Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 03/22/2024 in all areas

 1. Det er så herlig at det faktisk blir lukket stadion og ikke åpent "lego"-bygg ala Intility.
  17 likes
 2. Jeg må klype meg litt i armen fremdeles jeg, vi skal faen meg bygge ny stadion ass. Den jobben flere i administrasjonen, men med Tunold i spissen må man bare ta av seg hatten for. Gratulerer alle sammen!
  12 likes
 3. Det som i hvert fall er sikkert er at dersom norske tilbydere slutter å tjene penger på dette, så gidder de heller ikke betale masse for rettighetene. Noe som er en særdeles viktig inntektskilde for klubbene. Så selv om man har funnet ut at man fint kan leve med å snyte TV2 for penger, så må man også spørre seg om man synes det er greit at det til syvende og sist vil gå utover Stabæk.
  9 likes
 4. Kanskje det også bli ølservering? https://www.vg.no/sport/i/GMzmxm/hoeyre-vil-aapne-for-aa-drikke-oel-paa-fotballstadion Eller vent. Først må kommunen også godkjenne det. Så da kommer vel Bærum Høyre til å koke sammen et par hundre spørsmål med alt fra hvilke ølmerker som er aktuelle til om det også skal selges øl på kamper som spilles på helligdager og om det ikke kan finnes muligheter for å finne billigere øl å servere...
  9 likes
 5. Cato Haug får motbør etter Debatten: https://www.aftenposten.no/sport/meninger/i/EQd9yG/han-fyrer-opp-supporterne Og NFF blir avkledd om prosessen, der de har hevdet at VAR ble vedtatt på Fotballtinget: https://josimar.no/artikler/to-fortellinger/24474/?fbclid=IwAR1-BnEo3VbTiY8fI71QvSHvj1SdPfs_KG9KdI3dgT1UuNv5rqsLL3ctDZM
  6 likes
 6. Litt over en uke til avreise til Ålesund Away. Kun 6 plasser igjen! Meld deg på før det blir fult! Avreise 06:00 fra Bekkestua Vi ses!
  6 likes
 7. Går med krykker nå så begrenset hva jeg får til dude! Ble bare mildt sagt forbanna når jeg gikk av gamle 151 og ble møtt av "dette er Lyn territorium" Fix meg stickers i mai så føkker jeg Bislett opp!
  4 likes
 8. Så meg nødt til å fjerne Lyn stickers rundt bussterminalen i Sandvika i dag. Hadde nesten glemt den klubben..
  4 likes
 9. Her jobber jeppe på spreng vet jeg, tror man nærmer seg noe allerede iår.
  3 likes
 10. Svært aktuelt Blant annet: "Vi må slutte å se på det å bygge idrettsanlegg som en kostnad. Det er en investering, en god investering. Vista Analyse har beregnet at for hver krone som investeres i idrettsanlegg får samfunnet tre kroner tilbake i form av bedret folkehelse og økt arbeidsdeltakelse." Vet ikke om den treffer 100% på "toppfotballarena" som Schei og Bøe blant annet kaller det, men for oss som ser at alle bruksområdene så treffer denne klokkerent.
  3 likes
 11. Tok med meg jr på 2,5 år til Alfheim IDag, han var stolt kledd med drakt og lue! Tenkte å se en seier i G19 TIL-STB! Kampstart 14.00 Fant lite til ingen info om kampen på våre hjemmesider! Så i god tro trappet vi opp kl 14.50! Brukte 20 min på å komme meg inn på tribunen, etter masse låste porter/dører! Jr rakk å rope Heia Stabæk x2 og se 3 pasninger før kampen ble blåst av! Den var vist flyttet 45 minutter frem! Vi tapte vist 2-1 og var G19 første tap på lang tid!
  2 likes
 12. Noen som vet om Stabækbutikken har noe klær eller ting til golf inne? Skulle gjerne hatt noe Stabæk til golfsesongen. Hadde vært fett med et headcover med klubbemblem eller noe lignende.
