Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 06/30/2022 in all areas

 1. 11 kamper på rad uten tap er sterkt, uansett divisjon og motstand. Forrige gang vi gikk på en lenger tapsfri rekke av kamper var 2007/2008 med 14 kamper.
  44 likes
 2. I økonomitråden har vi nå noen nye innlegg: @Håvard melder at Thorstevedt linkes til Sassuolo, og det kanskje drypper penger på oss. Dette fikk ingen likes. Jeg regnet på det, og kom til at vi ved 100 mill trolig får 2 mill fra solidaritetsmidler. Ingen, ingen likes. Så kommer det et innlegg der en bruker hevder vi ikke får noe fordi vi ikke tilbød han kontrakt i sin tid.* Dette har fått 4 likes. -- Hva er det som gjør at folk liker nyheter om at ting ikke går vår vei? *) Om vi har tilbudt han kontrakt eller ikke er revende likegyldig for solidaritetsmidler, så dette innlegget folk liker er "fake news" i tillegg. Men hovedspørsmålet er altså hvem som heller liker innlegg om at vi har fu**et opp for oss selv, enn at vi får penger i kassa?
  31 likes
 3. At Kjønø-supporterene skryter Kjønø opp i skyene av en simpel cup seier, beviser indirekte hvor elendige vi har vært i år. Sympati ros er meget gjennomgående i egentlig alle trådene på forum. Husker blant annet meget godt at Kinoshita som aldri presterte eller gadd å løpe/prøve ordentlig fikk så mye sympati skryt i forum til slutt at en nøytral ville trodd han var på nivå med Nannskog. Gjøvik Lyn var helt forferdelige den kampen og ga oss gavepakker på gavepakker, seier der er ingenting å skryte av og hadde jeg vært Kjønø hadde jeg vært flau over å få skryt og hyllest fra hele støtteapparatet for å vinne en så enkel kamp. En trener skal ha autoritet, være en lederskikkelse og ha stor respekt, for meg fremstår det som Kjønø har ingen av de delene når han får en samlet hyllest bonanza av såpass mange som Ingo sier. For meg fremstår det som Kjønø har jobben, fikk jobben og vil beholde jobben av en grunn. Nemlig det at han er ung. Kjønø er 31, gang det med to og han er fortsatt yngre enn Bjarne Berntsen. Ung i fotball assosieres med potensiale og dermed tålmodighet, det jeg tror er at styret i Stabæk har tiltro til at Kjønø over tid skal bli en klasse trener. Problemet er at ingenting tilsier det. Spillet går sakte, vi skårer ikke mål, spillere som piggy har blitt dårligere på et dårligere nivå, vi spiller dritt på hjemmebane, vi spiller fem bak mot lag mot angrepsspillere som hadde vært på benken på g19 laget vårt, osv. Assa hadde Kjønø sagt at dette er dritt og at vi er LANGT ifra bra nok så hadde det gitt større tro på eventuell progresjon, men det gjør han ikke det. Han fremstår ikke fornøyd akkurat men sånn halvveis happy uansett resultat og sier vi gjør ting bra når vi egentlig gjør ting elendig. For det vi driver med om dagen er ikke engang halvveis bra nok. Jeg ser ikke for meg at Kjønø skal over tid la oss si 2-3 år bli noe bedre enn en Lars Bohinen eller Eirik Bakke som er ledige på markedet per dags dato. Jeg forstår ikke at vi skal vente på eventuell kvalitet, fremfor garantert kvalitet🫠
  29 likes
 4. Plasserer du kampen inn i ditt egne foretrukne narrativ? «Et lag som har ballen mer enn oss». Mål preger kamper, de første 15 minuttene har ikke Mjøndalen mer enn to-tre pasninger i strekk innad i laget. Stabæk dominerer banespillet fullstendig i første omgang. Så havner kampen i en fase i andre omgang hvor det er gunstig for Stabæk å ligge litt bak og satse på et godt kontringsvåpen, samtidig som Mjøndalen er nødt til å prøve å angripe selv. De henter inn en del possession% i den fasen, men Stabæk «vinner» likevel den statistikken. Ranheim og til dels Kongsvinger truet Stabæk mye mer enn Mjøndalen. Mjøndalen har totalt to avslutninger og de går begge i mål. Flatterende at de klarte å score to. Mitt ankepunkt er fortsatt hvor mange dårlige valg spillerne gjør og hvor unøyaktige vi er når vi kommer i gode situasjoner på siste tredjedel - noe vi gjør ofte. God kamp, men kan ikke «friskmelde» laget før de tar et par-tre seiere på rad på hjemmebane. Det er det som blir nøkkelen fremover.
