Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. juni 2023 i alle områder

  1. Ingen FranckTheBank i hvert fall.
    13 liker
  2. Jeg sier det igjen; Rasmus Eggen Vinge - bare å forsøke å hente.
    10 liker
  3. 7 liker
  4. Cup er alltid gøy. Samtidig tenker jeg at vi fikk kjørt oss mot VIF (Takk Saggi). Høgh og Bakenga til tider hinket rundt. LSK kampen er overkommelig og vi trenger poeng mens vi har kontrakt på de viktigste spillerne våre. Fuck cupen, vi må holde oss i ES frem til ny stadion.
    6 liker
  5. Synes Budstikka bl.a. har hatt ytterst slett dekning av saken. (Hele avisa i går gjorde meg i dårlig humør, sutring og tristesse over hele fjøla.) At et barn foretar seg noe som i dette tilfellet, sier ingenting om klubben eller norsk kultur og har ingen innvirkning på fotballen som sådan.
    6 liker
  6. Vi burde klare mer enn én buss til Lillestrøm. Blir det for dyrt å sette opp én buss til, for så å kjøre full mobilisering frem til søndag? Var selv for sen med melde meg på 🤦‍♂️
    6 liker
  7. Råd og råd. Vi skal i alle fall få det på nye Nadderud. Det eneste halvseriøse svaret jeg har på lager rundt kortsidetribuner på dagens stadion er at vi hadde noen relativt provisoriske greier da vi var gulljagende og fylte stadion jevnlig. Før vi fyller langsidene oftere enn lokalderby mot Enga og en cupsemi tror jeg ikke vi trenger å be om lov til å trekke frem det stillaset igjen. Jeg vil gjerne gi alle en sjanse, men med respekt å melde: Er dette trolling? Bidragene dine, som nesten utelukkende er i denne tråden, er stort sett at du er hellig overbevist om at stadion ikke blir ferdig til 2027, så da er det er bedre å drite i hele opplegget og flytte til Bislett. Eller ved å bruke ENDA mer penger (vi ikke har) på å klatte på et stadion som var utdatert dagen det stod ferdig og henger sammen av gammel vane og gaffateip.
    6 liker
  8. Har sett et par Kjelsåskamper i år og i fjor, og han er så mye bedre enn alle han spiller med, og mot. og i dag pisser han på samtlige 11 vi har på banen ved hver eneste anledning.
    5 liker
  9. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/MoWG2R/bluss-til-besvaer Ikke Stabæk, men bra skrevet om blussing og tribunekultur.
    5 liker
  10. Hvorfor gjøres det ingen bytter? Dette er flaut.
    4 liker
  11. Bare for å presisere - jeg snakker ikke nødvendigvis om spillerne - men klubben.
    3 liker
  12. Hvis du ikke selv er på kampen har du ingen rett til å kritisere de som har møtt opp.
    3 liker
  13. Dette handler om dårlige holdninger.
    3 liker
  14. Nå kan man hevde at planen vår i Eliteserien er å slå lange baller opp mot Kasper Høgh, så sånn sett er vi jo tro mot spillestilen vår.
    3 liker
  15. Enig. Alle som ikke er helt amatører vet at det må mikses litt. Det er gøy med nye bortebaner. I 2008 kunne det blitt bortekamp mot Øvrevoll Hosle i 1. runde. Det ble det ikke, for dit kom Strømsgodset, mens Stabæk reiste motsatt vei til Vestfossen. Jeg var der ikke, men resultatet ble 0-14 ser jeg (Coaching i verdensklasse, det var bare 0-5 fram til Vestfossen gjorde et trippelbytte i 66'. Da rant det inn et hattrick av Jon Inge Høiland og mer til! Jada, jeg vet at ingen coaching kunne ha hjulpet på det..) (En fin revansj etter at Vestfossen vant 1-0 i cupen i 1952!)
    3 liker
  16. Nico i Stikka om de unge spillerne ikveld: 30-åringen mener Stabæk ikke prioriterte vekk cupen. – Vi vil videre, det er mentaliteten. Stabæk har mange unggutter som banker på døren – da skulle det bare mangle at de får muligheten, sier Næss og legger til: – Vi har unggutter som leverer på trening. De fortjener muligheten, så må de bare ta den når de får den. Det var ikke mange som gjorde det i dag.
    2 liker
  17. Cupen er for bønder!
    2 liker
  18. Sånn går det når man stiller med et 3.div-lag mot et 2. div-lag. Viste jo at det nedprioriteres ved byttene og at cupen er der for å gi reservene sjansen og avansement er bonus.
    2 liker
  19. Drit og dra med hele cup'en. Det virker som verken vi eller flere andre eliteserielag ønsker å prioritere den greia. Og hvorfor skal vi egentlig det? La oss konsentrere oss om det som virkelig betyr noe her i livet - Eliteserien! Da er det fullt trøkk på Nadderud (som mot vif), fire - fem tusen på stadion, jublende supportere, kul tifo og hatsk stemning mot øvrigheta - annen hver søndag! Herlig. Nff har selv lagt til rette for at hele cup-greia har blitt uvesentlig og uinteressant og uviktig - og alt mulig på u..! Kjelsås vinner aldri cup'en på Ullevål. Aldri! Livet er fremdeles herlig!
    2 liker
  20. Sånn går det når dette er fokuset til Bohinen før kampen – og han ikke møter opp. Klovn. Bør ut og beklage seg offentlig til alle som er glad i Stabæk.