  2 likes
 13. Nye Nadderud blir en realitet!
  2 likes
 14. Det er bestilt inn kaffekopper nå, som er til salgs i containeren første hjemmekamp!
  2 likes
 15. Endelig klart for hjemmekamp mot laget fra Groruddalen! https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/2403-stb-ts-kil-pre
  1 like
 16. Flere Blaa gutter på Ullevål. Utrolig hvor lite Ståle S får ut av ellers gode spillere🥲
  1 like
 17. Er man Obos-medlem så koster billettene 100,- for voksne / 50,- for barn. Det står at rabatten også gjelder for bortesupportere https://www.obos.no/medlem/medlemsfordeler/obos-ligaen
  1 like
 18. Lillestrøms styreleder var også meget god.
  1 like
 19. Kasper Wikestad herjet, Cato Haug.... not so much...
  1 like
 20. Tiltredes!
  1 like
 21. Skjønner ikke hvorfor du drar opp det sitatet som er et svar for noe jeg postet for nærmere 4 uker siden. Tror ikke du leste svaret mitt. Jeg har da hele tiden vært positiv til at stadion kommer til å bli bygd, og at jeg puster med magen, som nå er i ferd med å forsvinne , gjør jeg uavhengig av hva som skjer i framtiden. Unner deg virkelig den akevitten, og så håper jeg at vi begge får mange gode opplevelser på Nye Nadderud. Om noen av oss skulle falle fra før Nye Nadderud åpner, så er det viktig å ha sin sak med Gud i orden. ALLTID. UANSETT!
  1 like
 22. Våkner når det blir litt mildere og snøen smelter🥳🪇
  1 like
 23. Fardal Opseth hører deg
  1 like
 24. Apropos innflyttere: Hva om vi kaller stadionet for "Sveitservillaen" for å appellere til dem som er spesielt glade i å flytte på seg?
  1 like
 25. Og jeg som trodde det bare var 3 ord som slutter på a. Pappa, villa og visa
  1 like
 26. Var ikke god nok for oss sist, og ikke god nok nå.
  1 like
 27. Livepodkast (bærumsball) med Nico på Bekkestua bibliotek kl. 19 i morgen, onsdag 20. mars. Ølservering og gratis inngang står det her: https://www.facebook.com/events/659997022876003
  1 like
 28. Merk dere datoen 6.April! Kjøreplan -> -> Stabæk - Bryne kl 16:00. -> Kick off start på onkel blaa kl 19:00 -> Bradley med herrelaget -> Janne med damelaget -> Presentasjon av spillere -> Party all night long med Stabæk Lars & vår egen Maria🤩 Det er lagt ned mye arbeid i å skape et bra kick-off så håper dere blir med på å skape en magisk kveld! Vi ses 😀 ___ Kjøp billett til Stabæk - Bryne her! -> Sak på stabak.no -> Facebook arrangement ->
  1 like
 29. Lurer på hvem som har plantet sak i NRK, få dager før beslutning, om at Stabæks elitelag skal FÅ milliardstadion av kommunen? Fokuset her er jo bare negativt, så noen har hatt et ønske om å spre dette ut slik at Høyre ikke skal tørre. https://www.nrk.no/stor-oslo/vil-bygge-fotballanlegg-til-1-milliard-kroner-pa-nadderud-i-baerum-for-elitefotballen-1.16799830
  1 like
 30. Gratulerer med 112 år i dag.
  1 like
 31. Blant klubber som faktisk har spilt med VAR er det flertall mot. Og et enda større flertall målt i tilskuersnitt. So much for Cato Haugs "overveldende flertall", men sånn blir man kanskje av å sitte på toppen.
  1 like
 32. ER DET LOV Å HA MED MEDBRAKT SJOKOPUDDING PÅ SS BUSSEN
  1 like
 33. 50 dager til seriestart og Aafk away! Meld dere på!
  1 like
 34. Ble møtt av klubben min da jeg gikk inn på Radiumhospitalet i dag. Vet ikke om vi fortsatt har denne kampanjen, men jeg synes den var fin.
  1 like
 35. Altså! Jönsson på SFK, Bradleys hos herrene, supportere som kommersiell leder og i styret, ny stadion på vei og penger inn for Gift (og snart Nusa) - det er som å kjenne på gjenoppstandelsen i 2005 igjen!
  1 like
 36. Kan være at Bob ser humoren og liker det, men samtidig er det mange amerikanere hater alt som har med Trump å gjøre. Skader ikke å spørre han før noen evt gjør mer ut av det.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...