Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. aug. 2022 i Innlegg

  1. En stor utfordring vi også har, er at ingen tør eller har farten til å utfordre én mot én. Dermed havner vi så å si aldri i overtall og må belage oss på å tre oss igjennom ledd på ekstremt små flater. Drillo var i sin tid strålende fornøyd med å spille mot slike lag, fordi han visste hvor lav statistisk sjanse du har for å score når du må spille deg igjennom tre pressledd. I likhet med Drillo er derfor lag som Bodø/Glimt primært opptatt av å hente spillere som kan drible av eller løpe forbi oppasseren sin, slik at de skaper overtall og trekker forsvarere ut av posisjon. Slike spillere var vi også opptatt av å hente en gang i tiden. Nå er det manko. Kornelius og Oliver har glimtvis vist at de kan, men klarer/klarte likevel alt for sjelden å komme seg forbi pressleddet sitt. Fitim har ikke farten. Hammy spiller nesten konsekvent støtte. Nå har vi fått inn Gift som våger – og det skjer ting med en gang. Jeg vet at mange i sin tid var kritiske til en spiller som Moussa, men slike er også viktige om man skal unngå å kun trille ball på tvers. Nå består laget av opptil seks balanserende spillere som i utgangspunktet ikke har ferdighetene til å gå av et pressledd eller strø krempasninger – likevel har disse ballen mesteparten av tiden.
    25 liker
  2. To tilbydere ble prekvalifisert. Disse leverer sine forslag om et par ukers tid. Vinneren tildeles samspillsfasen hvor målet er å utvikle prosjektet sammen med Byggherren og mot slutten bli enige om en målpris begge parter signerer kontrakt for å realisere prosjektet. Så det går fremover
    20 liker
  3. Dette kan vel også løses ved å ha flere samtidige bevegelser, slik at vi enten får benyttet de rommene som er, eller åpnet nye rom. Glimt har, som du nevner, flere enkeltspillere som kan spille seg forbi oppassere. Men for meg er de aller best når de har flere samtidige løp - der noen løper for å skape rom (altså tar med seg en eller flere oppassere på løpetur), mens andre oppsøker rom og gjør seg spillbare. Føler ofte det er der vi svikter, det er lite bevegelse foran og rundt ballfører. Gift har jo vært midt i blinken i så måte, med uforutsigbare bevegelser. Ottesen er en annen som jeg mener er undervurdert her, han gjør seg ofte spillbar (selv om sluttresultatet blir litt for tynt). Jeg er usikker på hva som er Kjønøs plan på banen, da laget stort sett ser ut som saltstøtter utpå der. Er planen å doble på kant med påfølgende innlegg (uten gode nok hodespillerepå topp)? Skal vi lokke motstander lenger frem i banen for å skape rom (uten at vi skal oppsøke rommene som oppstår)? Eller kjører vi på med det Kåre Ingebrigtsen i sin tid kalte "gjør som du vil-fotball", og satser på at det løser seg? Det kan nesten virke som om spillerne er like usikre som meg.
    8 liker
  4. Godt poeng og det er naturligvis også en stor del av problemet. Det er for få distinkte og motsatte bevegelser, og oppspillene våre kommer stort sett alltid til feilvendt spiller. Hadde vi fått drillet inn noen tydelige trekk og samtidig fylt på med en spiller som er habil og uredd én-mot-én, hadde nok ikke motstanderne våre kunne følt seg like komfortable.
    3 liker
  5. Tidenes avsporing i en spillertråd? Wangberg var god på søndag da
    3 liker
  6. Det er også inntrykket mitt. Jeg syns både Hammy og Krogstad har vært under forventning - da særlig på posisjonering. Krogstad har 2-3 gode kamper men (som igår) noen helt elendige. Noe henger nok sammen med at vingbackene er for trege til å fylle sine rom og indreløperne våre blir dratt ut, og noe henger nok sammen med at Fitim ikke aner hvor han er og hvor han skal. Kan ikke huske en eneste offensiv spiller i Stabæk med dårligere fotballforståelse enn Fitim som har fått regelmessig spilletid. Jeg savner en mer definert 10er.
    3 liker
  7. Meget vellykket faktisk.. ikke rart det skjer lite fra klubbstyret si
    2 liker
  8. Påmeldt! Plukkes også gjerne opp i Oslo
    2 liker
  9. Pølsene jeg kjøpte i kiosken bak Stabæk Suppport 30 minutter ut i første omgang var varme og gode.
    2 liker
  10. Vanskelig å forstå forumet. Det var krise når vi (tidlig i sesongen) spilte 0-0 fordi vi skapte ingenting og det var kjedelig å se på. Videre var det krise når vi begynte å skape en del sjanser og scoret en del mål, fordi vi da også begynte å slippe inn noen mål. Og nå er det krise fordi vi blir «rundspilt» av Skeid (men vi vinner 2-0…). Folk kan ikke seriøst mene at vi ble rundspilt - Skeid skapte jo nada (men vi skapte også lite)! Jeg mener ikke med dette at alt er såre vel i klubben vår, men det er da vitterlig ikke så krise som enkelte her inne skal ha det til? Kan vi ikke spare «krise»-påstander til det virkelig er krise?
