Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. sep. 2022 i alle områder

  1. 18 liker
  2. Der skal Azemi faktisk ha sin del av creden. Skyhøyt oppe der. Pen assist.
    14 liker
  3. Åpenbart en runde der alt gikk vår vei. Vi har bedre målforskjell enn KFUM. Nå har vi fire poeng + bedre målforskjell ned til alle andre lag. KFUM vil vi også ta på målforskjell om det ender likt, så 10. oktober blir den viktigste datoen dette året. I kjøringen over er det lagt inn en liten fordel KFUM siden de er hjemmelag, men den hjemmefordelen er nok marginal. Legger jeg inn at vi vinner den kampen, spretter vi opp i 80%. For de som lurer på hvorfor vi ligger såpass mye bedre an enn KFUM så er det altså en kombinasjon av at vi leder klart på målforskjell, og at KFUM både skal til Kristiansand og Bergen før vi er ferdig.
    8 liker
  4. Stabæk-Raufoss 2-0 Gift,Azemi(Azemi,Gift) Mål 11 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen, Azemi 3 Ottesen 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 Gift 5 Edvartsen, Azemi 4 Geelmuyden, 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 17 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen, Azemi 8 Krogstad 7 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
    6 liker
  5. 6 liker
  6. 6 tidligere gamle Blaa i dagens A-lags tropp! Det er meget sterkt.
    6 liker
  7. Noe annet enn et gedigent mageplask og bortetap neste runde ville være veldig ukarakteristisk i "Balladen om 2. plassen ingen ville ha". Hvorfor skulle vi slutte å drite oss ut nå?
    5 liker
  8. Metcalfe løser den dype rollen mye bedre enn Edwards.
    5 liker
  9. Metcalfe med sin beste kamp siden den berømte treningskampen i vinter?
    5 liker
  10. Voldsomt sjansesløseri, men hva gjør vel det så lenge vi tar tre poeng og Kåffa taper! Beste kampen til Azemi i Stabæk-drakt?
    4 liker
  11. 4 liker
  12. Så jævlig viktig. Kåffa med direkte rødt på overtid der også
    4 liker
  13. Gift ikke fornøyd med å bli tatt av/hvilt. Primadonna.
    4 liker
  14. Jeg tenker vi fort kan ha 3-4 poengs forsprang før vi møter de
    2 liker
  15. Klatrer opp til å nok engang ha dette i egne hender. Dette skal holde inn...
    2 liker
  16. Prøve Kaied før sesongen er over?? Eller hentet vi han bare for å få litt ekstra hår på benken?
    2 liker
  17. Trenger et til for å drepe kampen. Kornelius blitt benkesliter i OBOS. En joker å sette inn.
    2 liker
  18. Må jo være mulig å prøve noe annet enn vingbacker? Vi har jo overhode ikke typene offensivt...
    2 liker
  19. KFUM har vunnet de fem siste kampene. (Start med 3-1-1 i samme perioden.) Vinner KFUM i morgen også er de 8 poeng foran Start med seks kamper igjen å spille. Det kan kanskje finnes argumentere for at Start pr nå er et bedre lag, eller at de vil være favoritter i en enkeltkamp mot KFUM på slutten av sesongen. Men de er såpass langt bak at når det kommer til kampen om andreplassen vil KFUM være en mye større utfordring. Og som sagt: Om Start virkelig er bedre enn KFUM akkurat nå, tar vi det som en ren bonus siden det øker sjansen for at KFUM avgir poeng!
    2 liker
  20. Samme med tribuner på Marienlyst. Langsiden og der Godset Unionen står nå (Gamle bortefeltet). Helt idiotisk å lage en ny stadion nå med stolper som dekker sikt..
