Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 11/26/2020 in all areas

 1. Brochmann friskmeldt! https://www.miffotball.no/nyheter/tonny-friskmeldes
  22 likes
 2. Tror mange er enige i at Hanche har vært den viktigste. Men nå er kriteriene slik at man ikke kan stemme på han, og da er det vel greit å plukke en av de som faktisk er i troppen nå? Jeg klarer ikke helt å se poenget med å "sabotere" SS sin egen avstemning pga regler som det attpåtil virker som stort sett alle er enige i?
  22 likes
 3. Artig med Piggy! Nå kommer det til å være mange etterpåkloke den ene eller andre veien etter kamp: «Skjønner hvorfor han ikke har fått spille så mye, helt riktig av Janne.» eller : « Kan ikke skjønne hvorfor han ikke har fått mer spilletid. Ikke rart talentene stikker rett ut dørene.»
  20 likes
 4. Jeg håper vi gir han sjansen resten av sesongen. Han må få lov til å være lovende!
  17 likes
 5. Klubben skriver på stabak.no: «Som takk for all støtte, tålmodighet og raushet gjennom 2020, har vi besluttet å overføre alle årets sesongkort til 2021.» Les hele saken HER
  17 likes
 6. Oliver er mannen som kan skape noe for oss i dag. Men sitter med en følelse at Antonsson scorer sitt første i dag.
  15 likes
 7. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Valsvik, Piggy, Solheim. Edvartsen, Kai, Bohinen, Skytte, Kassi. Antonsson.
  12 likes
 8. Solheim for min del. I tillegg til den herlige og typen og tilpasningsdyktighet på banen har han enormt mange avgjørende involveringer og blokkeringer i egen boks. Utrolig oppofrende og ærgjerrig! Hanche stakk halvveis, og har ikke vært med i den avgjørende fasen av sesongen, så helt fair å utelate han. Edvartsen er god og jeg digger mentaliteten og spillestilen hans, men ikke helt der at han kan blir årets spiller ennå, synes jeg. Yaw er dog en mulig utfordrer. Bohinen har jo vært altfor ujevn, men synes han har vært tilbake i bra slag siste par kampene, samme med Sandberg.
  12 likes
 9. Evnt forrappe Kai mot trege Mjøndalenspillere? Liker det
  12 likes
 10. Kassi er alltid god mot vålerenga! Har troa her
  11 likes
 11. https://www.budstikka.no/fotball/ber-om-mer-penger-neste-ar/614696!/ Pluss artikkel. Styret skal bestemme neste års budsjett denne uken. Intervju med Jon og Bjarmann. Blir en økning til neste år uten å si noen tall. Vil ha ressurser til en fysisk og en mental trener. Kanskje mer på lønnsbudsjettet, men vi har tre lånespillere i år som evt må erstattes. I følge langtidsmålene skal vi gå fra midt på tabellen til topp 6 neste sesong. Bjarmann nevner mer kontinuitet som en forutsetning og at vi må prøve å holde på unggutta litt til. Begge sier at målet om 50% egenutviklede spiller
  11 likes
 12. Gleder meg til å se Kassi inn for Luc Kassi
  9 likes
 13. Bør hviles utover nå, og gi sjansen til Piggy?
  9 likes
 14. Jeg vet at man ikke må velge. Men i dag var tre poeng og helt trygg plass viktigere enn å underholde. Så håper jeg på noen kamper på slutten som peker frem mot sesongen 2021.
  9 likes
 15. Jøss, så enkelt det er å skåre mål. Hvorfor har vi ikke begynt med det før?
  9 likes
 16. Husk at det er årets viktigste, ikke beste det skal stemmes på. Solheim har vært den mest viktigste. viktig i garderoben leder på banen spilt godt i ALLE posisjoner i forsvaret når de andre har vært skadet, blitt solgt eller underprestert profil utenfor banen, i et år vi har fremstått fryktelig grå og kjedelige
  9 likes
 17. 8 likes
 18. Edvardsen har virkelig vært stor i 2.omg👏
  7 likes
 19. Konstruktivt ovenfor unge spillere og utviklingsmodellen vår. Hvordan ignorer man brukere igjen.
  7 likes
 20. Det tok dem litt tid, men forumet har nå blitt godkjent for listing i appen! Søk etter "Stabæk" så finner man det.
  7 likes
 21. Neste år foreslår jeg at vi stemmer på valgmenn som igjen velger årets viktigste spiller.
  7 likes
 22. Men at Janne er fornøyd med 1.omgang er ett mysterium
  6 likes
 23. I serien «hva gjør du nå» på stabak.no er turen kommet til Tom Stenvoll
  6 likes
 24. Han var formidabel i går!
  6 likes
 25. Hvis du først skal ha for lav pasningskvalitet så er jo dette i det minste den morsomste pasningskvalitetsprosenten.
  6 likes
 26. Det er mye dårlig her, men Sandberg har vært bra!
  6 likes
 27. Blir jo rart å stemme på noen som ikke er her. Hjelper ikke å snakke om snøen som falt i fjor, bedre å snakke om de som er her nå. Yaw og Edvardsen har dessuten vært her hele sesongen, mens Hanche dro halvveis. Vil derfor si de har vært viktigere for sesongen sett under ett.
