Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 24. okt. 2022 i alle områder

  1. Molde har ikke blitt et OBOS-lag av å basere seg i stor grad på å hente spillere fra OBOS. Mannsverk, Breivik, Ellingsen, Linnes i sin tid, Eriksen... Sistnevnte rakk rett nok å få hele 16 kamper i Eliteserien før de hentet ham, men veldig etablerte i toppdivisjonen var ingen av dem. Jeg tror ikke Glimt har følt seg som et OBOS-lag heller fra 2018 og utover selv om de på det tidspunktet hadde en stall som stort sett hadde prestert kun i OBOS. Det er ikke alle som spiller i OBOS som er OBOS-spillere og det er ikke alle med erfaring fra Eliteserien som er Eliteserien-spillere. Tromsø fikk ikke en OBOS-spiller da de signerte Eric Kitolano fra Ull/Kisa. Det gjorde heller ikke Strømsgodset da de hentet Hove fra Sogndal, eller Haugesund i Zafeiris og Ndour. Men vi gjorde det da vi hentet Krogstad fra Eliteserien og Edwards fra Allsvenskan. Å fylle hele elleveren med spillere uten erfaring fra et høyere nivå enn OBOS er så klart høyrisikabelt, men å strø noen av de beste spillerne fra førstedivisjon inn blant spillere med erfaring fra et høyere nivå er, som mange lag har vist, ingen dårlig strategi. Mange av Eliteseriens beste var tross alt gode i OBOS først. Jeg ser ikke at det liksom er et minus å ha spilt på landets nest øverste nivå. Alternativet for norske spillere er jo at de kommer rett fra juniorfotball eller 2. divisjon eller lavere. Jeg er ikke med på at en som vi kan hente fra en klubb i Eliteserien eller tilsvarende fordi han er til overs der liksom er en forsterkning av førsteelleveren mens en fra OBOS kun forsterker stallen. Det kan være sånn, men det kan like gjerne være motsatt. En trener eller sportssjef som avskriver en spiller bare p.g.a. divisjonen han spiller i, er ikke skikket til jobben. Dersom vi f.eks. forsterker førsteelleveren med fem spillere i vinter, gjør det ikke noe om to av dem kommer fra OBOS. At det blir så mange nye er nok usannsynlig, og kanskje heller ikke ideelt, men det er strengt tatt så mange posisjoner i elleveren vår som ikke holder Eliteserien-nivå p.t.
    9 liker
  2. Da lar vi vel denne tråden ligge til neste sommer 🙂
    9 liker
  3. Det er riktig det. Men det er ikke fryktelig mange av de Molde har hentet som har gått rett inn i 11’eren. De må gjennom en akklimatiseringsperiode. Det har vi ikke råd til. Det Bohinen siktet til, var at man i AaFK ikke lykkes med å finne gode nok forsterkninger etter at de rykket opp i 19. Vi er i litt samme situasjon - vi trenger først og fremst spillere som kan gå inn og løfte start 11’eren. Jeg har sett en god del Obos i år og jeg er enig det er noen spillere som kan løfte troppen - men ingen som løfter 11’eren umiddelbart. Betyr de at OBOS spillere er utelukket, nei - det kan være spillere som er aktuelle som erstattere for spillere i avgang, men først må vi løfte 11’eren og de spillerne finner vi neppe i årets OBOS liga.
    4 liker
  4. Det er vel noe ved spillestilen til SF som løfter den typen spillere - samme med Hansen og Jonsson i fjor. Som @odd sier så bør vi finne vår egen vei.
    4 liker
  5. Slutt 10-1! En fin 9. plass.
    4 liker
  6. Deilig med skikkelig tårer fra bjarmann💙 du har levert i år!
    4 liker
  7. Nå er det bare å håpe på at Bohinen tar en Bradley. https://www.budstikka.no/takk-og-pris-for-at-det-gikk-bra/o/5-55-1298307
    3 liker
  8. Så kan jo supporternes årets viktigste spiller handle om mer enn det - som det har gjort mange ganger før, som da Christian Keller vant👍 Gift får nok overskrifter og kred som det er.
    3 liker
  9. Heller enn å hente Ofkir, bør vi kopiere hva enn som har blitt gjort med han. I fjor ble det sju kamper, ingen mål, for Sarpsborg. Året før 1 mål på 25, og før det igjen 2 på 28 i Obos. Mulig han har en litt annen rolle nå, men selv for en back ville tallene fra tidligere være ganske stusselige. Er redd han et et one-season-wonder.
