Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 09/14/2022 in all areas

 1. HERLIG! Nå må det mobiliseres til Cupfinale lørdag 5 november! Chixa fortjener all støtten de kan få.
  22 likes
 2. Nei, men at vi først ikke klarer å klarere, eller at hverken midtbane (Krogstad) eller forsvarer (Wernersson?) klarer å presse han lille nordlendingen til Bryne så han ikke får prikke skuddet, før Sandberg står feilplasser kan ha med 10 mann å gjøre. Samme når vi får tellefeil på bakre stolpe på det første målet... En god trener hadde fått skikk på forsvaret i fjor høst. Når du disponerer et lag fullt av forsvar og midtbanespillere med 100+ kamper på et høyere nivå enn dette, så skal du ikke slippe inn mange mål. Men trenden fra runde 10 og utover var veldig dårlig, og sikkert bidragsytende til at Kjønø fikk fyken. Det ble ihvertfall snakket om dårlig intensistet i forsvarsspillet i forkant av avskjedigelsen. Tror ikke det er noen som har friskmeldt oss. Bohinen har gjort noen justeringer defensivt som har gitt bra resultat jfr. trenden i det defensive på slutten av perioden til Kjønø. Men fremover så er det fremdeles alt for omstendelig og unøyaktig. Men vi får kanskje være litt tålmodige og resultatene til Bohinen er tross alt gode og det er noe positivt å ta med seg i et mål og en assist fra hver av spissene.
  12 likes
 3. 10 likes
 4. Gratulerer med NM-finale. Nå må vi mobilisere for å knuse Brann i finalen. «Vi skal vinne cupen i år».
  4 likes
 5. Tidenes yngste nordmann i CL!
  4 likes
 6. Enig. Vi lurer oss selv hvis vi later som at problemene vi har hatt hele sesongen liksom har blitt løst med ansettelsen av Bohinen bare fordi det rekker i OBOS. Vi har fremdeles en spillerstall som fremstår som et sammenrask av dem man tilfeldigvis fikk tak i og hvor det er minimal sammenheng mellom spillerne som signeres og fotballfilosofien til trenerne som ansettes. Det er for mange firkantede klosser som skal ned i trekantede hull.
  4 likes
 7. Når kommer cupfinale busspåmelding?
  3 likes
 8. 3 likes
 9. Dette er så dedikert! Møkkavær, men likevel: Alltid – uansett!
  3 likes
 10. Jeg tror fortsatt du overvurderer de spillerne.. I fjor høst var det Wangberg som ble tuppet ut fra Tromsø, Pedersen som kom fra Danmark uten å kunne sparke en ball, Pignatel og Mesík var et år yngre. (Mesík er for tiden benkesliter i Odd.) At det skulle være stoppere som, enten det var Kjønø eller JJ, skulle levere på toppnivå i Eliteserien har jeg ikke tro på. (Med Næss og utviklingen til Pedersen er vi jo bedre forspent bakover nå, selv om jeg fortsatt tror vi vil ha godt av en klassestopper til om vi skal være solide i Eliteserien 2023.) Det store mysteriet er jo hva som skjedde midtveis i sesongen så langt. Vi gikk fra å være bunnsolide til å slippe inn masse. Jeg mistenker at problemet oppsto delvis fordi vi måtte tilpasse oss kampbilder der "bunnsolid defensivt" på mange måter løst seg selv, siden vi møtte lag som ikke ville angripe. Og da falt vi igjen for det samme som alltid: planløshet offensivt.
  2 likes
 11. Absolutt. Laget har utvilsomt hatt en viss fremgang under Bohinen. Godt nok til å rykke opp. Jeg stiller meg imidlertid tvilende til at tålmodighet er nok når det skjer og mener heller at vi har en stor jobb å gjøre med spillerstallen for å kunne ta det neste steget og få et lag som også kan prestere i Eliteserien. Sånn jeg ser det er det spillerstallen som er hovedårsaken til mye av det som fremdeles ikke er bra nok, gitt at vi skal fortsette med Bohinen-ball. Særlig mangelen på mer egnede (spillende) midtstoppere og vingbacker hemmer oss voldsomt. Minimum tre, helst fire, av dem bør være gode ballspillere. Vi har én og han spiller for sikkerhets skyld på feil side i forsvaret så han ikke får brukt høyrefoten optimalt.
