Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 03/17/2023 in all areas

 1. Utrolig at tvilen ikke kommer Bjarmann og Bohinen bittelitt til gode nå, etter å ha satt sammen et lag som akkurat slo ut Norges beste lag av cupen og som ser sjukt mye bedre ut enn ifjor høst. Her hjelper det ikke å prøve å stabilisere klubben i eliteserien, her skal vi helst gjøre det med 15-åringer på 60 kilo fra start. Vi er virkelig en tough crowd.
  49 likes
 2. 48 likes
 3. Det er vanskelig å rangere opplevelser i Stabæk, ikke minst når vi er i nuet. Men dagen i dag bør komme inn på topp ti feteste Stabæk-opplevelsene. Når man trodde det ikke var mulig å overgå spenningsnivået på straffesparkkonkurransen mot Lyn på Ullevaal 11. september 2002, så bare knuser 18. mars 2023 den med glans.
  38 likes
 4. Kudos til Lille Riise, fint innhopp og iskald straffe!
  32 likes
 5. Enig - den største verdien i denne kampen er at vi har vist for oss selv at vi er jevngode med de beste i norge.
  28 likes
 6. Livet er herlig! Mirakelet på Kadda er et faktum! 18.03.2023! Kvartfinale i cupen; en danske med baller som kriger inn et mål helt på tampen, en 15-åring som scorer på straffe, en Ola B. som bommer, en Isak som redder osv. osv. Det er jo slike kamper vi lever for og som vi drømmer om og som vi elsker å oppleve, og som vi vil være til stede på! Ikke bare helgen, men også hele neste uke kan vi alle gå omkring med et stort smil om munnen, som om vi er en eneste stor Colgate-reklame, og si høyt til alle vi møter: Stabæk vant!! Mirakelet på Kadda er et faktum! Mini-klubben molde tapte! Store-klubben Stabæk vant! Jeg tror jeg tar meg en pjolter til! Livet er herlig!
  25 likes
 7. "Never forget your history. Never forget what you are all about."
  25 likes
 8. Ekstremt profilpotensiale! Den sarkastiske applausen de en Bryne spiller kastet ballen inn og utigjen av banen på ett kast vitnet om noe. Leverer han mål også mot bedre motstand og fortsetter å være litt breial kan han fort få svært mye oppmerksomhet i år.
  24 likes
 9. "Brynhildsen hadde ikke psyke til å spille. Noe av det verste jeg har sett. Forsøker å filme seg til to straffer og ellers var det fullstendig hjelpesløst." 😁
  23 likes
 10. Digg å se at han har tatt så store steg, og straffa fra han går fram til han gikk tilbake var 100% sjef
  23 likes
 11. For en imponerende negativ vinkling av noe like gjerne kan bli en kjempesuksess som en halvkjip overgang. Problemorientering er enkelt og kjedelig. Jeg er lunken til overgangen selv, men det var jeg til Veigar, Somen, Hoseth og forsåvidt Diomande også. Det viser seg at ting kan bli bra
  21 likes
 12. Hvis vi skal kjempe om gode plasseringer i årets Eliteserie, noe jeg tror vi har troppen og mannskap til, trenger vi SS til å levere på topp. Skulle gjerne likt å ha Supportbutikken åpen på matchdag. Et innspill som andre klubber i Europa gjør er å selge stickers på kampdag ved feltet, kanskje man kunne fått til det i år på SS feltet. Kanskje man pushet på å få tilbake tidlig oppmøte på feltet, husker fra glansdagene da man kom tidlig og Nannskog som manet til tidlig oppmøte for støtte på oppvarmingen. I tillegg så savner jeg litt trøkk på hoppsanger og bruk av skjerf/flagg på kampdag. Tror vi har litt å gå på der og kan lett løfte oss et eller to hakk for å bidra gutta i eliten. Ellers savner jeg litt variasjon i supportersanger og føler mye de samme sangene blir brukt om igjen. Og vi kan gjerne bli litt flinkere på å synge gjennom hele kampen, noen perioder føler jeg det ikke er noe trøkk og sang. Forsangere og flere er flinke til å bidra, men å få med hele feltet hadde vært positivt for å løfte nivået. Gleder meg til sesong og feltet så håper SS sitt nivå blir skyhøyt i år spillerne verdig for å kjempe om gode plasseringer i Eliteserien.
