Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. feb. 2023 i alle områder

  1. Uten tvil ett skikkelig kaffe krus! Reklame på jobb.
    11 liker
  2. Men dere, nå skal vi finne på nye effekter vi tar inn i vår mye mer pålitelige SS-butikk! Vi håper å ha et salg på første hjemmekamp med mye nytt. Hva ønskes?
    7 liker
  3. T-skjorter, gensere m.m. Men som a-town sier. Lag det på skikkelige klær. Betaler heller mer for noe som er av bra kvalitet.
    5 liker
  4. Denne karen husker nok ikke flertallet av Stabæk-fans, men nå er det kamp om titler i Sverige som gjelder. https://fotbolltransfers.com/nyheter/officiellt-aboubakar-keita-klar-for-aik/164941
    5 liker
  5. Dette trykket er sykt! Hadde vært kult med noe mer av det. Bedre t-skjorte i tykkere stoff, og gensere hadde også vært noe!
    3 liker
  6. Promotere utover sesongen for å få solgt de nye t-skjortene! ☀️ Hadde vært fett med et felt med flere folk med Stabæk motiv på t-skjortene.
    2 liker
  7. 3-4 til ja… blir ikke lett for talent å få spilletid i Stabæk fremover….
    2 liker
  8. Man fortjener nesten å bli svindlet hvis man bestiller så stygge sko...
    1 liker
  9. Kassi klar for Klaksvik. De har Magne Hoseth og Daniel Berg Hestad som trenere. . https://www.eurosport.no/fotball/bekreftet-kulthelten-har-signert-for-norske-klaksvik_sto9370752/story.shtml
    1 liker
  10. Ikke alle har twitter, hvorfor ikke legge det på hjemmesiden eller insta
    1 liker
  11. 100% enig med forrige taler! Skal vi være gode på det, må vi se på hvordan vi bruker talenter som "plutselig" kan gi 30 mill inn. Det er dette som gjør at Pignatel bør spille. Hammy må være fast på laget nesten uansett hvor mye motgang det er i starten av sesongen. Det ikke er lenge til vi må finne plass til Veum i en startoppstilling. Seim-Monsen er fortsatt veldig ung, men vi må allerede nå vurdere å la han få reelle muligheter. (Litt kynisk: Scorer han 4 mål på 8 kamper frem til sommeren, er det fort en kjempesalg med en gang.) Midtbanen har mye middels spillere som med fordel kunne vært fjernet for å gi plass til Andresen, Kostadinov og Jama selv om den trioen kanskje er et lite hakk bak ferdighetsmessig akkurat nå. Disse punktene er ikke bare viktige fordi det gjør nevnte spillere til salgsobjekter. Det er også viktig for å vise Østlandets beste talenter at det er i Stabæk de får de sjansene de trenger. For en klubb som Stabæk er det uhørt mye fremtidige penger som kan ligge på vent når en 14-åring bestemmer seg for klubb..
    1 liker
  12. Kjipt å miste Gift - både typen og målene. Men dette salget var viktig, nå er det så store summer som kommer inn til norske klubber og jeg tror det er livsviktig å være med på dette toget nå. De som ikke får til sånne spillersalg faller bakpå, det er heller ikke sikkert at dette vil vare. Norsk fotball er veldig i vinden, men om mange eksporter nå flopper, så kan det jo hende vi ikke blir like trendy lenger og at disse fantasisummene ikke vil vare. Veldig usikkert å vente til sommeren med Gift også, vi får det sikkert tøft og usikkert om han ville prestert og økt markedsverdi - jeg tipper den kanskje hadde sunket. Tenk en skade på Gift etter å ha takket nei til 35m. Alle disse eksportene genererer jo fremtidige inntekter og, med videresalg/solidaritet etc. synd det ikke ble Vetlesen-salg! Men vi har jo mange spillere rundt omkring! Deilig at vi som klubb klarer å være med på denne salgsfesten! Det blir et skille fremover. Som Yaw nevnte i en podcast; man kan være klart best på sponsorarbeidet, promotering av klubb, billettsalg etc - men de ekstra midlene man får fra det vil ikke være i nærheten av hva de klubbene som klarer å utvikle spillere og selge de ut får. Vi er ikke så gode på mye, men dette har vi vært gode på, og nå klarer vi å levere på dette også nå når det har tatt helt av samtidig som vi har vært i en bølgedal. Både det å rykke opp nettopp i år (takk Gift) med ny medieavtalen og norsk fotball virkelig o flyt og få til et supersalg slik som toppklubbene. Litt pragmatisk som supporter å tenke slik, men dette salget var viktig og riktig.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...