Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 01/16/2022 in all areas

 1. Skeid ønsker velkommen til første seriekamp. Twitterhumor «... men vi er rause nok til at vi tilpasser utvalget i kiosken etter motstander. Vi har fått innspill på utvalget bortefansen foretrekker når Bekkestuas Stolthet kommer på besøk til serieåpningen. Skeid - en inkluderende klubb.»
  40 likes
 2. 39 likes
 3. Trist at vi skriver dette om egne spillere, dette er en sak vi ikke vet noe særlig om og baserer kritikken på rykter
  30 likes
 4. Det er en ting de har gjort her som er veldig utspekulert: de begrenser seg til evaluering av sportslig ledelse, samt vanlig ledersvada. Strategi, driften av klubben for øvrig, og det langsiktige perspektivet, blir fullstendig ignorert. Jada, de skal komme tilbake til sånne ting som organisering mellom styrene. Men poenget her er: man har unngått å evaluere det vesentlige. Som er at dette var et nedrykk man har kunnet se i horisonten i flere år. Vi hadde mange muligheter til å snu trenden, men med unntak av kortvarige gjenopplivinger i 2017 og 2019 har pila pekt stabilt nedover for Stabæk uten at noen har virket interessert i å endre kurs. Dét skal verken Bjarmann eller Kjønø ha skylda for, for de var ikke med på mesteparten av nedturen!
  27 likes
 5. Men seriøst. Vi visste at Kjønø kom til å bli sittende - så kan man, meg inkludert, ha meninger om akkurat det. Deretter da man så ikke gjorde grep allerede i fjor høst, så har prosesser rundt anskaffelse av nye spillere startet og kommet godt igang. Da vil det NÅ etter min mening være uklokt å gjøre noe med Bjarmann. Skulle man ha gjort noe med sport så burde det vært gjort allerede før jul. Da det ikke skjedde, mener jeg at det er riktig å la de fortsette. Det man har gjort noe med (aktivet eller passivt?)er assistentene som har reist videre. Vi skal altså ha inn 1-2 nye trenere til teamet - la oss vente å se hvem det blir. Det jeg hadde håpet på var en troverdig rediggjørelse/analyse for hvorfor de mener vi rykket ned i høst (uavhengig av om jeg er enig eller ikke i analysen/konklusjonene, men vi hadde i det minste hatt noe å diskutere videre) - altså helst en uttalelse fra de tre sportslige "konsulentene" Stenresen, Holter og Skjønnsberg. I så måte står denne "frifinnelsen" til stryk, og det gjlør hele saken akkurat så lite troverdig som jeg regnet med at den kom til å bli. Men er jeg overrasket, eller skuffet? - nei egentilg ikke - det var akkurat slik jeg så det for meg. Dessuten - de sier evalueringen av admin og klubbens struktur ikke er ferdig og for de lange linjene er det kanskje det viktigste. Ikke at jeg har noen kjempeforhåpninger om store endringer der heller. Men igjen det der enkle lille spørsmålet. Kjære evalueringsutvalg - hvorfor tror dere vi er der vi er i dag?
  27 likes
 6. Jeg synes også det kommer altfor lite info. Klubben fikk spørsmål for et par dager siden om hva som skjer. Om det finnes noen oppdateringer på evalueringen. At det er frustrerende å se at det er 11 personer ut av laget og trenerapparatet, og ingen inn. Og at det er fryktelig vanskelig å selge engasjement for noe som ligner en ribbet utgave av nedrykkslaget i fjor. Vi har ikke fått svar på noen av disse spørsmålene ennå.
  25 likes
 7. Dette må også innebære at Bjarmann og Kjønø er fredet uansett hva som måtte skje denne sesongen, ettersom styret har "full tillit" til dem selv etter et dundrende nedrykk. Dersom vi f.eks. ligger på nedre halvdel til sommeren, så forutsetter jeg i så fall at det er styret og ikke sportslig ledelse som tar konsekvensen og trekker seg, i lys av denne uttalelsen. Jeg fikk nettopp melding av min far. Han og muttern har hatt sesongkort på Nadderud siden 1997. Et kvart århundre der altså. De har bestemt seg for å ikke fornye disse etter å ha lest dette. Bra jobba!