  21 likes
 13. Nei da. I morgen kl. 13:30 og noen timer fremover skal solen skinne fra skyfri himmel over Sandvika, og det er varslet omkring fem varmegrader. Det står i hvert fall å lese på yr.no. Og jeg liker å stole på yr, i hvert fall når det er varslet dagen før. Alle mann på kamp - pluss kvinner og barn. Dere vil vel ikke gå glipp av "mirakelet på Kadda"?
  21 likes
 14. Dette var den sykeste kampen på lenge! Forza STB!
  20 likes
 15. La oss dele en opplevelse i dag! Vi er i gang på Sandvika Sportsbar!
  19 likes
 16. Solgt seg som en .... Passer vel greit inn der borte.
  18 likes
 17. Må si jeg er imponert over hvilke steg han har tatt etter den håpløse tiden under Kjønø. Blant kampens beste i dag!
  18 likes
 18. Er så uforståelig hvordan bortelag sine supportere i det hele tatt får lov å komme inn på hovis.. Kommer de uten effekter, men jubler burde de bli sendt vekk fra hovis pga brudd på reglene.. Kan ikke noen i klubben ta tak i dette??
  17 likes
 19. UBESEIRET! Og enkelte mente at et trener bytte ikke kommer til å endre på mye, kunne ikke ha tatt mer feil! For en prestasjon.
  17 likes
 20. Klar for Stabæk! https://www.stabak.no/nyheter/kevin-kabran-klar-for-stabaek
  16 likes
 21. Denne mannen er en type og profil som byr på seg selv. Akkurat sånn type Stabæk trenger. Må aldri selges 💙💙 Det showet han, Bakenga og Pettersson gir i dag 💙💙💙 Sånne typer trenger vi.
  16 likes
 22. Ekstremt imponert over Andresen i dag! Han burde være ganske klink på venstre vingback nå
  16 likes
 23. 14 likes
 24. Hammy får vise at han er bedre, er det ikke så enkelt da?
  12 likes
 25. Hammy og Beckham.. Hvordan er det mulig å få så dårlig feste i kunstgresset? Når det er sagt. Bra innhopp! Mange som var veldig slitne, og i perioder virket det som om Molde nesten klarte å kjøre oss i senk. Da var det gull med roen og nærteknikken til HAmmy. Klarte å holde ballen i laget i stedet for å kælke langt.
  12 likes
 26. Konge signering. Skjønner ikke at folk er så skeptiske til å få inn en spiller av dette kaliberet. Har fulgt han siden han kom til Start. Han har masse fysikk, bra skuddfot kan benyttes i forskjellige posisjoner og har masse erfaring. At det blir mer konkurranse om plassene i laget er i mine øyne positivt. Jeg synes det er i overkant tidlig å dele ut plassene basert på det som ble levert i en cup-kamp. Dessuten var det mye å forbedre tross i at resultatet gikk vår vei. BRA jobba Bjarmann!!
  11 likes
 27. Matthew Rusike er forøvrig agent til Kabran
  11 likes
 28. Og det Molde-laget vi slo ut i kvarten. Hva tenker du om det?
  11 likes
 29. For en fantastisk sliteseier, og ett prov på at det er en annen kultur i spillergruppen nå, enn for litt siden: Det må være en stor kamel å svelge for Tornekrattet som sang "Rykker ned, Rykker ned, Rykker ned" gjennom store deler av matchen. Sang de til eget lag?
  11 likes
 30. https://www.aftenbladet.no/sport/i/3ExMwe/kevin-kabran-blir-stabaek-spiller Kabran på medisinsk test i morgen!
  10 likes
 31. Ikke skadet. Er på trening
  10 likes
 32. Denne om Fillip Riise er også bra😆 »At laget gjennom 120 minutter ikke greier å spille ut Stabæk bør bekymre ALLE i klubben. Andreomgangen er det svakeste jeg har sett av Molde på lang lang tid i en tellende kamp. (mot Jerv hjemme?)På toppen blir de rett og slett pissa på av en spe 15 år gammel gutt. Birk Risa og Knutzon bør ikke ha sovet ett eneste minutt i natt. Noenlunde uthvilte greide de ikke å utfordre og komme forbi 15-åringen en eneste gang(?) Det skal gå greit 19 av 20 ganger. Flauere enn dette kan det ikke bli!»
