Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. mars 2023 i alle områder

  1. For en jævla luksus! (Og nå mener jeg på ingen måte å bagatellisere noens argumenter eller bekymringer, for det er en høyst relevant og sentral diskusjon). I lang tid har denne tiden av året stort sett handlet om 1. Å prøve å lære seg navnet på åtte ferske og ukjente spillere i startelleveren. Kan vi navnet fra før er det som regel fordi vedkommende er en lovende 13-åring fra akademiet som i mangel på bedre alternativer blir gitt en bærende rolle på A-laget, noe som straffer seg hardt i tentamenssesongen når han må prioritere O-fagslesing foran trening. 2. Å diskutere hvorvidt to av starterne som har spilt tilnærmet samtlige minutter de to foregående årene, kanskje endelig skal begynne å få ut potensialet sitt denne sesongen. 3. Å prøve å ikke tenke for mye på hvem i all verden som skal score mål for oss. 4. Å lure på hva i all verden klubben vet som ikke vi vet når den sier målet er topp fem. Det er absolutt interessant å diskutere balansen mellom rutine og sjanser til de unge! Det skal vi gjøre. Men vi bør alle ta et øyeblikk og kjenne på hvor deilig det er å være der hvor det er diskusjonen.
    37 liker
  2. Jeg er ikke "klubben", men tillater meg å påpeke noen grunner til at vi - jeg og du og alle Blå - kan være mer optimistiske enn på veldig lenge. 1. - Tallenes tale. Vi har spilt over tjue kamper i serie, cup og privatkamper siden Bohinen overtok - uten å tape én!!!! Blant klubbene vi har spilt mot er RBK, Lillestrøm, Molde, Brann, Start, Sogndal. 2. Det kommer til å bli veldig vanskelig for våre motstandere å slå oss. Vi er tilnærmet potte tette og har en forsvarstreer/firer/femmer de fleste lag kan misunne oss. Wangberg, Nikolai Næss, Caspar Pedersen, Skovgård, Tobias tyskeren, Piggy, Phillipene Hornburg og Riise. 3. Vi har en midtbane bemannet med voksne menn med stor erfaring og autoritet. Det kommer til å bli vondt for motstanderne å bryte ned denne gjengen: Lucca (min helt), Krogstad (min helt), Haugen (min helt) og Curtis (min helt). Rundt disse friske og talentfulle talenter som Aleksander Andresen, Ottesen, Lange og korte. 4. Vi har ikke bare én spiiss, vi har fire. Kaspar Høegh har noe "nannskogs" over seg, både i garderoben, på banen og i intervjusonen. Bakenga viste at han holder topp Eliteseriestandard sist han var i Godset, han blir en topp servitør for Høegh og putter åtte sjæl, Karbran er kvaliteter både som målscorer og tilrettelegger. 5. Eliteseriens beste keeper. 6. Eliteseriens beste trener. 7. Eliteseriens beste publikum, bare vi setter en standard fr start. 8. Alle de jeg har glemt.
    5 liker
  3. Gledes til @VestMar97 sine russelister 😍🤤
    4 liker
  4. G19-laget består vel mer eller mindre av kun G16 og G17- spillere. Da har nok klubben tenkt at det holder med NM G16, G17 nasjonal serie og 3.divisjon på noen av de.
    3 liker
  5. Ikke helt enig i dette. At vi ikke klarer å fylle stadion til en cup-semi mener jeg er et STORT problem, faktisk det største problemet vi har. Det har vært avtagende engasjement utenom de ivrigste en stund nå. Vi kan gnåle om at de på brakka gjør feil og at bergensere er teite, men hadde interessen vært som den burde være i Bærum hadde ikke dette vært et tema.
    3 liker
  6. Blitt intervjuet av Gianluca Di Marzios nettside.
    3 liker
  7. Jeg frykter at Stabæk har budsjettert med max. en semifinale i cup'en i år. Derfor er budsjettet oppnådd, pengene kommer inn på konto og ledelsen på brakka får bekreftet; - "Hva var det vi sa?" Målet er nådd! Pengene tjent, NRK TV viser Stabæk fotball i riksdekkende medier - og fulle tribuner viser begeistring og engasjement i norsk toppfotball på Nadderud. Åhhh... Fullstendig mangel på ambisjoner! At det vil bli bråk og spetakkel og rabalder og tumulter på tribunen vedkommer ikke Stabæks administrasjon. De synes det bare er festlig! Kjempe-gøy! Det er ikke de som sitter der på tribunen - det er vi supportere og tilhengere og vanlige folk som sitter der, som må ta kampen. (Att vi gidder...) VIP'ene sitter trygt og godt og hygger seg i fornem stil... Mens TV viser begeistret bilder fra hovis... Jeg tror jeg tar meg en pjolter... Vi skal f... meg ikke være en Middelhavsfarer! Og til dere unge og historieløse; hva er en Middelhavsfarer? (Hilsen en som ha vært til sjøs...)
