Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/19/2022 in all areas

 1. Hmm ja litt bedre. Ludvig var jo faktisk han som fikset ting og sørget for seier i Flåklypa grand Prix....
  12 likes
 2. Ting gikk åpenbart skeis siste del av Aafk-perioden, noe som vel preger synet til en debattant her. Men dette er en mann med et godt rykte, ikke nødvendigvis som leder, men som fagmann på feltet, tilstedeværelse og coaching. Så lenge essensen i skepsisen/kritikken stort sett dreier seg om flåklypa-referanser og virker å være farget av en negativ opplevelse der man går veldig hardt ut uten egentlig noen argumenter eller eksempler, så velger jeg heller å lytte til det tydelige gode renommeet denne mannen har. Og det er vel ikke nødvendigvis negativt at denne duoen har gått på trynet i en opprykkssesong tidligere. De bør ha lært mye av den sesongen.
  6 likes
 3. Spesielt øyeblikk igår da Ola, Ohi og Meling ble filmet i samme bilde mot Irland. Ikke mange år siden alle sammen kjempet i bunnstriden for Stabæk i Eliteserien. Og jaggu meg kom ikke Thorsby inn i samme bilde også
  6 likes
 4. Nå må vi puste med magen her. Hva i all verden er problemet med at Bohinen henter en assistent han har kjemi til og ønsker. Vi har valgt Bohinen som trener og han skal selvfølgelig 10 av 10 ganger få velge sin nærmeste allierte. Jeg ønsker begge lykke til og dette blir bra. Nå er det topp 9 vi satser på neste år som gjelder så får vi satse på topp 3 når vi går inn på ny stadion med Conference League spill og gjerne med Bohinen som trener.
  3 likes
 5. Du får se det som du vil! Jeg kan avsløre så mye som at jeg har arbeidet direkte med dette teamet! Og det var meget varierende dag for dag, og spillerne forsto ikke hvorfor det som var rett den ene dagen, var helt feil neste! Samme gjaldt den sportslige ledelsen! Så får vi gi de en ny sjanse, og krysse for lærdom av tidligere feil. Med alle ønsker om suksess! Men skeptisk, det er jeg.
  2 likes
 6. Wiggen type? Fun fact, jeg har datet kusina til Wiggen.
  2 likes
 7. Han tok laget i 2012 da ingen andre ville røre oss. Den sesongen var det ikke så mye han kunne gjøre for å redde skuta. Men han var der da det snudde i Follo og han ledet et heller løent fotballag opp i eliten igjen - det berømmelige bananskallet. Men der lå det nok også et godt stykke arbeid bak. Belsvik er og vil alltid (uansett) være et betrydningsfult navn i Stabæks historie.
  2 likes
 8. @blaasoldat Er du den av oss blaa som befinner seg i eksil på Sunnmøre? I så fall kan jeg skjønne skepsis med tanke på hvordan det gikk sist den duoen kom tilbake til eliteserien. Men var ikke AaFK ræva på spiller logistikk etter opprykket? Pluss Castro som ikke leverte året etterpå? Med mindre Ringo sier dette er den nye Wiggen er jeg enn så lenge forsiktig positiv!
  1 like
 9. Tyskland 2-1 (1-1) Norge U20
  1 like
 10. Du kjenner til Ludvig fra flåklypa ikke sant? Han som er redd for alt og negativ til alt som er nytt/ukjent? Andrea er en sånn type, og da også en type som ikke takler motgang veldig godt! Da kan det også gå en kule varmt både oppover, men helst nedover! Som igjen påvirker spillergruppen/harmonien i laget/klubben! Det har skjedd før, og redd det skjer igjen. Så jeg tror ikke en klubb som Stabæk, hvor vi satser på unge spillere, har godt av en trener som Loberto! Der har jeg mer troen på positivitet og oppbygging av spillerne, som f.eks Belsvik står for! Bedre?
  1 like
 11. Mange klubber får flere juniorer inn på førstelaget enn det Stabæk har klart med årgangene etter 2001
  1 like
 12. Som spillerutvikler i VIF har han fått fram unge som har vært bra Iår
  1 like
 13. Belsvik peker jo mot manglende rød tråd i utviklingsarbeidet med de unge akademigutta i artikkelen i budstikka. Kunne ikke han vært en ressurs inn mot denne gruppa? Masse erfaring, godt kjent med klubben og en kontinuitetsbærer. Virker jo som han kan ha masse å bidra med for 14-15-16-17åringer i utvikling.
  1 like
 14. Belsvik var en fornøyelse for meg da jeg tuslet inn på treningsfeltet igjen i mars for å bidra litt. Med én gang bort for å si hei med et stort smil og godt humør. Siden jeg ikke kjente alle spillerne godt, så var han raskt frampå med å gjøre meg kjent med alle, og ikke minst å skryte av spillerne – snakke de opp, og han hadde mye positivt å fortelle. Hvis jeg trengte noen statistikk fra treningen som kunne være fint å få med i intervju eller lignende, så var Belsvik mannen å spørre. På feltet hadde han alltid noen gode råd og kom med positiv motivasjon om noen hang litt med hodet på feltet, og var full av støtte samme hva det gjaldt, og inntrykket mitt var at han var på godfot med alle på feltet og spredde positivitet. Han var absolutt tydelig, til tross for å jobbe med å snakke spillerne opp. Jeg skulle gjøre et opptak med Veum etter en skytetrening, hvor han selv ikke skrøt så stort av prestasjonen mens han lå utslitt på banen, men Belsvik kom bortom og gjorde det veldig klart at Veum hadde slått hele laget i øvelsen – og det måtte jeg få med! Da jeg skulle lage artikkelen om Gromstad var Belsvik utrolig god å ha, og det var en sterk opplevelse å sette sammen artikkelen med minneordene som kom, men Petter var der med hele seg, og vi fikk ut artikkelen til tross for alle følelsene som kom fram. Jeg tror noen av oss fikk en slags – opplevelse fylt av sterke minner, men ikke bare vondt – og uten Belsvik med i den oppgaven er jeg usikker på hva resultatet ville vært i dag. I fotball er ansettelsen sjelden langvarig, og jeg vet at utskifting ikke er unormalt – men jeg kommer til å savne Belsvik uansett.
  1 like
 15. Lukket stadion ja takk
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...