Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. mai 2023 i alle områder

  1. 7 liker
  2. Jeg tenkte mer at alle fra Support tar med seg 10 flasker hver som kastes inn på banen ved innmarsj 🙂
    6 liker
  3. God mobilisering i SoMe, bra! Sette mål om 500? Eller 700? Få med klubb på å kjøre instastory hver gang det er solgt 50 nye?
    4 liker
  4. Good stuff, og godt kommunisert. Neste "innsamling" kan gå til sponset synsyndersøkelse for Saggi, kanskje Bekkestua Optikk river i?
    4 liker
  5. Vi var 54 i Bodø, 34 i Molde og 693 i Bergen. På søndag er det klart for årets første korte bortetur, 17:00 mot Lillestrøm. Her bør det kunne være mange reisende, spesielt med tanke på resultatene vi har levert så langt i år.
    4 liker
  6. Det matematiske sier seg jo selv. Spørsmålet er hvordan det så ut da den halve flasken ble kastet i fjor 🙂
    3 liker
  7. Jeg prøver å korrigere dette med at det har blitt verre: https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/supporterleiar-ueinig-med-eigen-spelar-den-stramannen-kjoper-eg-ikkje/15775040/?mode=app&app=sporten
    3 liker
  8. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/MoWG2R/bluss-til-besvaer Ikke Stabæk, men bra skrevet om blussing og tribunekultur.
    2 liker
  9. Nå er bussen full. Alle til Åråsen på søndag!
    2 liker
  10. Bra med PR om dagen. https://www.nettavisen.no/sport/gift-orban-ryktene-florerer-det-hadde-jeg-ikke-trodd/s/5-95-1125645
    2 liker
  11. Synes Klaveness bør være forsiktig med slike sterke uttalelser når gjerningspersonen er en mindreårig som er anmeldt. Tydelig at personen tar det tøft basert på uttalelser, og har skværet opp og beklaget seg for både klubb og dommeren selv. Forøvrig er dette en jævlig rar uttalelse fra Klaveness: Tilfeller av trusler, trakassering og mobbing av fotballdommere øker – både ansikt til ansikt, og i sosiale medier. Det har én av fem dommere fra profesjonelt nivå opplyst om. 20% opplever økt antall tilfeller. Hun sier ikke noe om hva de 80% øvrige dommerne opplyser om, men hvis bare en fjerdedel av dem opplever færre tilfeller vil det jo bety en netto nedgang i antall tilfeller.
    2 liker
  12. Jeg kan opplyse om at fotballen herved er ødelagt. Beklager.
    2 liker
  13. 3-1 nå. Mål av Olderheim, Hammich og Seim-Monsen.
    2 liker
  14. Enig med lise i at saggi ødelegger fotballen
    1 liker
  15. Spennende å se laget og hvem som spares denne gang
    1 liker
  16. Det er jeg totalt uenig i. Det er jo vi som har ballen og holder på å rote den bort. Så kommer VIF-spilleren i stor fart. Det er i beste fall en 50-50, mener jeg. Jeg har hvertfall ikke sett noen klipp som jeg mener bekrefter rødt kort her. Noen som har noen klipp?
    1 liker
  17. Husker godt tiden etter mursteinen i Bergen. Da jeg tok det opp i et kommentarfelt, en liten uke etterpå, fikk jeg umiddelbart 10stk mot meg, som mente at én person ikke kan representere en hel klubb. Bergensere og ikke. Forsåvidt enig, men en murstein er en del tyngre enn en plastflaske. Ganske imponerende hvordan all fokus på STB i media er om alt annet enn fotball
    1 liker
  18. Godt med 2 goaler før og rett etter pause!
    1 liker
  19. De titulerte meg faktisk som informasjonsdirektør, det er jeg fornøyd med
    1 liker
  20. Vår lokale klubb her på Oslos tak gleder seg:
    1 liker
  21. Gullkorn Tilskodar nummer 4508 skal få skammekrok, spanskrøyr og opplæring i korrekt bruk av panteautomat.
    1 liker
  22. Ang Saggi: Denne saken om at det har blitt så mye jævligere å være dommer de siste sesongene. Hvor har han det fra? Er det synsing eller er det konkrete tall/rapporter som viser at dette er tilfelle? Lages det sak på noe som egentlig ikke er sak? Det var vel ikke noe koseligere respons på slutten av 90-tallet enn nå? Snarere tvert i mot.. Da var det jo generell aksept å kalle dommerne hva som helst, og gjerne som fellessang på tribunen..
