Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. sep. 2022 i alle områder

  1. U23 jentene tapte 1-2 mot England på Melløs idag. Justine spilte hele kampen, Iris kom inn etter pause, mens Selma ble sittende på benken. Norges mål ble scoret at Emilie Bragstad (Bayern Munich). Blir spennende å se om Sunniva står mellom stengene i kveld, når A kvinner møter Belgia i VM kvalik.
    2 liker
  2. Det kommer jo selvsagt litt an på hvor vi tar poengene. Dette er kampprogrammet: Stabæk-Bryne Stabæk-Raufoss Grorud-Stabæk Stabæk-Åsane KFUM Oslo-Stabæk Stabæk-Ranheim Sandnes Ulf-Stabæk Stabæk-Mjøndalen For å bruke ditt tall, 55 poeng, la jeg først inn at vi vinner mot de fem enkleste, taper mot KFUM, Ranheim og Sandnes Ulf. Da var jeg på ca 28% for direkte opprykk. Så endret jeg til at vi taper mot Bryne, men slår KFUM. Fortsatt 55 poeng, men 45% sjanse for direkte opprykk. Justering tilbake til at vi slår de fem dårligste og taper mot Ulf og Ranheim, men denne gangen med uavgjort mot KFUM. 56 poeng totalt og 60% sjanse for direkte opprykk. Fortsetter med at vi slår de fem, og taper mot Ulf. Nå med uavgjort mot både Ranheim og KFUM. Da er jeg på 80%. (KFUM er på 14%) Så så jeg videre på forutsetningene, og selv om jeg har delt lagene i kategorier og gitt Brann en helt egen, har jeg kanskje undervurdert dem. Satte KFUMs sjanse til poeng i Bergen i siste serierunde til 0, og da er vi oppe på 85%. En siste endring: Vi slår de fem dårligste og vinner hjemmekampen mot Ranheim. Uavgjort mot KFUM og tap i Sandnes. Da er vi på 95%, selv om KFUM gis muligheter i Bergen. Konklusjonen: Vi "må" ha poeng mot KFUM, og i tillegg minst 5 seiere fra de siste 7 kampene for å føle oss rimelig sikre på at vi "avgjør på egen hånd". I tillegg er det alltid mulig for KFUM (og Ranheim) å gå på noen blemmer. Feks gir bookmakerne KFUM ca 50% sjanse mot Mjøndalen i neste runde. Men etter 13 kamper med katastrofe slo de nå Sandnes Ulf sist. Har de begynt å snu noe? (Som en parentes, så er jo Mjøndalens sesong spennende. De startet med 7-1-0. Alle tall tilsa at de hadde hatt en solid dose flaks, men tabellen så imponerende ut. Så vidt jeg husker var det mange her som roste dem for å ha gjort mye riktig etter nedrykket. Hva er det som skjer når de går fra 7-1-0 de første 8 kampene, til direkte 1-2-10 de neste 13?)
    2 liker
  3. Mehnert back in red med viktig budskap https://www.tv2.no/sport/fotball/jeg-var-i-et-sort-hull-jeg-ikke-unner-noen-a-havne-i/15055055/
    1 liker
  4. Fordelen med at det er KFUM som ligger der, er at vi skal møte dem og sånn sett har alt i egne hender. Vinner vi resten, da går vi opp. Vi vinner sikkert ikke resten, men det gjør neppe de heller. De møter tross alt Brann i siste runde. Jeg er enig i at de er overraskende gufne, og jeg er mer bekymret for dem enn de andre, men pokker heller. Vi skal klare dette! (Bananskallene mot Blink og Grorud er faen meg til å rive seg i håret av, om jeg hadde hatt hår).
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...