Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 08/28/2022 in all areas

 1. Nå tror jeg endelig på direkte opprykk. Hadde vi kvittet oss med Kjønø tidligere hadde vi vært mye nærmere Brann. Seieren i dag var utrolig viktig, men viktigere var reaksjonen fra gutta!
  17 likes
 2. Har møtt to lag som er gode offensive lag i Obos, holdt nullen og sluppet til veldig få sjanser. Har tydeligvis lyktes veldig godt med justeringene i struktur og presspill som han har snakket om. Offensivt ser jeg ikke mye nytt, bortsett fra kanskje en beskjed om å være mer distinkte, og litt mindre omstendelige. Meget god start, ser ut som et langt mer solid lag som helhet. Synes også han har vært fin i intervjuene, engasjert, og også gledelig å se at han ikke er fornøyd og at også han innrømmer at Start-kampen ikke egt var spesielt imponerende.
  13 likes
 3. Trekker denne tilbake.
  9 likes
 4. 5 Blaa-seiere på 8 dager! Gutta x 2, 2-laget og jentene x 2.
  8 likes
 5. Morro å stå med SS og Bærumspøbler idag. Høyt nivå. Banens klart beste.
  6 likes
 6. 6 Blaa seiere faktisk. Jentenes 2.lag vant på tirsdag
  5 likes
 7. Hva har man lært den siste drøye uken? Det er ikke over før det er over. J19 i cupen. 2-3 rett før slutt til 4-3 etter ekstraomganger. Damene i cupen med mål etter 88 minutter. Herrene i går med seiersmål tre minutter, og toppen av kransekake i dag. DEILIG!
  5 likes
 8. Tenkte på slutten at det er typisk RBK å score på overtid, at det hadde vært deilig om Stabæk klarte sånn og som tenkt, så skjedd 💙 Synes alle dere fra support på tribunen skal være stolte av dere selv, jeg tror fort prestasjonen deres ga den ekstra motivasjonen. Det var sang og god stemning fra dere hele kampen igjennom. Sånn må motivere spillerene 💙 Dere var helt klart den solide tolvte mann i dag 💙
  5 likes
 9. Hva har skjedd med Azemi! Det er han som drar Pedersen opp og peker bort på fansen! Som at han maner til å feire forran SS! All Honnør til den gesten der Fitim!
  4 likes
 10. Som andre keeper for Ulla da?
  3 likes
 11. 3 likes
 12. Mhm selv om det tidvis var en lidelse å se på, så er det typisk vinnermentalitet å få inn den der goalen på overtid. Kan sammenlignes med målet til Granli mot Ranheim og frisparksperla til Stenersen mot møkkalaget over alle møkkalag - Mandalskameratene.
  3 likes
 13. Om noen lurte, vårt først seriegymsalmål siden Gilles Mbang Ondo i 2011 #ubrukeliginfo
  3 likes
 14. Kasper Pedersen spiller med en helt annen selvtillit i år enn i fjor. Takk, Kasper💙.
  3 likes
 15. Ubegripelig viktig match altså. Meget bra support, det hørtes til og med som om de traff tonene. Burde åpenbart vært flere bortebilletter når hjemmetribunen var like glissent besatt som en norsk basketballkamp. La de som vil se på slippe inn. (Dette mener jeg uansett arena) Jeg synes heller ikke at vaktene burde ha så hard-on for å stoppe feiring mellom supportere og spillere, når det er spillerne som tar initiativet. Vaktene burde heller plukke ut og bortvise hjemmesupportere for å være for kjedelige.
  3 likes
 16. Driter i kampen, men det er noen punkter som gjør meg nyforelsket og gir meg sommerfugler i magen. 1. Kampen er faen ikke over før spillerne er i dusjen. Vi konkurrerer hele veien og drar det i land. 2. 4 mann løper bort og hopper på Kasper. Det feires som ett lag. De gleder seg over hverandre. 3. Nico Næss som drar alle bort til support for å feire scoringen. 4. Gift feirer som om han har scoret selv. Lagånden bygges her. 5. 3 poeng 2 kamper på rad😍 lets gooooo
  3 likes
 17. Kronologisk sett burde det ha vært klart for å satse på Ulla som førstekeeper. Han har vært i klubben en stund og blir ikke bedre enn han er nå hvis han fortsetter som reserve. Så enten må Ulla bli førstekeeper 1. januar 2023, eller lånes ut. Jeg har ikke sett nok av Ulla til å vite hva som er best men det er en spennende debatt. Det jeg derimot vet er at f.eks. Vålerenga brukte Kristoffer Klaesson før han var "klar", og guess what: Han ble klar, og holder nå bortimot Premier league-nivå.