  20 likes
 8. Hei alle Forumere. Jeg var på sesongens første trening på Tobbebanen kl 10.30 i dag. Syns det så bra ut; i hvert fall høy intensitet i spillsekvensene og mye godt humør. Lumanza er i Belgia, eller var alle som skulle være på plass, på plass såvidt jeg kunne se. Skytte var påskrudd og smilende, mens Weum fløy som en gaselle over det stivfrosne kunstgresset. Den smule uro folket har rundt dette stortalentet, handler om at han trener så godt og dedikert at han er langt foran skjema for en korsbåndsskade. Og til alle Wiggen-skeptikere en gladmelding, han var ikke å se i dag. Fra Brakka kan meldes at salget av sesongkort går overraskende bra; litt ned ift i fjor, men ikke mye. Vi er alltid velkomne til å se gutta trene, huskeregelen er at de starter kl 10.30 og trener til 12 i ukas første fire dager. Og om bare fem-seks uker sees vi i Alicante til årets første treningsleir. Vi er en utsøkt gjeng på fem-seks fans som har vært med på dette i over tjue år, så vil du spille golf, se Stabæk trene, være med på Quizzer med spillere og trenere og hyggelige middager med oss, er det bare å booke. SAS flyr direkte og tur-retur kan du få billett til ca. 3.000 kroner.
  20 likes
 9. Jeg forstår ikke hvorfor man håper på en fortsettelse med noen som har bevist at de svikter oss når det passer dem? Kinoshita, for eksempel, jobbet hardt og ble sakte men sikkert bedre og bedre - men ble likevel sendt på dør. Skytte har aldri vist noe som forsvarer tilgivelse og videre sjanser i denne klubben. Han var oppskrytt også i første periode. Enten må noen gi en god forklaring på de bakenforliggende årsakene til at det har gått som det har gått, ellers burde vi heller satse på en seriøs idrettsmann. Og gjerne en fra egne rekker. Etter min mening.
  19 likes
 10. Noen ganger håper jeg du gjør det dummere enn du er, og dette er en av de gangene. Det kler deg dårlig.
  19 likes
 11. Jeg foreslår at årsmøtet blir holdt UTEN representanter fra klubben. Det er på tide at vi supportere får snakket ut om VÅRT syn på klubben - og den nåværende strukturen/driften. Vi kan alltids ha et medlemsmøte på et senere tidspunkt hvor klubben er invitert. Jeg blir bare provosert av enda mer "blant topp 6" - "det er mye vi ikke kan snakke om" - "ting er ikke så lett, når spillerne vil vekk og har dumme foreldre". For å sitere Greta Thunberg: BLA. BLA. BLA
  17 likes
 12. Har selv pratet med lumanza på snap, han elsker Stabæk og ønsker klubben bare godt (hans egne ord). Ord fra lumanza: "I was never able to get in rhythm . Got sick back and forth . In and out of shape . I don’t care about me bro . Whatever decision it’s been taken please . We just went down . I really do love this club ." Det virker som han sliter massivt med selvtillit, men om det kommer av problemer han har med enkelt folk i klubben eller familie problemer er ikke lett og vite. Det er hvertfall sikkert at det har gjort at prestasjonen hans ikke har vært som vi alle skulle ønsket.
  17 likes
 13. Ingo meldte i forrige uke på forumet, at sesonkortsalget går overraskende bra. Det er sikkert derfor de har utsatt fristen til å fornye til uti neste måned. Nesten en måned etter den opprinnelige fristen. Vi i "min gjeng" har ikke villet fornye før vi vet hva vi kjøper. Alternativet er å bare dra på bortekamper, og heller se hjemmekampene på Blaa. Nå holder det ikke med den standard bullshiten vi blir foret med årlig. Nå må de søren meg finne på noe troverdig.
