Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/18/2021 in all areas

 1. Det er et par sitater som er lett å tenke på der vi er nå: Ask not what Stabæk can do for you – ask what you can do for Stabæk (JFK) You are either with us, or against us (Bush jr) Kanskje kan det snu seg nå. Nå som alle titter på. Og ser at bak den blå fasaden / er en klubb der alle jobber hardt / et sted der man må gi for å kunne få / det slik man vil ha det. (Jokke Grimstad m.fl.) Men det sitatet jeg vil trekke frem er standardsvaret jeg som trainee og ny i arbeidslivet fikk fra HR-direktøren i konsernet hver gang jeg kommenterte noe som ikke fungerte: "Hva kan DU gjøre med det?" Et svar som for meg bare står sterkere og sterkere. For hvis det skal komme noe godt ut av å snakke om problemer, så er det jo hvis vi får problemene til å forsvinne eller bli mindre. Og hva er MITT bidrag? Er det bare å klage og forvente at noen andre skal fikse det, eller er det noe JEG kan gjøre? Et innlegg her på forumet i dag kritiserte Kjønø fordi han trakk frem at de unge spillerne virker å ha dårlig selvtillit, og at han ikke hadde gjort noe med det. Fair enough, men la oss gå et par uker tilbake, til siste kamp på Nadderud. Selv var jeg på hovis, og en ting kan jeg si sikkert: Det var ikke mange der som var opptatt av å mane frem selvtillit! Det var derimot mange som var opptatt av å fortelle spillerne at de kunne legge opp og at de var en skam. Er det virkelig sånn at vi som supportere skal rive ned mest mulig, og forvente at trenerteamet bygger det opp igjen? Hva kan DU gjøre for at de unge spillerne skal tro på seg selv? Det er mange her som GJØR noe for å få oss ut av dritten vi er i. Hva med en tråd for å hylle de som gjør noe? Og en tråd der man skal få hylle seg selv for det man gjør? Det trenger ikke være store bidrag. Det kan være å dra med en nabo på kamp. Det kan være å ta seg sammen og dra på kamp selv, selv om det er mørkt og det regner. Det kan være hva som helst. Det kan kanskje bare være å slenge en "hold kjeft" til en som skriker dritt til de unge spillerne vi vil skal bygge selvtillit. Men la oss få frem selv de minste ting. For det kan vel ikke være sånn at det sitter hundrevis av aktive lesere på dette forumet som ikke gjør en dritt, mens vi ser at nedrykket kommer nærmere? Jeg vet jo med sikkerhet at noen som er ganske kritiske her inne, som gjør masse. Som skriker seg hese for å støtte gutta. Skryt av det! Vis at du bryr deg. Vis at det ikke er sånn at "det riktige" er å være superkritisk og å ha gitt opp. Alle mennesker er sånn at det føles litt mer komfortabelt om man vet at man ikke er alene om å mene noe. Vis at man ikke er alene om man tenker at slaget ikke er tapt og at det er verdt å fortsatt bruke energi på Stabæk. (Og nei, jeg tenker ikke på "jeg har gjort Moe/Tunholt/Bjarmann/Kjønø/Skytte oppmerksom på at de må gjøre noe" som noe man selv har gjort.)
  38 likes
 2. Hei! Fulgt forumet i mange år, men ikke vært aktiv poster. Jeg følger portugisisk fotball ganske tett og i følge portugisiske medier har Tomás Podstawski signert med Stabæk ut året. Tidligere stortalent i Porto med en drøss av u-landskamper for Portugal, men som senere falt ut av radaren da han reiste til polsk fotball. Defensiv midtbanespiller som også kan spille i forsvar. https://maisfutebol.iol.pt/mercado/internacional/tomas-podstawski-vai-jogar-na-noruega https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tomás_Podstawski
  34 likes
 3. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
  33 likes
 4. Akkurat nå er det vel revnende likegyldig om kontrakten er på 10 år eller 10 minutter dersom det bidrar til at vi berger plassen...?
  32 likes
 5. Når du bestiller Christian Keller på wish.com
  30 likes
 6. JEG kan dra på stadion og STØTTE laget. Vi kan ikke klage på dårlig innsats fra gutta om vi viser like dårlig innsats på tribunen. La oss ikke bli som Brann som piper når det går dårlig, eller som Fredrikstad, som forlater kampen 10 min før slutt når de ligger under. Tenkt så deilig det blir når vi får en seier igjen. DET vil ikke jeg gå glipp av. Sees på Nadderud på onsdag!