    2 liker
  11. STJØRDAL-BLINK - STABÆK | 14. AUGUST 2022, KL. 18:00 Avreise: 14. august, kl. 07:30 Pris før 7. august, kl. 12:00: kr 500 Pris etter 7. august, kl. 12:00: kr 600 Minner om påmeldingsfrist som er satt til 8.august kl.12.00 Bli med til Trøndelag for en ny klassisk lang-tur med SS! Bussen går i god nok tid til stop langs veien og et pub-besøk. Bussen har avreise fra Bekkestua bussterminal, der flybussen står. Vi reiser direkte hjem etter kampslutt. Påmelding for medlemmer -> Påmelding for ikke medlemmer ->
    1 liker
  12. Selv Kino har dobbelt så mange mål som Azemi. Tom Memethi har putta fler..
    1 liker
  13. Haha sorry glemte å se hvilken tråd dette var 😆 uansett, Franck kommer med et bra poeng. Disse opplevelsene er også med på å forme hele opplevelsen av det å dra på kamp. Russebussene som står i lukene trenger bedre opplæring.
    1 liker
  14. Du mener Justerblokken antar jeg
    1 liker
  15. Flott. Fint om dette synliggjøres når det legges ut turinfo på forum og sosiale medier.
    1 liker
  16. Bl.a : – VI må levere opp til vårt beste i hver eneste kamp. Det gjorde vi ikke mot Skeid. Vi kommer ikke til å ta mye poeng om ikke prestasjonene blir mye bedre enn dette her, sa Stabæk-kaptein Simen Wangberg etter søndagens søvndyssende kamp på Nadderud stadion. Det sammen mente fansen som var på Nadderud. De pep under deler av kampen og applausen da de gikk til pause, var sporadisk. – Hadde jeg betalt penger for å se på dette her, så hadde jeg krevet å få pengene tilbake. I hvert fall bedt om en gratis pølse eller noe til den neste kampen, sier Wangberg og forstår publikums frustrasjon.
    1 liker
  17. Jeg har nå sett kampen på nytt. Det er alltid flott med seire og sånn sett er det som skjedde i går veldig bra. Likevel er jeg langt fra sikker på at vi spiller slik at vi får til et direkte opprykk. En litt merkelig ting da jeg så alt på nytt var at Skeid i store perioder sto høyt og etterlot masse bakrom å true. Likevel manglet stadig bakromspasningene. Gift er rask, men lå sjelden riktig og selve pasningene kom sjelden. Midtbanen kjørte stadig mot kantene som ble ganske godt tatt vare på og som stadig slo returpasninger. Jeg lurer - trenes det ikke gjennombruddspasninger i lengderetning ? I går var det til tider masse bakrom som vi nesten aldri truet.
    1 liker
  18. Bortimot årsverste i går, men det var veldig viktige 3 poeng. Uavhengig av prestasjon så er det bedre å vinne og tape litt enn å spille så mye uavgjort som i første halvdel - poengmessig. Jeg tror fraværet av Edvardsen har en betydning, og Hammy blir for nonchalant og lett på midtbanen. Funket bedre som spiss mot Sogndal. Når også Normann Hansen er ute så har vi faktisk ingen på laget som evner å forsere spillere med fart/dribling. Da blir det veldig forutsigbart og tafatt. Med én kantspiller på hver side (i motsetning til 442/433) så stopper det opp når vi verken kan drible oss forbi eller doble på kant med overlapp. Gift er god, men viser seg å være mer en målsnik enn en som bidrar masse i spillet. Vi har fortsatt alt i våre hender og en veldig god mulighet til å rykke opp! Men for at det ikke skal bli små marginer og neglebiting til siste runde må vi gjøre noen taktiske justeringer og/eller skaffe forsterkninger.
    1 liker
  19. Creds til Kjønø å gi han ett inspirerende innhopp! (Jeg er enig i mye av kritikken, men siden han får skylden for alt som gjøres feil bør han også få skryt for alt som gjøres riktig)
    1 liker
  20. Virker som Kjønø har mistet garderoben.
    1 liker
  21. At motstanderlaget kommer til noen sjanser, uansett hvor dårlige de er må vi bare forvente. Det skumle her er jo at vi aldri klarer å kverne Skeid ordentlig med noe trykk. Men hei, vi vinner på en dårlig dag hvor flere enkeltspillere slet med flyten. Det kan ikke alltid være Kjønø sin feil. Mot Sogndal hadde vi ganske god offensiv og tapte tre poeng. I dag var vi dårlige offensivt og vant tre poeng. Det jevner seg utover sesongen og fjerde plass er akkurat der vi fortjener å ligge akkurat nå. Bjarmann har hentet en del gode spillere i vinter i Næss, Edwards og tilslutt Gift. Klarer han å hente 3 til på tilsvarende nivå i sommer kan det være nok. Jeg ønsker meg 2 nye kanter/vingbacker av offensivt arsenal pluss forlengelse av Kassi. Da tror jeg vi hanker inn andreplassen.
    1 liker
  22. Så du kampen ? Skeid skapte en del og hadde skudd i tverligger. Kampen vippet ganske lenge. Vi spiller mot et bunnlag og bør være klart bedre.
    1 liker
  23. «Skeid skapte nada»😂😂😂
    1 liker
  24. At vi spiller dårlig er en ting, at vi spiller stadig dårligere er mye værre!
    1 liker
  25. Trenger vel ikke henge ut klubben når de prøver på et lite PR-stunt. Stort sett ber vi om at de prøver mer.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...