Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. juli 2022 i alle områder

  1. Slike overskrifter kan vi like (fra Nettavisen):
    32 liker
  2. Men så snudde Kjønø seg mot benken og så at det kun var Azemi å sette inn på spissplass. Han tenkte seg om, og ventet derfor til Gift var totalt tom for krefter før han byttet!
    14 liker
  3. Bunnsolid! Har hatt en veldig fin kurve siste månedene nå
    7 liker
  4. Nei, da har vi i så fall blitt kompensert for å ikke få beholde lånespilleren i avtalt tidsrom. Man kan ikke selge noe man ikke eier.
    5 liker
  5. For å kverulere litt, så var det vel du som begynte å pirke 🙂
    4 liker
  6. 4 liker
  7. 13 kamper/2,5 mnd uten tap.. Av de siste seks kampene er fire seire med minst 2 mål og uavgjort borte mot Brann godkjent i min bok. Uavgjort hjemme mot FFK (femte siste kamp) eneste under pari. Kan virke som om du legger lista høyt, selv om vi selvfølgelig skal være bedre enn de fleste lagene vi møter.
    3 liker
  8. Heltne Nilsen skulle hatt rødt og/eller to gule kort rett før 1-1. Da hadde kampen sett ganske annerledes ut.
    3 liker
  9. Vanskelig å selge en man ikke eier vel?
    2 liker
  10. Nei, for da blir han solgt for kjapt
    2 liker
  11. Eller er det drakta som blør mest for han? 🤷‍♂️
    2 liker
  12. Da er vi på direkte opprykksplass, er det første gang denne sesongen? Uansett, en meget godt gjennomført kamp, taktikken med å ligge lavt og satse på kontringer var nær ved å gi tre poeng, men uavgjort borte mot Brann er helt OK. Gift i en egen klasse i dag, scoringen var klasse. En skikkelig goal-getter vi har savnet. Sandberg også meget god i dag, natt og dag sammenlignet med forrige sesong. Ellers bra av Edwards, Pedersen og Wangberg. Wernersson svak som vanlig, han trenger en pause. Har vært dårlig hele sesongen. Både Vogt og Lange er bedre alternativer. Azemi også svak, vi trenger en ny spiss.
    2 liker
  13. På opprykk plass!
    2 liker
  14. Jeg er ikke sikker på om formasjonsendringen hjalp nevneverdig. Virket som om midtbanetreeren var ukomfortabel med nye roller - men deg er likevel ikke tilfeldig at Brann ikke scorer mer. I Wangberg og Pedersen har vi stoppere ingen andre i denne ligaen er i nærheten av.
    2 liker
  15. Det var én enkeltspiller som gjorde at vi fikk poeng i dag pluss ett uhyre godt defensivt kollektiv ( eller grunnspill om du vil kalle det det). Resten av gutta offensivt klarte såvidt å dempe ball og sende en presis pasning. Men jeg har sett verre forestillinger av oss i Bergen enn dette. Høy høy klasse defensivt, veldig rotete og varierende offensivt. Det får være ok borte mot serielederen full av selvtillit.
    2 liker
  16. Lompeskudd og dårlige mottak kan jeg leve med så lenge man gir alt og jobber som en bikkje. Når han jogger rundt og presser halvhjertet er det bare å parkere han på tribunen neste kamp, og håpe at han våkner opp..
    2 liker
  17. VG Live påstår også nå at kampen fortsatt pågår Den burde blitt satt som avsluttet, og det samme med landskampen, hvor 75 minutter er mer enn nok...
    1 liker
  18. Ja og han har en tendens til å hisse seg selv opp, og da blir han en stor target. Hadde han spilt 10 min til i begge kampene hadde han endte med ialfall 1 rødt kort😅 Var ikke langt unna på Torsdag ialfall, og Heltne Nilsen hadde nok lett etter han om han ble på banen i går. Herlig spiller though, utrolig synd at vi ikke har han på en 3 års kontrakt, han er nå på raderen til alle i Eliteserien, dem har nok fått med seg kontrakt situasjonen også. Får håpe han blir hos oss eller drar til utlandet om interessen blir for stor. Så noen skrev her om KNH og Gift på topp, det mener jeg kan være veldig interessant og noe som bør prøves. Vanskelig å sette Edvartsen på benk, men syntes han har skuffet litt, og er nok på vei bort.
    1 liker
  19. Fitim er vel blant de som blør mest for drakten.
    1 liker
  20. Et godt bilde på forskjellene mellom oss er at Brann kunne sette inn spillere som Finne. Vi satte inn Azemi…
    1 liker
  21. Mange her inne har hevdet at Kjønø må byttes. Jeg har hele tiden ment at Kjønø er en helt grei middels trener og at det er laget som avgjør om det blir direkte opprykk, Gift er forskjellen mellom kvalik og direkte opprykk. MEN han er vel så god at han blir solgt snart - akkurat som Nusa som alle sa garantert ville bli i Stabæk ut sesongen.
    1 liker
  22. Det åpenbare er at vi har for dårlig pasningsspill - masse bra bevegelser og spillalernativer før Fitim kom innpå, men spillerne er ikke gode nok i pasningsspillet til å fominere kamper mot lag som Brann enda.
    1 liker
  23. Azemi er dessverre som å spille med en mann mindre. Gift i en helt annen klasse.
    1 liker
  24. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...