Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. mars 2023 i alle områder

  1. Gratulerer og vel fortjent ! https://www.stabak.no/nyheter/proffkontrakt-til-philip-schie-19--prestert-over-tid
    21 liker
  2. Ser ut som Gift presterer bra i Gent for tiden☺️
    17 liker
  3. Kan vi gjøre et unntak for kamptråd i regi av cuptråden? Sulteforet på en egen kamptråd nå som det er så lenge siden sist..! Endelig en tellende kamp igjen!! Bryne «hjemme» på AJ Arena nede på Kadda. Bryne spilte 2-2 mot Honka som er et ok topplag (?) fra Finland i dag. Vinner gutta denne kampen er det kvartfinale mot Skeid borte/Molde på AJ arena, søndag 19 mars. Fortsatt ledige billetter! Møt opp a! Billettlink: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/m/e/nm_4_runde_stabaek_fotball__bryne_fk
    15 liker
  4. Et par greie involveringer. Man ser har han et fantastisk steg. Syk fart. Håper vi signerer
    7 liker
  5. Gift igjen. 4 mål på 6 kamper. Payday allerede i sommer? Den videresalgsklausulen kan bli bra
    7 liker
  6. Jeg er (tro det eller ei!) veldig positiv til det mannskapet vi er i ferd med å skru sammen. Vi har tapt én omgang til sammen under oppkjøringen (Hammarby i Marbella), ellers har vi vært best i de fleste - mot sterk motstand som LSK og RBK og fin kontroll mot Jerv, Mjøndalen og Kjelsås. Min optimisme bunner i følgende: - Vi er bunnsolide defensivt. Alt begynner der, og Bohinen og gutta har fått skrudd sammen noe som ser pottetett ut. Pettersson i kassaer påskrudd, god med beina og reaksjonssterk. En moderne keeper! - Tobias Paschonik ser strålende ut på høyrebacken og tilfører en dimensjon vi har manglet i flere sesonger. Han kommer til å bli en etterlengtet leverandør av målpoeng med sin flotte høyrefot. Skovgaard og Walstad er også tydelige defensive forsterkninger i en tropp. Nikolai Næss er eliteseriens beste sentrale midtstopper. Legg til Kaspar Pedersen, Simen Wangberg, Pignatel. Philip Hornburg - På midtbanen er vi betydelig forsterket ift i fjor. Lucca kommer til å bli et anker på midten med stadig større aksjonsradius. Fotballklok og med en herlig presence. Edwards har fått Lucca bak seg og ser ut til å ha skjerpet sin litt nonchalante spillestil. , Krogstad er en perfekt hardtarbeidende klubbspiller og Fredrik Haugen kommer til å spille seg i full form. Dette er en sterk midtbane! - What we need is not a spiiiss! Når har vi faktisk tre!!! Kasper Høeg er en "Belsvik-type" spiss, sterk, vond å bryne seg på, hardt arbeidende. Baklenga ville vi gitt høyrebeinet for å ha i gruppa før han kom og Kennedy er i følge Finstad "den raskeste spiss han har sett i Eliteserien". Hvordan kommentatorer på Forum her kan få regnet ut dette til å være på nivå med ifjor er for meg helt uforståelig. Jeg gleder meg mer enn til noen sesong siden 2015. Mitt tips for sesongen: Vi blir mellom 5 og 8 på tabellen, men kan overraske ytterligere. Og så tar vi cupen selv om ingen forstår hvordan den spilles 🙂
    6 liker
  7. Herr og Fru Aga bør vel lukke porten på garasjen i kveld.
    5 liker
  8. Nesten verdt det å signere for å være på den sikre siden. Sånn har fotballen blitt. Gift imponerte ikke akkurat da han var ny i klubben og jeg så ham for Stabæk 2, han trengte noen matcher. Nå er jo han et kjempekupp for Gent og er på stødig vei mot å selges for nisifret. Når det er sagt, synes jeg det kunne være på tide å gi oss Kennedys fulle navn. For det er vel neppe John F.?
    2 liker
  9. Møt opp alle mann!
    2 liker
  10. Ikke glem spisser fra våre egne rekker ! Jeg ville helt klart satt Schie foran Kennedy!
    1 liker
  11. Skovgaard ser ut til å bli en av de viktigste i år, som forventet.. årets overgang enn så lenge
    1 liker
  12. Mulig denne diskusjonen bør flyttes til en annen tråd, da den ikke gjelder bare Aga? Dette er et stort og sammensatt bilde, som jeg er overbevist om har store ringvirkninger. Jeg har også en mistanke om at det generelt sett ikke satses nok på de nest beste. Den neste Nusa, med tilhørende $ i banken, styrer mye. Det snakkes mye om "klubbspillere". De som aldri blir gode nok for større ligaer, men som er rutinerte og som presterer over tid i ES. Hvor mange egenutviklede spillere i den kategorien finnes i stallen? Dårlige opplevelser for spillere i Akademiet, helt ned til G11, gir også dårlig omdømme for klubben. I tillegg kommer alle de som ikke får plass på Akademiet, men som er alt for ambisiøse og dyktige til å spille i Bredde, og som ikke blir tar godt nok vare på. Det er delte meninger om seleksjon av 10-11 åringer er fornuftig eller ikke. Samtidig må vi ha respekt for at det hele er en særdeles vanskelig oppgave, og at det er mange hensyn å ta. Men etter mitt skjønn tenker STB, med ASet i spissen, i overkant mye biz og for lite klubb. Jeg blir kvalm når jeg hører Akademiet blir omtalt som varelageret. Det er mennesker vi snakker om! Til tross for at STB befinner seg i et at landets mest folkerike områder, er tilskuertallene på Nadderud på linje med en liten landsby. Kan det være en sammenheng?
    1 liker
  13. Sikkert for å legge mest mulig tilrette før cupkampen(e) som skal spilles der nede de neste ukene.
    1 liker
  14. Ex-Stabæk Aga til RBK, Ex-RBK Bakenga til Stabæk. Hvem scorer mest i 2023?
    1 liker
  15. Hei! Stabæk Support har en liten overraskelse for SS medlem nr 400. Hvis du kjenner noen som ikke er medlem enda så er det alltid mulig å si ifra. 2023 sesongen nærmer seg nå!
    1 liker
  16. Komfortabel 4-0 seier. Zara, Justine(str), og Melissa(2). Klasseforskjell på lagene, selv om vi lar Røa prøve seg fra straffemerket på stillingen 1-0.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...