Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. mars 2023 i alle områder

  1. Husk klubbens årsmøte mandag 13. mars klokken 19:00. Ser at klubben fortsetter å kun publisere informasjon om årsmøtet på det som i følge dem selv er den desidert minst besøkte medieplattformen - stabak.no Fra et supporterperspektiv er det interessant og gledelig å se at valgkomiteen har innstilt tidligere styreleder i Stabæk Support Jonas Benkow (@Potter) som 1. styremedlem og at nåværende styreleder i Stabæk Fotball Espen Moe har uttalt at han ønsker å trappe ned så snart de har funnet hans etterfølger. Valgkomiteen skriver i sin innstilling at Jonas er innstilt nå med tanke på å overta styreledervervet neste gang denne posisjonen er på valg. Dette er i mine øyne er god og langsiktig strategi fra valgkomiteen. En komité som for øvrig tidligere styremedlem i Stabæk Support Morten Dahl (@Mortimer) ble valgt inn i på det andre ekstraordinære årsmøtet som ble avholdt i 2022.
    15 liker
  2. For å si det sånn, i går morges fikk klubben diplomatisk tilbakemelding fra styret om denne nye varianten. En del tilbakemeldinger rundt omkring handlet om at man aldri skal tukle med logoen. Andre handlet om at om man skal la seg inspirere av logoen bør den skille seg såpass mye fra originalen at det aldri er noen tvil. Personlig hadde jeg én fot i første gruppe og den andre pluss tredjebeinet med de som kunne akseptert en veldig redigert variant. Det er flere ganger vi også har brukt formen på skjoldet på andre måter uten at det har vært å "tukle med en hellig logo". Til og med superhelten vår gjør det. Klubben tok tilbakemeldingene på største alvor og la om stilen med én gang. Husk at de har alle dere som en av de viktigste målgruppene og er veldig lydhøre for tilbakemeldinger. De kommer til å prøve og feile, og vi holde den kommunikasjonen så ålreit som mulig så de finner stien uten å bli spist av den store blaa bjørnen...
    5 liker
  3. Nylig lagt ut fra TV2 - Powerranking med Mathisens og Amankwah, De tipper oss på 11, og VIF på 14! https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/power-ranking-brann-topper-tv-2-ekspertenes-liste/15569031/
    2 liker
  4. De sendte ut Mail til alle sesongkortholdere for 3 uker siden ish. Og skrev i saken at om man ikke hadde mottat mailen så måtte man kontakte klubben for å få tilgang/promokoden…Jeg mottok heller ikke Mail. Men fikk promokoden mailet over på 10min…
    2 liker
  5. Dette er noe drit! Husker kick offen i fjor som noe utrolig positivt. Utrolig synd de går bort fra det. Her tror jeg som fan at klubben har bommet litt ved å droppe kick off.
    2 liker
  6. Dette hadee passer perfekt under en kickoff!! Men nå har klubben sløyfet dette med kun 2 timer før Oddkampen 1 serierunde…trist at kickoffen uteblir i pr mtp opprykk og alt!!!
    2 liker
  7. Bare positivt at det er nyheter om Stabæk i media. Noe vi ikke akkurat har vært veldig bortskjemt med de siste årene.
    2 liker
  8. Stabæk kan se frem til en VELDIG fin sum til sommeren eller januar vinduet neste år som han holder på! For en spiller, blir ikke overrsket om vi ser han i Premier League eller La Liga. Han gjør ikke noe annet enn å score mål siden han kom til Europa. For et kupp av Gent også, som vi hyller Bjarmann for dette så tror jeg også Gent fansen er like imponert over sin sportsfjef/speidere for denne signeringen.
    2 liker
  9. Da er du rimelig historieløs
    2 liker
  10. Mulig han er i tropp - men jeg tviler på om han starter. LB virker å foretrekke Edwards og Krogstad på indreløper posisjonene. Så med mindre vi får frafall der eller på topp så tviler jeg som sagt vi får se han fra start dessverre.