  28 likes
 5. Det er krise for rekrutteringen av talenter og dermed også for Stabæks forretningsmodell, om andrelaget til gutta rykker ned. Odd har kjempefordel av at andrelaget deres spiller i PostNord. Norsk-Tipping Ligaen er ikke krise, men 4. divisjon er definitivt krise. Med all respekt, å spille mot Oslojuvelene, Holmen, Lommedalen og Oldenborg er bare for dårlig nivå. Her må det tas grep.
  27 likes
 6. Veldig morsom kamp, 1 omg var den beste under Kjønø. Unødvendig de målene vi slipper inn, 2 dritt mål men bør ikke legge altfor mye vekt i det. Vi bare bekrefter det jeg har sagt hele tiden, vi bør ligge der Brann ligger. Vi er BETRAKTLIG bedre enn Mjøndalen og de surre lagene fra 3 plass til 8. Vi har et mye høyere topp nivå enn dem, det er godt at vi viser det på banen også som i dag. Grattis til Kjønø med seieren! Din beste uke som Stabæk trener by far, godt levert og mer av dette.
  27 likes
 7. Hyggelig med en uforbeholden og unison hyllest til Kjønø, trenerapparatet, spillerne, folket på Brakka, styrene i klubb og AS etter gårsdagens cupfest. Jeg håpet at mange av dem som har vært mest kritiske, kanskje ville være de mest fornøyde nå, men det er tyst som i graven. Anders C har gratulert, resten av dem som mener at Kjønø må gå hver gang Ottesen slår et dårlig innlegg eller Fitim skyter utafor, har skrudd av PC'en dessverre. Fasit for Stabæk Fotball herrer 2022 så langt ser sånn ut: 15 obligatoriske kamper (serie og cup), ett tap. 11 serierunder i OBOS, fire baklengs. Klart flest sjanser i alle kamper, mye utur, noe udyktighet, men når statistikken er slik jeg gjenga den nå, MÅ det løsne. Det gjorde det så avgjort i går. På nivå med 18-0 mot Vestfossen i første cuprunde i 2008. Stabæk Fotball kvinner er i kvartfinale mot Avaldsnes som vi kommer til å vinne. Da er det bare å ha litt flaks med trekningen av semifinalen, så er vi på Ullevål igjen! Har vi noen gang hatt en verre sesongstart? Nå må vi juble frem tre veldig viktige poeng mot Mjøndalen på søndag. Stabækfansen har nesten vært bedre borte enn hjemme i år. La oss rulle over 3050!
  25 likes
 8. Utrolig kul kamp å se på! Positiv utvikling siden sommerpausen!
  22 likes
 9. Vi vant. Det var en underholdende kamp. Klamydiaen er borte. Tror jeg. Livet leker.
  21 likes
 10. Jeg har 3 uker ferie! Men det er ikke vits å hylle for 1 prestasjon mot ett utrolig mye dårligere lag! Den dagen vi leverer mot OBOS motstand, eller kanskje 2 kamper på rad, så skal de få all mulig hyllest! Det er ikke slik at en prestasjon mot Gjøvik/Lyn retter opp alt som har utviklet seg i klubben over mange år! Ukulturen er fortsatt der. Men 0-7 seier er uansett veldig gledelig og ett positivt boost.
  21 likes
 11. Ut ifra stemmen til kommentatoren kan jeg bekrefte at det var Tommy Hansen. Trener for Stabæk G16 2002 og junior B 2003 bl.a. Men viktigere, spilte på Sogndal da Stabæk vant 9-0 der i 1998
  18 likes
 12. Kuttet sitatet ditt litt. Branns 5-0 over divisjonskollega FFK i kveld setter vår cup-seier i perspektiv. Vi er langt fra friskmeldte, det er mange hakk opp til der vi bør være.
  17 likes
 13. Veldig fornøyd egentlig i dag. Vi spiller med energi, vi spiller framover, Vi er direkte i det vi gjør. Vi produserer sjukt mye👏👏👏 Dette er bra. Mer av dette 👏👏👏 hvis vi kan bygge videre på dette, og få frem mer av enkeltspillere i tillegg, slik Krogstad sto frem i dag, så blir det krutt. Spesielt fornøyd med bytter i dag også👍🙌 Håpet virkelig vi gjør dette hjemme på Torsdag mot ett Stjørdal lag som ligger nede i sørpa både på tabellen og deres videre eksistens.
