Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. feb. 2023 i alle områder

  1. Aleksander Andresen starter nå for G19 mot Spania https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-19/2023/g19-disse-starter-mot-spania/
    15 liker
  2. Hugo i intervju med Bodø etter forlengelse: «Det er viktig for meg å gi tilbake til de klubbene som har vært med å utvikle meg.» Fantastisk å se Hugo tenke på Stabæk!
    12 liker
  3. Dette burde klubbene være klar over at er policy nå. Akkurat det samme skjedde med Stabæk på treningsleiren for endel år tilbake. Mener det var da vi spilte mot Strømsgodset på Marbella. To billige gule kort, sørget for utvisning (Kassi?). Da endte vi med å spille 10-11. That’s life.
    4 liker
  4. That’s life, men nå er det jo sånn at det er mulig å endre ting her i verden. Hvorfor aksepterer norske fotballklubber at de ikke får trene som de vil fordi et eller annet asiatisk bettingselskap har tatt i mot veddemål på kampen? Hvis det er sånn opplegget er med dommere fra NFF så får man ringe en lokal dommer og høre om han vil komme innom og holde styr på en felles treningsøkt over 90 minutter?
    3 liker
  5. https://www.tv2.no/video/sport/fotball/utvist-etter-kloenete-manoever/1842820/ Rart at han fortsatt ikke har lært seg betydningen av de strekene rundt målet... En annen, og egentlig viktigere sak her. Klubbene har visstnok prøvd å overtale dommeren til å la Ham Kam fortsette med 11 mann. Man bruker masse penger på å dra sørover for å spille treningskamper, og ender med å spille 11 mot 10 i stedet. Grunnen til at det ikke var mulig: De måtte ta hensyn til at det kanskje var noen som hadde gamblet på utfallet av kampen! Det er forbundet sitt, det. Arbeider aktivt mot bookmakere, men snart det er fare for at Norsk Tipping skal tape noen hundrelapper (hvor mange spill får man på en treningskamp?) så veier det tyngre enn det sportslige.
    3 liker
  6. Bjarmann varslet ung spiss fra Nigeria inn på trening denne uka, interessant!
    3 liker
  7. Hulsker gjest i nyeste Bærumsball for å snakke om låneoppholdet i Stabæk i 2010
    2 liker
  8. Vi er alle i samme Stabæk-båt. Det er alle de andre der ute i den store, stygge verden som er "fienden". Ikke vi her inne på forumet, som åpenbart er Stabæk-supportere. Sånn. det var mitt aller første innlegg. Og det blir ikke mitt siste! Mitt hovedanliggende er at vi alle er Stabæk-supportere. Og at jeg - en gammel gretten gubbe - ikke vil ha noe av en "borgerkrig" her inne! Det er dessverre flere oppegående og åpenbart intelligente og kunnskapsrike Stabæk-fotballfolk her inne på forumet som er blitt pissa på av andre, som har resultert i at de har trukket seg ut av forumet vårt opp gjennom årene. (Dette var til dere unge og historieløse. Jeg har levd alt for mange år her på jorden - og her i distriktet. Jeg har faktisk aldri bodd noen andre steder). Vi trenger alle de kvinner og menn vi kan få som supportere. Slik bygger vi en kultur - over tid! Det vil alltid være "oss mot dem"!
    2 liker
  9. Norsk Tipping tilbyr spill på mange av treningskampene. Vant litt på U i RBK matchen.
    1 liker
  10. For all del, men så lenge både treneren til Start og treneren til HamKam ba om å få spille med 11 mot 11 så vil jeg legge en viss vekt på det..
    1 liker
  11. Amen! Takk. Se på Rosenborg, og sikkert flere andre norske lag som har fans over hele landet. Med sportslig suksess bør vi kunne håpe på noe lignende.
    1 liker
  12. Nå siktet jeg ikke til Stabæk som klubb. Men at man ikke kan diskutere TV-sendingene på et supporterforum uten å bli stempla som en latsabb som ikke gidder å gå på kamp. Var forresten på 2 hjemmekamper i fjor i OBOS. Det kaller jeg god supporter for en som ikke bor i Bærum eller Oslo kommune. Man bør forresten ellers være litt forsiktig med å hakke anonymt på et forum på folk man ikke kjenner eller vet livshistorien til. Men hva gjør man ikke for likes?
    1 liker
  13. Norsk fotball og Eliteserien blir høyere på rangeringen når Stabæk vinner cupfinalen i mai, og skal ut å herje i Europa i sommer og i høst!
    1 liker
  14. Blyantgrepet er under enhver kritikk her!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...