Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. juli 2022 i alle områder

  1. 13 liker
  2. Ser et par bergenserne jeg kjenner til allerede tipper henholdsvis 5-0, 4-0 og 4-1 mot oss på søndag. Dæven så deilig det hadde vært å gitt dem en ordentlig oppvekker!
    11 liker
  3. Tipper: Sandberg Sturla-Piggy-Næss-Pedersen-Lange Hammy-Krogstad-Curtis Edvardsen-Gift
    6 liker
  4. Drit nå i kameramann og kommentator. Det er to null!
    5 liker
  5. Det må det vel være lov å si, uavhengig av resultatet
    3 liker
  6. Deilig med den klassiske ketchupeffekten.
    3 liker
  7. ser ut som de har hentet Nils Jonatan Johansson fra Ranheim. Står sist oppført med kamp for Ranheim i 2021. 31 år gammel, signerte for Blink i går. Spilleklar fra og med i dag. Ser vel ut som han egentlig la opp etter fjoråret. Han fikk 8 kamper for Blink i Obos-ligaen i 2020. i 2018 sto han 30 matcher i Obos for Notodden
    3 liker
  8. Var i Bergen i helgen som var og der fabuleres det jo om medaljer - i Eliteserien neste år... Så de mot Grorud og det var en ganske close sak spillemessig - samtidig er det noe med kvaliteten når man stadig vekk bikker de der jevne kampene i sin favør. Likevel, vi er i klar fremgang formmessig og nøkkelspillere som Krogstad og Edwards spillte kanskje sin beste kamp for sesongen sist. Jeg mener vi bør ha gode muligheter for både 1 og 3 poeng til helgen. Strengt tatt burde vi ha vært mye nærmere de enn vi er, men vi får ikke gjort noe med kampene som er spilt.
    3 liker
  9. Bare å ta turen til Bergen for å se gutta!
    2 liker
  10. Det var skikkelig hageselskap etter pause, men kanskje ikke så rart med tanke på søndagen og 3-0 til pause mot tabelljumboen. Nå må det dog strammes opp i forsvar. Like mange i mot på de siste to som resten av sesongen. Det er unødvendig mot et lag som Blink.
    2 liker
  11. Kan noen som er på stadion si i fra til kameramannen at han må stoppe å zoome inn og ut hele tiden. Første gang jeg har blitt sjøsjuk av å se en fotballkamp…
    2 liker
  12. Helt korrekt, jeg mistenker at Stabæk har gått på en del smeller nettopp pga dem har tatt lett på enkelte kamper og at enkelt spillere tenkt at nå kan jeg slappe av litt i denne kampen også gått på en smell pga flere har tenkt sånn og dessverre tatt for lett på enkelte kamper med antatt svakere motstandere. Skal man ha hevde seg i topp 5 i eliteserien eller rykke opp så MÅ man ALDRI ta lett på en kamp. Men tror og håper dette blir en grei 3 poenger, alt annet vil skuffe meg stort.
    2 liker
  13. Fortsatt ledig plasser på flyene på søndagen! Koster bare litt kroner, men er verdt det når vi skal se stb ta 3 poeng i Bergen by!
    2 liker
  14. 3 på rad! La oss gjøre det 4 på søndag nå
    1 liker
  15. Keeperen til Blink storspiller, ellers hadde dette blitt stygt.
    1 liker
  16. Ikke de sikreste avslutningene men gode bevegelser og vendinger. Gift blir nok driiitbra!
    1 liker
  17. Hvilke kamper er det vi har parkert bussen og kontret inn?
    1 liker
  18. 6 stk. som flyr fredag.
    1 liker
  19. Det har blitt opplest og vedtatt at Brann er så sykt gode og kommer til å spasere inn til klar førsteplass, så må vi og et par andre kjempe om andreplassen. Man må ikke glemme at Brann/Bergen er Norges mest volatile lag/by, så skulle de miste poeng i to kamper på rad så er det nok kort vei til krisemaksimering, krangling og sømmer som rakner. Det var jo tendenser til det da de sto med 2 seire og 2 uavgjort etter 4 kamper. De har avgjort 30% av seirene sine med mål helt mot slutten av kampen - det er selvfølgelig lov å score sent, noen vil til og med hevde en kunst, men det er likefullt små marginer som gjør at de ikke har 6 poeng mindre enn de har og da ville det vært mye jevnere. Jeg spår at de får en liten kollaps snart (kan fint begynne med tap/uavgjort borte mot Start og tap hjemme mot oss - da er bergenserpulsen høy før turen til Raufoss), og så er det plutselig helt åpent i toppen igjen.
    1 liker
  20. Synd, men håper du setter opp tur til Sogndal. Der skal vi nok klare å få nok påmeldte!
    1 liker
  21. Ikke for å klage på deg som gjør en innsats for fellesskapet. Men tidligere år har trådeiere gjerne tatt med totalen. Som er litt fint. Mål 4 Geelmuyden Normann Hansen 3 Edvartsen Krogstad 2 Ottesen 1 Wangberg Azemi Målgivende 4 Edvartsen 3 Normann Hansen 2 Wernersson Ottesen Gift 1 Geelmuyden Kostadinov Azemi Lange Målpoeng 7 Normann Hansen Edvartsen 5 Geelmuyden 4 Ottesen 3 Krogstad 2 Azemi Wernersson Gift 1 Kostadinov Lange
    1 liker
  22. Huff nei, ingen undervurdering nå. 100% påskrudd er det vi trenger eller ryker vi på en unødvendig smell
    1 liker
  23. Blink har to jr. keepere. Joachim Hammer Rømo (født i 2004), har stått en kamp for andrelaget i 4. divisjon i år. Sist kamp han spilte var 31. mai. Sander Stokke har stått 5 kamper i 2. div i år. Sist 20. juni. Han er født i 2007. Ble 15 år i april. Spørsmålet er jo hvorfor ingen av disse to satt på benken i dag mot Start når den normale andrekeeperen var skadet. Ingen av disse unggutta har kontrakt, mulig det er en grunn, men jeg kjenner ikke reglene godt nok for OBOS-Ligaen. Det kan hende de ville spare penger og derfor spilte uten i dag. Mot oss har de ikke noe valg. De kan ikke reise til Nadderud med en utespiller i mål. Vi gjorde det én gang i Toppserien, og det synes jeg fortsatt er flaut å tenke på. i 2009 reiste vi til Ålesund med en spiss i mål - Hanne Ruud Reksten. Og kun utespillere på benken. Det er useriøst.
    1 liker
  24. KIL spilte uavgjort 2-2 mot Ranheim, utligning på overtid. Dette ble en god runde for oss😊
    1 liker
  25. 11 kamper på rad uten tap er sterkt, uansett divisjon og motstand. Forrige gang vi gikk på en lenger tapsfri rekke av kamper var 2007/2008 med 14 kamper.
    1 liker
  26. Trenger litt hjelp her folkens! Tenker å komme meg hjem fra Bergen permanent, og tenkte å gjøre det i forbindelse med matchen. Men da er jeg avhening av busstur, kan vi ikke fylle hvertfall én buss a, og synge ut Bergen? Fyll bussen og få Torres hjem!!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...