Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. mai 2023 i alle områder

  1. I går var en av de beste opplevelsene på Nadderud på flere år. Trøkket på hovis i 2. omgang er det råeste jeg har opplevd i min tid der. Følelsen av å dra i land en seier når alt går imot er det som får flere på kamp. Håper flere av de som var på semifinalen også var på kampen i går og fikk med seg hva Stabæk faktisk kan få til. Så er det synd alt fokus blir på flaskefadesen. Petterson er kanon, Edwards jobber som en hund siste 20, Høgh er et fysisk monster som skaper deilige dueller med Strandberg, landslagsstopperen (sic), Pedersen vinner alle dueller, matta kommer seg, Support synger etterhvert ut klanen som er tre-fire ganger så mange. VAR er dust på denne måten. Topp kveld, hes i dag.
    25 liker
  2. Jeg prøver å korrigere dette med at det har blitt verre: https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/supporterleiar-ueinig-med-eigen-spelar-den-stramannen-kjoper-eg-ikkje/15775040/?mode=app&app=sporten
    17 liker
  3. Vi var 54 i Bodø, 34 i Molde og 693 i Bergen. På søndag er det klart for årets første korte bortetur, 17:00 mot Lillestrøm. Her bør det kunne være mange reisende, spesielt med tanke på resultatene vi har levert så langt i år.
    17 liker
  4. Synes ikke Pedersen får nok heder for den jobben han gjør og har gjort etter den litt famlende inntredenen. Han ble egentlig solgt inn litt feil - selv om han selv var tydelig på at han var en forsvarer med stor F. Vi konkurrerte med Haugesund om han og ned deres track record på danske stoppere burde vi nok tatt hintet. Lett min favorittspiller i dagens tropp.
    13 liker
  5. Vi er halvveis til den gjennomsnittlige summen som trengs for å overleve i Eliteserien. Og vi er i storform. Det er der jeg legger fokuset. Vi rykker ikke ned igjen, ihvertfall.
    13 liker
  6. Måtte bare, etter denne kampen regne litt. (Jeg er som en del andre kritisk til Saggi og hans dømming av oss over tid) Data fra han da begynte dømme ES (har ikke tatt med dømming fra vår tid i OBOS): (Kilder: NIFS, Nettavisen og Transfermarkt) Dvs, rent statistisk sett taper vi nesten 10% fler av kampene som Saggi dømmer oss, enn hvis vi har en hvilken som helst annen dommer. (Så skal man på ingen måte se seg blind på statistikk, men uansett artig) Her er statistikken basert på hjemme og bortekamper, i samme periode: Forøvrig har vi blitt tildelt 0,05 straffer per kamp av Saggi. Han snitter på 0,16~ på alle kamper han har dømt i Eliteserien (per lag) På røde kort ligger vi nå helt opp på 0,23 per kamp av Saggi, hans snitt dømt per lag i Eliteserien ligger på 0,07~ per kamp. Tilfeldigheter kan vi jo håpe at det er, men fortsatt spennende... :)
    11 liker
  7. De titulerte meg faktisk som informasjonsdirektør, det er jeg fornøyd med
    9 liker
  8. Et solid høydepunkt var da junior dro i gang Vaffanculo. Sees på søndag til LSK away.
    9 liker
  9. Enorm i dag! Stanger unna alt som kommer
    9 liker
  10. Det slo meg akkurat at Saggi ikke hadde vært så ræva uten VAR. Det er de som ødelegger for han. Greit med gult på Krogstad, ingen straffe+rødt. Ok mål til Mush. Alt dømmes i utgangspunktet ok. Det hadde vært verre for hans del om han hadde gjort motsatt og blitt reddet av VAR. Så blåser han jo veldig mye mot oss i andre omgang, men uten de røde hadde vi nok ikke vært like opprørt.
    7 liker
  11. Good stuff, og godt kommunisert. Neste "innsamling" kan gå til sponset synsyndersøkelse for Saggi, kanskje Bekkestua Optikk river i?
    6 liker
  12. 3-1 nå. Mål av Olderheim, Hammich og Seim-Monsen.
    6 liker
  13. Magisk på feltet i dag. Kudos til forsangere store som små og alle på feltet. Det er her nivået må være!
    6 liker
  14. Gullkorn Tilskodar nummer 4508 skal få skammekrok, spanskrøyr og opplæring i korrekt bruk av panteautomat.
    5 liker
  15. De frisparkene Nico hadde fra venstre i går er så bra, han skyter innlegg. Ett mål og et nesten-mål av Bakenga (og hadde ikke han rørt den hadde den sannsynligvis gått inn) på to forsøk. Fortsett sånn og fin en med like god venstrefot (Skovgaard?) fra andre siden.