  16 likes
 14. Har du virkelig spolt deg frem og tatt screenshot av der Kjønø ser mest bekymra/veik ut for å gjøre det poenget? Jeg savner mer detaljer og konkrete tiltak fra rapporten og synes klubben svikter totalt på en del av kommunikasjonen utad. Synes også Kjønø må komme med mer konkrete eksempler når han beskriver planer og hva som gikk galt i fjor. Men det mye her på forumet som går på person som blir så altfor dumt!
  14 likes
 15. For skape økt oppslutning i lokalmiljøet sakset jeg denne fra Mini Jacobsen om Nils Arne Eggen på tv2.no: Ofte når noen av breddeklubbene i området hadde åpnet nytt klubbhus, ny bane eller ny garderobe ble Rosenborg-spillerne kommandert ut av Eggen som gode ambassadører for klubben. – Det var aldri snakk om å sette seg i bussen hjem etter å ha sagt takk for at vi fikk komme. Vi spiste karbonader med de lokale og ble der gjerne et par timer. Nils Arne var knallhard på det, sier Mini. (håper dette er riktig tråd for slikt)
  14 likes
 16. @Possebra formulert tilsvar på klubbens FB side: Dette var ganske utrolig å lese. Jeg og 10 andre supportere var i møtet med klubben der vi representerte de drøyt 270 som signerte det åpne brevet. Den tydeligste tilbakemeldingen klubben har fått på mange år. I møtet fikk vi inntrykk av at dette ble tatt på alvor og at vi ville se resultater, oppdateringer og tydelige grep fremover. Vi er rett og slett helt paffe av det vi har sett til nå. Det var bare litt "uklare ansvarsområder", "full tillit" og "gled dere"? Vi rykka direkte ned for helvete! Mener dere helt ærlig at dette skal få folk til å glede seg og kjøpe sesongkort?
  14 likes
 17. Spesiell kommentar, selv om jeg personlig har sansen for Petter. Han er blaa og engasjert. Jeg spurte Jon og Espen eksplisitt om konkret fremgang i starten av uka, og dette var det vi fikk. Det er mulig Petter ikke visste at vi har prøvd å få oppdateringer på bakrommet i forkant. Det er uansett altfor tynt, og jeg vet generelt ingenting om innholdet i evalueringen. Jeg er også bekymret for at det innledes med at man ikke skal finne syndebukker. Neivel, men vi må jo vite hva som har gått galt når vi rykker ned! Hele ordlyden var, som jeg også svarte til klubben, tørrere enn fotballforbundets wienerbrød. Vi MÅ ha mer engasjement utad når det handler om så viktige ting som hvilken divisjon vi spiller i. Det handler jo om hvorvidt vi klarer å overleve økonomisk eller ikke. Ny stadion eller ikke. Fans på kamp eller ikke.