    2 liker
  8. Påmeldt, så da vet dere hvem som styrer musikken.
    2 liker
  9. Nå har det blitt mobilisert på insta hos Stabæk, Stabæk Support, Bærumspøbler, Vestfronten og U1912. Håper at dette hjelper på, men hva mer kan vi supportere gjøre? Satse på en god kamp i seriepremieren mot Odd hjelper på..
    2 liker
  10. Dette måtte jo skje.. Rart klubben ikke gjør følgende: 1) Personlig kode for hvert sesongkort. Og kanskje heller 4 enn 10 billetter? 2) Sett av flere billetter til Brann. La de få hele Fornebulandet for min del, og la SS stå på øvre hovis. Norsk fotball er ikke bortskjemt med fulle tribuner og billettmanko. Heller mye Brann på èn side og utsolgt, enn å la de slippe til på hele stadion. 3) Samle STB på hovis, inkl. SS. Da blir det hjemmebane med stor H, fremfor 50/50 nøytrale Brann/STB som det nå fort blir. 4) For fremtiden: Påkrevd med feks. bestillingshistorikk på 5 kamper for å kjøpe billetter. Det finnes i flere andre land vet jeg.
    2 liker
  11. Du veit ting ser lyst ut når alt vi klager på før sesongstarten er fargen på gresset, klimaet ved diverse stadion og bergensere på Hovis.. 😎
    2 liker
  12. Haugesund har hybridgress og et helt annet klima. På Åråsen er det kaldere (de skrudde på varmen omtrent samtidig som oss, med noen få dagers margin), noe som gjør at de ikke får masse regn som så fryser til is i flere sykluser - de får nedbøren i form av snø som kan måkes av. Hos oss var det til slutt 10 cm tykk is, altså nivået der Redningsselskapet mener det er trygt å gå på fjordisen. Det blir over 7000 kvadratmeter å knuse/pigge før gresset er synlig. Eller opptil 700 tonn is da. Det kan fort bli krisedugnad for å få på plass LED-skilt og slikt før første hjemmekamp.
    2 liker
  13. Jeg ser Stabæk support får redusert pris på billetter. Jeg kan bli med å spleise på billetter til gatelaget om support kjøper dem inn. Vet ikke hvor mange de er, men jeg kan bidra med 10 billetter til formålet.
    2 liker
  14. Foreldrene mine skal ut av barndomshjemmet, så det har dukket opp noen godbiter fra arkivet: Pors 2005, Cupfinalen 1998, Haka borte i UEFA kval 2004, Tønsberg 2005, Skeid 2005, Follo 2005, Hønefoss 2005 (jordvollen rives i disse dager), Sandefjord 2007, og et avisutklipp i forbindelse med bortekampen i Alta i 2005. Dårlig tippet resultat. Bonusutklipp: Kjetil Ekeli ble årets dommer i 2002. PS. Før noen tror at jeg sparer på avisutklipp om Kjetil Ekeli, så dukket det opp tilfeldig i et annet utklipp.
    2 liker
  15. https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2304-stb-ts-lsk-pre
    1 liker
  16. Det holder kanskje med nasjonal motstand i jr-cup + Stabæk 2 sr. Vet ikke nødvendigvis hvor god motstand lagene er heller. Klubber som Fredrikstad, Kongsvinger og Skeid stiller heller ikke
    1 liker
  17. Hva er problemet? Ærlighet varer lengst. Ingebrigt sier alltid «du får som fortjent». Skal vi leke «keiserens nye klær»? Sannheten er at grønt gress koster penger, samma pokker hvor flinke folk vi har. Klubber med begrenset økonomi har ikke råd til prefekt gress, derfor går de for kunstgress. Reinspikka kost nytte.
