Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 11/22/2022 in all areas

 1. Som dere så i nyhetsbrevet (jeg regner med at alle leser) så har vi blitt invitert på kamp på torsdag, der opprykksgutta skal hylles og vi skal ha det gøy sammen på tribunen igjen! https://mailchi.mp/46ba1e894bb3/frisk-inviterer-stabaek?e=228a30449a Medlemskortet viser du i porten. Du finner ditt på medlem.stabaek.no
  9 likes
 2. Lage liv på hockekamp? Frisk herjer ikke supportermessig, men på torsdag er det gratis inngang for Stabæk support mot LiIlehammer under "Guttas dag". https://friskasker.ticketco.events/no/sv/e/frisk_asker__lillyhammer Benytt koden "stasup". Medlemmskap i $$ må fremvises. Stabækgutta skal på isen i første pause 🙂
  6 likes
 3. VAR er kommet for å bli så bare å akseptere på samme nivå som fargefjernsyn, klappskøyter og v-stil.
  5 likes
 4. Han tok laget i 2012 da ingen andre ville røre oss. Den sesongen var det ikke så mye han kunne gjøre for å redde skuta. Men han var der da det snudde i Follo og han ledet et heller løent fotballag opp i eliten igjen - det berømmelige bananskallet. Men der lå det nok også et godt stykke arbeid bak. Belsvik er og vil alltid (uansett) være et betrydningsfult navn i Stabæks historie.
  2 likes
 5. Belsvik var en fornøyelse for meg da jeg tuslet inn på treningsfeltet igjen i mars for å bidra litt. Med én gang bort for å si hei med et stort smil og godt humør. Siden jeg ikke kjente alle spillerne godt, så var han raskt frampå med å gjøre meg kjent med alle, og ikke minst å skryte av spillerne – snakke de opp, og han hadde mye positivt å fortelle. Hvis jeg trengte noen statistikk fra treningen som kunne være fint å få med i intervju eller lignende, så var Belsvik mannen å spørre. På feltet hadde han alltid noen gode råd og kom med positiv motivasjon om noen hang litt med hodet på feltet, og var full av støtte samme hva det gjaldt, og inntrykket mitt var at han var på godfot med alle på feltet og spredde positivitet. Han var absolutt tydelig, til tross for å jobbe med å snakke spillerne opp. Jeg skulle gjøre et opptak med Veum etter en skytetrening, hvor han selv ikke skrøt så stort av prestasjonen mens han lå utslitt på banen, men Belsvik kom bortom og gjorde det veldig klart at Veum hadde slått hele laget i øvelsen – og det måtte jeg få med! Da jeg skulle lage artikkelen om Gromstad var Belsvik utrolig god å ha, og det var en sterk opplevelse å sette sammen artikkelen med minneordene som kom, men Petter var der med hele seg, og vi fikk ut artikkelen til tross for alle følelsene som kom fram. Jeg tror noen av oss fikk en slags – opplevelse fylt av sterke minner, men ikke bare vondt – og uten Belsvik med i den oppgaven er jeg usikker på hva resultatet ville vært i dag. I fotball er ansettelsen sjelden langvarig, og jeg vet at utskifting ikke er unormalt – men jeg kommer til å savne Belsvik uansett.
  2 likes
 6. Om jeg forstår Blaasoldat rett så funker det fint i medgang, og vi planlegger jo for medgang 😂
  1 like
 7. Eller ikke Sikkert lurt å rope noe de fleste er enige i.
  1 like
 8. Noen får ringe Nusa og spørre
  1 like
 9. Belsvik peker jo mot manglende rød tråd i utviklingsarbeidet med de unge akademigutta i artikkelen i budstikka. Kunne ikke han vært en ressurs inn mot denne gruppa? Masse erfaring, godt kjent med klubben og en kontinuitetsbærer. Virker jo som han kan ha masse å bidra med for 14-15-16-17åringer i utvikling.
  1 like
 10. Min store VAR-bekymring er at man skal ta inspirasjon fra landet som har mestret VAR aller dårligst: England. NFF er like anglofile som de nordmennene som aldri har satt sine bein på en norsk stadion, men trofast sitter med Liverpool- og ManUtd-drakt på pub hver helg. Bare å glede seg til mål blir annullert for en offside på to millimeter, istedenfor at man praktiserer sunn fornuft.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...