  24 likes
 7. Det man kan si om Tomás er at han fortsatt har et godt navn i Portugal. De største sportsavisene der nede har alle skrevet notiser om overgangen til Stabæk i dag. Han var ønsket av portugisiske klubber også, men valgte å holde seg ute i Europa. Det skinner vel litt igjennom at dette er en mulighet for han å holde seg varm mens han søker etter en større overgang i januar. Kvalitetsmessig bør han være mer enn god nok for eliteserien. Dette var jo en spiller som det var litt diskusjon rundt om skulle kalles opp til det polske landslaget på et tidspunkt også, selv om det er noen år siden. Forhåpentligvis er det en vinn vinn situasjon for alle, om enn kortsiktig.
  23 likes
 8. Er det ekte mennesker bak disse kranglene på forumet, eller er det bot'er med oppdrag om å utslette klubben vår?
  21 likes
 9. Selv starter jeg med kudos til @Daigo nr 10. Vi har igjen en turtråd, selv om vi sliter sportslig. Takk for innsatsen!
  21 likes
 10. Alle som jobber med Stabæk - ansatte eller spillere vil ha best mulige resultater. De går ikke på jobben for å gjøre det verst mulig for oss supportere. Tvert om ! Vi har ikke lov til å plage dem på noen måte, men vi har lov til å være uenige med de valg som er gjort i alle ledd i klubben. Spesielt synes jeg trenerbyttet var uforståelig, ikke bare sparkingen av JJ, men hvorfor ikke Kjønø bare fikk et vikariat inntil videre og vi kunne sett hvordan dette gikk. Forumet er et bra sted å blåse ut og det leses av alle i klubben. Jeg håper på bedre tider, men ser ikke akkurat nå hvordan vi skal heve oss. Jeg kommer til å følge klubben så lenge jeg lever og gir aldri opp !
  21 likes
 11. Hvorfor er det ingen av gutta som reagerer når Ottesen får to strake armer i ryggen, og suser inn i reklameskiltene foran bortefansen mot slutten av andre omgang? Greit nok at vi ikke er særlig gode for tiden, men vi kan da for faen stå opp for hverandre og ikke la oss bli pissa enda mer på når vi allerede ligger under 5-1?
  20 likes
 12. Dette er tråden jeg har ventet på, og lurt litt på hvordan jeg selv skal formulere. Jeg har gått lei av stemningen på Hovis, og hver gang drar jeg hjem med en følelse av at hit trenger jeg ikke dra mer. Men, jeg er selvsagt tilbake til neste hjemmekamp. Etter forrige hjemmekamp, da vi inntok sisteplassen på tabellen, dro jeg hjem og skrev et utkast til ett eller annet. Og jeg klipper derfra nå. Beklager på forhånd for overdreven bruk av komma. Kan vi ikke sammen, nå!, bestemme oss for at vi, i alle fall skal snu det. At vi skal juble for de som prøver heller enn å stønne av at forsøket mislykkes. Kan vi ikke stille oss bak gutta heller enn å stå over dem med pisk og kjeft. Idrettsutøvere formulerer det ulikt, men "Pølsa" sier feks. "smil genererer fokus" og forskning peker på at man kan få 1-2 % bedre utholdenhet av å smile under aktivitet. Vi kan bidra til å fjerne det smilet, dersom vi stønner og kjefter hele tiden. Eller vi kan opprettholde en følelse av at det tross alt er fotball, viktig nok, men tross alt lek og moro. Under korona har det vært spilt fotball for tomme tribuner, som har gitt muligheten for en rekke studier av effekten publikum har på prestasjon. Det er særlig to studier jeg vil trekke frem: 1. Hjemmebanefordelen falt med nesten 10 prosentpoeng. Hjemmelag vant altså signifikant sjeldnere i perioden uten publikum. Dette er i tråd med antakelser fra før korona også, og viser at et hjemmepublikum kan ha en stor positiv effekt på prestasjonen til laget. 2. For enkelte spillere ble prestasjonen bedre: Studien viser hvordan mørkhudede spillere presterte bedre med tomme tribuner. Og det er selvsagt en lang vei fra rasisme til de utropene og stemningen på Nadderud. Rasisme er mange hakk mer alvorlig og vi ikke skal tolerere. Men, det bør likevel være mulig å trekke en parallell og peke på at fravær av negativ påvirkning har en positiv effekt. Før dette blir en ren akademisk diskusjon, så vil jeg konkludere med mine håp og ønsker. Jeg tror rett og slett det er på tide å trekke frem den gode gamle klisjeen: "Elsk meg mest, når jeg fortjener det minst." Både fordi det er nå vi trenger det, og fordi det rett og slett kan ha en direkte effekt på det som skjer på banen. Og nå trenger klubben vår og spillerne våre litt kjærlighet. Så la oss møte opp neste onsdag, med en innstilling om stå bak gutta. Juble for de som prøver, gjøre det lettere å ta det ekstra løpet og fyre opp så det gis det lille ekstra i neste duell. Det verste som skjer, er at vi rykker ned med god stemning på tribunen.