  16 likes
 14. Det er så natt og dag forskjell med og uten Gift på banen. For et ekstremt friskt pust!
  15 likes
 15. Ikke for å klage på deg som gjør en innsats for fellesskapet. Men tidligere år har trådeiere gjerne tatt med totalen. Som er litt fint. Mål 4 Geelmuyden Normann Hansen 3 Edvartsen Krogstad 2 Ottesen 1 Wangberg Azemi Målgivende 4 Edvartsen 3 Normann Hansen 2 Wernersson Ottesen Gift 1 Geelmuyden Kostadinov Azemi Lange Målpoeng 7 Normann Hansen Edvartsen 5 Geelmuyden 4 Ottesen 3 Krogstad 2 Azemi Wernersson Gift 1 Kostadinov Lange
  14 likes
 16. IN KJØNØ WE TRUST.
  14 likes
 17. Jeg drar på kamp uansett. Det verste som finnes i verden er medgangssupportere.
  14 likes
 18. ?? Kan du ikke bare glede deg over klubbens prestasjon og ikke være så opptatt av meg? Vi kan ta det på pm, så kan jeg sende deg noe signert merch i posten.
  13 likes
 19. 1 dag til kamp, mot 3. plassen. VI har møtt Mjøndalen 17 ganger tidligere siden 1952 og står med 9-3-5 (27 mot 19 mål) Mjøndalen står med 7 seire i år, men har tapt de 3 siste mot henholdsvis Ranheim, Brann og Sogndal. Joachim Solberg er ute med 4 gule De har ett mål mer enn oss men sluppet inn 11 mer Rettelse: Luc Kassi, Normann Hansen, Wangberg og Edvardsen i dagens tropp har tidligere skåret mot MIF Vi starter trolig med dette laget: Sandberg Ottesen - Wangberg - Næss - Pedersen Geelmuyden - Edwards - Krogstad - Wernersson Gift - Oliver Denne skal og bør vinnes for at vi skal henge med i toppen. Jeg har trua.
  12 likes
 20. En gang var vi laget, som mente det var viktig å ha andrelaget i 2.divisjon. Nå tilpasser vi målsettingen etter hva klubben til enhver tid klarer å prestere. Det viktigste er å være positiv, og å klappe hverandre på skuldrene. Uansett hvor dårlig det går, kan @ingo bare trekke frem en historie om hvor relativt bra det er, sammenlignet med da vi tapte en eller annen kamp i 8.divisjon.
  12 likes
 21. Er litt vanskelig, jeg bor og jobber i London, men fortsatt er jeg engasjert på forum og bryr meg i klubben i mitt hjerte og laget jeg har holdt med siden jeg var 6. Og kommer til å holde med hele livet uansett divisjon og trener. Men kommer på første kamp for sesongen for min del mot Stjørdals-Blink, så vi ses på blaa og Nadderud, håper på stor seier.
  12 likes
 22. Takk i like så!. Jeg reigsterer at du påstår noe annet, og det skal du få lov til å tro og mene! Jeg er uenig med deg! Jeg tviler på at du uansett kommer til å skifte mening så jeg ser ikke noe poeng i å bruke mer tid på å forklare deg hvorfor jeg har rett.
  11 likes
 23. Blink har to jr. keepere. Joachim Hammer Rømo (født i 2004), har stått en kamp for andrelaget i 4. divisjon i år. Sist kamp han spilte var 31. mai. Sander Stokke har stått 5 kamper i 2. div i år. Sist 20. juni. Han er født i 2007. Ble 15 år i april. Spørsmålet er jo hvorfor ingen av disse to satt på benken i dag mot Start når den normale andrekeeperen var skadet. Ingen av disse unggutta har kontrakt, mulig det er en grunn, men jeg kjenner ikke reglene godt nok for OBOS-Ligaen. Det kan hende de ville spare penger og derfor spilte uten i dag. Mot oss har de ikke noe valg. De kan ikke reise til Nadderud med en utespiller i mål. Vi gjorde det én gang i Toppserien, og det synes jeg fortsatt er flaut å tenke på. i 2009 reiste vi til Ålesund med en spiss i mål - Hanne Ruud Reksten. Og kun utespillere på benken. Det er useriøst.
  11 likes
 24. I går totaldominerte vi. Mjøndalen var egentlig aldri i nærheten. 0-4 hadde vært ett mer rettferdig resultat. Sånn skal det være, og jeg ser fortsatt forbedringspotensiale. Dette kan bli en gøyal høst !