    3 liker
  10. Ingo for hall of fame
    3 liker
  11. Får si som Bohinene, henter man OBOS spillere så får man et OBOS lag. Vi har et godt utgangspunkt, men vi trenger å forsterke 11'eren og ikke troppen. En jeg funderer litt på er Aron Thrandarson - fysisk sterk midtbanespiller, som kan gjøre ting på egenhånd. Kontrakten går ut neste sommer og han spiller lite i OB for tiden.
    2 liker
  12. Sandberg var horribel i ES ifjor. Bør erstattes.
    2 liker
  13. Da håper jeg vi henter Ofkir! Er nok stor interesse rundt han også med tanke på at han er 26! Veldig spennede spiller, Sandefjord hadde allerede vært klare for OBOS uten han.
    2 liker
  14. Jeg vil påstå at vi tre, Tobben og Norwegian-piloten fra Blommenholm gikk ned med flagget til topps, og holdt ut så lenge at vi ikke trengte å sove mer enn 4 timer og 15 minutter. Ur. Drift
    2 liker
  15. Guess who's back? Back again Stabæk’s back Tell a friend Guess who's back? Guess who's back? Guess who's back? Guess who's back? Guess who's back? Guess who's back? Guess who's back?
    2 liker
  16. Vi mangler vel en venstreback til neste sesong. Ser at Jørgen Skjelvik sin kontrakt går ut til sommeren 2023. Kan hende han ønsker seg "hjem"? Bør vel holde nivået godt, selv om jeg personlig mener han er bedre som stopper enn som back.
    1 liker
  17. Er det mulig å friste Faris Moumbagna med videre ES spell da?
    1 liker
  18. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ville dømt hvem som er den viktigste spilleren. Det har vært en varierende sesong hvor de aller fleste spillerne har vært litt av og på. Personlig så syntes jeg at den spilleren som har vært mest til å stole på i år er Sandberg, vi har mange cleansheets i år, og jeg syntes at han er ligaens desidert beste keeper, og blir ofte oversett. Han har jo hatt god hjelp i år også, har vært ganske grei defensiv kontroll og veldig få unødvendige staffer og slikt som jeg kan huske.' Gift kan jo også nevnes, han har vell vært litt borte i en kamp eller 2, men stort sett levert høyt nivå på topp. Han kom litt sent i sesongen, så vet ikke om jeg ville stemt på han, selv om han uten tvil har vært veldig viktig. Jeg tror Næss også burde nevnes, vi hadde neppe rykket opp uten han, men jeg syntes kanskje at hans evner var litt varierende gjennom sesongen, og kanskje ikke brukt godt nok som en midtstopper. Spesielt når vi har hatt store problemer med å dominere på midtbanen i mange av kampene.
    1 liker
  19. Mtp produktet ES håper jeg Start slår følge opp, på bekostning av Sandefjord
    1 liker
  20. Mulig å dele ut en ekstra kasse pils også? Sikkert en sesong på 70-tallet det kan deles ut for på etterskudd?
    1 liker
  21. Ikke noe opprykk uten Nicolai. Vært vår beste sammen med Gift, takk Nico!
    1 liker
  22. «Uansett hvordan det går med meg fremover, kan ingen nekte meg å dra på trening og kamper. Ingen kan nekte meg å hyle på kamp, sier Ingebrigt Steen Jensen.» https://www.budstikka.no/min-rolle-som-lederskikkelse-i-stabak-kommer-ikke-tilbake/s/5-55-1297924
    1 liker
  23. …og alle de som elsker Stabæk hopper nå!
    1 liker
  24. Hvordan stemmer jeg på disse? STJØRDALS-BLINK 4-4-2 70 David Paulmin 22 Jørgen Solli 4 Martin Lundal 15 Vegard Fiske 20 Lars Ramstad 32 Ole Kristian Rødahl 6 Fredrik Vinje 14 Morten Strand 17 Andreas Pettersen 8 Ivar Sollie Rønning 9 Mats Lillebo INNBYTTERE 5 Sjur Lothe 77 Johannes Arstad Stokke 30 Jakob Rømo Skille 19 Jesper Talmo Tromsdal 7 Kjetil Holand Tøsse 45 Karl Martin Rolstad 18 Lars Valderhaug
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...