Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. juni 2022 i alle områder

  1. I rettferdighetens navn så var kampen i går faktisk ganske underholdende, selv om det ble 0-0. Vi kunne/burde vunnet. Personlig synes jeg det var et ok skritt i riktig retning fra de tidligere hjemmekampene.
    26 liker
  2. https://www.stabak.no/nyheter/gaute-larsen-gjor-comeback Til å lire av deg så mye ræl så er du usedvanlig lite oppdatert
    8 liker
  3. Mjøndalen toget har stoppet opp, Ranheim er vi bedre enn. 2 plass er vår å tape!! Direkte opprykk er det eneste som er godt nok, mer enn overkommelig pga troppen vår og lagene rundt varier veldig og kommer til å avgi flere poeng i år. 1 plass fikser Brann, bare å sende dem opp allerede. Nivået i Obos har vært skuffende, og veldig svakt til tider. Er så skandale om vi ikke ender på 2 plass og fikser direkte opprykk. Uten at jeg skal grave for mye i det igjen, så har vi en ting som står i veien for at vi ikke ligger der oppe med Brann, det er Kjønø. Må begynne å vinne de jævla hjemme kampene, få lagene som MIF, Ranheim og Sogndal litt bak oss.
    6 liker
  4. Skulle vunnet denne med minst 2 mål, i tillegg til 2 straffer og 1 3vskeeper situasjon vi blir snytt for. Det er så mange marginer som går imot oss idag at jeg har lyst til å begynne å grine. Kjønø skal hvertfall ikke klandres for at vi ikke vinner idag
    4 liker
  5. Kassi fra start: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7956230
    3 liker
  6. Vi trenger litt nytt blod fremover på banen - men å bytte Fitim med Udahl løser ikke nødvendigvis noe alene. Kanskje vi skal bytte ut alle de 3 på topp???
    2 liker
  7. Amen.. Takk for endelig en som innser dette og ikke legger alt på Kjønø...
    2 liker
  8. De er'kke alltid gode, de Stabæk-guttene Men VI går på stadion UANSETT om vi går konk' og rykker ned. Bli med til Mjøndalen!!
    2 liker
  9. Hvorfor forstår jeg ikke - hvorfor jeg ikke synes det er så morsomt lenger? Hvorfor forstår jeg ikke - at alt egentlig IKKE var morsommere før? Hvorfor forstår jeg ikke lenger? Hvorfor får jeg ikke stå lenger? Jeg forstår det ikke!
    1 liker
  10. Artig å se Marcus Mehnerts bevelser mot KFUM, her kan Stabæks spisser lære litt....
    1 liker
  11. Hellan la på til 2-1 etter 38 minutter spilt.
    1 liker
  12. Kanskje på tide å la Azemi og Gift få prøve seg sammen på banen? Nå må vi begynne å score mål, både i cup og serie.
    1 liker
  13. Ja, så lenge kontinuiteten ikke holder laget flere år i OBOS
    1 liker
  14. Svakheten er vel at vi har tre mann på topp som ikke klarer å få ballen i mål?
    1 liker
  15. Jepp, det har ikke vært bærekraftig for A-laget å ha for mange av unggutta som en stamme selv om det har gitt klingende mynt. Bare se hvor det har sendt oss, ned i OBOS. Jeg er uansett ikke bekymret, akademilagene fortsetter jo å produsere masse. Om 2-3 år så er sikkert minst 1 av Pignatel, Veum, Hornburg, Ulla, Geelmuyden blitt et stort salgsobjekt. I tillegg har vi unggutta KNH og Kostadinov som kommer utenfra.
    1 liker
  16. Noen har jo ønsket en slik troppssammensetning tidligere. Det positive er at med spillere som Krogstad, Pedersen og Azemi kan vi lett bygge kontinuitet uten at irriterende klubber i utlandet legger penger på bordet sånn at de må erstattes.
    1 liker
  17. Kampen vises her. https://www.direktesport.no/event/7dcd4c3e-8ff7-4b07-a047-3a024c13cf37
    1 liker
  18. Ottesen, Piggen, KNH, Hammy eller Edvardsen??? Ikke mye - men litt? Ulempen er at de evt må erstattes
    1 liker
  19. Det som er mere bekymringsgfullt er om vi har noen spillere det er etterspørsel etter som kan gi noe i kassen? Kanskje Sandberg....
    1 liker
  20. Det er vel ingen som har sagt han ikke har ansvar? Begyn å lese postene før du kommer med sånt oppgulp!
    1 liker
  21. Gleder meg helt sykt til kamp i dag!! Vi er blaa og skal alltid staa og bakom skyene er himmelen aldri graa. I dag forventer jeg egentlig bare at vi stiller med 11 mann på banen, og at vi klarer å ta innkast og cornere på en god måte. Får vi til det skal vi alle være fornøyd, og nåde den som måtte komme med kritikk! Tenk så bra det blir å slå tilbake etter den litt skuffende prestasjonen mot Notodden med en spennende 0-0 kamp mot FFK i dag! God kamp!
    1 liker
  22. Tipper det blir flere da, men jeg er så usikker på hva reglene er for bruk av A-lagsspillere på andrelag nå. Antall og aldersbegrensninger, og må være innbytter fra forrige A-kamp? Og vi har jo hatt Veum og Kassi ute med skade, Kostadinov slet med noe mener jeg også over tid. Nouri fra juniorlaget var kaptein i de første kampene og virket veldig lovende i samspillet med Victorio fra junior, men ble skadet og er ute ennå. De minnet meg faktisk til tider om Botheim og Normann Hansen på treningsfeltet i år i hvordan de gjorde hverandre gode. Og som nevnt så er det cupkamp i morgen. Kan være mindre skader har gjort at trykket på de andre blir større, og dermed spart til rek ved anledninger. Men dette er bare min teori.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...