Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 11/30/2022 in all areas

 1. Ny hovedtrener for damene!
  19 likes
 2. Av en eller annen merkelig grunn leker Ylvis brødrene Stabæk supportere i Sogndals nye supporter sang.. ca 2:10 min https://www.sogndalfotball.no/nyheiter/stao-no-pao
  18 likes
 3. Hei alle, i mangel av at jeg fant noen bedre tråd. Det er opprettet en spleis så Gatelaget vårt skal komme seg på treningsleir. Spleisen har kun få dager igjen og det mangler penger, virker som spleisen har fått lite attention. Dere som har mulighet oppfordres herved å legge igjen noen kroner og alle oppfordres til å dele i sosiale medier.
  13 likes
 4. Dio nei takk, la oss komme videre her i livet.
  11 likes
 5. Hvilken CV/kompetanse har egentlig Ravnaas å slå i bordet med? Nei åpne lommeboken og gi Toni alt han ønsker seg.
  9 likes
 6. Det her KAN du ikke mene. Herregud.
  9 likes
 7. Hvis vi ser på de spissene vi hadde sist vi var oppe, så er vel Gift en ENORM oppgradering.
  9 likes
 8. Unreleased bilde av Nadderudmatta 11. mars mot Bryne:
  7 likes
 9. Ja, men dersom klubben IKKE hadde dette i planene virker det jo helt amatørmessig. Og dersom de hadde det i planene burde de jo ha avslørt begge nyhetene rundt Belsvik samtidig (slutter som assistent for Bohinen - og tar over kvinnelaget). Slik det er nå har det skapt masse negativ prat, i stedet for at det kunne ha vært utelukkende positivt.
  7 likes
 10. 5. januar: Gutta samles på Nadderud etter ferien og begynner oppkjøringen. Selvsagt med godt grunnlag etter å ha fulgt sitt fysiske program til punkt og prikke. Deretter blir det flere treningskamper på norsk grunn før et motorisert luftfartøy frakter oss til Marbella for årets treningsleir (7.-17 februar). Så blir det flere kamper her hjemme før alvoret begynner med 4. runde i NM hjemme mot Bryne 11. mars og seriestart 10. april. Her følger listen over treningskamper (og NM) i oppkjøringen 2023: Fredag 20. januar 16.00: Bærum-Stabæk, Sandvika Stadion Lørdag 28. januar 13.00: Kjelsås-Stabæk, LSK-hallen Fredag 3. februar 14.00: LSK-Stabæk, LSK-hallen Onsdag 15. februar: Stabæk-Rosenborg, Marbella PS: Det kommer ytterligere én kamp på Marbella. Fredag 24. februar 15.00: Stabæk-Jerv, Sandvika Stadion Lørdag 4. mars 14.00: Stabæk-Mjøndalen, Sandvika Stadion Lørdag 11. mars: Stabæk-Bryne, 4. runde i NM Lørdag 18. mars/Søndag 19. mars: 5. runde i NM, ved evt. avansement Lørdag 25. mars 14.00: Kongsvinger-Stabæk, Gjemselund (Med mindre Nystuen og co. insisterer på å spille i KIL-hallen.) Søndag 2. april 15.00: Sarpsborg 08-Stabæk, Sarpsborg Stadion
  6 likes
 11. Da tar jeg mye heller han som er omtalt nedenfor: Lasse Nordås. Han som er nevnt i forbindelse med S08 helt nederst i saken, Jan Martin Hoel Andersen, er også interessant. Jeg tror han har en del mer i seg enn han har fått vist til nå. Kongsvinger brukte han mye på kanten, men han er såpass god på små flater, og både en god tilrettelegger og avslutter, at han burde etter mitt syn spille fast i en rolle mer foran mål.
  5 likes
 12. Fantastisk at Petter forsetter i klubben!
  5 likes
 13. Å lage selv blir ikke det samme som klubbens egne merch!
  5 likes
 14. Opplys oss uvitende …
  4 likes
 15. Vi skal være interessert i Dio, men det virker lite sannsynlig ifølge nettavisen. https://www.nettavisen.no/sport/norsk-fotball-i-kulissene-avslo-bud-pa-profilen/s/5-95-785651
  4 likes
 16. Lenger enn Udahl har tålmodighet
  4 likes
 17. Jeg har vel inntrykk av at det ikke står like godt til sportslig med akademiet som tidligere og så er Ravnaas sterkt knyttet til prosjekt Kjønø gjennom denne sportsplanen det ble bråstille rundt.