  20 likes
 13. Tusen takk for denne tråden! Liten avsporing til å hedre enkeltpersoner så ønsker jeg faktisk å hedre Stabæk som klubb fra mitt personlige ståsted. Det jeg har elsket med å være fan av Stabæk, er at jeg er overlykkelig for hvert eneste poeng vi får. Jeg vokste opp med Rosenborg hjemme i stua, og husker jeg var forbanna om de ikke ledet serien samme når det var i sesongen, og alt annet enn tosifret seier var døden. Og det kokte over om de ikke kom videre fra gruppespillet i Champions League. Så møtte jeg Stabæk (takket være Jan Peder Jalland) og fikk en helt annen opplevelse av å være en supporter. Fra "primadonnaer" i Rosenborg, og umulige forventninger jeg satte til klubben, har jeg fått glede av "de små tingene" som faktisk gir mye mer glede i hverdagen, enn å koke over at det ikke ble 13 strake 1. plasser. Jeg skulle i møte med Jan Peder Jalland (daværende G19-trener) pluss en til, og på vei til møtet passerer jeg Stabæks A-lag som var på vei til treningsfeltet (februar 2009). Der sa de fleste hei til meg, uten at jeg hadde sagt noe, og husker jeg var veldig positivt overrasket! Og disse hadde nettopp tatt gull, og likevel var det ikke primadonnaer. Bare den lille gesten med å si hei, til en de ikke ante hvem var, gjorde at jeg allerede hadde stor respekt for klubben, før jeg egentlig hadde begynt. Jeg tror mye av gleden min til klubben handler om alt rundt. Alle opplevelsene, alle man har blitt kjent med. Utrolig mange fantastisk hyggelige folk i supportergjengen, og mange jeg har gode minner med i styre og stell da jeg var i klubben, og ikke minst Lars Jarle Mæhlum. Takket være han fikk jeg i det minste sett én Stabæk-kamp i år. Og til tross for tap var det godt å kjenne på stemningen, gleden ved scoringer (svima nesten av hver gang – true story, bare spør StabækLars), kjenne på stemningen, bli litt brisen på Blaa, før og etter kampen, og ikke minst hyggelig folk å le med etter kampen, slik at tapet ble vasket vekk og troen på bedre tider kom tilbake igjen. Det som imponerer meg er de supporterne som uansett, sesong etter sesong, kommer og bidrar til stemning i positiv retning for spillerne. Positiv støtte på kampdag er alfa omega.
  19 likes
 14. nei derimot har TIL og Brann begge tapt 2 mulige poeng, og totalt sett så har også et poeng "forsvunnet". Når to nedrykkslag som dette møtes er uavgjort det ultimate resultatet for oss andre som også er involvert i nedrykkstriden.
  18 likes
 15. Fra budstikka: «– Det er en spillergruppe som sitter i garderoben og er veldig lei seg over det som skjedde. De gjorde sitt aller, aller beste, sier treneren..» Shit! Jeg lurer på hva vi har i vente når vi ikke gjør vårt beste som vi visstnok gjorde i dag.
