Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. mars 2024 i Innlegg

  1. En egen tråd som for to år siden da Gift herjet denne lista. Husker også at Ottesen, Krogstad og Geelmuyden var faste innslag på scoringer og assister. Denne vil oppdateres fortløpende med scoringer og assister fra ligaen og cupen, siden det er vanskeligere å holde oversikt over dette når vi ikke er med i fantasy. Fantasy-assister vil jeg ta med.
    3 liker
  2. Ikke bare vi som ser til USA. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2024/hentet-spiller-fra-mls-umulig-a-kjope-gode-nok-spillere-pa-det-norske-markedet_sto20001564/story.shtml
    1 liker
  3. Kl 17.00 TV2 play/danskebåten mandag 1.april Kamptips. 1-0. Deja vu til 2016 i Eliteserien da Mehnert fikk sin eneste start for oss. Noen som tør å tippe et lag? Oversikt over skader?
    1 liker
  4. NSA er blitt kontaktet av en masterstudent som gjennomfører en studie av nordiske supporteres holdning til VAR. Studier av denne typen er nyttige å kunne vise til i diskusjoner med forbund, NTF og media. Mye blir sagt om supporteres holdning til VAR, og det er særlig populært å fremstille det som om dette er noe folk ønsker seg. Desto viktigere er det at undersøkelser som denne blir besvart av mange som faktisk går på kamp. Studenten trenger 200 respondenter fra Norge. https://www.surveymonkey.com/r/VAR_STUDY?lang=nb
    1 liker
  5. Ny kontrakt og utlån høres jo ut som vinn-vinn for oss. Men så har jo Piggy og Start noen ord med i laget og! Skjønner at Piggy vil bort når han ikke blir satset på i år heller. Skjønner også at det satses på KP og Næss. Om Piggy vil bort så synes jeg det er riktig å legge til rette for det. Viktig å behandle spillere godt også..
    1 liker
  6. Eneste rette er ny kontrakt til Piggen, med lovnad om utlån til en klubb som f.eks Start! At vi selger forsvarsspiller som har vært rangert som en av Europas største talenter, samt vært kaptein på U landslag i store perioder! Det er en falitt erklæring til de unge egenutviklede! Spesielt om han erstattes med en ca like gammel spiller fra Bærum.
    1 liker
  7. Gresset er alltid grønnere på andre siden. Selvfølgelig vil det være mange spillere fra akademiet vårt som blir helt decent obos-spillere. Statistisk bør jo mange flere ende på det nivået enn på landslaget. Vi kan ikke ha kapasitet til å ha alle med det potensialet gående til de er 23. Kanskje økonomisk, men hva kan vi tilby dem sportslig? Ta Chen. Han er 22. for to sesonger siden spilte han Obos for Strømmen, før han tydeligvis fant det nødvendig å ta steget ned til 2. divisjon foran fjoråret. I år har han som bosmanspiller fått kontrakt i Sandefjord. Jeg er fristet til å si: so what? Hva med Renå Olsen? Jeg husker en diskusjon om hvordan vi ikke klarte å ta vare på. Han endte med fire år, for tre forskjellige klubber, i obos før han dessverre måtte legge opp med skade. Vi må akseptere at akademiet vårt utvikler spillere som ikke er gode nok for Eliteserien. Også er det jo et paradoks at mange her inne har fyrt løs mot spillere som Jeppe Moe, Ottesen, og Pignatel uten at det møter all verdens av kommentarer som støtter spillerne og «krever» at vi har mer tålmodighet med de unge. Så sitter man klare for å fyre løs på klubben også hvis de samme spillerne slippes videre. At Harisson og Hellan er i eliteserieklubber neste år har jeg ingen problemer med å akseptere. At vi ikke klarte å få noe ut av Vetlesen er for meg den største synden. Nå er vi på fjerde (?) og sannsynligvis siste trener som har muligheten til å ta Geelmuyden det siste steget. Det må vi få til!
    1 liker
  8. Vi har gjort mange bomkjøp og tulle signeringer ja. Men vi må også annerkjenne at ikke alle unge spillere kommer til å finne sin beste form hos oss. Det er helt umulig for alle klubber å få til. Noen ganger så må dem til nye steder, trenere, lagkamarater, miljø, trenings rutiner osv. Piggy er en sikkelig STB gutt, men vi må godta at det ikke har funket og han ikke har vært god nok. Stabæk og Piggy er ingen match på banen. Ønsker han masse lykke til videre! Håper du leverer varene og er på landslaget om noen år med Veum!
    1 liker
  9. For lagets skyld kan jeg leve med Pignatel ut, men om vi mister Hammy fordi man har prioritert Diabate, da vet jeg ikke hva jeg skal si. Litt som da man ikke greide å finne plass til Vetlesen på banen.
    1 liker
  10. Kanskje like ryddig at han ikke er altfor aktiv eksternt frem til det...
    1 liker
  11. Starter 2april, slik jeg har forstått det.
    1 liker
  12. Sannes har vel landet en forlengelse hittil. Tungt sponsormarked, bør normalt bli bedring med ny stadion
    1 liker
  13. Klart vi rykker opp. Vi rykker alltid opp.
    1 liker
  14. Blant klubber som faktisk har spilt med VAR er det flertall mot. Og et enda større flertall målt i tilskuersnitt. So much for Cato Haugs "overveldende flertall", men sånn blir man kanskje av å sitte på toppen.
    1 liker
  15. Alle norske klubber skulle hatt en @Posse
    1 liker
  16. Veldig bra av Ullern, og veldig bra av Stabæk som gir rettmessig honnør til en "nabolagsklubb". Mer av dette! Og veldig gøy å få inn en ny lovende ung spiller.
    1 liker
  17. For de som er redde for at alle er som Heming: – Vi må berømme Ullern for et veldig godt samarbeid. Det startet faktisk med at de henvendte seg til oss og sa at de hadde en lovende spiller som kanskje trengte større utfordringer.
    1 liker
  18. Igjen slår Budstikka til med en kreativ vinkling…
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...