Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. juni 2023 i alle områder

  1. Dette synes jeg er en god løsning. Klubben får vist at vi tar avstand fra det, samtidig som at vi er tydelig på at folk, og kanskje særlig 14 år gamle folk, får en ny sjanse. Noe lenger straff enn dette, ser jeg ikke hensikten med. Klubben får en tommel opp fra meg!
    12 liker
  2. Faen ass - jeg blir enda mer sur enn jeg ble i går når jeg fikk VAR missen i reprie igjen.... JÆVLA VAR helvete
    10 liker
  3. OK at du mener det, men da må Hammy snart begynne å vise det potensialet! Jeg syntes ikke han har vært på høyden i noen av kampene i år, inkl 2, lags kampene jeg har sett!. Blir for veik og mistet ball altfor ofte, mener nå jeg da.
    9 liker
  4. Meget solid levert idag 🙌 Og dagens mann på Twitter er Robin; «3-1 tap, men de største vinnerne idag er de som slipper å bli igjen i Lillestrøm. Tenk å faktisk bo her, stakkars tapere.»
    9 liker
  5. Takk for i dag alle sammen! Ganske bra oppmøte og sang i dag. Vi er gode når vi gidder. Ses mot RBK om en uke. Bilde: Joakim Miøen, Medieansvarlig i klubben.
    9 liker
  6. VAR hittil i eliteserien har vært en parodi! Jeg er enda mer kritisk til mangel på, eller mer fraværet av spørsmål til dommerstanden/var bussen om de kampavgjørende situasjonene de bryter inn i, som åpenbart er feil, eller bare unødvendig, ødeleggende flisespikkeri! Hvorfor tørr ikke tv2 stille ett eneste kritisk spørsmål?
    8 liker
  7. DØD over VAR! Det krever en viss kompetanse og fotballfaglig forståelse å beherske VAR. Norsk dommerstand er milevis unna kvaliteten. Hvordan våger norske dommere å gå ut å sutre over kvaliteten på tribunene når de selv er så ræva.
    8 liker
  8. Trodde VAR skulle redde de værste tabbene til norske dommere, men i de to siste kampene dømmer dommer korrekt og ekspertene i VAR bussen feil.... merkelig utvikling.
    7 liker
  9. Hvordan kan du sette den på styret? OK, endelig beslutning om salg lå kanskje der, men da hadde misbruket pågått over lang tid. Jeg mener de ventet for lenge med å sparke JJ, men det skal sies at han fikk resultater de første månedene, og den gamle kjærligheten var vanskelig å vrake. Brannfakkel: Jeg mener det er åpenbart mye mer potensiale i Hammy enn i Krogstad, Lucca og Edwards til sammen. Bør styret fortelle Bo at enten spiller Hammy for Stabæk med Lars Bohinen som trener, eller så spiller Hammy for Stabæk med en annen trener? Underforstått: Hovedtreneren har _ikke_ siste ord i laguttaket.
    5 liker
  10. Lumanza og el- Amrani storspilte da Hønefoss slo topplaget Eidsvoll Turn i 3.div og inntok tabelltopp. Ubeseiret hittil og lukter opprykk til 2.div.
    5 liker
  11. Sitter og ser kampen om igjen. Er det noen som kan forklare meg hvordan keeperen til LSK ungikk å få rødt kort da han grisetaklet Høgh i foranledningen til straffen. jfr. Pachonik's røde mod søpla?
    4 liker
  12. Får 05-08 vibber med blå shorts. Mye bedre enn mørkeblå
    4 liker
  13. Det sykeste med det var jo at det var helt tydelig for alle andre enn daværende trener at Vetlesen var langt fra stagnert, men tvert imot troppens beste fotballspiller og at man bare måtte slutte å flytte han rundt i alle mulige slags roller. Antagelig den minst forståelige vurderingen av en enkeltspiller klubben har gjort noen gang.
