Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/27/2023 in all areas

 1. Joakim holder ord si👊🏼
  40 likes
 2. https://www.stabak.no/nyheter/treningstider-oktober Fra Joakim; Her har dere hele oktober😍 Bare å si fra om noen faktisk har tenkt til å dukke opp, så skal jeg stille med kaffe og giflar ☕️
  38 likes
 3. Hva er feil med dette? Denne linken (altså en pressemelding fra Stabæk) har ikke blitt postet på forumet etter overgangen. Jeg ser ikke noe feil av at den blir lagt ut her. Bedre sent enn aldri! Interessant å lese saken, er nok en del her som ikke aktivt er inne på stabak.no og leser jevnlig. Tommel opp for folk som bidrar på forumet med linker og annet godsaker👍!
  29 likes
 4. Ser frem til den dagen balansen er gjenopprettet og vi ligger over Glimt på tabellen igjen.
  28 likes
 5. Slutt å furt over hvem som visste hva når! Hva skal vi med Kasper Høgh når vi har Luca Kjerrumgaard? Jeg elsker "Stabæk metoden", som for øvrig har sitt opphav i god, gammeldags gruvedrift: 1. fyll på med mest mulig masse. 2. sil ut. 3. selg gullet. 4. behold resten. Dette gjentas årlig. Man blir aldri lei.
  27 likes
 6. Fyren skrev under på en kontrakt som sikrer oss 10 mill. Evig mye mer enn enkelte andre -lokale- valgte å gjøre.
  26 likes
 7. Joakim er en bra mann! Tvers igjennom blaa
  26 likes
 8. Tatt ut på u20 landslaget.
  21 likes
 9. Fotball sitter så jævlig mellom øra. Vi har masse gode fotballspillere - vi startet sesongen bra, gutta leverte resultat (omtrent som (jeg) forventet) og alt var bare velstand. Så kom den perioden hvor det gikk sport i VAR bua å dømme oss bort. Jeg har ikke regnskapet for alle andre lag, men at vi uten VAR hadde ligget trygt midt på tabellen (Der vi strengt tatt hører hjemme om man ser på kvaliteten i stallen) er utvilsomt. Så sakte men sikkert snur det. Vi blir fratatt poeng av VAR, så begynner vi å tape kamper (Hei hei Kjelsås). Vi har en trener som er elendig i motgang, og så baller det sakte men sikkert på seg og så vipps står man i sumpa med gjørme oppunder kjakan. Et sted hvor frykten for å tape overgår viljen til å vinne, og hvor ellers gode fotballspillere gjør feil de ellers ikke ville gjort. Man sender ballen til sidemann og gjemmer seg selv... og det er der vi er nå. Bob kommer inn med stor pondus - sier de rette tingene, tar tilsynelatende de rette grepene (Adjø 5-3-2, du blir ikke savnet!!) Men er det nok? Rekker man å få selvtillitten tilbake, få orden på de prosessene som svirrer mellom øra på spillerne? Som i den kjente Tom Nordlie rant-en til Start spillerne; "Dette dreier seg ikke om taktikk, det dreier seg om å VILLE ta ut det du har i magan, dere er gode, skjønn at dere er GODE!!" Så enkelt, men akk så vanskelig. Lykke til!