  10 likes
 33. Dette var vår sterkeste og viktigste seier siden 2008 og det sier ikke lite. Det å slå Norges mest usympatiske lag er helt ubeskrivelig deilig. Jeg kjenner virkelig 1998 følelsen snike inn i ryggmargen. VG Svingen venter på oss.
  10 likes
 34. Support er oppe på det høye nivået vi har inne, i dag!
  10 likes
 35. Gent møter West Ham i Conference League. 2-3 mål poeng i løpet av de oppgjørende der så er det done deal til sommeren, da kommer PL klubbene for alvor etter Gift. Blir han forskjellen mellom lagene så blir det champagne til frokost, lunsj og middag for Bjarmann, det er det ingen tvil over. Spennende for oss å følge med på, har VELDIG mye å si for STB.
  10 likes
 36. NM G16 Kvalik Raufoss - Stabæk 0-4
  9 likes
 37. Bredde og konkurranse om plassene har vi manglet i en årrekke.
  9 likes
 38. Du er inne på mye av det samme som ble proklamert i en av gruppene før kampen mot Molde @fexter 🙂 Vi begynner med oss selv, så sidemannen, så resten av feltet.
  9 likes
 39. Jeg antar dette er ufrivillig morsomt, men de var fornøyd med filmingen?
  9 likes
 40. Har vi fått tak i seriens feteste keeper??😁
  9 likes
 41. Hvis ikke dette ga medsmak, så skjønner ikke jeg.. meld dere på!
  9 likes
 42. Kveldsnytt reportasje om Batman og Robin https://tv.nrk.no/se?v=NNFA23031723&t=719s
  9 likes
 43. Samling på Sandvika Sportsbar før matchen! Igjen ønsker Sandvika Sportsbar besøk fra tørste supportere før kampen i morgen mot Molde. De åpner dørene for oss klokken 11:00, og håper at mange tar turen innom for noen enheter med valgfritt innhold i glasset før match! Veldig vellykket forrige kamp med mange Blaa på besøk!
  9 likes
 44. Joda. Det høres fint ut. For Hammys del er han nå på vei ut av talentalderen og over i en alder der han må være en av de som hever laget, ikke bare en som henger med. Men det er veldig få spillere som spiller på godt eliteserienivå den første kampen de spiller. Skal vi utvikle spillere, må de få spilletid også før de har "vist at de duger". Det betyr ikke at vi skal slenge juniorlaget ut i Eliteserien, men vi trenger ikke fylle opp benken med etablerte spillere heller. Sikkert flere enn meg som synes det var kult at vi pusher Andresen foran Lange? At vi hadde Riise på benken i stedet for Walstad. Hvem vet hvordan det ville vært om Walstad og Paschonik hadde vært tilgjengelig? Så kommer ikke Andresen til å lykkes i alle kamper, og Riise ville nok fått kjørt seg kraftig om han hadde spilt fra start mot friske Molde-bein. Selv om de ikke duger like godt da, må vi passe på at de får mulighetene. Som nichb akkurat hintet til: Ville feks en Hanche Olsen vært like god om han ikke ble kastet til ulvene? Eller u20-landslagsspiller Pignatel som det virker som mange begynner å miste troen på. Skal han få samme mulighetene som Hanche, eller risikerer vi at Wangbergs rutine blir prioritert når vi skal bytte inn en stopper?
  8 likes
 45. Hammy var meget god da han kom inn mot Molde. Unge «egne» spillere som Hammy og Andresen bør prioriteres i konkurranse med utenlandske «frispillere» på samme nivå. Nå har vi snart full kvote igjen, dvs 9 stk i en stall på 25. Ble vel sagt for noen år siden at vi skulle ha maks 4-5….
  8 likes
 46. Det vinduet her er rene FM jallaet…
  8 likes
 47. Endret for noen år siden tror jeg. Bare cupvinner som får plass fra cupen, resten deles ut basert på serien. Så vi får bare vinne hele driten.
  8 likes
 48. Vi ble trukket først, så det blir uansett hjemmekamp.
  8 likes
 49. Ola bommer og gutta vinner. Det er så DEILIG
  8 likes
 50. 15 år og den straffen der er sterkt. Semi!!
  8 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...