Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. mars 2023 i alle områder

  1. “Sportssjef, Torgeir Bjarmann, sier de har gjort grundige undersøkelser om Kennedy og sier han er raskere enn Gift. – Vi testet ham litt med GPS i dag. Han kan bli en veldig rask bakromsspiss, sier Bjarmann og legger til at det ikke er tilfeldig at nigerianeren er her. – Så får vi se om han kan vise noe av det vi har sett av ham tidligere – også når han er her.”
    18 liker
  2. Comeback på tråden. Stickers konkurranse ute på Twitter nå:
    6 liker
  3. Utelandseventyr for Lillevik som faktisk har 90 kamper i OBOS siden han forlot Stabæk.
    5 liker
  4. Du vet like godt som meg at det er mange som liker å trekke frem alt som er galt. Hvis du slang ut kritikk uten å egentlig mene det er det ikke sikkert det er veldig konstruktivt.. Tilbake til saken om tålmodighet, for den er jo interessant, så sendte vi han på lån en høstsesong for å gi han spilletid. Det virker som en løsning mange mener er god? Så virker det som om han selv ønsket en permanent overgang. Det er den andre siden av saken. Forskjell på å være tålmodig og holde han mot hans vilje. Det siste kan selvsagt være aktuelt i noen situasjoner, men da heller når det er større klubber som kommer med glansbilder. Hadde det kommet bud på noen hundre tusen for Seim-Monsen burde vi satt ned foten osv.
    4 liker
  5. Hva tenker du på her? At vi var utålmodige som sendte han på banen for tidlig da han spilte Eliteserie-fotball som 17-åring? At vi lånte han ut til 2. divisjon da han ikke lå an til spilletid hos oss? At vi cashet inn kortsiktig gevinst da Grorud sto klar med sjekkheftet? Så vidt jeg fikk med meg var det Aga som ville til Grorud, og jeg ser ikke helt verdien av å evt tvinge han til å spille for Stabæk 2 det siste kontraktsåret?
    4 liker
  6. Spøk eller ei, det er slik at @FranckTheBank får utrolig mye mot seg, både når det er fortjent men også som nå, når det er ufortjent! Jeg følte ett behov for å si ifra, da jeg ønsker ett inkluderende forum, hvor vi bør jobbe for å skape engasjement rundt klubben, fremfor å «skremme» folk vekk fra forum/klubb! Om det er en spøk som spiller på en gammel referanse, skal jeg love at ikke alle tar den referansen! Men legger meg flat om alle andre enn meg tok den.
    4 liker
  7. Jeg tolket det som humor og en referanse til en tidligere diskusjon hvor Frankthebank klaget på at man ikke kunne diskutere tv-kamper uten å bli møtt med respons som; «samma det vel, alle skal vel på stadion!»
    4 liker
  8. For all del. Men skal det være et interessant forum er det kanskje en fordel at folk skriver det de mener? Jeg er helt ærlig forvirret nå. Mener du at vi jaget kortsiktig profitt med Aga, eller mener du ikke? Når du skriver at dette var nok et bevis på det jaget, da virker det som du er enig i at det er OK at jeg har en annen mening og ber deg utdype? Så forsto jeg neste svar som at det ikke nødvendigvis var det du mente likevel, og jeg ble forvirra. Men OK. Whatever. Jeg misforsto sikkert hele greia og kanskje vi er enige om at det ikke var noe profittjag da Aga ble solgt likevel? Prinsipielt enig med deg i at han burde fått mer spilletid. Samtidig, vi spilte mye med én spiss og hadde en stort sett skadefri Boli foran der. Hvis jeg ikke husker helt feil falt Aga helt gjennom de kampene han fikk, men han ble ofte brukt ute av posisjon fordi Boli var selvskreven helt fremme. Jeg har ikke sett Aga de siste årene, men på den tiden var han nok klart best når han fikk spille hel fremst. I tillegg til Boli som førstevalg, var det et par andre spennende unggutter som trengte spilletid også. Brynhildsen utviklet seg bra. Hammy kunne fått mer spilletid allerede da og Oliver kom fra Grorud og passet bedre ute på kanten enn Aga. Neste spørsmål blir da hva man gjør med spillerne vi bør være tålmodige med, men som selv heller vil dra et annet sted?
