Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. feb. 2023 i alle områder

  1. Så langt er det ikke fra Ski til Bekkestua. Kom deg opp av sofaen! Og forøvrig er det du sier bare vrøvl – det er flere som har vært på de fleste kamper selvom de har bodd i Trondheim eller København, men også full forståelse for at man ikke kommer på hver hjemmekamp hvis man bor i Tyskland eller Australia.
    18 liker
  2. Irrelevant når alle skal på Nadderud, vel? 😉😉
    8 liker
  3. Tror det er viktigere for Stabæk som klubb å jobbe for å få fans i nærområdet til å faktisk komme på kamp, enn at man skal være redde for å tråkke de som bor langt unna på tærne med sjargongen😅
    6 liker
  4. Det blir små seigt å fly til Stavanger via Trondheim etter Bodø away! Men hva gjør man ikke for å støtte denne klubben da?
    5 liker
  5. Vi er alle i samme Stabæk-båt. Det er alle de andre der ute i den store, stygge verden som er "fienden". Ikke vi her inne på forumet, som åpenbart er Stabæk-supportere. Sånn. det var mitt aller første innlegg. Og det blir ikke mitt siste! Mitt hovedanliggende er at vi alle er Stabæk-supportere. Og at jeg - en gammel gretten gubbe - ikke vil ha noe av en "borgerkrig" her inne! Det er dessverre flere oppegående og åpenbart intelligente og kunnskapsrike Stabæk-fotballfolk her inne på forumet som er blitt pissa på av andre, som har resultert i at de har trukket seg ut av forumet vårt opp gjennom årene. (Dette var til dere unge og historieløse. Jeg har levd alt for mange år her på jorden - og her i distriktet. Jeg har faktisk aldri bodd noen andre steder). Vi trenger alle de kvinner og menn vi kan få som supportere. Slik bygger vi en kultur - over tid! Det vil alltid være "oss mot dem"!
    4 liker
  6. Klubben kan jo sponse et sete på hovis i nærheten av hr. Olsen. Da kan det fortsatt bli «Alltid, Uansett» som avslutning i fremtidige taler🙃
    2 liker
  7. Nå siktet jeg ikke til Stabæk som klubb. Men at man ikke kan diskutere TV-sendingene på et supporterforum uten å bli stempla som en latsabb som ikke gidder å gå på kamp. Var forresten på 2 hjemmekamper i fjor i OBOS. Det kaller jeg god supporter for en som ikke bor i Bærum eller Oslo kommune. Man bør forresten ellers være litt forsiktig med å hakke anonymt på et forum på folk man ikke kjenner eller vet livshistorien til. Men hva gjør man ikke for likes?
    1 liker
  8. Stabæk-Odd i første runde valgt ut til å være TV-kamp🫶🏼
    1 liker
  9. Hvor mange år er det siden vi kunne referere til sentralbanksjefens tale under "Stabæk Support i media"? I år var det visst bare prat om økonomi og annet faenskap..
    1 liker
  10. Men ER han spiss eller bare SPILLER han spiss? #henterpopcorn
    1 liker
  11. Liker nyhetsbrevet dere sendte nå. Håper at dere vil sende litt flere utover sesongen for viktig info til sesongstart, borteturer og annet info.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...