    2 liker
  21. Trekke fra 23 så er vi enige.
    2 liker
  22. Veldig bra, Jørgen! Jeg skulle likt å se et tall på hvor mange innbyggere i Bærum som er interesserte i fotball, og som gjerne ser en TV-kamp hver 14. dag. Jeg tipper 25.000, altså 1 av 5 innbyggere. Det er mange potensielle tilskuere på Nadderud. Om vi hadde klart å friste bare 20% av de fotballinteresserte til å komme på kamp, så ville dagens stadion vært mer enn fullsatt. Det burde være mulig å få til oftere.
    2 liker
  23. Det eneste som gledet i dag var vel resultatet. Og kanskje spillet i Kongsvinger, for det rapporteres at det var en fortjent hjemmeseier der. Når det kommer til eget spill er det repeat av de samme svakhetene vi har sett i årevis. Nå gjelder det bare å «redde plassen», så får vi se om Bohinen klarer å få til noe i løpet av vinteren.
    1 liker
  24. Sant nok! Obos er en bingoliga, men med våre to kamper mot Grorud og Åsane sett mot deres to mot Bryne (som er i form) og Start vil det være svært overraskende om vi ligger bak, i hvert fall. Kanskje blir ikke kampen mot KFUM et være eller ikke-være. Kanskje blir det en mulighet til å avgjøre opprykket? Ta f.eks. disse resultatene: KFUM - Bryne: H Raufoss - Start: U Ulf - Brann: B Sogndal - Ranheim: B (Altså litt hjelp fra Raufoss, og forventet hjelp fra Brann) Ranheim - Ulf: B Start - KFUM: H (Ranheim i dårlig form) Da vil vi med seier mot Grorud, Åsane og så KFUM være 6 poeng + målforskjell foran nærmeste konkurrent med bare tre kamper igjen. (Mens med tap mot KFUM vil vi bare være målforskjellen foran dem)
    1 liker
  25. Tilbake på direkte opprykk! Får sende en takk til KIL for den
    1 liker
  26. Azemi vinner alt av dueller idag, utrolig bra! Mer av dette Fitim!!!
    1 liker
  27. Sideshow Bob klar på linja! Vogt også, inn for Sturla. Greit det.
    1 liker
  28. 1 liker
  29. Latterlig viktig scoring. Kjenner jeg oss rett avslutter vi ikke denne kampen med 11 menn
    1 liker
  30. KIL med nok en gåll mot Kåffå. En nydelig scoring også, får jeg legge til.
    1 liker
  31. 7. BOLLY starter på topp sammen med gift idag ifølge d+ Spennende.
    1 liker
  32. Bluemaster referer nok mer mot fotballen spilt under Kjønø kontra klassisk «Stabækfotball», men begynner å bli en stund siden vi så noe slikt på nadderud regelmessig. Muligens under ordinas før det begynte å gå galt?
    1 liker
  33. Vært på Alfheim og Colorline i det siste, og det er søyler på begge de arenaene som ødelegger utrolig mye av sikten til banen! Håper det er noe vi slipper på nye Nadderud stadion.
    1 liker
  34. Man klarer ikke å fylle en stadion med fotballinteresserte om ikke produktet er bra nok. Det er faktisk så enkelt som det. Pr idag er ikke Stabækproduktet noe folk gidder verken å bruke penger eller tid på. Dette gjelder selvsagt ikke blodfansen. Men dem blir det også færre og færre av dessverre. Vi får håper produktet som leveres fremover blir av bedre kvalitet under Lars B og at flere folk kommer tilbake på stadion etterhvert. Hvor mange er det egentlig på hjemmekampene for tiden?
    1 liker
  35. Stabæk - Bryne 2-2 Krogstad, Gift(Azemi) Mål 10 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen 3 Ottesen, Azemi 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 … 5 Edvartsen, Gift 4 Geelmuyden, Azemi 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 15 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen 8 Krogstad 7 Azemi 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
    1 liker
  36. Jeg foreslår at vi gjør det enkelt og vinner de siste 8 kampene. Da er det 100% sikkert at det blir opprykk. #detenkleeroftedetbeste
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...