Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. sep. 2022 i alle områder

  1. Veldig bra, Jørgen! Jeg skulle likt å se et tall på hvor mange innbyggere i Bærum som er interesserte i fotball, og som gjerne ser en TV-kamp hver 14. dag. Jeg tipper 25.000, altså 1 av 5 innbyggere. Det er mange potensielle tilskuere på Nadderud. Om vi hadde klart å friste bare 20% av de fotballinteresserte til å komme på kamp, så ville dagens stadion vært mer enn fullsatt. Det burde være mulig å få til oftere.
    14 liker
  2. https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/8JwmdQ/flere-maa-innse-at-fotball-ikke-er-et-tv-program
    10 liker
  3. Hvis du gidder å stille på Nadderud i morgen så kan du jo se selv!
    8 liker
  4. Man klarer ikke å fylle en stadion med fotballinteresserte om ikke produktet er bra nok. Det er faktisk så enkelt som det. Pr idag er ikke Stabækproduktet noe folk gidder verken å bruke penger eller tid på. Dette gjelder selvsagt ikke blodfansen. Men dem blir det også færre og færre av dessverre. Vi får håper produktet som leveres fremover blir av bedre kvalitet under Lars B og at flere folk kommer tilbake på stadion etterhvert. Hvor mange er det egentlig på hjemmekampene for tiden?
    5 liker
  5. Trekke fra 23 så er vi enige.
    4 liker
  6. Når det spilles kamper i Obos virker enda mer tilfeldig enn Eliteserien, men i dag har både Ranheim, Sandnes og Start vært i aksjon. Sandnes scoret vinnermålet mot FFK lang inn på overtid, det var selvsagt litt kjipt. Viktigere var det at Ranheim rotet bort to poeng hjemme mot Åsane. Før resten av runden er vi allerede et poeng foran lag nummber 4, pluss mye bedre målforskjell. I praksis står det nå kun mellom KFUM og oss. (Sandnes og Ranheim har begge igjen både oss og Brann, og skal møtes innbyrdes. Skulle et av de lagene, som begge står med én seier på de siste seks kampene, klare feks 5-0-1 på de gjennværende 6 kampene trenger KFUM "bare" 3-2-2 på sine gjenstående kamper.)
    2 liker
  7. Stats hjemme er 4 seiere, 5 uavgjorte og 2 nederlag. Bohinen med tam coaching sist etter det røde, skjerpings imorra! Kom på sporet igjen grabbar
    1 liker
  8. Vært på Alfheim og Colorline i det siste, og det er søyler på begge de arenaene som ødelegger utrolig mye av sikten til banen! Håper det er noe vi slipper på nye Nadderud stadion.
    1 liker
  9. Var 1860 mot Bryne, er vel inkludert sesongkort tilstede eller ikke? Bohinen effekten beskjeden
    1 liker
  10. Merk at 29 august var første delfrist. Det forhandles nå og kontrakten settes i slutten av september.
    1 liker
  11. Budstikka spør om det er en fordel eller ulempe at kampen mot Kongsvinger spilles innendørs. Litt usikker på hvor gjennomtenkt svaralternativene er... + sak i Budstikka: https://www.budstikka.no/bohinen-freser-mot-nff-for-meg-er-det-et-mysterium/s/5-55-1250417 Noen vil kanskje si at det er litt snodig at Stabæk, med sin historikk, klager på å spille innendørs på sommeren.
    1 liker
  12. https://www.stabak.no/nyheter/oppdatering-nye-nadderud-stadion OPPDATERING NYE NADDERUD STADION Før sommeren ble det lyst ut en anbudskonkurranse for nytt stadion på Nadderud. Det var to entreprenører som kvalifiserte seg gjennom prekvalifiseringen i juni og som nå jobber intenst inn mot anbudsfristen som er 29. august.
    1 liker
  13. En forumbruker som sliter med innlogging sendte meg disse to screenshotene fra boken til Ingo. Déjà vu-følelse?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...