  11 likes
 25. KIL spilte uavgjort 2-2 mot Ranheim, utligning på overtid. Dette ble en god runde for oss😊
  10 likes
 26. Trenger litt hjelp her folkens! Tenker å komme meg hjem fra Bergen permanent, og tenkte å gjøre det i forbindelse med matchen. Men da er jeg avhening av busstur, kan vi ikke fylle hvertfall én buss a, og synge ut Bergen? Fyll bussen og få Torres hjem!!
  10 likes
 27. Tipper: Sandberg Sturla-Piggy-Næss-Pedersen-Lange Hammy-Krogstad-Curtis Edvardsen-Gift
  9 likes
 28. Totalt sett en meget god kamp og fullt fortjent seier. Førsteomgangen er vel nærmest årsbeste, men synes vi har god kontroll gjennom hele kampen. Irriterende å slippe inn to mål når vi dominerer såpass, men MIF var svært effektive, og scoret på de to sjansene de hadde. Krogstad BB, men flere som leverte svært bra i dag. En helt annen dimensjon med Orban på topp, sammenlignet med Azemi.
  9 likes
 29. La oss håpe på et offensivt 442. Vi trenger sårt å spille videre på positiviteten fra Gjøvik Lyn kampen. Vi som klubb skal IKKE reise til Mjøndalen for å dra i land en 0-0 kamp. Det strider mot vårt DNA. La oss håpe dette kan bli vendepunktet for offensiv morsom fotball for vår del. Det er ingenting annet som kan få folk tilbake på Nadderud en det.
  9 likes
 30. Litt vel strengt, han har nå "levert" i flere kamper til nå vil jeg påstå. Men idag første gang målkontoen virkelig åpnet!
  8 likes
 31. Forutsetningene endrer seg etterhvert som det beveger seg nedover. Vi hadde Norges beste akademi og et lag i Eliteserien. Det eneste som har hatt positiv utvikling siden den gang, er lønnslippen til daglig leder.
  8 likes
 32. Det var veldig gledelig med en slik seier, vi spilte bra og vi var godt forbredt. Cupen 4 runde er kult. Gratulerer til trener teamet og Kjønø. Men vi har vært her før, den hjemme formen må vi få gjort noe med. Det har aldri vært lettere for lag å hente poeng fra oss på hjemmebane. Sett ut i fra hvordan nivået i Obos er og hvordan lag rundt oss spiller så bør vi ligge i nærheten av Brann og ikke på 4 plass. Svakheten, det er Kjønø og hvordan han har satt opp laget samtidig hans evne til å endre på kamper spess på hjemmebane. Dette er uansett min mening, om folk mener noe annet så får dem stå for det. Rykker vi direkte opp så er jeg den første som gratulerer Kjønø, fordi da fortjener han ros og da henger jeg meg fullt på prosjektet. La oss håpe det går veien og vi alle kan feire opprykk senere i år En seier mot MIF i fritt fall og så en sikkelig hjemme seier Stjørdals-Blink som har alt annet enn fotball å tenke på, hadde vært fantastisk og VIKTIG, spess før Brann kampen. Det kan sette oss opp for en morsom sommer og høst. Da kommer folk på kamp!
  8 likes
 33. Du blir ikke kvitt meg å lett, Arni 😉
  8 likes
 34. Ny match på torsdag mot Stjørdals-Blink som er nederst på tabellen nå! Tapte 0-3 i dag mot Start, med en utespiller i mål de siste 40 min. Keeper ble utvist, ingen keeper på benken fordi han er skadet. Får se om de klarer å finne en jr-keeper til oppgjøret mot oss på torsdag eller om en utespiller står i buret. Her skal det bli en stor seier der Stabæk dominerer kampen! Samme 11’er som sist og kjør på! Ikke møtt dem siden 2-3 tapet i 1994 Husk 50 kr for studenter på Stabæk tribunen!! Forza STB
  7 likes
 35. 7 likes
 36. 7 likes
 37. Rødt kort på keepern til Blink, og inn med en utespiller i mål grunnet skade på reservekeeper.. De har vel ikke økonomi til å hente inn noen spillere til neste kamp.. Lukter vi 90min mot utespiller i mål på torsdag?
  7 likes
 38. Årsbeste, både på banen og av Support! Hilsen passiv supporter.
  7 likes
 39. Så jævla deilig! Resultatet er en ting, men det er spillet, og i sær angrepsspillet, som gleder mest. Vi er Stabæk og skal alltid bry oss mer om mål enn baklengs. Mye fetere å vinne 4-2 enn 2-0.