    1 liker
  11. I den grad "power rankings" er ment å forutsi noe så er det hvilke lag som er verdt å spille på i nærmeste fremtid. De er i utgangspunktet ment som et hjelpemiddel i forbindelse med tipping, men konseptet er ganske utvannet ettersom mange har hevet seg på bare for å lage noen enkle lister som genererer klikk uten egentlig å ha skjønt hensikten.
    1 liker
  12. En evt. kvartfinalekamp spilles visstnok lørdag 18 mars kl 13:30.
    1 liker
  13. Uenig. At andre lags supportere ser at vi er meget opptatt av dem og at vi bryr oss om dem, er ikke bra. De liker det, de elsker det. At vi engasjerer oss i deres gjøren og laden forteller dem at vi bruker tid og krefter og energi på dem. De jubler! De elsker at vi hater dem. Det er, slik jeg ser det, ikke bra. Jeg mener at fullstendig ignorering er det beste. De må ties i hjel. Vi må ha 100% fokus på Stabæk. 110% fokus på Stabæk!
    1 liker
  14. Ja, siden man tror Brann gjør en god sesong, tilsier statistikken at minst 1 nyopprykket lag kjemper i bunn. Hadde det vært 1 nyopprykket til, ville de kanskje spådd noe annet? Husker et samlet Viaplay-studio tippet Brentford på nedrykksplass før sesongen startet. Forresten utrolig deilig å være tilbake i Eliteserien, lettere å ha oversikt over stallen vår i TV2s nye forbedrede fantasy-utgave. Blir det noen fler signeringer før sesongstart? Hvordan ser en ellever ut? Ottesten eller Pachonik fra start? Vi har 11 forsvarspillere i stallen. God dekning. Da har jeg ikke regnet med Andresen. Blir det 3-5-2 ? Pettersson Wangberg Næss Skovgaard Pachonik Haugen Edwards Geelmuyden Walstad Høgh Bakenga Benk: Ulla, Ottesen, Pedersen, Piggy, Lange, Krogstad, Lucca, Metcalfe, Kostadinov Per dags dato har vi nesten for stor stall, når vi da nå som vi utrolig nok er helt skadefrie, risikerer å ikke finne plass på benken til så mange som Gunnerød, Andresen, Veum, Hornburg, Jama, Schie og Seim-Monsen. Lukter vel kanskje et utlån her på noen av unggutta, mens Seim-Monsen trenger vi ikke spille varm for en annen klubb, med mindre han er for god til å ikke være med. Eller bør vi selge noen av de etablerte og heller satse på unggutta, egenproduserte, som kanskje er like gode? Vi får vel neppe store summer for noen av de uansett, så det lønner seg kanskje heller bare å spille noen av dem varme for så å selge for høyere summer, helst utlandet. Vi håper på en ny spiller som tar steget i år, og da må dem få spilletid. Noen spillere kunne det kanskje vært greit å kvitte seg med for å spare lønnsutgifter?
    1 liker
  15. Nei, Bortsett fra Stabæk-suksess, er VIF-fiasko den største gleden man kan ha.
    1 liker
  16. Ny scoring fra Gift i Europa Conference League.
    1 liker
  17. Folkebadet Utgår. Vi samles på Sandvika Sportsbar som ligger et steinkast unna Sandvika Stasjon! De stiller med grill med hamburger. Åpner 12:00!
    1 liker
  18. Ikke noe fan av den nye grafiske profilen generelt. Hverken fonten eller de andre grafiske elementene falt i smak hos meg, men det logoelementet der er det klart verste. Én ting er at det er å tukle med logoen, men det er jo uansett bare stygt!? Eneste jeg likte med profilen var bruken av logoomrisset som et tekstelement, som her:
    1 liker
  19. Helt enig. Hva faen. Er jo ingen som tror den skal byttes ut. Ille nok at den skal være et supplement.. hvorfor trenger vi det?
    1 liker
  20. Diskutert denne i et par andre forum, er det egentlig greit å tukle med logoen? Jeg mener dette ikke bør gjøres, og at klubben aldri skulle godkjent dette som en greie, uansett hva greia er...
    1 liker
  21. Datteren hennes spilte i blaatt for noen år siden
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...