  17 likes
 16. Gi nå faen i det tullet her. La oss finne en annen måte å få ut frustrasjonen på enn å oppføre oss som drittunger.
  16 likes
 17. Høres jo ut som en skikkelige IAO-signering. Sier i intervjuet at han takket nei til flere tilbud i sommer fordi han ventet på noen bedre tilbud. Det feila og transfervinduet stengte. Så er vi på plass for å plukke opp en spiller som egentlig er utenfor vår rekkevidde. Vi får krysse fingrene for at han har umiddelbar påvirkning! Det trenger vi da vi pr nå ikke er på nivå med konkurrentene våre…
  16 likes
 18. Dette var siste gang de tradisjonsrike Tyrvinglekene ble arrangert på Nadderud, neste år arrangeres de på det nye anlegget på Rud Mer idrettsglede og gode prestasjoner på Nadderud denne helgen enn hva sommer vist av Stabæk så langt i år...😳
  16 likes
 19. Sturla utmerker seg på flere statistikker blant forsvarsspillere i ligaen. Nest flest sjanser skapt, bare to har flere assist og han har flest taklinger i ligaen:
  16 likes
 20. Supportern sin det
  15 likes
 21. Alt til sin tid. Hovedproblemet vårt har ikke vært at de vi har hentet har vært her for kort tid. Hovedproblemet er at de har vært for dårlige. Ta Kinoshita. OK, med veldig positive øyne var det kanskje en forbedring på vårparten i år, men den tok han maks opp til Obos-nivå. Hva fikk vi igjen for den langsiktigheten? Emil Jonassen skrev under for to år og kunne sikkert vært forlenget. Yaw leverte i mine øyne bra første høsten han var her, men har så ironisk nok falt litt ned etter hvert som den kortsiktige boosten var over. Skytte er på lang kontrakt, uten at vi jubler hemningsløst. Så har det kommet mye som har vist seg som rask Toutouh, Mokthar, Vihmann, Kirk, Gall, you name it. Problemet med den gjengen var jo ikke at de ikke var her i 5 sesonger. Problemet var at de var her i det hele tatt. Som det har vært nevnt over, har dette kanskje vært prisen vi har tatt for at det er Mehmeti, Jonassen, Kinoshita, Øveraas og Pedersen som er i situasjoner der de synes langtidskontrakt med oss er verdt å bruke blekk på. Gjør Podstawski og Haugen jobben er jeg mer happy med dem på banen gjennom høsten, enn å hente inn en eller annen middelmådighet fra Litauen på femårskontrakt.
  14 likes
 22. 14 likes
 23. Å hente inn 9 spillere som ikke makter å heve laget er også hodemist, hodeløst og talentløst. Det hadde holdt med 3 solide og gjennomtenkte.
  13 likes
 24. Den som har hentet inn Pedersen burde personlig ta hatten sin og gå.
  13 likes
 25. Stod også igjen etter match mot godset og tok driten fra supporterne. Eneste som tok til orde. Skal ha for det. Resten hang med hue eller gikk rett i garderoben. Avhengig av at Wangberg spiller hver match utover.
  12 likes
 26. Kan vi kanskje komme videre? Janne er ikke her. Hva han kunne fått til får vi aldri vite, og godt er det. Nå har vi Kjønø. Move on!
  12 likes
 27. Det er noe befriende med å endelig innse at cupen er over og at nedrykket er så godt som klart. Jeg gidder ihvertfall ikke irritere meg over hva disse såkalte fotballspillerne presterer lenger, og det virker ikke som de bryr seg nevneverdig selv heller. Ser frem til OBOS 2022, ser frem til at Pedersen, Skytte, Lumanza og andre døgenikter finner seg en annen hobby, ser frem til den dagen spillere og ledere stikker fingeren dypt ned i jorda og ser hvor vi er, og hva vi må gjøre for å bli bedre. Takk for i år!
  11 likes
 28. Mulig jeg bare er en naiv optimist.... 😏 Men jeg sitter med en følelse av at vi tar denne matchen her!
  11 likes
 29. Du overvurderer nivået på enkelte debattanter her ganske grovt.
  10 likes
 30. Forklar gjerne hvordan Espen Moe ødelegger klubben. Ganske sikker på at flertallet her inne ikke engang vet hva hans oppgaver i klubben er.
  10 likes
 31. Hvis du leser etter en gang til ser du at jeg reagerer på at det er lagt ut mail/tlf med en oppfordring til å sende meldinger om at vi må få inn en kvalifisert trener (barnslig spam). Espen Moe kommer til å svare, for det er sånn han er. Og han kommer til å si at han setter pris på engasjementet. Men la oss si at han får 50 meldinger. Ingenting annet enn å ødelegge kvelden hans (ytterligere) oppnås. Selv om det er offentlig info er det helt unødvendig å dele det på dette forumet. Med mindre målet er at det ikke lenger skal være offentlig info da.