  13 likes
 18. Takk, deilig å se litt ordentlig kilder! Ellers er det veldig synd, men syntes at dette med å behandle mennesker er en del av fotballen. Om Siri på kontoret har mistet mannen/kona si så tar man vare på Siri. Vet fotballen er litt annerledes men det er ingen grunn til å si at dette er «humanitært arbeid» som skrevet lenger opp, det er en arbeidsgivers plikt. Stabæk har valgt å signere en lengre kontrakt med Lumanza, da har Lumanza også rettigheter
  13 likes
 19. Det er viktig å være negativt innstilt i forkant, fordi meldingen opplevde hvertfall jeg som litt positiv. Det er noen stikkord i første avsnitt som er virkelig bra; der det påpekes at det ikke har vært klart hvem som bærer ansvaret for de forskjellige områdene, og manglende oppfølging av målsettinger og planverk. Videre skriver Koch at de nå skal etablere tydelige strukturer og rutiner for A-laget. Håper klubben blir utfordret på dette fra dere som gidder å stille på møtet med ledelsen i klubben, og en enorm takk til dere for arbeidet dere gjør for oss og klubben vår! Når er målsettingen klar? Hva gjøres hvis vi ikke når målsettingen? Hvordan følges dette opp? Av hvem? Hva er planverket framover? Hvorfor akkurat dette planverket? Mener dere at dette planverket vil sørge for at vi når målsettingen? Hva er strukturen? Hvordan har dere kommet fram til at dette er den beste strukturen? Hvordan er rutinen? Er nullforbud mot alkohol? Er det mer fokus på kondisjonstrening? Hva skjer hvis noen bryter rutinen? Svarende på disse spørsmålene burde være så tydelige når evalueringen er ferdig at det er umulig å misforstås. Jeg kan (nesten) garantere at evalueringsgjengen vil få høyere puls hvis dere tørr/vil/gidder å stille de til veggs med disse spørsmålene. Styreleder i en klubb sitter med det overordnete ansvaret for retningen klubben styres i. Vår styreleder har sittet "bak roret" i nesten 10 (?) år, og til tross for X antall trener og XXX spillerutskiftninger, så er vi der vi er. Jeg betviler ikke på det blaa engasjementet osv. men du er åpenbart ikke rett person til å sitte og styre skuta videre. Håper vi sees, men da som tilskuere på hovedtribunen i årene framover. Og til dere som gir opp klubben, og ikke vil fornye sesongkortene deres osv. Ikke glem: Alltid. Uansett! Eller...?
  12 likes
 20. Piggy er en del av årets kapteinsteam. Klasse!
  12 likes
 21. Tenk om vi kunna ha vært like tålmodige med feks Aga...
  12 likes
 22. https://www.innherred.no/sport/i/WjWgxa/reiser-soerover-paa-proevespill-artig-aa-faa-denne-sjansen Arne Gunnes inn på prøvespill. 22 mål på 28 kamper for Levanger i 2021.
  12 likes
 23. Jeg skal bare ta Petter W litt i forsvar her; han er engasjert og går langt utover det gjennomsnittlige styremedlemmer vanligvis gjør meg bekjent. Han holder kontakten med spillerne og er med på å få folk til å føle tilhørighet. Jeg tok ikke kommentaren om at det holder nå personlig, jeg vil heller at det bobler over av følelser enn at alt skal være så jævla tørt og grått. Dessuten er det ikke han alene som skal trenge å svare for at vi får vite så lite om evalueringen.
  11 likes
 24. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/slik-skal-kjono-ta-stabaek-rett-opp-igjen/680969!/ Tror ikke denne er delt her inne enda. Gir en oppsummering for de uten pluss. Han har følt neddykket sitte i kroppen gjennom ferien. Ny opplevelse å rykke ned. Rekker blikket mot by sesong og opprykk. Tydelig på at det trengs spillere inn i hvert ledd. 3-4 klare forsterkninger hvor av to er rutinerte. Men vi har en god stamme, men forventer at samtlige forbedrer seg denne sesongen. – Nå er det opp til meg å få spillerne trent på måten jeg vil få dem trent. Det finnes ingen unnskyldninger nå. Jeg har en forsesong på å bygge form og spillestil, det har jeg savnet siden jeg tok over. Kjønø legger til at det er stor forskjell på trene et lag fra januar, og å overta midt i en sesong. – Nå må vi få bygget kultur, spillestil og få dem til å tåle treningen på det nivået jeg ønsker. Jeg må også vise den fotballen jeg står for. Det føler jeg ikke at jeg har fått vist i så stor grad. Kjønø snakker videre om at han føler mange valg ble tatt i høst med tanke på en redningsaksjon. Vil nå kjøre på med høyere press for gjenvinning og raskere balltempo med færre touch. Også avsluttes det hele med noen ord om hvor kokos kokosligaen er.