    1 liker
  23. Tenkte også litt på dette; Hans umiddelbare respons/dømming var ikke så ille, men det er han som dømmer etter å ha sett bildene til VAR. Altså er han ræva likevel…
    1 liker
  24. Måtte bare, etter denne kampen regne litt. (Jeg er som en del andre kritisk til Saggi og hans dømming av oss over tid) Data fra han da begynte dømme ES (har ikke tatt med dømming fra vår tid i OBOS): (Kilder: NIFS, Nettavisen og Transfermarkt) Dvs, rent statistisk sett taper vi nesten 10% fler av kampene som Saggi dømmer oss, enn hvis vi har en hvilken som helst annen dommer. (Så skal man på ingen måte se seg blind på statistikk, men uansett artig) Her er statistikken basert på hjemme og bortekamper, i samme periode: Forøvrig har vi blitt tildelt 0,05 straffer per kamp av Saggi. Han snitter på 0,16~ på alle kamper han har dømt i Eliteserien (per lag) På røde kort ligger vi nå helt opp på 0,23 per kamp av Saggi, hans snitt dømt per lag i Eliteserien ligger på 0,07~ per kamp. Tilfeldigheter kan vi jo håpe at det er, men fortsatt spennende... :)
    1 liker
  25. De frisparkene Nico hadde fra venstre i går er så bra, han skyter innlegg. Ett mål og et nesten-mål av Bakenga (og hadde ikke han rørt den hadde den sannsynligvis gått inn) på to forsøk. Fortsett sånn og fin en med like god venstrefot (Skovgaard?) fra andre siden.
    1 liker
  26. 4 blaa tatt ut på G16-landslaget https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-16/g16-tropp-til-dobbeltlandskamp/
    1 liker
  27. Han bør være klink på landslaget spør du meg. Sandberg er ikke i nærheten av hva Næss kan tilby (til et landslag som mangler slike spillere). Eneste som kanskje bør være foran Nico er Hanche.
    1 liker
  28. Synes ikke Pedersen får nok heder for den jobben han gjør og har gjort etter den litt famlende inntredenen. Han ble egentlig solgt inn litt feil - selv om han selv var tydelig på at han var en forsvarer med stor F. Vi konkurrerte med Haugesund om han og ned deres track record på danske stoppere burde vi nok tatt hintet. Lett min favorittspiller i dagens tropp.
    1 liker
  29. Vi er halvveis til den gjennomsnittlige summen som trengs for å overleve i Eliteserien. Og vi er i storform. Det er der jeg legger fokuset. Vi rykker ikke ned igjen, ihvertfall.
    1 liker
  30. Helt enig i dette. Hadde VIF scoret på den sjansen, hadde det jo opplagt ikke blitt blåst straffe. Og dermed heller ikke rødt kort. En helt merkelig avgjørelse.
    1 liker
  31. Du bommet gitt. Desidert årsbeste og 4500 tilskuere. Nesten ingen Enga på hovedtribunen.
    1 liker
  32. Ok - det intervjuet med Saggi i etterkant blir litt "too much". Han må slappe av litt.. vi snakker om et barn som driter seg ut, kaster en flaske og virkelig får jackpot med treff. Det var jo ikke slik at det haglet med flasker – Hvordan blir det å gå ut på en fotballbane etter denne hendelsen? – Det er klart at denne uken her kommer jeg til å tenke mye på barna mine, og tenker på kona mi, som kanskje ikke har samme reaksjon som jeg på det. Herregud Saggi - Ja, det er leit, men det får være grenser..
    1 liker
  33. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
    1 liker
  34. Når var forrige gang det var så bra trøkk på en hjemmekamp? Kanongøy! Og kan noen nevne en keeper vi har hatt som er bedre enn Isak Petterson? Jon Knudsen var god, men jeg mener Petterson er bedre. Til slutt en velfortjent klapp på skuldra til Kasper Pedersen, han har virkelig blitt en mann som er god å ha!
    1 liker
  35. Hvis det stemmer som Bakenga sier etter match, at VIF var inne i dommergarderoben i pausen, må det teamet så langt bort fra toppfotballen. Det bør de egentlig uansett, fordi dette er så langt unna godkjent og ødelegger nesten kampen.
    1 liker
  36. Rødt kort for en uheldig arm Igjen TOTALT mangel på fotballforståelse og Saggi bør ikke dømme Stabæk igjen.
    1 liker
  37. Tror jeg har skrevet det en del ganger tidligere, men Saggi har noe personlig mot STB. En dommer kan ikke være så dårlig som han er uten å ha en agenda.
    1 liker
  38. Legg ned VAR og spark Saggi som toppdommer - helt latterlig å gjøre om den basert på et stillbilde. Det er jo Vålerengaspilleren som kaster seg inn for å blokkere, hva skal vår kaptein gjøre? Kappe av seg foten?
    1 liker
  39. Jeg har bestilt flybilletter, flyr ned lørdag kl 12.00 og reiser hjem søndag kl 21.00.
    1 liker
  40. https://fb.watch/kLhm0TfCjL/ Bob vil ha sine fellow americans på Nadderud!
    1 liker
  41. Han HERJER på FM-saven min. Mest som sentral midt. Hvis det hjelper.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...