    4 liker
  14. Hva skal Bohinen si? Jeg mener å huske kritikk av tidligere trenere som har vært for positive i media. Nå skal vi spille borte mot et topplag, med fire spillere fra forrige startoppstilling ute. Da er det da lov å være litt begrenset i optimismen?
    3 liker
  15. Debatten om norsk tribunekultur er litt i vinden i mediene om dagen, så da ønsker jeg å ta opp noe jeg synes ikke funker hos oss. Søkte litt inni forumet her og kan ikke se at det har vært noe nylig debatt om bruken av trommer. Tråden jeg fant hvor det sist ble diskutert var i 2009. Ønsker å dele mitt synspunkt på bruk av trommer: det er bare irriterende. Jeg klarer ikke å se formålet med det bortsett fra å irritere. Hvis jeg ser en stabæk-kamp på TV skrur jeg som regel lyden av eller kraftig ned, litt på grunn av kommentatorene og, men primært pga. trommene. Er jeg på kamp, så er det like irriterende og bygger ikke opp stemningen for min del. Det tar meg tvert i mot litt ut av kampen. Jeg synes det er synd at et så unødvendig element er blitt dratt inn på tribunen vår – vi er ikke akkurat den gule muren, så trommen kommer veldig tydelig frem og sangene ender i bakgrunnen. Jeg ble egentlig litt overrasket og kanskje litt skuffet første gang jeg hørte SS hadde trommer, for vi har tidligere på 2000-tallet (som jeg kan huske) vært veldig tydelig på at trommer er dritt. Hvis flertallet støtter trommer, så får jeg akseptere det, men ønsker allikevel å uttrykke irritasjonen min over trommer.
    3 liker
  16. I tilfelle noen tar dette seriøst: Daniel Higraff var ansvarlig for VAR. Kuriøst nok dømte han Ham Kam - LSK som hoveddommer i forrige serierunde. Har så langt vært hoveddommer i halvparten av kampene, og mye i VAR. Bl.a. i vår hjemmekamp mot Sarpsborg.
    2 liker
  17. Kommentatoren var ekstrem pro-LSK." Stabæk- spilleren blir felt, og får ikke frispark, men forståelig siden gresset er så deilig å falle på".
    2 liker
  18. VAR har kommet for å favorisere folkelige lag som LSK. Avgjørelsene tas på et lukket kontor langt vekk fra stadion, og korrupsjonen kan flyte fritt uten at dommeren får noe pepper. Saggi er unntaket fordi han ga det røde i tillegg. Skulle man fulgt Saggis doktrine, skulle LSK-keeperen vært utvist idag.
    2 liker
  19. VAR i norsk fotball skulle vel luke vekk de mest åpenbare feilene. I denne og forrige kamp så er det marginale forseelser som dommere ikke hadde dømt på i åpent spill, blir da helt latterlig pirkete å blåse på det. Grip inn på soleklare forseelser, men ikke gidd å døm på sånn pirk, blir for dumt…
    2 liker
  20. Er det en ting vi har lært så langt med var er at "I slow motion ser alt ut som det er gjort med vilje". Det som ser ut som en tilfeldig hands i det virkelige liv, blir i slow motion en ufyselig handling gjort med overlegg...
    1 liker
  21. Spørsmålet er om Skogvold er borti ballen - De hadde en diskusjon om det i RB etter match. VG har også Assist på Åsen på målet
    1 liker
  22. Det er jo karusellen til Styret i aksjon, det.
    1 liker
  23. Tar de seierne jeg kan få!
    1 liker
  24. Hvis det var et "ærlig forsøk" så har han en del å gå på når det gjelder timing.
    1 liker
  25. Jeg tipper mye ligger i dårlige fasiliteter, stadige utskiftninger av spillere og trenere med tilhørende svake prestasjoner over tid og få profiler er mye av årsaken. Tror ikke at det å flytte kamptidspunktet en time frem gagner Stabæk heller.