  11 likes
 25. Men hvordan skulle man kunne forsvart dette til resten av spillergruppe? At man får klippekort på laget selv etter flere disiplinærregelbrudd. Hvis ryktet om at han ble sendt hjem fra trening i fjor høst stemmer, i tillegg til å starte sesongen i år med brudd på karantenereglene og fortsatt med dårlig innsats og holdninger på trening resten av sesongen - da er det eneste rette å si adjø Stb har sikkert sin del av skylda. Men mannen har hatt 2 år på seg til å komme i form. En spiller med profesjonelle holdninger hadde både kommet seg i form og spilt seg inn på det elendige laget vi har hatt i løpet av den tiden.
  11 likes
 26. Jeg er ganske sikker på at om alt kommer til overflaten i sagaen om Lumanza så er det Stabæk som klubb som kommer dårligst ut, men det igjen bare peker på det vi allerede vet fra før av. At klubben trenger store endringer i måten den driftes på. Tenk om man hadde latt Lumanza spille i rollen han er best i og gitt han like mange kamper som Fitim på å prestere. Da hadde vi kanskje klart de ekstra poengene og unngått nedrykk.
  11 likes
 27. Skulle gjerne sett at vi valgte en formasjon som skal være det vi spiller i Stabæk og så trene på den til vi blir jævla gode. At alle vet hvilken rolle de har og hvordan de skal bevege seg. At vi får en tydelig spillestil og ser mønsteret av det de øver på på trening. Og at vi henter spillere som passer i de rollene. Nå virker det så tilfeldig når vi bytter formasjon halvveis i hver sesong og har spillere som ikke passer til spillestilen vår. Og prøver å dytte de inn i nye roller uten noe særlig hell. Er vel en grunn til at Stabæk fotballen de siste årene blir omtalt som «gjør hva du vil» fotball. Virker som 4-3-3 er noe som fungerer godt i norsk fotball. Eventuelt 4-4-2 har vi jo hatt stor suksess med tidligere og hadde vært litt nostalgisk og kult hvis vi lykkes med. 4-2-3-1 er vel det vi har prøvd oss på de siste sesongene uten noe særlig hell. Tydelig formasjon og spillestil takk.
  11 likes
 28. Det er uhyre vanskelig å selge noe vi ikke aner hva er, dessverre. Ingen signeringer, ingen endringer og vi venter fortsatt på en evaluering. "Kjøp sesongkort til klubben som evaluerer fjoråret fortsatt og der sportsdirektøren ikke er bekymret!" Jeg har solgt inn Stabæk i alle former gjennom 13 år i styret, men denne uferdige utgaven vi har nå er altså noe av det vanskeligste å selge. Jeg er åpen for alle forslag.
  11 likes
 29. Har vært ivirg leser av forumet i mange år, men dette er mitt første innlegg og det blir nok mitt siste. Jeg kan lite om fotball, men jeg kan en del om ledelse og kommunikasjon. Etter min oppfatning, fremstår klubbens håndtering av det meste de siste årene til strykkarakter på alle nivåer og det har vist seg i sluttproduktet - resultatene. Opplever at klubbens uttalelser om den såkalte evalueringen vitner om en nær grenseløs uvitenhet om hva som skal til for å få en organisasjon til å levere resultater. Dette er rett og slett useriøst. Adjø Stabæk.
  10 likes
 30. Avslutter sesongkortabonnomentet mitt. Gidder ikke bruke hverken spenn, tid eller energi på en klubb hvor de ansatte tydeligvis gir fullstendig faen.
  10 likes
 31. Som arbeidstager - spiller, har man en plikt til å levere. Det innebærer at man faktisk må holder seg i fysisk form, spiser riktig, sover nok og opptre proffesjonelt både på trening og i kamp og på fritiden. Hverken Lumanza eller Skytte har gjort dette. Det at Lumanza på slutten av sesongen i fjor ble sendt hjem fra trening for uproffesjonell adferd sier i grunnen alt. Så kan jeg vær enig at det er urettferdig om Lumanza blir gjort til syndebukk mens Skytte får en ny sjanse slik det ser ut nå. Men når det er sagt, om man blir gitt en ny sjanse så forventer jeg at man ligger fremst i løpstreningene og ikke lunter rundt som sistemann i rekken. Da stiller jeg meg tvilende til at man har forstått alvoret. Slik jeg leser det over, så håper man på å finne en minnelig løsning for Lumanza og det håper jeg man lykkes med. Så må vi gjøre det samme med Skytte også - han har ingen fremtid her.