    5 liker
  16. Ikke tapt en seriekamp på Nadderud siden starten av August! Endelig er det tøft igjen for andre lag å besøke Nadderud. Egentlig bare Brann som liker seg i Bærum.. Lukter greit fullsatt mot RBK neste hjemme kamp også, lenge måtte det vare! Dette fortjener vi!
    5 liker
  17. Nå har jeg bare sett Fotballkveld, men føler ikke at de svartmalte Stabæk. Føler tvert i mot at det kom godt frem at Stabæk håndterte en skikkelig ubrukelig situasjon på beste mulige måte, at verken de eller Saggi ønsket å anmelde, og at dette var handlingene til en gutt som gjorde noe forferdelig dumt. Han har antageligvis lært at handlinger får konsekvenser i dag, og så kan han godt få pause fra Nadderud ut sesongen. Sånt gjør man ikke, punktum finale. Så kunne de gjerne brukt mer tid på å diskutere det siste røde kortet, for som resten av gjengen synes jeg unektelig det ser ut som Bjørdal er bortpå med lanken først! For oss som prøver å oppdra en ny generasjon fotballfans er en fotballkamp som dette utrolig mye lettere å selge inn enn 0-0 mot Odd eller den ubegripelig kjedelige kampen mot Haugesund. Herlig kjemping og en deilig, spennende seier.
    5 liker
  18. Du bommet gitt. Desidert årsbeste og 4500 tilskuere. Nesten ingen Enga på hovedtribunen.
    5 liker
  19. Som sagt tidligere - Høgh og Mush bidrar enormt til stemningen i laget. De 2 var de eneste som gikk bort til Kay da han ble byttet ut. Enormt viktige på mange måter begge 2
    5 liker
  20. Det er jeg totalt uenig i. Det er jo vi som har ballen og holder på å rote den bort. Så kommer VIF-spilleren i stor fart. Det er i beste fall en 50-50, mener jeg. Jeg har hvertfall ikke sett noen klipp som jeg mener bekrefter rødt kort her. Noen som har noen klipp?
    4 liker
  21. Ken Remi kan ta seg ei bolle! Selv med 2 mann mer på banen så skaper de ikke målsjanser på oss. Tygg på den Strandberg.
    4 liker
  22. Faktisk en usedvanlig digg seier også! Eneste skår i gleden er han jævla kid-en som mistet det og pælmet en flaske i huet på Saggi.
    4 liker
  23. Første omgang i dag var bra. Vi overkjører dem ikke, men vi ser tydelige forbedringer i spillet fra de tidligere kampene. Spillerne går 100% i duellene (Curtis imponerte meg i dag) og vi spiller offensivt. Vi spiller ikke bare frem og tilbake i forsvar og tilbake til keeper, men kjører på fremover. I andre omgang blir spillet vårt preget av utvisningene, men syntes vi håndterer å spille med både 10 og 9 mann på en god måte! Det var også en enorm energi på stadion i dag. Hver gang en spiller sparket opp ballen de siste 10 minuttene når vi er 9 mann reiser hele stadion seg opp i jubel. Stemningen var fantastisk og tror det vil gjøre at mange tar turen til Åråsen denne helgen;)
    4 liker
  24. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
    4 liker
  25. Ken Remi S. Strandberg har kjøpt hus på Strand, så det burde han vite mye om. Hvis han dukker opp på landslaget igjen, er det for øvrig sparken for Solbakken. Det er ikke bare Hanche som er bedre, for det er også Nicolai Næss. Det mener jeg helt uironisk.
    4 liker
  26. https://www.vg.no/sport/fotball/i/RG80yJ/saggi-fikk-hjernerystelse-etter-supporterskandale Tirsdag er Saggi bedt om å møte ledelsen i Norges Fotballforbund på Ullevaal stadion. Der skal dommeren i samtale med blant andre generalsekretær Karl-Petter Løken og kommunikasjonssjef Yngve Haavik. Tror dere de kommer til å snakke om at "vi må slutte å dømme ræva, folk blir så sure..." Jeg tenker at VAR må slutte å se alt i sakte film. Sakte film er ikke et godt bilde på virkeligheten. Det er en mye brukt effekt i filmens verden, stort sett alle musikkvideoer blir spilt in med sangen i høyere hastighet fordi da kan de kjøre alt i sakte film etterpå for å få en "unaturlig" look. I sakte film kan det se ut som det er med overlegg, i vanlig tempo ser det ikke ut som det. Hva skjedde med at tvilen skal komme tiltalte til gode?
    3 liker
  27. Han bør være klink på landslaget spør du meg. Sandberg er ikke i nærheten av hva Næss kan tilby (til et landslag som mangler slike spillere). Eneste som kanskje bør være foran Nico er Hanche.
