Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. sep. 2022 i alle områder

  1. Dette er så dedikert! Møkkavær, men likevel: Alltid – uansett!
    29 liker
  2. HURRA!!! Med gårsdagens seier og Skeids tap så er vi nå 100% sikret mot nedrykk 🙂
    29 liker
  3. Var veldig bra i går! Vi sang gjennom hele, hoppa og bidro til 3 poeng. Viktig å møte opp på de resterende kampene, Grorud borte søndag 15:00 er første. Kom på kamp!
    17 liker
  4. Vi har ikke sluppet inn mål med 11 mann på banen etter Bohinen tok over. Det er ganske så solid, og det er vel først og fremst der vi merker forskjell fra junioren.
    17 liker
  5. Tillater meg selv nok en uke å være litt romantisk🥰 4 kamper under Lars. 0 tap. I går fikk vi se at begge spisser scorer og serverer hverandre. Ikke minst peker på hverandre og feirer sammen. Betydningen av lagånd gir meg så jævla mye. Fremdeles mye å jobbe med. Men tenker nå at dette her beviste at vi åpenbart trengte en forandring på trenersiden. Det er absolutt ingen tvil om at Kjønø overhodet IKKE var rett mann. Jeg liker denne utviklingen. Deilig å være glad og romantisk på jobb💙💙 Og en stor shoutout til Stabæk Support i går 💙
    11 liker
  6. GRORUD - STB | 18. SEPTEMBER 2022, KL. 15:00 Avreise: 18. september, kl. 14:00 Pris: kr 100 Pris ikke-medlem: kr 150 Bli med på party tur til Grorud! Bare 30 plasser på bussen så første man til mølla! Påmelding medlem -> Påmelding ikke-medlem -> Billetter kjøpes her ->
    6 liker
  7. Åpenbart en runde der alt gikk vår vei. Vi har bedre målforskjell enn KFUM. Nå har vi fire poeng + bedre målforskjell ned til alle andre lag. KFUM vil vi også ta på målforskjell om det ender likt, så 10. oktober blir den viktigste datoen dette året. I kjøringen over er det lagt inn en liten fordel KFUM siden de er hjemmelag, men den hjemmefordelen er nok marginal. Legger jeg inn at vi vinner den kampen, spretter vi opp i 80%. For de som lurer på hvorfor vi ligger såpass mye bedre an enn KFUM så er det altså en kombinasjon av at vi leder klart på målforskjell, og at KFUM både skal til Kristiansand og Bergen før vi er ferdig.
    6 liker
  8. 1-1 etter 34. Kaied på hodet etter et strøkent innlegg fra Hellan.
    5 liker
  9. De målene vi slapp inn mot Bryne var gjengangere i årets sesong. Personlige feil man ikke skulle forventet. Det er ikke 10 mann som gjør at Sandberg står feilplassert. Disclaimer: jeg sier ikke nå at alt var bra under Kjønø, eller at det er feil å vinne fotballkamper. Du trekker igjen frem at første steg er å få skikk på det defensive. Det gjorde du i vinter også, men jeg mener det var mindre fokus på det i første del av sesongen der det var tett bakover? Var Kjønø en god trener da han fikk skikk på det defensive, eller var det ren flaks? (Under Kjønø slapp vi forøvrig ikke inn mål da vi spilte med 9 mann ) At det gikk tråere offensivt er et understatement. Jeg synes vi så mye av det samme som da vi hadde kontroll defensivt tidligere. Ser vi på tall, så sier Footystats at vi skapte litt mer enn da vi spilte 0-0 i en grusom kamp hjemme mot Sogndal. Vi skapte mindre enn da vi spilte 1-1 hjemme mot Grorud og da vi tapte 0-1 mot Sandnes Ulf. Vi vinner kampen. Vi er mye bedre enn Raufoss. Vi tar tre poeng mer enn KFUM. Men dette så ikke noe mer ut som et eliteserielag enn det vi så for en måned siden.
    5 liker
  10. Enig. Vi lurer oss selv hvis vi later som at problemene vi har hatt hele sesongen liksom har blitt løst med ansettelsen av Bohinen bare fordi det rekker i OBOS. Vi har fremdeles en spillerstall som fremstår som et sammenrask av dem man tilfeldigvis fikk tak i og hvor det er minimal sammenheng mellom spillerne som signeres og fotballfilosofien til trenerne som ansettes. Det er for mange firkantede klosser som skal ned i trekantede hull.
    4 liker
  11. Ja fy faen.. Kudos til hele gjengen. Var jævlig bra trøkk i går. Særlig i første omgang!
    4 liker
  12. mmmneei - tror heller Kjønø synge på; "det vakke min skyld...." Spøk til siden - som jeg skrev i en annen tråd. Vi har ikke sluppet inn mål med 11 mann på banen siden Lasse Bo kom. Så han har helt klart tatt grep - slik gode trener ofte gjør. De får kotroll på det defensive først. Men det går litt tråere offensivt. Det er litt unøyaktig, vi hadde mange muligheter til å score i går også før det løsnet. Jeg har ikke sett tallene ennå, men jeg synes pasningsspillet i går var litt tråere, men klart vi manglet Edwards og det merket vi. Metcalfe gjør en bra jobb - særlig i duellspillet, men han har ikke Edwards pasningsreportoar.
