Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. mars 2023 i alle områder

  1. Og det Molde-laget vi slo ut i kvarten. Hva tenker du om det?
    10 liker
  2. Er så uforståelig hvordan bortelag sine supportere i det hele tatt får lov å komme inn på hovis.. Kommer de uten effekter, men jubler burde de bli sendt vekk fra hovis pga brudd på reglene.. Kan ikke noen i klubben ta tak i dette??
    10 liker
  3. Semifinalen mot Brann er berammet til 26. april 18:00.
    4 liker
  4. 4 liker
  5. Livet er herlig! Mirakelet på Kadda er et faktum! 18.03.2023! Kvartfinale i cupen; en danske med baller som kriger inn et mål helt på tampen, en 15-åring som scorer på straffe, en Ola B. som bommer, en Isak som redder osv. osv. Det er jo slike kamper vi lever for og som vi drømmer om og som vi elsker å oppleve, og som vi vil være til stede på! Ikke bare helgen, men også hele neste uke kan vi alle gå omkring med et stort smil om munnen, som om vi er en eneste stor Colgate-reklame, og si høyt til alle vi møter: Stabæk vant!! Mirakelet på Kadda er et faktum! Mini-klubben molde tapte! Store-klubben Stabæk vant! Jeg tror jeg tar meg en pjolter til! Livet er herlig!
    4 liker
  6. Kudos til Lille Riise, fint innhopp og iskald straffe!
    4 liker
  7. https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2023/nm-semifinalistene-er-klare/
    3 liker
  8. Begrenset hvor mange etablerte toppspisser vi kan ha for å fylle bestemte roller? Satt på spissen: Skal vi spille med klassisk "Veigar + Daniel" vil Hammy være 10er og en evt ny bakromsspiss skal da benke Mush og Høgh? Vi har to spisser som per nå har vist seg gode nok. Skal vi ha inn en ny spiss tenker jeg det logiske er å hente en joker. Dvs en spiss som kan være alt fra "Gift to Great".
    3 liker
  9. For en fantastisk sliteseier, og ett prov på at det er en annen kultur i spillergruppen nå, enn for litt siden: Det må være en stor kamel å svelge for Tornekrattet som sang "Rykker ned, Rykker ned, Rykker ned" gjennom store deler av matchen. Sang de til eget lag?
    3 liker
  10. Solgt seg som en .... Passer vel greit inn der borte.
    3 liker
  11. Bekreftet onsdag 26.04 kl 18.
    2 liker
  12. Borte på en humpete, treg vårmatte på Nadderud? Tror det blir kjedelige, jevne kamper mot alle lag der til matta er i god stand. Hadde Brann spilt hjemme hadde de vært klare favoritter, men ikke på Nadderud. Uansett, vi spilte jevnt med Brann I begge oppgjørene i fjor.
    2 liker
  13. Trenger vi ikke en bakromspiss da?
    2 liker
  14. Er ikke Weghorst en slags nederlandsk Weghorst? Hvordan dukket denne benkesliteren i Slavia Praha opp? Så lenge vi har Hammy på benken føler jeg ikke at spissplassen er krise?
    2 liker
  15. Neste treningsmatch er lørdag 25. mars, borte mot Kongsvinger på Gjemselund/Kongsvingerhallen. Også går turen til Sarpsborg, lørdag 2. april. Der skal VAR testes ut blant annet.
    2 liker
  16. Kan vi åpne Kikkertsvingen til semifinalen? Bedre med 2.000 bergensere der enn fordelt på langsidene. Ellers er det bare få med alt som kan krype og gå av Stabæk-supportere til denne kampen. Kjør!
    2 liker
  17. Ola bommer og gutta vinner. Det er så DEILIG
    2 liker
  18. Dette var den sykeste kampen på lenge! Forza STB!
    2 liker
  19. Enig - den største verdien i denne kampen er at vi har vist for oss selv at vi er jevngode med de beste i norge.
    2 liker
  20. La oss dele en opplevelse i dag! Vi er i gang på Sandvika Sportsbar!
    2 liker
  21. Er vi 100% sikre på at det blir onsdagskamp? Jeg ser NFF ikke har oppdatert terminlisten sin med semifinalene ennå. #flybilletter
    1 liker
  22. Jo senere, jo bedre!
    1 liker
  23. Også for samholdet i gruppa er slike opplevelser uvurderlige. Mer kraft i dette enn i konstruerte teambuildinger. Herlig med en sånn opplevelse rett før seriestart!
    1 liker
  24. Endret for noen år siden tror jeg. Bare cupvinner som får plass fra cupen, resten deles ut basert på serien. Så vi får bare vinne hele driten.
    1 liker
  25. 1 liker
  26. Hammy og Beckham.. Hvordan er det mulig å få så dårlig feste i kunstgresset? Når det er sagt. Bra innhopp! Mange som var veldig slitne, og i perioder virket det som om Molde nesten klarte å kjøre oss i senk. Da var det gull med roen og nærteknikken til HAmmy. Klarte å holde ballen i laget i stedet for å kælke langt.
    1 liker
  27. OÅOÅOÅ VI SKAL VINNE KØPPEN IFJOR!
    1 liker
  28. Har vi fått tak i seriens feteste keeper??😁
    1 liker
  29. Dette her var virkelig ikke sunt for hjertet, men fy faen så deilig! Vi har eliteseriens beste keeper, bar none
    1 liker
  30. 15 år og den straffen der er sterkt. Semi!!
    1 liker
  31. 1 liker
  32. Tviler på at noen krever billett for Maiken
    1 liker
  33. Gent møter West Ham i Conference League. 2-3 mål poeng i løpet av de oppgjørende der så er det done deal til sommeren, da kommer PL klubbene for alvor etter Gift. Blir han forskjellen mellom lagene så blir det champagne til frokost, lunsj og middag for Bjarmann, det er det ingen tvil over. Spennende for oss å følge med på, har VELDIG mye å si for STB.
    1 liker
  34. Nei da. I morgen kl. 13:30 og noen timer fremover skal solen skinne fra skyfri himmel over Sandvika, og det er varslet omkring fem varmegrader. Det står i hvert fall å lese på yr.no. Og jeg liker å stole på yr, i hvert fall når det er varslet dagen før. Alle mann på kamp - pluss kvinner og barn. Dere vil vel ikke gå glipp av "mirakelet på Kadda"?
    1 liker
  35. Melder meg på om ingen under 30 år får styre musikken.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...