Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 07/20/2022 in all areas

 1. Rekordrekka på 19 uten tap kom da jeg sjølv spilte på laget - sammen med bl.a. Lars Hauger, Jan Økern, Stutt-Karl Hetland, Knut Berg, Thor Heidahl og Ola Dybwad-Olsen (som fikk 24 landskamper og er en av få som er/var bare én match unna gullklokka. Vi spør ham alltid "hvor mye er klokka, Ola?" når han er med på vår egen golfturnering Stabæk Masters. Jeg le forøvrig kåret til beste spiller i Asker og Bærum av Budstikka etter den sesongen - mitt livs største sig eneste trofé bortsett fra noen reklamegreier. Venstre back med langt hår og silkefot. Jeg tipper at jeg også var medskyldig i sesongen der vi fikk 5 poeng ikke vant en eneste kamp. 1984 eller 85? Jan Willy Bjørke fra VIF Vari hvert fall spillende trener. I serierunde 12 spilte vi borte mot Søndre Høland og lå under 5-0 til puse. Da løp Bjøke plutselig av banen, inn i garderoben, kastet seg i bilen, spant ut av parkeringsplassen og forsvant. Vi så han aldri mer. Men for oss som deltok var det uforglemmelige hendelser på ulike måter, og setter dagens utfordringer i deres rette lys. Det er fantastisk for en tidligere 5. divisjonsklubb å ligge an til opprykk for til eliten for fjerde gang på fire forsøk (1994, 2005, 2014 og 2022...!
  21 likes
 2. Kult med kilder 👍🏻👍🏻 Vi kjøpte ‘den hvite Kanté ‘ for et drøyt år siden fra Grorud, så lar beina få snakke først evt.
  16 likes
 3. Etter min mening var opprykket med Belsvik ekstremt mye mer imponerende enn opprykket i 2005. Vi hadde vært gjennom en grusom periode fra slutten av 2011, og nedrykket i 2012 var allerede klart i mai. Lommeboka var tom, og usikkerheten var enorm. At klubben overlevde og i tillegg klarte å rykke opp igjen, vil for meg alltid stå høyere enn 2008-sesongen. Nei, spillet imponerte ingen, men den lojaliteten, stoltheten og fighterviljen den 2013-gjengen viste var så vill, at jeg fortsatt blir rørt av å tenke på det. Hvis Belsvik fortsatt husker hva han snakket om i garderoben i 2013, bør han snarest ta det frem igjen nå.
  11 likes
 4. Stokkeliens 22 mål den sesongen var helt vilt.
  10 likes
 5. Kilden er Ingo på Facebook? 😉 🙂
  7 likes
 6. I dag har vi en tapsfri rekke av 14 kamper og kan sikte oss inn mot å tangere sesongen 2005 og høst/vår 1951/1952 hvor vi begge gangene spilte 15 kamper på rad uten tap i følge stb.guru. Rekorden fra 1979-sesongen på 19 kamper kan vi ev. begynne å snakke om etter Brann-kampen på Nadderud 07. august og før bortekampen mot Stjørdals-Blink 14. august.
  7 likes
 7. Diabagate Mohamed Junior på vei inn dørene. Min kilde tett på klubben skryter voldsomt av han Ps: jeg oppgir en anonym kilde med unik innsikt, tilogmed dypt inn i garderoben, men kan absolutt ikke fortelle hvem det er..
  5 likes
 8. Bekreftet med Thorsby til Union. Hvis overgangssummer på 60 mill stemmer, blir det 3 mill i solidaritetsmidler. Siden han var hos oss i 2,5 sesonger forstår jeg det sånn at det burde gi oss 25% (vet ikke hvordan den halve sesongen slår ut) av de pengene, altså opp mot en million. Penger det også!
  4 likes
 9. Kult at vi har noen på forumet med dype kilder, så langt inn stallen der selv ikke merra kan sparke! Du har alltid virket som du vet hva du snakker om, eventuelt kjenner noen som tror de gjør det. Fortsett med å ødsle dine kunnskaper over oss!
  3 likes
 10. Vi vil alltid miste de beste spillerene. Det var et problem i 2008 også. Selv Dortmund sliter med det. Vi må et godt, balansert lag med spillere inn som hever nivået et lite hakk. De beste forsvinner og blir erstattet av spillere som i utgangspunktet er litt bedre enn de vi hentet som nye sist. Det er selvfølgelig gøy når man treffer på en overgang og har en klassespiller en liten stund, men det kan aldri være nødvendig for å nå ambisjonene.
  3 likes
 11. Kilden sier til meg at han kan minne om N'golo Kante. PS. Iom jeg viser/har kilder på dette nivået dypt inn i stallen bør alt jeg skriver være realiteten. I tillegg bør jeg utgi meg for å ha svært gode kunnskaper.