  19 likes
 10. Slutt å start med Curtis og Krogstad, så kanskje vi leder til pause engang hvertfall…..
  18 likes
 11. Jeg mener å huske at økonomien på den tiden var så dårlig at vi måtte pushe Meling til å pådra seg bart? Det kritiseres over en lav sko at vi selger de beste spillerne. Likevel sitter vi med en bankkonto som ikke er vestkanten verdig. Så hva har egentlig vært alternativene? Det er dyrt å være fattig... De siste store salgene er Gift og Nusa. Gift tror jeg ærlig talt ville tatt en Lumanza om han ble nektet overgang. Måten han signerte med oss permanent selv etter at han hadde vist seg frem får meg til å tenke at det var en sterk gentlemen's agreement om at det var opp til oss om den opsjonen skulle brukes. Det kan vel tenkes at det var en annen agreement om at han skulle få dra videre? (Da Haaland i sin tid gikk til BVB var det jo bare fordi klubben kunne gi en garanti om at han kunne dra når det passet. Gode agenter sikrer seg..) Kanskje kunne vi holdt Nusa litt til? I ettertid er det lett å si ja. Gutten utviklet seg raskt, og ikke minst har prisene eksplodert. Høgh trenger vi ikke tenke på. Det kjøpet virker jo å ha vært en ren formalitet og avhengig av at han ble solgt. Så høres det jo ut som vi er i en bedre situasjon nå, og ikke trenger å selge Vinge selv om Molde plutselig står der med 6-7 millioner. Det er jo en start?
  17 likes
 12. Jeg håper vi har kommet litt lenger enn at begrep som "fiskesamer" fremdeles brukes nedsettende om folk. Det er ikke sikkert du mente det sånn, men i en sånn setning fremstår det fort på den måten.
  17 likes
 13. Vi eide jo ikke Kasper Høgh da dette ble avtalt. Så denne saken isolert sett, kan man ikke klandres særlig for. Vi klarte å tjene penger på en lånespiller og fikk beholde han ut året. Det må jo sies å være en god deal. Alternativet var jo at Glimt kjøpte han direkte fra Aab. Synd han har vært så mye skada da, i retrospektiv kunne vi like gjerne latt han gå i samme slengen i sommer.
  16 likes
 14. Han er jo bare skadet hele tiden uansett - ta penga og finn en ny.
  16 likes
 15. Ser at kommunen har forslag til budsjett for neste år. 257 mill er satt av til ny Nadderud i 2024 og er en av de største investeringene fra kommunens side. Kommunedirektøren har utredet flere konsepter for utvikling av Nadderud stadion. Politisk sak Nadderud stadion – forankring etter konseptfase og beslutning om igangsettelse av planleggingsfase (BP2) – tilleggsutredning ble behandlet i kommunestyret i møte 15. desember 2021, sak 139/21. Kommunestyret besluttet å igangsette planleggingsfasen basert på et anlegg med langsiden mot Gamle Drammensvei, integrerte næringsarealer med detaljhandel, nytt skateanlegg, flomveier gjennom parken og bedret adkomst inn mot Nadderud idrettspark. Omstrukturering av Nadderud idrettspark vil åpne opp hele anlegget og gi et helt nytt parkanlegg, som vil bli en grønn lunge på Bekkestua. Dette gir muligheter for å etablere ulike aktiviteter for innbyggere og besøkende og være et sted man vil dra til. Politisk sak Nadderud idrettspark – ny stadion – offentlig detaljregulering – 2. gangsbehandling ble behandlet i kommunestyret i møte 23. november 2022, sak 098/22. Her ble det fastsatt en områdeplan for Nadderud idrettspark. Blågrønn struktur var tidligere i et eget prosjekt, men disse midlene er nå flyttet inn i Nadderud stadion-prosjektet. Presentasjon av prosjektet Nadderud stadion kan følges på Bærum kommune Eiendom sin hjemmeside. Estimert ferdigstillelse for Nadderud idrettspark er fjerde kvartal 2026, avspark Nadderud stadion er planlagt sesongstart 2026. https://pub.framsikt.net/2024/baerum/bm-2024-forslag_bop_24_27#/bminvestments/?scrollTo=Investeringer i 2024
  16 likes
 16. etter min mening er Bjarman den eneste jeg har minst spørsmål til fra styret
  15 likes
 17. Ny innspilling på fredag. Vi får med Bærumspøbler Peter, Jørgen og Hanna. Hvor vi skal bygge videre på spørsmålet Mortimer var innom i episode 1, engasjementet, hvordan få flere folk på kamp, nye folk og ikke minst utfordringer med det. Send gjerne inn spørsmål og innspill 🙂
  15 likes
 18. Dette ER jo er fornuftig forslag, det som er helt utrolig at det har tatt så lang tid før det gikk opp for folk at det er en elendig idé å male opp bildekk i småbiter og strø det utover fotballbaner for store og små. Hadde man tenkt bittelitt fremover hadde man stoppet dette før man bygget kunstgress over alt og tror fotballen er avhengig av gummigranulat for å leve. At fotball er den nest største kilden til mikroplastforurensing i Norge (etter dekkslitasje) er en skandale.