    3 liker
  28. Jeg elske at «Vi er de Blaa og mørkeblaa» ble sunget med trykk på slutten! Min desiderte favoritt!
    3 liker
  29. Vi tapte ikke kampen i dag pga noe som helst. Faktisk vant vi! Lett å glemme blant alle kontroversene.
    3 liker
  30. 30.mai i fjor vant vi 1-0 med 9 mann mot Kongsvinger. 29.mai i år vinner vi 2-1 med 9 mann mot Enga. Litt gøy.
    3 liker
  31. Finner masse spilletråder, men ikke noen "Hele forsvaret". Denne er til Hele forsvaret. Enga presser et kvarter mot 9 mann, og er egentlig ikke veldig nærme!
    3 liker
  32. Synes Klaveness bør være forsiktig med slike sterke uttalelser når gjerningspersonen er en mindreårig som er anmeldt. Tydelig at personen tar det tøft basert på uttalelser, og har skværet opp og beklaget seg for både klubb og dommeren selv. Forøvrig er dette en jævlig rar uttalelse fra Klaveness: Tilfeller av trusler, trakassering og mobbing av fotballdommere øker – både ansikt til ansikt, og i sosiale medier. Det har én av fem dommere fra profesjonelt nivå opplyst om. 20% opplever økt antall tilfeller. Hun sier ikke noe om hva de 80% øvrige dommerne opplyser om, men hvis bare en fjerdedel av dem opplever færre tilfeller vil det jo bety en netto nedgang i antall tilfeller.
    2 liker
  33. Tenker han trenger en hjelm også, hvis han fikk hjernerystelse av en halv halvliter lobbet over gjerdet. Når jeg tenker meg om er jeg usikker på om han kvalifiserer til den lidelsen🤯
    2 liker
  34. Jeg kan opplyse om at fotballen herved er ødelagt. Beklager.
    2 liker
  35. Riise fra start, men denne gangen er det Bjørn Helge.
    2 liker
  36. Veldig godt innlegg! Fatter ikke hvor myten om verre tilstander blant supportere har oppstått, men det blir altså en saueflokk som jazzer hverandre opp i et ekkokammer. Saggi og gjengen tror det er sant fordi de blir fortalt det mange nok ganger. Av en eller annen grunn så har de glemt tiden med apeberget, caleb francis kamp mot hets, avtalte supporterslåsskamper, mursteiner i Bergen, etc, etc..
    2 liker
  37. Pluss at motstander spiller en rolle. Terje Hauge hadde vi for eksempel veldig dårlig statistikk med, men det var mye fordi han ofte dømte i storkampene mot antatt sterkere motstandere. Da så det jo ut som om vi tapte mer med ham som dommer.
    2 liker
  38. Norwegian kjører kampanje nå og har satt ned billettprisen til kun 449,- hver vei.
    2 liker
  39. 4 blaa tatt ut på G16-landslaget https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-16/g16-tropp-til-dobbeltlandskamp/
    2 liker
  40. Her må Bjarmann på jobb før andre klubber legger merke til han. Han er jo typen som kan bli en klubbspiller! ny kontrakt, takk!
    2 liker
  41. Var flasken tom? Eller hvor mye brus var det i den? Dette burde Saggi ha tenkt på før han tar bevisste korrupte avgjørelser. Og Sexxess: Vi tapte ikke kampen, vi vant den, men det føles som et tap pga Saggi sin ødeleggelse av 2.omgang. At TV2 elsker Vålerenga overrasker meg ikke. Skjønner ikke at noen gidder å se på den søppelkanalen mer enn de må.
    2 liker
  42. Synes ikke du skal gni det inn. Arni har sikkert en tung kveld.
    2 liker
  43. Hvis du ser hele intervjuet han hadde med TV2 synes jeg han er veldig balansert i det han uttaler. Ta han på dømmingen i dag, den var ræva. Men det betyr ikke at alt han gjør må kritiseres. OK, det var en drittunge fra Bærum denne gangen. Jeg kan faktisk forstå at familien hans kan ha den der i bakhodet neste gang Saggi evt får et oppdrag mer i deler av Europa mer kjent for temperement enn en gjennomsnitlig ungdsomsskole på Bekkestua.
    2 liker
  44. Når var forrige gang det var så bra trøkk på en hjemmekamp? Kanongøy! Og kan noen nevne en keeper vi har hatt som er bedre enn Isak Petterson? Jon Knudsen var god, men jeg mener Petterson er bedre. Til slutt en velfortjent klapp på skuldra til Kasper Pedersen, han har virkelig blitt en mann som er god å ha!
    2 liker
  45. Undertall tatt i betraktning, er da dette vitterlig ikke en xG å skamme seg over heller.
    2 liker
  46. HVORFOR slipper man inn familier med vifskjerf i hånda på Stabæktribunen??
    2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...