  2 likes
 12. https://www.tv2.no/sport/14952389/ Thorsby på vei til Union Berlin.
  2 likes
 13. Lett å se feil på transfermarkt. Du har nok rett. Googlet han, og fant bare noe sosiale medier på en som kan stemme.
  1 like
 14. Sentral midt sier Ingo på face - 19 år. Har vært på prøvespill en liten stund - ok, liten terrier blir jeg fortalt.
  1 like
 15. Takk. At jeg ikke trykket på denne knappen før.. med litt inspirasjon fra en @ringrev så fikk jeg også min renessanse
  1 like
 16. Max Herman Bjurstrøm - tidligere Stabaek-akademispiller, nå flyttet til Valerenga A-lag Amir Jama er også en storspiller i denne alderen - muligens en skade? Leander Larona Gunneröd
  1 like
 17. 1 gutt fra Stabaek https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-16/2022/g16-landslagstropp-til-nordisk-mesterskap/
  1 like
 18. Hukommelsen min svikter. Stabæk har rykket opp tre ganger. En gang første gang midt på 90-tallet. Høsten 94? Hvem var trener da? Tjernås? Andre gang i 2004 med Veigar P og Nannskog, men hvem var trener? Gaute Larsen? Jönsson? Tredje gang i 2013 under Belsvik. Jeg er ikke gammel nok til å huske hvor overbevisende det første opprykket var, men det opprykket gjorde i hvertfall tilfdeldigvis at jeg ble Stabæksupporter. Jeg var Kongsvinger fan opprinnelig i min spede barndom, hvor favorittspillerne var Dag Risnæs og Geir Frigård blant annet. Men grunnet en spillerflukt før sesongen Stabæk rykket opp, følte jeg som 7-8 åring at jeg måtte bytte klubb. Det ble først Vålerenga i en dag eller noen timer, før jeg bestemte meg for å ta et nyopprykket lag. Ved hjelp av min to år eldre storebror som ikke er/har vært Stabæk-fan, falt valget på de blaa. Opprykk nr 2 var suverent og imponerende. Nr tre har jeg hørt var mindre imponerende, men vi kom oss opp etter kampen mot Glimt en høstdag på Nadderud. Skal Kjønø bli fjerdemann i rekken, da bør det helst skje denne sesongen er jeg redd. Tror dere dette opprykket blir enda mindre imponerende enn Belsvik sitt? Og er det mulig? Kjør debatt. Det er vel riktig tråd, eller hører den mer hjemme under Kjønø-tråden, evt blaa gammel argang?
  1 like
 19. Er vi sikker på at solidaritetsmidler havner i klubben og ikke i AS-et?
  1 like
 20. Satse på det! Bare å melde seg på!
  1 like
 21. Tenk at vi ligger på 2. plass ved halvspilt etter å ha vært så ræva. Vi trenger faktisk ikke å bli bedre for å rykke rett opp😀
  1 like
 22. Minner litt om damelandslaget, vi har gode spillere men en taktikk og ett system ingen skjønner noen ting av....
  1 like
 23. Nå misforsto du, og det vet du. Jeg skrev om hvorfor folk er likegyldige her. Først: Skal vi være enige om at engasjementet ville vært større om vi ledet Eliteserien? Så kan vi legge den død? Mitt poeng er at gitt den sportslige situasjonen (Vi er et Obos-lag..) så kunne engasjementet vært større om det var litt mindre dommendagsstemning. Og ja, jeg mener du er en av dem som bidrar til å skape en følelse av at alt er ræva. Nå sist altså at det er unødvendig å prøve å skape en god atmosfære rundt Nadderud (som man må anta er målet med ølteltet) fordi det ikke gjør at Wernersson treffer på åpent mål. Hva nå enn sammenhengen er. Kanskje kunne det vært OK å av og til innse at NOE er OK, selv om du tydeligvis har bestemt deg for at Kjønø er en minst like dårlig trener som Bob Bradley? Det er mye som skranter, men om diskusjonen kunne vært på et saklig nivå ville den kanskje vært bedre?
  1 like
 24. Ja, de fleste opplever jo at annet hvert innlegg de leser er at du forteller hvor forbanna dårlig alt er, så ikke rart folk ikke gidder mer.
  1 like
 25. Er det noen som på noen som helst måte har signalisert at ølteltet skal gjøre at vi fyller Nadderud? Det må da for svingende (for å bruke et godt, bærumsk kraftuttrykk) være mulig å ha mer enn én tanke i hodet om gangen. Skal vi kanskje like godt legge ned kioskene også? (Hvem går på Nadderud for å spise pølse, liksom).
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...