  3 likes
 18. RBK, LSK og S08 er tre, også kan det komme en til i Marbella og kanskje en til i cupens 5. runde
  3 likes
 19. Helt enig - Dio er så fantasiløst, skadeplaget spiller på et par og tredve…. Lenge siden han var god over tid også. Vet ikke om Jostein Ekeland har signert noe sted ennå, men han er vel litt i samme kategori som Andersen i KIL om enn ikke helt samme spillertype.
  3 likes
 20. La oss heller fokusere på det positive - Bels er tilbake
  3 likes
 21. Grattis med ny jobb💙
  3 likes
 22. Bra tiltak, hvis mange ofrer en øl på Blaa for dette så blir det fort noen kroner.
  3 likes
 23. Jeg tar som en selvfølge at Belsvik er ansatt som trener for damene fordi har er det beste valget og ikke fordi vi skal beholde han i klubben av sentimentale årsaker. En slik tilnærming vil ikke være å ta damene på alvor.
  2 likes
 24. Lasse Nordås har vi vært interessert i tidligere
  2 likes
 25. Eksakt og det er nok et slikt rivjern vi bør ha ved siden av Gift - en oppgradert versjon av Fitim som er litt punch i huet og jobber støvlene av seg.
  2 likes
 26. Udahl klar for nedrykkskonkurrent Ham-kam. Her burde vi vært på ballen… Utrolig skuffet egt. Selvom det sikkert er grunner til at han ikke ble blaa
  2 likes
 27. Har alltid likt Rossbach! Synd han og Odd/Fagermo havna i klinsj et par ganger pga kontrakt når han vel egentlig var klar for et steg videre i karrieren. Digg hvis vi får han inn som erstatning tidlig og gir han tillit.
  2 likes
 28. Ny klubb i Sverige i oppløsning? Eskilstuna tvangsflyttes ned. Noor Eckhoff og Joanna Bækkelund spiller der. Aktuelle? Eller tilbake til Lyn, evt noe helt annet?
  1 like
 29. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2022/brutal-beskjed-for-u21-landslagsspiller-blir-ikke-satset-pa_sto9261104/story.shtml kan vi være interessert?
  1 like
 30. Ikke overraskende…
  1 like
 31. Velkommen tilbake, Petter! Du rakk vel knapt en tur bort til Spar før du var ansatt igjen 💙
  1 like
 32. Skulle ønske vi kunne matches mot flere eliteseriemotstandere enn de 2 som er satt opp
  1 like
 33. Det som i alle fall er elendig og amatørmessig er at de ikke sa at Per Inge trakk seg for å bli U23 trener. Nå skulle han ha litt fri og hadde mistet motivasjonen. Så er det vel slik at det kanskje er greit å ta en runde og se om det er noen aktuelle kandidater som kunne vært enda bedre en Petter. Han har faktisk aldri jobbet med damefotball. Damefotball og herrefotball er faktisk ikke 100% likt og en mann må tenke seg litt mer om når han snakker med jentene, de skal jo tolke og feiltolke alt som blir sagt. Man kjenner til Eggen som skreik til Mini, løp din dverg. Jeg tror det hadde blitt baluba om en trener sa det samme til Thea Loennecken
  1 like
 34. Mistenker bra omsetning hos Onkel. Det er snart jul, gi en skjerv til gatelaget så de får seg en skikkelig treningstur. Kjenner dem ikke, men er helt sikker på at de har godt av en det og fortjener det. Hva om klubben matcher beløpet fra private? Såååå mye er det ikke snakk om.
  1 like
 35. Mmm - nei det tror jeg faktisk ikke. Vil helker ha en enda større og hodesterk spiss enn Udahl. sammen med Gift
  1 like
 36. Ønsket kanskje ikke å være bak Gift i køen?
  1 like
 37. Colorline er jo blant hovedpartnerne, så det burde jo la seg gjøre!
  1 like
 38. Her er linken direkte til prosjektet.
  1 like
 39. https://www.nettavisen.no/sport/norsk-fotball-i-kulissene-imponerte-i-eliteserien-flere-klubber-interessert-i-u21-landslagsspilleren/s/5-95-771969 Rossbach samtaler bekreftet!
  1 like
 40. Velkommen tilbake. Godt det ordnet seg og at du fortsatt er Blaa.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...