  10 likes
 32. Norge åpner fra i morgen kl.16 og fjerner en meteren. Endelig kan man stå på feltet igjen.
  9 likes
 33. Kjønø er rett mann uansett om vi rykker ned eller ikke.
  9 likes
 34. Jeg tok med en kompis på turen til Drammen i går, slik at vi var to av seksten påmeldte på bussen. I tillegg er det noe kluss med bookingsystemet, slik at mine bookinger alltid blir doble. Noe jeg regner med skaper dobbelt glede hos @Daigo nr 10. Dessuten lo jeg da målene rant inn, og forlot stadion etter kampen - uten å kjefte på spillerne. Jeg er med andre ord bevisst mitt kroppsspråk, noe jeg har lært av Thomas André:
  9 likes
 35. https://www.stabak.no/nyheter/henter-portugiser-pa-free-transfer?fbclid=IwAR3IaYbvb83Fgv5ZXS2fyBV7oZFlfbVkSvMO71TGYeW0OO_Ews3TQq-nZsw Velkommen!
  9 likes
 36. 15 stk påmeldt nå, så for de som var redd for å bli sittende alene på bussen med @Slum så er det bare å slappe av; det er trygt å melde seg på nå. Husk at frist for gratistur går ut i kveld!
  8 likes
 37. Husker så godt en av kampene i 2012 hvor vi tapte som vanlig, regnet pøste, men vi på supporterfeltet sang elsker Stabæk i det som sannsynligvis var minst 10 minutter i strekk. En av de beste kampene jeg har vært på. Og da vi vant borte mot Enga samme sesong. Elsker Stabæk, elsker Stabæk, Bærums stolthet er de blaa, gjennom tap og, fram til seier, vil vi alltid, sammen stå
  8 likes
 38. Cred til Slum som reiser til Sandefjord!
  8 likes
 39. For all del, sikkert er det ikke før det er teoretisk umulig å berge plassen, men det at det er såpass høy sannsynlighet har (merkelig nok) noen fordeler. Vi trenger ikke stresse med å skaffe (enda flere) spillere som bare skal spille denne høsten for å prøve å berge plassen. Vi trenger ikke presse halvskadede spillere til å kanskje spille for mye, men la spillerne bli helt friske før de kommer tilbake for fullt. Vi har ingen hast med å finne ut av om Kjønø er mannen vi vil ha med oss videre. Beslutningsgrunnlaget der er tynt, og det er nok også på hans fordel om han kan få beskjed om at han blir evaluert på utvikling og ikke på resultater denne høsten. Man kan prioritere å gi spilletid til spillere som har kontrakt lenger enn ut året. Alle korttidssigneringene kan flytte inn hjemme hos Bjarmann, så får han tatt en opptelling på om dette kanskje ble litt vel mye middelmådigheter på en gang. Kasper Pedersen kan få bli med på det laget. Klubben kan ta seg tid til å finne ut hva man har gjort feil, på mange områder, alt fra ansettelser (spillere og andre) til manglende oppslutning i bygda. Noen er sikkert uenig i dette, noen mener sikkert at jo høyere skuldre alle har, og jo mer tabellposisjonen tynger, jo bedre kommer vi til å prestere. Jeg tror ikke det.
  8 likes
 40. Et lite innblikk i den fysiske treningshverdagen til gutta.
  8 likes
 41. Dødsviktig kamp står for tur, her kommer litt info om tur / kamp. SANDEFJORD - STABÆK | 26. SEPTEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 26. september, kl. 16:00 Pris før 24. september, kl. 23:59: kr 0 Pris etter 24. september, kl. 23:59: kr 100 Husk påmeldingsfrist for gratistur! Vi åpner turen for ikke-medlemmer! Pris for ungdom under 18 kr 100,- Pris over 18 kr 200,- Vi får hele 200 billetter til bortefeltet, det er med andre ord opp til oss selv om vi klarer å lage syk stemning på stadion eller ikke! Pris kamp-billett 200 kr for voksne og kr 50 for ungdom, barn under 6 år slippes inn gratis i følge av voksen med billett. Link til kamp-billett -> Link til påmelding medlem -> Link til påmelding ikke-medlem -> Alltid-Uansett!
