Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. juni 2023 i alle områder

  1. Liker promoteringen i Some til Stabæk før LSK away. Liten touch av humor som spiller på lokalbefolkningen samtidig som man prøver å promotere folk til match.
    19 liker
  2. Såvidt jeg husker var det ifm flytten var TA til Nadderud at STB la ned Bredde og begynte å selektere 10 år gamle gutter (som fortsatt har snørr hengende fra nesa) til Akademiet . Kanskje ingen suksess oppskrift for å bygge lokal forankring?
    4 liker
  3. Spot on. Da jeg var yngre og spilte i breddeavdelingen var omtrent hele laget på hver hjemmekamp, slik er det ikke nå.
    3 liker
  4. Enig, godt å se medieavdelingen ta litt tak. Vært stille noen år.
    3 liker
  5. En buss til satt opp, så da har vi noen plasser til, bare å melde seg på! Er ved operaen ca 15:50.
    3 liker
  6. Vi var 54 i Bodø, 34 i Molde og 693 i Bergen. På søndag er det klart for årets første korte bortetur, 17:00 mot Lillestrøm. Her bør det kunne være mange reisende, spesielt med tanke på resultatene vi har levert så langt i år.
    3 liker
  7. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8193633 Veldig ungt + BH Riise idag!
    2 liker
  8. Det sykeste med det var jo at det var helt tydelig for alle andre enn daværende trener at Vetlesen var langt fra stagnert, men tvert imot troppens beste fotballspiller og at man bare måtte slutte å flytte han rundt i alle mulige slags roller. Antagelig den minst forståelige vurderingen av en enkeltspiller klubben har gjort noen gang.
    2 liker
  9. Andresen for Pachonik og Hammy for Krogstad tipper jeg.
    1 liker
  10. Piggy, Wangberg og Skovgård fra start.
    1 liker
  11. Jeg er spent på midtbanen jeg, synes faktisk Krogstad har vært den svakeste hittil i år av de sentrale. En Haugen hadde vært å foretrekke som erstatter men kanskje en Kostadinov eller Geelmuyden i en mer offensiv rolle sentralt kunne vært interessant. Næss blir er tap definitivt.
    1 liker
  12. Så bare bildet, NRK som snakket med debutant coachen?
    1 liker
  13. 1 liker
  14. Debatten om norsk tribunekultur er litt i vinden i mediene om dagen, så da ønsker jeg å ta opp noe jeg synes ikke funker hos oss. Søkte litt inni forumet her og kan ikke se at det har vært noe nylig debatt om bruken av trommer. Tråden jeg fant hvor det sist ble diskutert var i 2009. Ønsker å dele mitt synspunkt på bruk av trommer: det er bare irriterende. Jeg klarer ikke å se formålet med det bortsett fra å irritere. Hvis jeg ser en stabæk-kamp på TV skrur jeg som regel lyden av eller kraftig ned, litt på grunn av kommentatorene og, men primært pga. trommene. Er jeg på kamp, så er det like irriterende og bygger ikke opp stemningen for min del. Det tar meg tvert i mot litt ut av kampen. Jeg synes det er synd at et så unødvendig element er blitt dratt inn på tribunen vår – vi er ikke akkurat den gule muren, så trommen kommer veldig tydelig frem og sangene ender i bakgrunnen. Jeg ble egentlig litt overrasket og kanskje litt skuffet første gang jeg hørte SS hadde trommer, for vi har tidligere på 2000-tallet (som jeg kan huske) vært veldig tydelig på at trommer er dritt. Hvis flertallet støtter trommer, så får jeg akseptere det, men ønsker allikevel å uttrykke irritasjonen min over trommer.
    1 liker
  15. Jeg sier det igjen; Rasmus Eggen Vinge - bare å forsøke å hente.
    1 liker
  16. Synes Budstikka bl.a. har hatt ytterst slett dekning av saken. (Hele avisa i går gjorde meg i dårlig humør, sutring og tristesse over hele fjøla.) At et barn foretar seg noe som i dette tilfellet, sier ingenting om klubben eller norsk kultur og har ingen innvirkning på fotballen som sådan.
    1 liker
  17. Det slo meg akkurat at Saggi ikke hadde vært så ræva uten VAR. Det er de som ødelegger for han. Greit med gult på Krogstad, ingen straffe+rødt. Ok mål til Mush. Alt dømmes i utgangspunktet ok. Det hadde vært verre for hans del om han hadde gjort motsatt og blitt reddet av VAR. Så blåser han jo veldig mye mot oss i andre omgang, men uten de røde hadde vi nok ikke vært like opprørt.
    1 liker
  18. I går var en av de beste opplevelsene på Nadderud på flere år. Trøkket på hovis i 2. omgang er det råeste jeg har opplevd i min tid der. Følelsen av å dra i land en seier når alt går imot er det som får flere på kamp. Håper flere av de som var på semifinalen også var på kampen i går og fikk med seg hva Stabæk faktisk kan få til. Så er det synd alt fokus blir på flaskefadesen. Petterson er kanon, Edwards jobber som en hund siste 20, Høgh er et fysisk monster som skaper deilige dueller med Strandberg, landslagsstopperen (sic), Pedersen vinner alle dueller, matta kommer seg, Support synger etterhvert ut klanen som er tre-fire ganger så mange. VAR er dust på denne måten. Topp kveld, hes i dag.
    1 liker
  19. Herlig stemning, og skikkelig deilig at det holder helt inn! Og kudos til ballguttene som gjemte baller, brukte tid og kastet ballene feil retning når Enga jagde på tampen!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...