Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. okt. 2022 i alle områder

  1. Spilte tre kamper mot Stabæk. Scoret aldri.
    20 liker
  2. Etter fire år er «Vi er tilbake» på Onkel Blaa, lørdag 5. november. 🥳 Én siste gang for alle. Det får holde
    16 liker
  3. Er du hjemme fra ferie snart? Jeg vil gjerne ha det eksakte tallet!
    9 liker
  4. Haaland med Breitling samarbeid på Nadderud
    8 liker
  5. Nå er dere gode! Nå er dere jævlig gode!
    7 liker
  6. Anders Trondsen gjest i Pyro og Pivo-podcast. Gjør en grei figur og snakker veldig ryddig om forholdet til Stabæk. Snakker blant annet veldig varmt om Bradley. Ellers er han klubbløs etter å ha blitt løst fra Trabzon ifbm langtidsskade. Trenger en ny klubb for å komme tilbake og som gir han tid, og ønsker seg utenlands igjen senere. Tipper stemningen er dårlig her for å prøve seg på han, men burde ikke være umulig på en 1-års-kontrakt dersom vi rykker opp, utifra hvordan han selger seg inn.
    7 liker
  7. Uttaler i poden at han anser seg for å ha størst potensial internasjonalt som venstreback. Så tror ikke det ville stått på det.
    5 liker
  8. Er han god nok, så er det ikke farlig for min del
    5 liker
  9. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/kan-sikre-opprykket-64-dager-etter-trenerbyttet-en-match-made-in-heaven_sto9194491/story.shtml
    4 liker
  10. Seriemester i Tyrkia 21/22-sesongen med mye spilletid👍
    4 liker
  11. Tja. Tok en rask liten sjekk i topplokket og for min del ser det "motsatt" ut. Med stor fare for at jeg har glemt mange i farten Flem, en av de største av alle. Begeistret med tøffhet og tæl. Petur, fantastisk som spillende stopper og definitivt en som begeistret. Segerstrøm, min personlige favoritt til beste stopper vi har hatt. Og mer nylig, Skjønsberg for personen og lederskikkelsen. Samt Hanche som var en flem i mindre skikkelse men med ordentlig ballbehandling. Blant spissene er det selvsagt mange gode, men som begeistret.... Nannskog og Veigar så klart, Boli, kanskje en Belsvik som notorisk målscorer og Fredrik Gærdeman som en tidlig helt.
    4 liker
  12. 4 liker
  13. https://www.nettavisen.no/sport/bohinen-apner-opp-om-russland-exiten-jeg-var-heldig/s/5-95-678822
    3 liker
  14. Hammy har tatt store steg etter at Bohinen kom inn, særlig i det defensive arbeidet. Han ser skarpere ut fysisk også, litt kvikkere i bevegelsene enn i vårsesongen. Gi den gutten masse tillit, og jeg er sikker på at han blomstrer offensivt neste år. Kontinuitet er nøkkelen, det er jeg helt sikker på. Klarer vi å skape en enda bedre treningshverdag, med enda høyere kvalitet, er det ikke sikkert vi trenger å bytte ut halve stallen. Jeg vet ikke, men jeg mistenker vi har noen steg å gå for å komme opp på et Bodø Glimt-nivå i treningskvalitet. Vi har noen skikkelige toppspillere i Næss, Gift og Sandberg. Krogstad er, som @Ringo påpekte før sesongen, en klassespiller i og rundt 16-meteren. Ottesen ligger høyt oppe på målpoenglista allerede i år, og trenger bare litt mer defensiv trygghet. Men det er ihvertfall en spiller som tør og vil noe. Piggy har blitt tryggere i løpet av sesongen, og blir en bauta neste år. Lange blir han litt kranglete backen, som alle hater å møte (Holter versjon 2). Edwards er en spiller som justerer kvaliteten i forhold til nivået, han blir eliteserieklar i løpet av vinteren. Tror dette går fint jeg. Huff, dette ble i overkant halleluja-stemning. Sorry.
    3 liker
  15. IAO! Offensivt var det lett å elske Alanzinho! Kjeksen vi hadde på samme tid, og heller ikke glemme Somen på høyrekant som elget fra de fleste
    2 liker
  16. Taktikeren Bohinen går for samme plan som mot Kåffa?
    1 liker
  17. Tenker at Næss og Pignatel bør fortsette som stoppere. Pedersen får vi se hvordan fungerer når tempoet skrus opp. Wangberg bør erstattes med en som er bedre enn Pedersen. Kanskje fin å ha på benken, men med Veum og Hornburg virker det mye med fem etablerte stoppere. (Da inkluderer jeg Pignatel og et nytt førstevalg.) Ottesen har den kurven vi kan forvente. For tiden tror man på mirakler fra Bohinen, og da er kanskje Wernersson godt råmateriale? Han har jo vitterlig vært lovende/god nok til å komme seg ut av Skandinavia før. Fremover blir hovedoppgavene å beholde Gift og foredle Hammy. Hadde gjerne sett sistnevnte enda mer offensiv, men da må kvalitetene hans erstattes på midten. Jokerne er om Dia kan spilles inn gjennom vinteren eller ikke, og om Andresen eller andre tar steget opp og kan brukes fra start. På midten har vi samlet opp helt middels spillere i Edwards, Krogstad og Metcalfe. Sistnevnte skal jeg gi en liten åpning for, først nylig han har fått startet kamper.* Edwards må opp for å holde godt Obos-nivå, jeg ser ikke hvordan han skal bli en leder i Eliteserien. Krogstad var ikke god nok for LSKs tur opp igjen, og er redd det blir for treigt i Eliteserien. For resten av det offensive tenker jeg Bohinen kan glede seg over en del utgående kontrakter med mulighet for utskiftninger. KNH har litt x-faktor, men det må det jobbes mye. *) da Metcalfe kom mener jeg det ble sagt at han hadde spilt i forsvar også? Kunne han blitt en god ballspiller i trebackslinja?
    1 liker
  18. Det er jeg ikke enig med deg i - vi er veldig godt organisert defensivt etter at Bohinen kom inn. Stramme linjer, tette avstander og vi beveger oss som en enhet. Det kommer til å være nyttig neste sesong. Vi har selvsagt mye å utvikle særlig i det offensive spillet. Men jeg synes det er fremgang der også - vi er ikke like omstendelige som vi var under Kjønø. likevel, vi må opp med presisjon, balltempo og ikke minst bevegelse uten ball. I år har vi virkelig fått se hvor mye kompetanse på trenerbenken har å si for spill og resultat. Over en hel sesong så skiller det 24 poeng mellom Kjønø og Bohinen i favør av sistnevnte....
    1 liker
  19. Bestilte like gjerne buss fra stadion i Sandnes til Sola etter kampen og, ligger ute på medlem.stabaek.no. Kr. 100 per hode, billigere enn taxi!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...