  7 likes
 42. Kjønø har aldri vært rett mann. Han burde ikke fått jobben som hovedtrener i utgangspunktet. Bjarmanns våte drøm om landets "mest talentfulle treneremne" er i ferd med å bli et sant mareritt. Når det sportslige ikke går på skinner, så legger du ikke ansvaret på skuldrene til en uerfaren fyr som overhodet ikke er voksen nok for den enorme oppgaven som venter. Kjønø kunne sikkert blitt bra på sikt, men han hadde nok hatt godt av et par-tre år til som assistent på dette nivået. Men jeg forstår han godt; de fleste ville vel takket ja til en stilling som hovedtrener i ES, hvis de fikk muligheten i hendene på den måten. Jeg regner da med at han har tro på seg selv, og føler han har noe å bidra med. Bjarmann er den store synderen her, spør du meg. Han gjorde en stor, stor feil ved denne ansettelsen (undertegnede mente dette fra dag én, for øvrig). Vi er avhengige av å ha en sportssjef med et realistisk syn på virkeligheten - og da gir du ikke en 30-åring blottet for erfaring ansvaret med å få skuta på rett kjøl igjen. Bjarmann har dessverre sviktet totalt.
  7 likes
 43. Uenig.. Har bevist veldig lite. Merkelige lag opp stillinger, forferdlige bytter og virker som han sliter med å motivere spillerene. Fotballen vi spiller er på nivå med 2012 laget vårt. Taktiskt er det ofte planløst, vi er desidert det kjedligste og dårligste laget i Eliteserien. Dette laget har mer i seg, det vet vi dem har! Kjønø har ikke klart å få det til å stemme. Ung og talentful trener, men det stopper der. Ser litt for tydelig at denne jobben kom 2-4 år for tidlig. Styret bomma, for en elendig sesong dem har hatt. Blir det null poeng etter Sandefjord, Godset og Brann så må han gå, ikke noe spørsmål en gang. Må prøve å redde sesongen.. Belsvik og Gaute ut sesongen, ny trener etter sesongen.
  7 likes
 44. Påmeldt, men vet ikke egentlig hvorfor.
  7 likes
 45. Ikke bare A-laget som spiller NM i disse dager: I morgen, torsdag 23. september, møter juniorlaget Tromsø i kvartfinalen i NM G19. Kampen går hjemme på Tobbebanen og starter kl. 16. Kom og støtt guttene!
  7 likes
 46. Årets første simulering. Jeg gidder ikke ramse opp forutsetningene, dere kjenner dem nå 🙂 Siden det er såpass mange kamper igjen, har jeg prøvd å "automatisere" sjanser pr kamp. Utgangspunktet er snittpoeng pr kamp. Hjemmelag > Bortelag * 2,5 --> 85% sjanse for H Hjemmelag > Bortelag * 2 --> 70% sjanse for H Hjemmelag > Bortelag * 1,5 --> 50% sjanse for H Hjemmelag > Bortelag --> 40% sjanse for H Hjemmelag > Bortelag * 0,9 --> 36% sjanse for H Hjemmelag > Bortelag * 0,4 --> 25% sjanse for H Ellers --> 10% sjanse for H Hvem vet om dette er riktig, men det gir jo noe sånn ca vi kan forholde oss til. Samtidig må vi da huske på at dette setter at vi i alle kamper ut sesongen vil ha mindre sjanse enn noe annet lag ville hatt i tilsvarende kamp. Hvis vi f.eks. tenker oss at Haugen, Bolly, Medic og en returnerende Oliver vil gjøre at vi hever oss til et nivå høyere enn hva Mjøndalen klarer å få til, stiger selvsagt sjansen for at vi klarer oss. Her er listen over alle kamper, med sannsynlighetene som er lagt inn. Lillestrøm Tromsø 