Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 03/09/2023 in all areas

 1. Diskutert denne i et par andre forum, er det egentlig greit å tukle med logoen? Jeg mener dette ikke bør gjøres, og at klubben aldri skulle godkjent dette som en greie, uansett hva greia er...
  19 likes
 2. Uansett, klubben har virkelig løftet seg i det siste mtp synlighet og ikke minst å tørre å tenke litt nytt fra mediaavdelingen ( fra alt for mange graae år) Så noe prøving og feiling må vi godta eller så må vi heller si ifra som nå. Å føkke med logoen er ikke greit, men ingen vits å gå helt bananas. Tipper klubben tar hintet…
  9 likes
 3. Folkebadet Utgår. Vi samles på Sandvika Sportsbar som ligger et steinkast unna Sandvika Stasjon! De stiller med grill med hamburger. Åpner 12:00!
  8 likes
 4. Ikke noe fan av den nye grafiske profilen generelt. Hverken fonten eller de andre grafiske elementene falt i smak hos meg, men det logoelementet der er det klart verste. Én ting er at det er å tukle med logoen, men det er jo uansett bare stygt!? Eneste jeg likte med profilen var bruken av logoomrisset som et tekstelement, som her:
  7 likes
 5. Ser at Stabæk har svart dette på Instagram og på Twitter ang logoen: «Hei😁 Vi skal selvsagt ikke endre på den flotte logoen vår. Ikonet er kun et tilleggselement i den nye profilen vår som kan brukes i SoMe. Logoen vår består. Alltid. Uansett💙 Håper ellers den nye looken faller i smak, så tar vi med oss tilbakemeldingene deres videre🤝🏻»
  7 likes
 6. Stabæk kan se frem til en VELDIG fin sum til sommeren eller januar vinduet neste år som han holder på! For en spiller, blir ikke overrsket om vi ser han i Premier League eller La Liga. Han gjør ikke noe annet enn å score mål siden han kom til Europa. For et kupp av Gent også, som vi hyller Bjarmann for dette så tror jeg også Gent fansen er like imponert over sin sportsfjef/speidere for denne signeringen.
  6 likes
 7. Pettersson er soleklar førstekeeper.
  6 likes
 8. Samling hos Folkebadet i Sandvika før matchen på søndag for de som ønsker det! De har et annet arrangement inne i bar-området sitt på søndagen, men vi er hjertelig velkommen i restaurantdelen deres. Resturantdelen åpner kl 12:00! 🔵⚫️
  4 likes
 9. Jo, det er den. Alle ser jo at det er logoen som er utgangspunkt her. Man leker ikke med designet på klubbemblemet, punktum. Nå ser det forøvrig ut som klubben tar til seg det som er kommet av kritikk, og det er bra.
  3 likes
 10. Da er du rimelig historieløs
  3 likes
 11. Ny scoring fra Gift i Europa Conference League.
  2 likes
 12. Dette gjorde vondt å se på både som Stabæk-supporter OG som utdannet grafisk designer. Jackpot.
  2 likes
 13. Kom igjen a. Var litt morsomt da
  2 likes
 14. Kan vi gjøre et unntak for kamptråd i regi av cuptråden? Sulteforet på en egen kamptråd nå som det er så lenge siden sist..! Endelig en tellende kamp igjen!! Bryne «hjemme» på AJ Arena nede på Kadda. Bryne spilte 2-2 mot Honka som er et ok topplag (?) fra Finland i dag. Vinner gutta denne kampen er det kvartfinale mot Skeid borte/Molde på AJ arena, søndag 19 mars. Fortsatt ledige billetter! Møt opp a! Billettlink: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/m/e/nm_4_runde_stabaek_fotball__bryne_fk
  1 like
 15. Har lagt merke til at gulfargen har blit fjernet fra logoen på alle de nye Stabækproduktene. Er det noen som vet hvorfor? Synes personlig det gjør logoen mye styggere og kjedeligere. Og det er vel også en prinsippsak at man ikke kødder med noe som er så hellig som logo uten og forhøre seg supportere. Synes vi har den fineste logoen i Norge. og trenger derfor ikke lage den på nivå med hamkam, brann og lsk sin. hvis det er flere som deler mitt syn, kan man jo be de ta opp saken på årsmøtet om 3 uker
  1 like
 16. Det er bare en eventyrlig reise og en fantastisk historie med Gift Orban. Leverer på løpende bånd både i den belgiske ligaen og i Europa. Fortsetter denne trenden så snapper et lag i Premier League eller La Liga opp denne juvelen.
  1 like
 17. Hva er greia med at de trenger et nytt element i akkurat samme fasong som det vi allerede har? Kan ikke tenke meg et eneste sted der de kan bruke denne, og ikke logoen? Den grunnen holder ikke. Bare å legge seg flat i hatten og få den vekk.
  1 like
 18. Jeg visste ikke at Ravnaas hadde byttet ut akademiet med MS Paint.
  1 like
 19. Helt enig. Hva faen. Er jo ingen som tror den skal byttes ut. Ille nok at den skal være et supplement.. hvorfor trenger vi det?
  1 like
 20. Jeg har aldri trodd at den skal erstatte logoen på drakta, brakka osv heller. Men logoen er likefullt "tuklet" med, og det skal ikke skje, uansett hvor og hva den skal brukes til. Den skal være hellig.
  1 like
 21. 1 like
 22. Jeg hadde kjempetroa på at Gift skulle bli bra, men at han skulle bli en så umiddelbar suksess hadde jeg ikke trodd. OBOS til Belgia er et ganske stort steg, men veldig kult at han lykkes. Jeg tror det kan hjelpe til at unge (afrikanske) spillere ser på Stabæk som et interessant springbrett. Jeg har vært veldig skeptisk til Bjarmann, og er det egentlig fortsatt, men denne skal han ha all honnør for.
  1 like
 23. Hei. Førstkommende lørdag kl 12:00 blir det tifodugnad på nadderud stadion (innendørs) send meg en melding på 40618515 eller her på forumet hvis du har mulighet til å hjelpe til😃
  1 like
 24. Gratulerer og vel fortjent ! https://www.stabak.no/nyheter/proffkontrakt-til-philip-schie-19--prestert-over-tid
  1 like
 25. Ser ut som Gift presterer bra i Gent for tiden☺️
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...