    2 liker
  21. Vi stiller med Stabæk 2 laget som spiller i 3 div mot et lag i 2 div. Hva er det styret egentlig tenkte?
    2 liker
  22. Gratulerer til Kjelsås. Dere var minst 2 divisjoner bedre enn oss i dag.
    2 liker
  23. Cupen er for bønder
    2 liker
  24. Ifølge den seriøse tyske avisen Kicker har også min hjemmeklubb (sier man det sånn?!) - Bayer 04 Leverkusen - Gift Orban (og tidligere Glimt spiller Victor Boniface) på blokka som ny spiss. For min del ville det vært selvfølgelig kjempekult med en tidligere Stabæk gutt som spiller for Bayer Leverkusen... 😃 Jeg er virkelig spent hva som skjer med Gift Orban denne sommeren. Om han blir en sesong til i Belgia for å bekrefte/stabilisere nivået hans. Eller om han vil forlate Gent igjen etter bare 4/5 måneder. Det virker sånn at så mye klubber er interessert i ham, at han til slutt kan velge selv hvilken klubb han vil dra til...
    2 liker
  25. Vi er halvveis til den gjennomsnittlige summen som trengs for å overleve i Eliteserien. Og vi er i storform. Det er der jeg legger fokuset. Vi rykker ikke ned igjen, ihvertfall.
    2 liker
  26. Hei. Stabæk Fotball har i år invitert Stabæk Support til å være med på årets partnercup. Den vil spilles 9.juni, fra klokken 14.00. Det er en 5vs5 turnering, og det er greit med noen innbyttere. Hvis du ønsker å være med kan du sende meg en melding her på forumet, med fullt navn og et telefonnummer, så tar jeg med de første som melder seg på. Påmeldingsfristen er imorgen, så må nesten ha en tilbakemelding på det idag. Satser på at styret i SS fikser oss noe vi kan bruke som drakter, hvis ikke finner vi på noe.
    1 liker
  27. Aftenposten skriver at i følge en Nederlandsk avis er Hugo ... Google translate:https://www.hln.be/club-brugge/club-brugge-strijdt-met-feyenoord-om-hugo-vetlesen-noor-moet-6-a-7-miljoen-euro-kosten~ad623d65/
    1 liker
  28. Tror vi hadde hatt en bedre sjanse til å vinne om Bohinen var tilstede. Men ikke glem hvor vi var i fjor med Kjønø. Surt med cupen, men det er tross alt viktigere at vi holder oss i øverste divisjon.
    1 liker
  29. "Avansement fra andre runde er bonus" - dette er å trygle om å ikke ha tilskuere på Stabæk-kamper. Respektløst mot alt og alle. De etablerte spillerne kan ikke holde på sånn som i dag. Kampen mot Gjøvik-Lyn i fjor er måten det skal gjøres på. Gjøvik-Lyn er for øvrig videre til neste runde. Kanskje det er de Bærum skal møte? Den eneste trøsten er at mens Stabæk tapte med B-laget, tapte Rosenborg med sin vanlige førsteellever unntatt et keeperbytte.
    1 liker
  30. Virket ikke som cupen var så uinteressant da vi gjorde det bra... Slett innsats av alle de etablerte spillerne i dag. Pasninger i vilden sky. Vant ikke dueller. For å ta et annet konkret eksempel, et utrolig dårlig utført frispark ca. 10 minutter før slutt. Rett i muren, og for sikkerhets skyld sto i tillegg noen i offside
    1 liker
  31. Rett i skammekroken med flaskekasteren, alle mann.
    1 liker
  32. For en skam! Håper klubben/trenere er fornøyde med prioriteringene i dag..
    1 liker
  33. Tydelig at Lasse Bo ikke bryr seg mye om cupen. Men dette må vel være et av de flaueste tapene vi har hatt i cupen, hvis det står seg?
    1 liker
  34. Gir vi fullstendig faen i cupen? To bytter og begge er juniorspillere.
    1 liker
  35. Andrea Loberto, for en coach!!
    1 liker
  36. Håpløs kampledelse uten Grålars
    1 liker
  37. Får trøste oss med at Kisa leder 2-0 mot Lsk
    1 liker
  38. Så utrolig dårlig. Fy faen, dette er pinlig!
    1 liker
  39. 3-0? Ser ikke akkurat sånn ut
    1 liker
  40. De sa på sendingen før kampstart at han var i begravelse.
    1 liker
  41. I begravelse, sa de i sendingen.
    1 liker
  42. Walstad imponerer ikke akkurat!
    1 liker
  43. Tror ØHIL husker den kampen. Overtidsmål unna å slå ut Godset. Vi fikk turen til Vestfossen hvor vi ble mottatt som hele Norges Stabæk.
    1 liker
  44. Enig med lise i at saggi ødelegger fotballen
    1 liker
  45. 1 liker
  46. Good stuff, og godt kommunisert. Neste "innsamling" kan gå til sponset synsyndersøkelse for Saggi, kanskje Bekkestua Optikk river i?
    1 liker
  47. Ikke tapt en seriekamp på Nadderud siden starten av August! Endelig er det tøft igjen for andre lag å besøke Nadderud. Egentlig bare Brann som liker seg i Bærum.. Lukter greit fullsatt mot RBK neste hjemme kamp også, lenge måtte det vare! Dette fortjener vi!
    1 liker
  48. Synes ikke Pedersen får nok heder for den jobben han gjør og har gjort etter den litt famlende inntredenen. Han ble egentlig solgt inn litt feil - selv om han selv var tydelig på at han var en forsvarer med stor F. Vi konkurrerte med Haugesund om han og ned deres track record på danske stoppere burde vi nok tatt hintet. Lett min favorittspiller i dagens tropp.
    1 liker
  49. Enorm i dag! Stanger unna alt som kommer
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...