    4 liker
  13. Metcalfe løser den dype rollen mye bedre enn Edwards.
    4 liker
  14. Stabæk-Raufoss 2-0 Gift,Azemi(Azemi,Gift) Mål 11 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen, Azemi 3 Ottesen 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 Gift 5 Edvartsen, Azemi 4 Geelmuyden, 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 17 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen, Azemi 8 Krogstad 7 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
    4 liker
  15. Tidenes yngste nordmann i CL!
    3 liker
  16. Minner om kampen i morgen kl 20:10. NM-kamp, og ikke sluttspilltull, så bare å møte opp.
    3 liker
  17. Kort oppsummering: tynn suppe, men heldigvis godt nok i en rævva kokkosliga. Bra match av Geel, særlig 1. omgang. Tidvis en nydelig pasningsfot. Gift spiller seg til mye fine sjanser, men hvor ble det av de kliniske avslutningene? Imponerende skuddføtter på både Næss og Krogstad, synd vi ikke får brukt dem oftere. Ottesen er ikke god nok, hvorfor skal han alltid vende hjem? Snu blikket framover, så kamskje mye er løst. Usikker på skrytet Metcalfe får her, synes ikke han overbeviser. Azemi er fortsatt svak til å avslutte, men traff i det minste når det gjaldt som mest. Lange er for treig. Jævlig mye hår på Kaied! Mye å pirke på her. Men nå er vi i det minste i førersetet!
    3 liker
  18. Voldsomt sjansesløseri, men hva gjør vel det så lenge vi tar tre poeng og Kåffa taper! Beste kampen til Azemi i Stabæk-drakt?
    3 liker
  19. Noe annet enn et gedigent mageplask og bortetap neste runde ville være veldig ukarakteristisk i "Balladen om 2. plassen ingen ville ha". Hvorfor skulle vi slutte å drite oss ut nå?
    3 liker
  20. Metcalfe med sin beste kamp siden den berømte treningskampen i vinter?
    3 liker
  21. Er det Kjønø som trener 2.laget? Kan ikke fatte og begripe hvordan det laget på papiret ikke klarer å prestere bedre enn dette, jeg skjønner det virkelig ikke
    2 liker
  22. Sterkt lag på papiret som ligger under for Skeid 2 nå.
    2 liker
  23. Ja - lavoktan - litt lite bestemt, litt lite distinkt, litt lite nøyaktig. Omstendelig, eller kanskje det heter tålmodig når man vinner????
    2 liker
  24. Det eneste som gledet i dag var vel resultatet. Og kanskje spillet i Kongsvinger, for det rapporteres at det var en fortjent hjemmeseier der. Når det kommer til eget spill er det repeat av de samme svakhetene vi har sett i årevis. Nå gjelder det bare å «redde plassen», så får vi se om Bohinen klarer å få til noe i løpet av vinteren.
    2 liker
  25. 2 liker
  26. Der skal Azemi faktisk ha sin del av creden. Skyhøyt oppe der. Pen assist.
    2 liker
  27. 6 tidligere gamle Blaa i dagens A-lags tropp! Det er meget sterkt.
    2 liker
  28. 1 liker
  29. Edwards starter i dag. Vil det si at han bare fikk en kamps karantene eller at noen ikke har kontroll på reglementet?
    1 liker
  30. De har republisert den her: https://www.dagbladet.no/sport/vurdering-av-obos-lagene/77145869
    1 liker
  31. Fortsatt jævlig bekymret for Grorudkampen merker jeg.
    1 liker
  32. Lasse Bo er i det minste kritisk til måten vi opptrer på, og nevner at vi har for store avstander mellom lagdelene. Merket meg det samme, vi slet med å finne gode pasningsalternativer offensivt, og ga veldig mye rom til tider i det defensive. Men flere har tatt steg nå. Fitim/Gift begynner å se bra ut, Hammy tar ansvar, Krogstad og Pedersen stiller opp med vilje og tæl. Så trenerbyttet har utvilsomt hatt en effekt. Kanskje såpass stor effekt, at en viss sørlending nå går rundt og synger på andre vers av "Tenk om jeg var like god".
    1 liker
  33. Jeg tenker vi fort kan ha 3-4 poengs forsprang før vi møter de
    1 liker
  34. 1 liker
  35. Veldig bra, Jørgen! Jeg skulle likt å se et tall på hvor mange innbyggere i Bærum som er interesserte i fotball, og som gjerne ser en TV-kamp hver 14. dag. Jeg tipper 25.000, altså 1 av 5 innbyggere. Det er mange potensielle tilskuere på Nadderud. Om vi hadde klart å friste bare 20% av de fotballinteresserte til å komme på kamp, så ville dagens stadion vært mer enn fullsatt. Det burde være mulig å få til oftere.
    1 liker
  36. Tommy Stenersen ny trener for ØHIL kvinner.
    1 liker
  37. Stabæk - Bryne 2-2 Krogstad, Gift(Azemi) Mål 10 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen 3 Ottesen, Azemi 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 … 5 Edvartsen, Gift 4 Geelmuyden, Azemi 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 15 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen 8 Krogstad 7 Azemi 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...