  2 likes
 18. Gratulerer! Klasse og bra vinnermentalitet å snu kampen når det gjelder som mest.
  2 likes
 19. Dette var enormt stas. Gratulerer så masse. Måtte omgivelsene internt og eksternt få det med seg.
  2 likes
 20. Og hvor var @sexxes ? Heller Ikke observert.
  2 likes
 21. Er ikke kontrakten med enga bare ut sesongen? Og han er vel i utgangspunktet ment å være 2. keeper der?
  2 likes
 22. Denne var ekstrem viktig, både mtp poeng, men også med tanke på de 5 neste kampene vi går inn i. Kanskje ser vi starten på en litt voksen rad med seiere? Pedersen går foran med vinnermentalitet, og viser at kampen ikke er over før den er over. Det kan forhåpentligvis sette standarden for resten av året.
  2 likes
 23. Jeg elsker deg, Christian Kell...nei Kasper Pedersen!!!!
  2 likes
 24. Herlig trøkk fra SS, høres ut som 10 000 mann😅👍
  2 likes
 25. Vi leder Bohinen-tabellen.
  2 likes
 26. Stabæk Fotball og Stabæk Support inviterer alle med et blått hjerte til møte mellom klubb og supportere på Onkel Blaa torsdag 8. september fra kl 18.00. Her får du mulighet til å stille spørsmål til Lars Bohinen, Jon Tunold, Torgeir Bjarmann, styreleder i klubben, Espen Moe, og styreleder i SFAS, Anders Bergh-Jacobsen, om det sportslige og driften av klubben. Konferansier for kvelden er Andreas Aalbu som er nyansatt som Stabæk Fotballs kommersielle leder. Vel møtt. Facebook
  2 likes
 27. Klaesson får ikke engang spille cupkamper for Leeds. Utenom lønnen er dette neppe en solskinnshistorie.
  1 like
 28. Gratulerer💙💙💙. Denne satt langt inne. Skulle tro de fikk inspirasjon fra gårsdagens herrekamp.
  1 like
 29. Lagoppstilling: Skoglund - Bjørneboe, Sundlöv, Pettersen - Loennecken, Anderdal, Huseby, Kielland, Grønli - Bjånesøy, Jönsson. Benk: Leonards - Bjørndalen, Hauge, Helgesen, Omarsdottir, Strømnes, Søndenå, Vallotto.
  1 like
 30. En spiller det er umulig å mislike.
  1 like
 31. Han må vel gå én eller annen gang. Men kan godt vente
  1 like
 32. Ser noen klager her over spillet, men jeg synes egentlig spillemessig at dette var bedre enn mot Start. Full kontroll på kampen, men sløsing med sjanser. Mot et meget sterkt hjemmelag som kun Brann har slått i Kongsvinger. Mot start var vi veldig heldige med kamputviklingen og Start kollapset helt…
  1 like
 33. Vinner på en dårlig dag, det er sinnsykt viktig for moralen! All honnør til Pedersen og SS!
  1 like
 34. Flott scoring av Pedersen, 3 viktige poeng, men fy flate for en kjeeeeedelig kamp.
  1 like
 35. Dansk dynamitt! Har for vane å score mot Kil
  1 like
 36. Sliteseier og fy f den var deilig. Kasper Pedersen med mål også velfortjent.
  1 like
 37. Såvidt jeg husker har vel jentene spilt tilnærmet jevnt i alle seks kamper mot de tre beste i år. Sikter mot CL billett
  1 like
 38. Viktig med sikkerhet. Dette ligger under tv-stillaset på bortefeltet. Vekt mellom 1-5 kg. Men ved å forby korker, så viser man i hvert fall at man prøver...
  1 like
 39. Men for å hoppe til positive ting: Utrolig deilig med så mange på ståtribunen! Og ikke minst da dere satte i gang applaus i det 16. minutt, hvor til og med noen av Grorud-supporterne klappet med. Et par screenshots fra filming vi gjorde på sidelinja under matchen:
  1 like
 40. Når du bestiller Christian Keller på wish.com
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...