Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. juni 2022 i alle områder

  1. Selvfølgelig, det er vår sponsor EVAT. https://www.stabak.no/samarbeidspartnere/nyheter/evat-ny-nettverkspartner
    13 liker
  2. https://www.stabak.no/nyheter/gaute-larsen-gjor-comeback Til å lire av deg så mye ræl så er du usedvanlig lite oppdatert
    8 liker
  3. Henrik Udahl har noe ingen av angrepsspillerne våre har: Bevist at han kan score mange mål flere sesonger på rad. Det er flere av våre offensive spillere som har mange gode kvaliteter, men målmedianen ligger dessverre på rundt tre–fire hos samtlige, når man tar en titt på statistikken fra G16 og frem til i dag.
    6 liker
  4. Endelig fri fra klamydia. Tror jeg.
    4 liker
  5. I rettferdighetens navn så var kampen i går faktisk ganske underholdende, selv om det ble 0-0. Vi kunne/burde vunnet. Personlig synes jeg det var et ok skritt i riktig retning fra de tidligere hjemmekampene.
    4 liker
  6. Nei, jeg betaler hele tre kroner for tre måneder!
    3 liker
  7. Mjøndalen toget har stoppet opp, Ranheim er vi bedre enn. 2 plass er vår å tape!! Direkte opprykk er det eneste som er godt nok, mer enn overkommelig pga troppen vår og lagene rundt varier veldig og kommer til å avgi flere poeng i år. 1 plass fikser Brann, bare å sende dem opp allerede. Nivået i Obos har vært skuffende, og veldig svakt til tider. Er så skandale om vi ikke ender på 2 plass og fikser direkte opprykk. Uten at jeg skal grave for mye i det igjen, så har vi en ting som står i veien for at vi ikke ligger der oppe med Brann, det er Kjønø. Må begynne å vinne de jævla hjemme kampene, få lagene som MIF, Ranheim og Sogndal litt bak oss.
    3 liker
  8. Da kan du med god samvittighet melde deg på neste boblebadkonkurranse 🙂
    2 liker
  9. Jeg kjører fra Kolsås kl 15 og har plass til 2-3 til. Bensin spleiser vi på.
    2 liker
  10. Jeg tror vel heller vi må sende ned noen flere a-lags spillere i de viktige kampene mot de andre neddrykkskandidatene. Piggen, Ottesen, Vogt osv.
    2 liker
  11. Nå bør vi vel snart tenke på å hente inn en mer kapabel ressurs til å lede dette laget? Nedrykk til fjerdedivisjon vil være bortimot kroken på døra for akademiet. Unggutter kan få bedre matching på andrelaget til Kjelsås ...
    1 liker
  12. Gresset på Nadderud og Vålerenga!
    1 liker
  13. 4 plass i OBOS med den troppen! er godt jobba
    1 liker
  14. Kjempe coaching av Riise! 2-3
    1 liker
  15. Kassi fra start: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7956230
    1 liker
  16. Enig det. Positivt at vi legger om til 4-3-3 mot slutten av kampen, men kan gjerne starte neste kamp i den formasjonen. Eventuelt med Næss i en dyp rolle i 3’ern på midtbanen og faller ned som midtstopper når vi er i forsvar. Og har mer troa på Gift enn Azemi, han trenger litt tid på benken. Tar heller uavgjort 3-3 enn 0-0.
    1 liker
  17. Bærumspøblene👏👏👏👏
    1 liker
  18. Herlig å se Veum juble som om det var en Vm-finale på målet sitt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...