  6 likes
 28. Får kaste inn en vouch for Edvardsen, Synes han er vår beste i angrep de fleste kampene, og han har spilt mye i år. Han har en god del mål og assist, og han jobber hardt der oppe. Tipper jeg hadde stemt på Hanche hvis han ikke hadde blitt solgt, og på Bohinen hvis han hadde holdt den gode formen, men den jeg synes har vært gjevest best på laget i år er Oliver.
  6 likes
 29. Dio enda med 💙
  6 likes
 30. Skytte og Bohinen må bruke færre touch. VIF får alle mann i forsvar hver gang vi vinner ballen.
  5 likes
 31. Dønnum ute med skade for VIF, gode nyheter for oss.
  5 likes
 32. Dersom man ikke er så heldig å bli valgt ut som tilskuer gjennom sesongkortet sitt har SATS Bekkestua en konkurranse hvor man kan vinne billetter til kampen mot Engen på deres instagram! Måtte de ende opp hos noen som gir alt fra tribunen!
  5 likes
 33. Hepp, De sier detnormalt tar ca 1 år før en ny spiller glir sømløst inn i et lag - om du ser på UTEspillerene som startet for oss i går er det bare Bohinen som har vært her lenger enn 1 hel sesong (men hadde vel streng tatt gjennombruddet sitt i fjor høst), 2 kom midtveis i fjorårssesongen, 2 kom før årets sesong og 5* kom i "sommervinduet". At samhandlingen ikke er spesielt god er ikke så overraskende. Ballinnehav er 60-40 fordel Mjøndalen, pasningskvaliteten vår er 69% mot Mjøndalens 82%.... Vi har mye å jobbemed fremover....
  5 likes
 34. Bohinen sjekker med agenten sin om det har kommet noen nye interessenter.
  5 likes
 35. Var ikke noe klart best mjøndalen. Vi var like nære 2-0 som de var 1-1. Naturlig at lag under streken som ligger under presser litt på slutten. Naturlig at vi er pragmatiske og sikrer tre poeng. Hyll janne for å ha stramt skruen defensivt og berger oss nok en sesong trygt i land.
  5 likes
 36. Njaaa, tenk om vi taper resten av kampene og alle bak oss vinner alle sine og i tillegg får utdelt noen bonuspoeng. De neste kampene nå blir ekstremt viktige!! I dag heier vi alle på Vålerenga.
  5 likes
 37. Herregud at vi kasta bort et nytte på å ta ut Normann til fordel for Maatsen.
  5 likes
 38. Hvorfor står masse Mjøndalen supportere oppå hverandre på supporter tribunen, er alle supportere å regne som en Kohort??
  5 likes
 39. 5 likes
 40. Her var tråden ja. Forventet startellever: Sandberg. Ottesen, Yaw, Valsvik, Solheim. Norman Hansen, Skytte, Bohinen, Kai, Eddie. Antonsson.
  5 likes
 41. Taper vi denne, havner vi bak Aalesund på tabellen.
  5 likes
 42. Gigant i dag. Moro å se.
  4 likes
 43. Spennende med Piggy. Skulle ønske vi startet med Normann Hansen på topp i stedet for Antonsson, men nå har vi om ikke annet noen som kan komme inn og gjøre en forskjell om vi skulle trenge det. Håper vi banker Enga gule og blå, og sender Fagermo hjem med halen mellom beina!
  4 likes
 44. Det viktigste er at han kan leve normalt igjen og leve et sunt liv videre med nok fysisk aktivitet til å holde seg sunn og frisk.
  4 likes
 45. Synes Janne svarer greit. En arbeidsseier. Tre lyspunkter: tre poeng, Bohinens mål, pigantel inn.
  4 likes
 46. Veldig mye Instagram poster fra bilen med ukjente mennesker.... Tenker litt på smittefare og hva som har skjedd med Odd nå? Har ikke spillerne regler å forholde seg til?
  4 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...