Men det sparer deg kanskje for mye grå hår
    2 liker
  4. Hepp, Sesongen så langt i tall i følge Wyscout 4. plass på tabellen 7. plass på flest scorede mål 3. plass på xG 1. plass på færrest antall baklengs 2. plass xGA 5. plass på ballbesittelse 3. plass på antall skudd 5. plass på antall inlegg 6. plass på antall driblinger 11. plass på antall offsides 9. plass på antall cornere 3. færrest skudd i mot 9. plass på antall balltap - der er faktisk Brann på 3. plass... 5. plass på challenge intensity - dette er bvor aktivt et lag jakter når motstanderen har ballen. Man teller antall defensive aksjoner per minutt motstanderen har ballen. internasjonalt er en sterk stat her 6. Brann som topper i OBOS nå ligger på 7 vi er på 5,9 (men lå på rett over 6 for et par runder siden) 9. flest gule kort 1. plass på antall røde kort - takk skal du ha din kødd av en dommer mot KIL 3. flest pasninger 5. flest gjennombruddspasninger 5. flest nøkkelpasninger 9. flest langpasninger (spillestilen begynner å kommer frem her ) 2. flest paninger inn til siste 3.del Så et par-tre morsomme; progressive passes og progressive runs. Pass betyr at pasningen slås i lengderetningen, run er da det samme, men løp. På pasninger er vi nummer 3 mens vi på løp er nummer 7. Brann er best i begge kategorier. Det er jo slik vi også ser - vi triller mye ball også i lengderetningen, men det er veldig lite bevegelse i spillerne og offensiven ender ofte med å løpe ut i sanden. Deep completions - altså vellykkede pasninger inn mot 20 m fra motstanders mål - 4. plass med 89 - Brann på 1. har 172! Så vi har mange pasninger på siste 3. del, men vi får de ikke inn i boksen. Selv om vi relativt sett er gode, så er vi et godt stykke unna de beste. Vi er på andreplass på såkalte smarte pasninger - det er en form for kortpasninger som er ment å skape gjennombrudd. Det er ikke så overraskende at vi ligger høyt her, men hvor ofte har vi ikke sett spillerne vende om og spille tilbake igjen.... Brann topper (nr. 1-2) mange av disse - også KFUM ligger høyt oppe på mange statistikker uten at jeg gadd å tell hvor mange (Det er varmt)
    2 liker
  5. Stillingene som generalsekretær, fotballpresident og mediesjef i NFF er nå besatt av tidligere Stabækspillere. Får satse på at de får litt orden på organisasjonen etter hvert!
    2 liker
  6. Hvorfor forstår jeg ikke - hvorfor jeg ikke synes det er så morsomt lenger? Hvorfor forstår jeg ikke - at alt egentlig IKKE var morsommere før? Hvorfor forstår jeg ikke lenger? Hvorfor får jeg ikke stå lenger? Jeg forstår det ikke!
    1 liker
  7. AVLYST BRANN - STB | 10. JULI 2022, KL. 15:00 Avreise: 10. juli, kl. 06:10 Pris før 3. juli, kl. 22:00: kr 500 Pris etter 3. juli, kl. 22:00: kr 650 Søndagsmatch i Bergenby! Bli med på en morsom bortetur! Viktig kamp som kan tette luken opp til toppen. Bli med å støtt gutta! __ Påmelding medlem-> Billettlink kommer så fort vi mottar den.
    1 liker
  8. 😂😂😂👍 Avreise er 06.10. Gikk litt raskt for seg ved publisering.
    1 liker
  9. Herlig at du er våken @arni! Rettet opp i det nå!
    1 liker
  10. Flott video, husker den kampen! Men tror det alt er 11. runde?😊
    1 liker
  11. NÅ er hvertfall tiden for å overbevise inne!!
    1 liker
  12. Økonomien synes å være god for nå er det tatt grep med en til inn i ledelsen. «Det har vært gjennomført en grundig evaluering også av administrasjonen, og konsekvenser tas. Ansettelsen av Andreas Aalbu gir tydeligere kommandolinjer og masse ny energi. Han er en rett og slett super fotballeder! «(ingo)
    1 liker
  13. vi får se hva Aladsnes kjøper i sommervinduet. Kan fort komme til å forsterke seg veldig. Bjørn Hege Riise har forøvrig alt tatt kontakt. Han ønsker å være på Stabæk-benken i den kampen - med eneste jobb å fyre opp broren sin 🙂
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...