  10 likes
 32. Lumanza har vært her i to omganger, og begge ganger har han hatt "spesielle problemer". Da han endelig begynte å levere i den første runden, sutret/streiket han til han fikk dra. I denne runden har han ikke levert i det hele tatt, i tillegg til de disiplinære problemene han selv har satt seg i. Klart han har rettigheter, men de er jeg lite opptatt av som supporter for en klubb som nettopp har rykket ned. Mye, takket være akkurat denne spilleren. Selvfølgelig mener jeg at man skal ta seg av folk som havner i en vanskelig situasjon mens de er i klubben. Men, vi skal liksom drive med toppidrett. Det bør ikke være et kriterium at spillerne skal ha problemer for å få kontrakt med Stabæk. Vi har i lengre tid drevet og hentet inn spillere på korttidskontrakter, som har trengt måneder på å bli kampklare. Når det endelig har begynt (i noen tilfeller) å lukte verdi for pengene, er kontraktene over. Det er ingen hjelp i at én som ikke kan svømme, hopper uti for å hjelpe én som holder på å drukne.
  10 likes
 33. Sandberg har trent i gymmen
  9 likes
 34. Fint at ikke du tar deg personlig nær av Petter Wulffs kommentar. Men dette dreier seg vel så mye om hvordan han/styrene/klubben fremstår utad. Og ikke minst; hvilke holdninger/følelser de tilsynelatende har når det gjelder supporternes engasjement. Jeg ble selv så provosert av hans kommentar at jeg vurderte å bruke angrefristen på sesongkortet mitt.
  9 likes
 35. Veldig bra svar på tiltale på FB @Posse. Vi trenger å få litt innsikt i hvordan de analyserer nedrykket. Vi trenger ikke å være enige - men om vi skal kunne føre en meningsfylt dialog så må vi forstå hvordan de tenker. Så skjønner jeg at de ønsker å gi sport ro til å jobbe. Det er tross alt det viktigste. Skulle vi ha byttet noen, måtte det ha skjedd i fjor høst. Det viktigste for det sportslig nå tror jeg er noen troverdige signeringer.
  9 likes
 36. Gunnes er spiss, opprinnelig fra Rennebu - bakgrunn fra Byåsen og Nardo før Levanger. Hengslete type, teknisk bra, god feilvendt, flink til å finne posisjoner inne boks, god avslutter.
  9 likes
 37. Tror ikke det ble nedfelt at vi skulle spille i én spesiell formasjon (4-4-2), men at vi skulle spille hurtig pasningsspill i lengderetningen med mye ballbesittelse og underholdende fotball. Så har jo toppfotballen endret seg mye siden dette ble "vedtatt": Gjenvinning høyt i banen er blitt en stadig viktigere kvalitet ved de beste. Keeperen er blitt mange lags kanskje viktigste offensive spiller (ref Emerson i Man City), og mange lag nærmere seg en "håndball-mur" der de slår raskt kontra.