    1 liker
  26. Grattis med Eliteseriedebut! Men forsvinner vel snart?
    1 liker
  27. 8. plass, på øvre halvdel fortsatt
    1 liker
  28. Håpløst når VAR = Joker Nord! Ellers var midtbanen bedre uten Krogstad. Forsvaret kjempet tappert, men blir slitne i 2 omg. Vi må få inn flere spillere med tempo i sommer.
    1 liker
  29. Hvordan bildet som ble brukt her er nok til å konkludere, mens bildet av Mush sitt volleyballslag ikke er det, skjønner jeg ikke. Man ser jo ikke hvordan ballen treffer på det håpløse bildet de viser. De bruker et bilde bakfra fra 60 meters hold, mens på nærbildet de viste tidligere virket det som han brukte det grønne området under, uten at man kan konkludere 100% der heller. Uansett - med VAR som flisespikker må man gjøre noe med hva slags straff man får for hands innenfor 16-meteren som ikke på noen måte påvirker spillet. Dette ødelegger bare kamper, og jeg hadde sagt det samme om vi fikk sånne straffer i to kamper på rad som nå når vi får to i mot.
    1 liker
  30. Noen naive sjeler som ikke innså at hovedproblemet er at dommerne ikke er kompetente. Vi legger oss flate.
    1 liker
  31. Leverte en ok kamp sånn sett med tanke på spillerene som ikke var med. LSK var aldri farlig.. Hele laget deres er Adams, som forsvinner snart uansett. NFF prøvde å hjelpe VIF forrige kamp, denne gangen var det LSK.. Noen som vet når Kabran er tilbake? Savner han..
    1 liker
  32. 2. kampen på rad med feilaktig idømt straffe…
    1 liker
  33. Hva med å drite i å dømme straffe når bildene ikke viser straffe????
    1 liker
  34. Egen bryllupshelg må vel aksepteres som gyldig fraværs grunn.
    1 liker
  35. Evt en matchleder og ikke bare en kjegleflytter på benken….
    1 liker
  36. Hva består dette klasseskillet i? For meg er det en selvfølge at det er et stort klasseskille i en toppklubb. Akademiet bør alltid prioriteres der det er motstridende interesser, men bredde skal selvfølgelig ha et verdig tilbud. Teorien om at tilskuertallene har falt fordi vi ikke hadde bredde noen år tror jeg ikke holder vann. Det er relevant (og kjent) for ganske få og tilskuertallet holdt seg stabilt i årene uten bredde. Derimot har det falt etter at bredde kom tilbake, dog uten at det er årsaken selvsagt.
    1 liker
  37. Spot on. Klart det skal være forskjell. Akademiet har vært en økonomisk suksess. Enere har blitt solgt for solide penger. Noe som også var målsetningen. Men det går an å ha to tanker i hodet samtidig. Det er gapet som jeg mener er for stort. Blir Bredde bedre, minsker gapet uten at Akademiet gjør noe som helst.
    1 liker
  38. Det burde være 5% av overgangssummen, fordelt til klubbene som har trent han opp. Haslum får ingenting, siden han gikk til oss veldig tidlig. Men "klubbene som har trent han opp" inkluderer klubber frem til sesongen han fyller 23. Utrolig nok var han bare 20 da han gikk til Glimt, så Glimt skal nok ha 20-30% av solidaritetsmidlene selv. (Ganske tragisk. I går var det flere som skrev om Vinger på Kjelsås. Denne spennende spilleren som visstnok over tid var blant de beste på laget i 2. divisjon. Han er 22 allerede, mens vi altså sendte Hugo videre som stagnert da han var 20..)
    1 liker
  39. Har sett et par Kjelsåskamper i år og i fjor, og han er så mye bedre enn alle han spiller med, og mot. og i dag pisser han på samtlige 11 vi har på banen ved hver eneste anledning.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...