  2 likes
 12. Der ble det mål på gutten å, i Champions League! Dæven så gøy
  2 likes
 13. Den geniale treneren BH Riise!
  2 likes
 14. Tillater meg selv nok en uke å være litt romantisk🥰 4 kamper under Lars. 0 tap. I går fikk vi se at begge spisser scorer og serverer hverandre. Ikke minst peker på hverandre og feirer sammen. Betydningen av lagånd gir meg så jævla mye. Fremdeles mye å jobbe med. Men tenker nå at dette her beviste at vi åpenbart trengte en forandring på trenersiden. Det er absolutt ingen tvil om at Kjønø overhodet IKKE var rett mann. Jeg liker denne utviklingen. Deilig å være glad og romantisk på jobb💙💙 Og en stor shoutout til Stabæk Support i går 💙
  2 likes
 15. Var veldig bra i går! Vi sang gjennom hele, hoppa og bidro til 3 poeng. Viktig å møte opp på de resterende kampene, Grorud borte søndag 15:00 er første. Kom på kamp!
  2 likes
 16. Virker veldig trygg med ballen. God kamp i dag.
  2 likes
 17. Det er så deilig, og ikke minst at vi slår et av de store lagene, så ingen kan klage på enkel vei. Takk Lars 😀 Helt greit å trekke Rosenborg. Hadde ikke trodd dette da vi slet oss til 1-0 mot Odd i Skien i 1. omgang. Vi skal vinne cupen i år!
  1 like
 18. Det vi desperat mangler i spillergruppa er vel egentlig kontinuitet. La oss ta en snarvisitt tilbake til det glade 90-tall og trekke frem gamle helter som Skistad, Flem og Holter. Hver for seg ikke verdens beste fotballspillere, men de kjente hverandres styrker og svakheter etter flere år i samme backrekke. Slenger vi på Stenersen og Svindal Larsen også, så hadde vi et godt fundament å bygge videre på. Ja, jeg vet vi er en selgende klubb med stram økonomi, men vi starter jo på scratch hvert bidige år. Klarer vi å BEHOLDE stallen og kanskje gjøre noen grep i treningsarbeidet (se mot Glimt?), så kan dette bli bra det. Eller er jeg bare herlig naiv her?
  1 like
 19. Er det Kjønø som trener 2.laget? Kan ikke fatte og begripe hvordan det laget på papiret ikke klarer å prestere bedre enn dette, jeg skjønner det virkelig ikke
  1 like
 20. Minner om kampen i morgen kl 20:10. NM-kamp, og ikke sluttspilltull, så bare å møte opp.
  1 like
 21. Påmeldt og kjøpt billett!
  1 like
 22. De målene vi slapp inn mot Bryne var gjengangere i årets sesong. Personlige feil man ikke skulle forventet. Det er ikke 10 mann som gjør at Sandberg står feilplassert. Disclaimer: jeg sier ikke nå at alt var bra under Kjønø, eller at det er feil å vinne fotballkamper. Du trekker igjen frem at første steg er å få skikk på det defensive. Det gjorde du i vinter også, men jeg mener det var mindre fokus på det i første del av sesongen der det var tett bakover? Var Kjønø en god trener da han fikk skikk på det defensive, eller var det ren flaks? (Under Kjønø slapp vi forøvrig ikke inn mål da vi spilte med 9 mann ) At det gikk tråere offensivt er et understatement. Jeg synes vi så mye av det samme som da vi hadde kontroll defensivt tidligere. Ser vi på tall, så sier Footystats at vi skapte litt mer enn da vi spilte 0-0 i en grusom kamp hjemme mot Sogndal. Vi skapte mindre enn da vi spilte 1-1 hjemme mot Grorud og da vi tapte 0-1 mot Sandnes Ulf. Vi vinner kampen. Vi er mye bedre enn Raufoss. Vi tar tre poeng mer enn KFUM. Men dette så ikke noe mer ut som et eliteserielag enn det vi så for en måned siden.
  1 like
 23. HURRA!!! Med gårsdagens seier og Skeids tap så er vi nå 100% sikret mot nedrykk 🙂
  1 like
 24. Nå snur vi oss IKKE tilbake. Gratulerer med direkte opprykk.
  1 like
 25. 1 like
 26. Stabæk-Raufoss 2-0 Gift,Azemi(Azemi,Gift) Mål 11 Gift 8 … 7 Geelmuyden, Krogstad 6 Normann Hansen 5 … 4 Edvartsen, Azemi 3 Ottesen 2 Wangberg, Pedersen 1 Lange Målgivende 9 Ottesen 8 … 7 … 6 Gift 5 Edvartsen, Azemi 4 Geelmuyden, 3 Normann Hansen 2 Wernersson, Kostadinov, Næss 1 Lange, Pedersen, Piggy, Edwards, Krogstad Målpoeng 17 Gift 13 … 12 Ottesen 11 Geelmuyden 10 ... 9 Edvartsen, Normann Hansen, Azemi 8 Krogstad 7 6 5 … 4 … 3 Pedersen 2 Kostadinov, Wernersson, Wangberg, Lange, Næss 1 Piggy, Edwards
  1 like
 27. Man går da ikke på kamp for å bli underholdet.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...