Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 25. nov. 2022 i alle områder

  1. Kontrakten med Odd går ut ved nyttår, vi kan garantere spilletid og har vist interesse over tid så det gir mening.
    4 liker
  2. KNH som er 21 år er fortsatt ganske ungt i min bok… Blir fort enda en historie det her hvor vi ser han slå til stort i en annen norsk klubb om 2-3 år og noen kommer til å si «hvorfor beholdt vi ikke han her!?!?» Sandberg er forståelig hvis en keeper som Rossbach kan hentes. Får håpe erstatteren til KNH er samme klasse.
    4 liker
  3. Trenger absolutt ikke VAR for å hate Sundgot!
    3 liker
  4. Jeg mener jeg så et sted for en tid tilbake at August Strömberg hadde kontrakt med Kongsvinger kun ut året. Ut fra hva jeg så var han antagelig den beste målvakten i årets OBOS. Sammenlignet med Sandberg er han like svensk, men et par år yngre og noen cm høyere og kilo tyngre. Kiloprisen bruker ikke være avskrekkende i Sverige så jeg tror ikke han er en spesielt dyr mann.
    2 liker
  5. Rossbach, Granli, Dio.
    2 liker
  6. Under andre omstendigheter kunne vi også hatt Kamara på topp, Brynhildsen på kant og Vetlesen på sentral midtbane... Man kan si hva man vil om ferdighetene til Wangberg, men han er en av de viktigste bærebjelkene i laget, med lang erfaring og gode lederegenskaper.
    2 liker
  7. Dueller generelt samt luftdueller og det er han best på i Stabæk. Lederderskapet i garderoben gjør han kanskje til til klubbens viktigste spiller.
    2 liker
  8. https://www.vg.no/sport/fotball/i/bg8zKg/faar-vm-kommentator-til-aa-klikke-nff-spaar-mer-braak-i-norge Hvor ofte gidder man å juble for mål etter mål som blir annullert, og hvor gøy er det å juble for mål som kommer etter straffer som plutselig blir dømt noen minutter på etterskudd? Synes VAR i VM virker enda verre enn i europacup, så hvis det er en forsmak på det som er i vente i Eliteserien er det trist. Hvordan noen som ser fotball fra tribunen kan støtte VAR er uforståelig for meg. Følelser og engasjement blir erstattet av maskinmessige beslutninger som dreper engasjement og spontan glede.
    2 liker
  9. Her får de utvandrete pappaguttene (og -jentene) på NHH kjenne sin besøkelsestid 🙂
    1 liker
  10. Hva koster 1 kg svenske nå om dagen?😝
    1 liker
  11. Men ikke veldig god, det taler i mot han
    1 liker
  12. Over 200 eliteseriematcher, norsk, 26år, på jakt etter å bli førstevalg igjen. Mangler i hvertfall ikke på gode argumenter for at han bør være rimelig aktuell
    1 liker
  13. Som dere så i nyhetsbrevet (jeg regner med at alle leser) så har vi blitt invitert på kamp på torsdag, der opprykksgutta skal hylles og vi skal ha det gøy sammen på tribunen igjen! https://mailchi.mp/46ba1e894bb3/frisk-inviterer-stabaek?e=228a30449a Medlemskortet viser du i porten. Du finner ditt på medlem.stabaek.no
    1 liker
  14. Skulle gjerne hatt med Sandberg og KNH videre..
    1 liker
  15. Dette frigjør mye lønnsutgifter.
    1 liker
  16. Spilleplan for sesongen og oppsett runde 1-15 blir sluppet 9. desember i følge TV2.
    1 liker
  17. Helt enig. Det bør være en tidsbegrensning på hvor lenge dommeren kan stå og se repriser på VAR-skjermen og hvis det er vanskelig å trekke noen konklusjon innen f.eks. 30 sekunder uten hjelp av grafikk på skjermen så bør det helt enkelt dømmes til fordel for det angripende laget. Det blir for dumt når det brukes et par minutter på å dømme offside på bakgrunn av et stillbilde der kneskålen til angriperen bryter en påtegnet vegg. Poenget må være å annullere ufortjente mål som kom fordi angriperen dro en klar fordel av en offsideposisjon og til det behøves ikke en så høy presisjon som man har begynt å praktisere med VAR.
    1 liker
  18. mmh njaaa - ikke helt enig. Det er korrekt at spillestil og kvalitet på laget er viktig, og vi har som lag gode defensive stats. Det det betyr faktisk færre defensive dueller. Om man ser på topp 10 antall defensive dueller per 90 min i Wyscout så finner man 3 spillere fra Grorud. Deretter Skeid, Bryne, Mjøndalen Raufos/Blink. Første Brann spiller er Heltne Nilsen nede på 13. plass - neste Brannspiller er Blomberg på 56 plass. Så antallet defensive dueller indikerer vel mer et dårlig lag, enn gode defensive spillere. Derimot er vi (og Brann) gode på; få mål i mot, lav xGA og få avslutninger i mot. Det er dermed ikke unaturlig at stopperne våre har relativt dett få defensive dueller. Desto viktigere blir det at de faktisk vinner de duellene de er innvolvert i. Wangberg er topp 4 i ligaen på både defensive dueller og hodedueller i OBOS i årets sesong. Nest best i duellene for oss er Metcalfe deretter Ottesen og Edvardsen før Næss. Så av stopperne våre så var Wangberg etter de wyscouttallene jeg har tilgang til den beste stopperen vår i forhold til å vinne de innvolveringene han er i og det var det jeg la til grunn over.
    1 liker
  19. " han hadde den beste defensive rekorden i laget denne sesongen" - en diskutabel uttalelse, alle data bør vurderes i forhold til lagets spillestil. Så vidt jeg husker klaget mange av oss på forumet på 3-5-2-formasjonen og ba om å få gå tilbake til spillet i 4-3-3-formasjonen. dette diagrammet viser at Wangberg har en stor prosentandel kampsport vunnet der han deltok, dette er et faktum, men antallet av disse kampsportene er på et lavt nivå. Vær oppmerksom på Næss. Utsagnet ditt kan ikke betraktes som et kompliment til Wangberg, det er snarere en refleksjon av vår spillestil, for å være nær Næss i disse indikatorene må han ha fart, noe han dessverre ikke har og ikke vil ha. Wangberg blir det svakeste stedet i laget vårt neste sesong
    1 liker
  20. Er det ikke deilig å ha noen å hate? Hvor mye tilfredsstillelse har man ikke fått av å kunne helt rettmessig hate Arild Sundgot? Synes det er mye bedre at man noen ganger blir bortdømt, enn å være forberedt på at ethvert mål plutselig kan omgjøres etter man har jublet, og spesielt såkalte tunge flagg som gjør at man spiller ut enhver offsidesituasjon, før et øre eller skulderblad i offside ingen kan se live fører til annullert mål. Uten spontan glede og jubel forsvinner mye av gleden ved å være på stadion.
    1 liker
  21. Hvor kjipt er det ikke å ryke i semi på en åpenbar hands?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...