    3 liker
  9. Chillpill Odd! Alt må ikke være blodig alvor ordrett her inn? Jeg sa den gang og mener fortsatt at vi skulle satset mer på han, hadde han fortsatt ønsket seg til Grorud da? Og så var det ment til diskusjoner også tidligere år at vi kan være noe for utålmodige mtp utviklingen for de nest beste og late bloomerne VS det største talentet pdd..Aga et veldig godt eksempel på det!
    2 liker
  10. Jeg skal se kampen på Nadderud. På mobilen.
    2 liker
  11. Ex-Stabæk Aga til RBK, Ex-RBK Bakenga til Stabæk. Hvem scorer mest i 2023?
    1 liker
  12. ALT MÅ ikke være 110% konstruktivt for å kunne bidra på dette forumet. Da dør det ut med et fåtalls politisk korrekte brukere som stadig føler seg støtt/krenket av andres meninger som har et negative eller annerledes syn. Så det skal ikke være lov å ha en «negativ» mening heller? Hvorfor kunne han ikke å få litt mer spilletid hos hos istedet? jeg mener fortsatt han fikk alt for få sjangser.Heldigvis så var det lang kø med spisser fra akademiet med potensiale på den tiden da. ( ironivarsel)
    1 liker
  13. Vi hadde også opsjon i fjor! Han valgte selv oss bort for Sverige! Nå ønsker han spilletid, og velger muligens RBK, får han spilletid der da?
    1 liker
  14. Stinker scoring på Nadderud
    1 liker
  15. Ser slik ut ja, bra det ikke ble noe Aga-banen da hvertfall… Nok et bevis på at det kan lønne seg å være noe mer tålmodig med ungutta også og ikke kun jage kortsiktig profitt.. https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/GMOWvQ/avslojar-elfsborg-saljer-anfallare-till-rosenborg
    1 liker
  16. Noen med stikka som kan gi et kort referat her? Navn, alder, og litt sitater fra sak? https://www.budstikka.no/han-kan-vare-stabaks-nye-store-funn/s/5-55-1400779
    1 liker
  17. Jeg tok det også som en spøk ja. Regner med det er ingen her eller utenfor forumet som seriøst mener at dersom man ikke er på hver eneste kamp, eller noen kamp for den saks skyld, er man ikke Stabæk supporter. Selvsagt supert om man drar på kamp, er jo det optimale det, men er dessverre slik at ikke alle har mulighet til det pga av reise, familie eller annet. Jeg for min del er bosatt i Spania mesteparten av året, med jobb og familie å ta meg av her. Skulle også gjerne vært på hver match, men det blir naturligvis ganske vrient. Isteden får jeg med meg de matchene jeg kan når jeg er i Norge, mens resten blir seende hjemme på tv'en, eller på lokale puben. Har som følge av sistnevnte også fått konvertert et par engelskmenn og skotter, samt et par lokale spanjoler, til å bli engasjert hver gang Stabæk spiller ball på skjermen. Ikke dårlig bare det
    1 liker
  18. Hei! Stabæk Support har en liten overraskelse for SS medlem nr 400. Hvis du kjenner noen som ikke er medlem enda så er det alltid mulig å si ifra. 2023 sesongen nærmer seg nå!
    1 liker
  19. Nummer to på toppscorerlisten i ES i fjor er fra Haslum, og nummer 10 fra Høvik (?). Av rene spisstyper må vi kanskje tilbake til Finstads tid?
    1 liker
  20. Fin overgang for Franck 👌🏼
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...