Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. mai 2023 i alle områder

  1. Bortefeltet utsolgt nå til VIF-kampen, viktig at vi mobiliserer og fyller opp nok selv til å gi dem litt motstand! Og så får vi håpe at klubben fortsetter med streng linje når det kommer til bortelagseffekter på hovis...
    8 liker
  2. Årets første «nærme» bortetur. Vi må klare å mobilisere mange til denne korte turen. Drømmer om et fantastisk bortefelt og 3 poeng hjem til Bærum. Gutta fortjener å se et mektig bortefelt kledd i blått og mørkeblått. Meld deg på nå!
    5 liker
  3. Over middels utvikling når du på 1 år går fra prøvespill i OBOS til å bli snakket om av verdens største fotballjournalist og bli linket til store klubber i England.
    3 liker
  4. La oss håpe en av storklubbene kjører en Gent og gambler med store penger. Dem betalte store penger for en OBOS spiss, og det har jo kanskje vært en av deres beste signeringer noensinne, med tanke på hvor mye han sikkert blir solgt for og det han har levert på så kort tid. Jeg tror Gift er the real deal, og kommer til å bli en veldig velkjent spiss i fotball verden. Helt sjukt at det var vi som fikk han til Europa! Er bare for oss å glede oss til en FEIT sum her, bare spørsmål om nå til sommeren eller januar. Nekter å tro at dem klarer å beholde han lenger.
    3 liker
  5. Kort oppsummert; Gutta på tribunen > Gutta på banen > Gutta bak tastaturet.
    1 liker
  6. Dette er vakkert og gir troen for resten av sesongen.
    1 liker
  7. Vi slipper Brann til 0.7 i xG. Borte. På 16. mai. Lenge klarer vi også å spille betydelig bedre med ball enn vi har sett tidligere. Næss er virkelig bra i dag. Jeg synes Kostadinov og Andresen gjør akkurat det Bo ba om: Komme inn med fart og entusiasme. Når det gjelder Hammy og Pignatel: Hvis de kommer inn, uten førstelagsfotball (og Pignatel uten oppvarming) og spiller like bra som de som erstattes, da har Bo gjort en særdeles dårlig jobb den tiden de har vært på benken. Det er jo akkurat dette lokal forankring må handle om: La de slippe til og ta nivået opp og ut. De som liker historie kan ble tilbake i gamle tråder. Hanche var gjennom det samme. Emil Bohinen var gjennom det samme. Det skal virkelig ikke mye til før øksene gjøres klar.
    1 liker
  8. Alternativt: Dumt at de ikke har fått vesentlig mer spilletid frem til nå så kanskje kampformen hadde vært litt nærmere toppen og forutsetningene bedre for å lykkes også under omstendigheter som 16. mai i Bergen.
    1 liker
  9. En del av våre er kanskje unge, men da jeg var 21 hoppa jeg høyere enn Ottesen for å hente grillkrydder i skapet
    1 liker
  10. Nå må vi ikke glemme at det er Ottesen som er hoggestabben. Sikkert hans feil på en eller annen måte.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...