  13 likes
 19. Uansett, dette nedtrykkstoget er mye mer spennende og gøy med Bradley enn Bohinen. Synes vi har hatt en del stang ut i det siste. Håper det løsner i dag! Synes det er synd Geelmuyden er helt ute av laget. Hadde trengt han! Lurer på hva som har skjedd.
  12 likes
 20. https://spotify.link/uTeUolg6ADb Ny episode ute av Stabæk Supporterpodcast Tusen takk Martin Hornburg og Jonas Harlem for å stille og komme med sitt sterke engasjement. 2 flotte, ekte, Blaa gutter som har vokst opp med Stabæk i blodet.
  12 likes
 21. Ny bra kamp. Behandler ballen ca 10 ganger raskere enn Krogstad og Edwards.
  12 likes
 22. Nei, vi har ikke kommet lenger. Det gjelder å ta det med fatning, og godt humør. Dette er forøvrig bakgrunnen: https://www.nrk.no/sapmi/ropte-_jaevla-fiskesamer_-fra-tribunen-1.14534515
  11 likes
 23. Og mandag 02.10 får vi med oss 2 av Stabæk-Royaltyene med oss i studio for en prat med meg og Styrmann Martin Hornburg og Jonas Harlem stiller og er klare for å prate om leserinnlegget, Stabæk og veien videre pluss mer Send gjerne inn spørsmål og innspill.
  11 likes
 24. Kult. Av alle måtene du forsøker å spre negativt piss har du nå funnet en ny en. Gratulerer.
  10 likes
 25. https://spotify.link/ByLVKDZPvDb Episode 3 med Bærumspøblene er ute! 3 pøbler som byr skikkelig på seg selv og deres hverdag som Stabæk supportere💙
  10 likes
 26. Slenger ut noen navn mens jeg hører på nyeste episode Blaatimen Venner og podcast nok
  9 likes
 27. Jeg ville snudd på det: Moe og Tunold (med flere) må gå - uavhengig av om det ender med nedrykk eller ei - og rollen til Bjarmann må også vurderes. I sistnevntes tilfelle lurer jeg imidlertid på om ikke den første rollevurderingen bør være å gi ham flere støttespillere som kan være med å kartlegge potensielle signeringer og foreta en grundigere kvalitetssikring av dem som blir aktuelle.
  9 likes
 28. I dette tilfellet solgt han jo AaBs spiller, det må da være lov?
  9 likes
 29. Hva slags uttalelse er det av spilleren som vanligvis bærer kapteinsbinnet? skal vi ha en spiller som det på laget ut sesongen? Han kommer til å måtte spise de ordene hvis vi rykker ned, han er ikke god nok for noen klubber (inkludert Stabæk).
  9 likes
 30. Synes både Andresen og Ottesen har blitt bedre involvert nå. Mye initiativer. I går manglet vi et mål, så da er det lett å fokusere på den åpenbare bommen. Hadde vi vunnet hadde kanskje Ottesen blitt vurdert etter den heroiske avklaringen rett foran eget mål i andreomgang?
  9 likes
 31. Denne flaskekasteren har kostet klubben meget dyrt! NFF og VAR er jo rett og slett en parodi! Og forskjellsbehandlingen er helt åpenbar! Har ihuga TIL venner som melder at målet er offside og At Bakenga skulle hatt straffe!