  9 likes
 38. Eller 5 av 8 bortekamper går på +kanaler. Hjemmekampene ser vi vel på Nadderud, gjør vi ikke?
  9 likes
 39. Partoutkortaksjonen er et supportertiltak. Så i dette tilfellet er det vel da supporterne som må komme seg på jobb.
  9 likes
 40. Enig med øvrige her som er skuffet over statusrapporten. All den driten vi måtte lide oss igjennom høsten og man ender opp med en "ekstern" (?) evalueringen som resulterer i at det ikke jaktes syndebukker . JO, skal man bli best i toppidrett så må man faen meg tørre å gjøre den ubehagelige jakten på de områdene eller personene som gjør at man ikke presterer bedre. Ubehagelig for styret siden syndebukkene kanskje er noen av sine egne. Internt verner man seg selv med at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men å legge grunnlaget for fremtiden fremfor å ta dette skikkelig på alvor gjennom at: siktemålet med prosessene ikke er å finne syndebukker for nedrykket i 2021, men og å legge grunnlaget for fremtiden
  8 likes
 41. For å forstå; er raseriet over dagens melding at Kjønø ikke får sparken? Eller er det noe annet? Skjønner at det er ønskelig med en syndebukk man kan kaste under bussen, men det er meldt fra start at det ikke er målet med evalueringen.
  8 likes
 42. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si altså.
  8 likes
 43. Det er jo litt komisk at vi sender våre egne talenter på utlån for at de skal utvikle seg. Så henter vi inn spillere som skal bruke oss som et rekonvalesenshjem mens de "prøver å finne seg sjæl". Dette har ingenting med mennesket Lumanza å gjøre. Han er helt sikkert en flott fyr. Det er bare ikke vår oppgave å drive med denne typen humanitært arbeid. Gatelaget får klare seg. Etter min mening.
  8 likes
 44. Andreas Strand in the making.
  8 likes
 45. Det var en god nyhet! Legg opp og bli igjen i Belgia. Ta med deg han danske party-kompisen din og kom deg ut av klubben vår!
  8 likes
 46. Store forskjeller fra oss og dem, ja. Vi har fremstått som en breddeklubb, på alle områder, siden nedrykket.. Er det noen i klubben som jobber, utenom de som gratulerer folk med dagen? Eller venter man på evalueringen for å se hvem som er skyld i nedturen? KAN FOLK KOMME SEG PÅ JOBB!!?
  8 likes
 47. Aner ikke. Jeg har ikke lest den og vet ikke hva som står der. Siden du har konkludert med nei skjønner jeg at du har tilgang på mye mer info enn jeg har. Det eneste jeg vet er den ene setningen som står i meldingen der det kommer frem to punkter: - Det har vært uklare ansvarsområder - Manglende oppfølging av målsettinger og planer Dette er ganske kraftig kritikk da det går på helt grunnleggende organisering av det sportslige. Egentlig betyr dette at ledelsen av sport ikke har vært god nok. Sånn sett er det overraskende at det har endt med fortsatt tillit til begge de ansvarlige for sport. Med slike funn ville jeg antakelig innstilt på mistillit til én eller begge, vanskelig å si hvem uten å kjenne detaljene i evalueringen. Helt avgjørende for om evalueringen bringer klubben fremover er hvilke tiltak som iverksettes. Det eneste som står i meldingen er at det er "påbegynt et omfattende arbeid med å etablere tydelige strukturer og rutiner". Uten å vite hva dette arbeidet går i er det umulig å mene noe om dette vil bringe klubben fremover. Jeg registrerer at det er mange her som mener mye om evalueringen er god eller dårlig og om tiltakene er riktige. Jeg skjønner jo da at det er mange som vet mye mer enn det som står i meldingen fra klubben. For å oppsummere: Denne evalueringen synes jeg det er umulig å mene så mye om. Og der ligger mitt største problem med den, nemlig at det basert på forutsetningene med brev fra supportere osv. burde vært en langt mer detaljert melding.
  7 likes
 48. Fordelen med champagne i kiosken er at man kan bli både full og ha full tillit
  7 likes
 49. Gutta tilbake på trening i morgen, håper mediegruppen i klubben er klare for ny sesong og enda mer updates! Intervju med spillere, trenere, presentasjon av nytt treningstøy, filme en typisk treningshverdag, osv… gi oss supportere noe å se på! Aldri feil å bruke tid på å se videoer fra klubben, istedenfor å lese på pensum på universitet… Kjör da mediegruppen! Dette er deres år
  7 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...