70 % 20 % 10 % Strømsgodset Sarpsborg 08 40 % 27 % 33 % Brann Kristiansund 10 % 15 % 75 % Haugesund Odd 40 % 27 % 33 % Molde Viking 40 % 27 % 33 % Rosenborg Mjøndalen 70 % 20 % 10 % Sandefjord Stabæk 50 % 25 % 25 % Bodø/Glimt Vålerenga 40 % 27 % 33 % Stabæk Strømsgodset 25 % 25 % 50 % Sarpsborg 08 Lillestrøm 25 % 25 % 50 % Viking Sandefjord 40 % 27 % 33 % Mjøndalen Brann 36 % 28 % 36 % Odd Molde 25 % 25 % 50 % Stabæk Bodø/Glimt 10 % 15 % 75 % Tromsø Haugesund 25 % 25 % 50 % Vålerenga Strømsgodset 40 % 27 % 33 % Kristiansund Rosenborg 40 % 27 % 33 % Lillestrøm Kristiansund 36 % 28 % 36 % Molde Tromsø 70 % 20 % 10 % Bodø/Glimt Sarpsborg 08 50 % 25 % 25 % Brann Stabæk 40 % 27 % 33 % Haugesund Mjøndalen 50 % 25 % 25 % Sandefjord Odd 40 % 27 % 33 % Strømsgodset Viking 25 % 25 % 50 % Rosenborg Vålerenga 40 % 27 % 33 % Viking Lillestrøm 36 % 28 % 36 % Stabæk Molde 10 % 15 % 75 % Kristiansund Sarpsborg 08 50 % 25 % 25 % Rosenborg Sandefjord 40 % 27 % 33 % Strømsgodset Bodø/Glimt 25 % 25 % 50 % Tromsø Mjøndalen 40 % 27 % 33 % Vålerenga Haugesund 36 % 28 % 36 % Odd Brann 50 % 25 % 25 % Haugesund Rosenborg 25 % 25 % 50 % Lillestrøm Stabæk 70 % 20 % 10 % Mjøndalen Kristiansund 10 % 15 % 75 % Sandefjord Strømsgodset 36 % 28 % 36 % Tromsø Odd 25 % 25 % 50 % Molde Bodø/Glimt 36 % 28 % 36 % Brann Viking 25 % 25 % 50 % Sarpsborg 08 Vålerenga 25 % 25 % 50 % Kristiansund Tromsø 70 % 20 % 10 % Rosenborg Lillestrøm 36 % 28 % 36 % Bodø/Glimt Sandefjord 50 % 25 % 25 % Odd Mjøndalen 50 % 25 % 25 % Stabæk Haugesund 25 % 25 % 50 % Strømsgodset Molde 25 % 25 % 50 % Viking Sarpsborg 08 50 % 25 % 25 % Vålerenga Brann 50 % 25 % 25 % Brann Rosenborg 25 % 25 % 50 % Sarpsborg 08 Stabæk 40 % 27 % 33 % Haugesund Bodø/Glimt 25 % 25 % 50 % Mjøndalen Viking 25 % 25 % 50 % Molde Sandefjord 40 % 27 % 33 % Odd Kristiansund 25 % 25 % 50 % Tromsø Strømsgodset 25 % 25 % 50 % Lillestrøm Vålerenga 40 % 27 % 33 % Strømsgodset Mjøndalen 50 % 25 % 25 % Viking Haugesund 40 % 27 % 33 % Bodø/Glimt Lillestrøm 40 % 27 % 33 % Sandefjord Brann 50 % 25 % 25 % Sarpsborg 08 Odd 25 % 25 % 50 % Stabæk Kristiansund 10 % 15 % 75 % Vålerenga Tromsø 50 % 25 % 25 % Molde Rosenborg 40 % 27 % 33 % Lillestrøm Strømsgodset 40 % 27 % 33 % Odd Vålerenga 25 % 25 % 50 % Haugesund Sandefjord 40 % 27 % 33 % Kristiansund Viking 40 % 27 % 33 % Mjøndalen Sarpsborg 08 25 % 25 % 50 % Rosenborg Bodø/Glimt 25 % 25 % 50 % Tromsø Stabæk 40 % 27 % 33 % Brann Molde 10 % 15 % 75 % Bodø/Glimt Brann 85 % 10 % 5 % Molde Lillestrøm 40 % 27 % 33 % Sandefjord Kristiansund 25 % 25 % 50 % Sarpsborg 08 Tromsø 40 % 27 % 33 % Stabæk Rosenborg 25 % 25 % 50 % Strømsgodset Haugesund 36 % 28 % 36 % Viking Odd 40 % 27 % 33 % Vålerenga Mjøndalen 50 % 25 % 25 % Brann Sarpsborg 08 25 % 25 % 50 % Haugesund Molde 25 % 25 % 50 % Kristiansund Vålerenga 40 % 27 % 33 % Lillestrøm Sandefjord 40 % 27 % 33 % Mjøndalen Bodø/Glimt 10 % 15 % 75 % Odd Stabæk 50 % 25 % 25 % Rosenborg Strømsgodset 40 % 27 % 33 % Tromsø Viking 25 % 25 % 50 %
  7 likes
 47. NFF klarer knapt å gjennomføre en cuptrekning. Tror det er for mye forlangt.
  7 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...