    1 liker
  18. Aalbu leser spillet
    1 liker
  19. Ny (?) info nå. I alle fall ny for meg: Sammen skal vi farge Nadderud blaa i NM-semifinalen og vi utvider derfor forkjøpsretten for sesongkortholdere frem til 12. april klokken 12.00. KJØP SESONGKORT HER Kommersiell leder Andreas Aalbu gleder seg til å se et fullsatt Nadderud kledd i blått. – Vi har notert oss at Brann-fansen har tøffet seg igjen og sagt de skal kjøpe billetter på hovedtribunen. Dette skal vi selvfølgelig ikke ha noe av, og har derfor valgt å utsatte kuslippet til over påske. Alle med sesongkort har mulighet til å kjøpe tilleggsbilletter til andre blaa, samtidig som at Stabæk Support, våre bredde- og akademispillere og samarbeidsklubber får mulighet til å kjøpe billetter til redusert pris. – Vi gleder oss til å fylle Nadderud med hele den blaa familien. Da skal det koke, sier Aalbu. Det ordinære salget åpnes 12. april 12.00.
    1 liker
  20. Huff av meg. Dette tyder på at Stabæk fotball velger kortsiktig fortjeneste - fremfor langsiktig fortjeneste (les: heller tap i semifinalen, men gode inntekter ved billettinntekter og TV-inntekter, fremfor seier i semi'en og kanskje seier i finalen). Måtte Gud forby røde farger på Nadderud i semi'en. Vi er dessverre alt for ofte snille og smilende overfor våre motstandere. Ikke smil og ikke le og ikke vær hyggelig overfor vår motstander!! Aldri!! (Det er i hvert fall ikke de!!). "Spark og slå" og ikke smil og i det hele tatt...! Fres og snerr og glefs! Og måtte Gud forby våre Stabæk-spillere som smiler og ler og klapper på våre motstandere - hvis vi ved en eller annen feiltakelse feller en og annen rød-kledd jævel ute på gresset. Vårt eget gress! Snu heller ryggen til, og gå stolt av gårde og vekk fra dommeren. Ingen "myke menn" fra 1970-tallet aksepteres! Vi har dessverre en god vei å gå før vi fremstår som de usympatiske køddene vi egentlig ønsker å være. Og som jeg - jeg gammel grinebiter - faktisk er. For dere unge og historieløse; "Vi er da heller ingen jævla dagis...". Klipp dem ned! De snille taper - bad boys vinner. Sånn er det - Alltid. Uansett!
    1 liker
  21. Det er viktig at alle kjøper billetter til semifinalen mot Brann fortløpende. Det er Stabæk som er på hjemmebane. Vi skal gjøre alt vi kan for å hjelpe klubben til cupfinalen. Vi er nødt til å mobilisere. Frykter at mange Brann supportere kommer til å kjøpe billetter rundt omkring på stadion, men hvis vi gjør jobben selv så får de ikke muligheten. Spre ordet og kjøp billetter nå!
    1 liker
  22. Det er når jeg leser ovennevnte meningsutvekslinger at jeg virkelig synes vårt forum er av god kvalitet, sammenliknet med de fleste (alle) andre klubbers. Her fremkommer det forskjellige meninger, med gode begrunnelser og med forskjellige innfallsvinkler. Intet pisspreik, ingen lavpannede synsinger, ingen uintelligente spark og slag under beltestedet eller vulgært språkbruk det burde vært 18-årsgrense på. Her er det allehånde synspunkter som man kan være enig i eller ikke. Men de fremføres på en ganske så sivilisert måte. Og de fremføres av folk som åpenbart KAN Stabæk, og som vil klubbens beste. Selvsagt må det ibland komme en og annen syrlig kommentar, en vittighet eller lett ironisering. Men det mener jeg selvsagt også må være innafor - slik skal det også være. Måtte dette vare!
    1 liker
  23. Utrolig at tvilen ikke kommer Bjarmann og Bohinen bittelitt til gode nå, etter å ha satt sammen et lag som akkurat slo ut Norges beste lag av cupen og som ser sjukt mye bedre ut enn ifjor høst. Her hjelper det ikke å prøve å stabilisere klubben i eliteserien, her skal vi helst gjøre det med 15-åringer på 60 kilo fra start. Vi er virkelig en tough crowd.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...