  9 likes
 32. Dette kan være siste gang det spilles cupfinale på høsten. NTF har styremøte i dag, og der vil det antakelig vedtas at de støtter innstillingen om å flytte cupfinalen til mai. Dette skjer selv om det er flertall mot flytting blant medlemsklubbene. Mange av dem har hatt 2,5 dager på seg (pluss helgen) til å sette seg inn i argumentene. I tillegg prøvde utvalget seg på en liten bløff om at "supportergrupper" støtter flytting til mai. Virker som om de velger å kjøre samme taktikk som med VAR. Dundre det igjennom før noen rekker å reagere og så si at det har kommet for å bli.
  8 likes
 33. Synes ikke laguttakene er like ille som Bohinens. Nå spilles det tidvis fotball og vi er ganske tette bak. Det er jo faktisk underholdende minus elendigheten som inntreffer sånn ca fra når man er på skuddhold
  8 likes
 34. Det er positivt at jeg allerede har sesongkort, og at flybilletter er betalt til både Trondheim og Haugesund. Supporterlivet leker!
  8 likes
 35. Det blir naturligvis TIFO-lotteri og quiz på bussen! Hovedpremien blir en signert drakt, og det fylles på med andre premier og. Her er det bare å melde seg på - denne turen blir fet.
  8 likes
 36. Vi er oddsfavoritter hos Norsk Tipping i morgen. Det er første gang på leeeeeeeeeeenge.
  7 likes
 37. Pedersen, Næss, Geelmuyden…???
  7 likes
 38. Over 100 solgte på feltet vårt allerede. Billettene har vært ute i rundt 1 time. Det koker. Alle til Trondheim!
  7 likes
 39. Sturla Ottesen - terningkast 1, nok en gang. Har vi noen gang hatt svakere backer?
  7 likes
 40. Null marginer og null selvtillit foran mål. Ellers konkluderer jeg med at vi er klart best mot tresjeplassen pa tabellen. Stor fremgang. 3 poeng kommer i neste!
  7 likes
 41. Alle mann til Nadderud. Er meldt strålende sol og 18 grader. Det er i denne kampen det snur🚀
  7 likes
 42. Første av flere Bob stickers er på plass.
  6 likes
 43. Jeg har satt penger på U. Håper på H. Tør ikke tenke på B.
  6 likes
 44. Enig - håper tiden da vi hentet spillere som har vært klubbløse i x måneder er over.
  6 likes
 45. Det er blytungt, det har vært blytungt. Lenge. I mange år. Å lage mål er det vanskeligste i fotball, hadde det vært lett hadde alle gjort det hele tiden. United lagde ingen i går, city lagde ett, liverpool ett bare for å nevne noen av de stoe i premier league. Det blir selvsagt magert med poeng uten mål, men tygg litt på at vi med Bob har vært best mot to av topp fire lagene som endte med 0 poeng og en dårligere kamp mot bunnlaget som endte med ett poeng. Det er ikke topplagene vi MÅ ta poeng fra, men de andre dumpekandidatene. De kommer på rekke og rad fremover. Klarer vi levere på nivået som vi har vist mot tromsø og brann så blir det flere poeng fremover. Og det MÅ starte mot hamkam. Også får vi håpe at det kan gi oss blod på tann, det er tett der nede på tabellen. Vi avslutter sesongen med vif, sandefjord og haugesund. Det kan bli meget spennende med den avslutningen.
  6 likes
 46. Ottesen scorer nest best av våre på fotmob ig sofascore. men de baklengsmåla våre…. se her - alle ser på ball, ingen har kontroll på Traore. Her burde man vel pushet ut for å sette offside og kanskje? Men linja er jo helt jalla - Næss løper for langt ned i trekket før. Presset på ballfører er også fraværende. Det er mange feil samtidig og disse glippene har vi hver kamp. Det går fort selvsagt, så det er lett å gjøre feil, men her har vi 7 utespillere på rett side av ballen før pasningen går… Det er for svakt
  6 likes
 47. Sturla en av våre bedre idag - nok en gang. Terningkast 3.
  6 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...