  7 likes
 40. Helt opp mot årsbeste i 1 omg. Dette var stas. Edwards og Krogstad gjør en super jobb på midten.
  7 likes
 41. Det er fryktelig synd at egenkapitalen vi har bygd opp etter år med store spillersalg nå ryker, på grunn av et unødvendig nedrykk. Men det positive er jo at vi tross alt har egenkapital å tære på, det har nok ikke vært tilfellet de forrige gangene vi har vært i OBOS. Klart 40 mill minus er ille, men hva forventer man egentlig, når man går titalls mill i minus på driften allerede i Eliteserien? Nå faller mediepenger bort, og et allerede elendig sponsorbudsjett blir enda mindre. Billettinntekter har vi nesten ikke i Eliteserien heller, men klart det også stuper. Skulle man satt tæring etter næring og lagt opp til et budsjett i null? Det hadde jo definitivt betydd spillerflukt og nedrykkskamp. Jeg støtter absolutt at man gjør et solid forsøk på å rykke rett opp igjen, selv om jeg på ingen måte er enig i alle disponeringene. Det betyr for vår del blodrøde tall i år. Et av våre største problem er at vi omtrent ikke har sponsorinntekter. På Telenor Arena hadde vi vel i underkant av 50 mill. Nå har vi 12 eller noe i den duren. Dette arbeidet MÅ prioriteres hardere og vi må jobbe bedre. Ansettelsen av en kommersiell direktør hyller jeg. Arni trekker stadig frem at man har "fått en ny mann inn i ledelsen", "Økonomien må være god nå som vi har ansatt ny mann i ledelsen" osv., og tror dermed alle ansettelser er rene utgiftsposter man ikke får noe igjen for. Jeg velger å tro at man har ansatt en kommersiell direktør fordi man har innsett at de kommersielle inntektene må økes kraftig, og at man ikke er gode nok på det arbeidet med dagens organisasjon. Å kritisere det synes jeg egentlig faller på sin egen urimelighet.
  7 likes
 42. Synes det har vært lite snakk om Gift, Budstikka lovpriser han og kommentatorene kaller han et supertalent. Har knapt sett han spille, siden han er på 2. laget, men han har sett frisk ut i innhoppene sine. Han virker egentlig litt som Edvardsen var når han kom, veldig rå og fysisk, men uforutsigbar og han virker mye giftigere enn Azemi. Så hva er greia, er det ingen har som har noen meninger om han enda? Ingen som ser på andrelaget/cupen? Jeg håper jo vi har funnet en spiller som kan fylle litt det vi mangler i angrep, ellers så må vi nesten ha noe mer.
  7 likes
 43. Bra match - Litt samme som mot KIL og Ranheim - vi møter lag som har ballen mer enn oss, men vi skaper flere sjanser og vinner. Det er jo det det til syvende og handler om, selv om det neppe er helt ihht matchplan. 3 poeng er pari mot Mjøndalen, vi leverer det vi SKAL forvente mot de. Men fordi vi har vært så mye svakere enn vi burde være i sesongen så langt så fremstår kampen som bedre enn det strengt tatt er. Godt gjennomført - måtte det fortsette!
  6 likes
 44. Det hjalp mye å få han litt høyere i banen
  6 likes
 45. Bra kamp, endelig ser det ut som dem begynner å putte ballen i nettet. Vært bra utvikling i det siste. Kjønø effekten? 🤪 Kan være at laget begynner å bli samspilte og kjenner hverandre. Det er viktig å lage en stamme i alle lag uten å skifte altfor mye. Jeg tror fortsatt det hadde vært smart å holdt på Janne noe lenger, men de siste kampene tyder på alt går rett vei nå og at Kjønø begynner å innfri. Jeg liker utviklingen nå og håper dette fortsetter, da blir vi en sterk opprykks kandidat 💙
  6 likes
 46. 6 likes
 47. Mjøndalen - Stabæk 2-4 Mål: Krogstad x2, Ottesen, Edvartsen Assist: Gift x2, Ottesen, Lange Totalt i serien: Mål: Geelmuyden 4, Normann Hansen 4, Edvartsen 3, Krogstad 3, Ottesen 2, Wangberg 1, Azemi 1 Assist: Edvartsen 4, Normann Hansen 3, Wernersson 2, Ottesen 2, Gift 2, Geelmuyden 1, Kostadinov 1, Azemi 1, Lange 1
  6 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...