Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 05/17/2024 in all areas

 1. Fy f… så bra SS er i år. Ikke bare på tribunen, men 24/7. Inkluderende på tur, på Blaa og ellers når jeg møter noen. Faen så bra «gjeng», gutter som jenter…
  43 likes
 2. Etter å ha vært piss forbanna i går våkner jeg i dag og utrolig takknemlig for årets Stabæk-utgave. Det har vært så jævlig grått i så mange år. Selv da vi rykket opp sist hadde hele sesongen en liten bismak etter den utrolig grå vårsesongen. Elsker at Bradley gir tillit til unggutta som leverer som bare rakkeren. Så satser jeg på at spillergruppa er i læring og opplevelsene mot Moss og Lyn bygger erfaring vi vil dra frukter av da det drar seg til i slutten av sesongen med serie og cup. Vi har alle muligheter til direkte opprykk, og med de spillerne vi har kan vi score mange mål mot uansett motstand!! Litt bedre på å snøre igjen sekken nå så kommer 3-poengene til å renne inn!! Gratulerer med dagen alle sammen!
  40 likes
 3. Her stiller vi med buss, mange studenter har tatt turen i eksamensperiode og vi taper 3-0. Hva forventer du? Vi fikk til mye bra sang, med noen topper. Dabba av siste 15 minuttene, men ellers var det ganske bra.
  32 likes
 4. Tiforapport - Stabæk-Lyn 16. mai. Etter å ha brukt en del timer på å sy og streke opp var vi mange som deltok på å male. Denne gjengen fortjener en stor kudos, og takk til alle sammen. I tillegg til denne ønsket vi å farge Nadderud blaa og vi hadde kjøpt inn 75 røykgranater. Alt vi gjør på tribunen er for å gire opp spillerne og vise at vi støtter dem uansett resultat. Spillerne gjør det tydelig at de ønsker denne støtten, og de forteller stadig vekk hvor viktig vi er for dem. Dette innebærer oppmøte, sang, flagging og tifo. Det har vært en solid start på hjemme- og bortebane så langt i år, og dette skal vi holde oppe. Arbeid som dette koster penger, og vi trenger deres støtte. Maling, stoff, pensler o.l er dyrt! Ved å vippse en valgfri sum til 807456 er du med i å støtte vårt arbeid på tribunen. Alle bidrag betyr mye! Sammen løfter vi Stabæk mot toppen! Bilder: @Nicholas.Noreng
  26 likes
 5. Arni er en levende news feed. Istedenfor å se til andre lags resultater kan du finne informasjon eller meninger som gir optimisme. Ett tap og folk her inne ranter seg inn i trolleland. Vi har i lang tid etterlyst en satsing på ungdommen, og når vi først får dem opp og frem så får vi panikk etter ett tilsynelatende arbeidsuhell! En ung tropp vil variere i prestasjonene, det er helt naturlig og vi må være tålmodige. Vi spiller med tre 16-åringer i elleveren - hvor fett er ikke det for fremtiden i OBOS eller Eliteserien om 12 måneder. Endelig gror det, og vi har tid til å la det vokse opp! Støtt laget i tykt og tynt, pilene er fortsatt grønne og peker stadig oppover for laget, for klubben og for videre utvikling.
  25 likes
 6. Hvis vi ikke lykkes med satsingen nå, lykkes vi aldri. Nå oppfører vi oss som vi faktisk har en visjon og plan. Jeg er enig i at vi kanskje må tilføre noe her og der, men kursen har aldri sett bedre ut. Det er viktigere å fortsette med unge spillere, enn å måtte rykke opp i år. Neste opprykk må være bærekraftig, med et lag som har noe å vise også i Eliteserien. Jeg tar heller to år i Obos med nåværende lag, enn ti år i ES med nedrykkskamp og bingospillere.
  24 likes
 7. Fra tv-skjermen var det i hvert fall kun et lag jeg hørte gjennom hele kampen. Tror ikke det er veldig mange lag som ville holdt det gående såpass bra med 0-3 i sekken mot fuckings Ranheim. Kudos til alle som jobbet og bidro for å skape et slikt oppmøte på en onsdag (!) i Obos.
  24 likes
 8. Herlig! Signert proffkontrakt. For en lovende type dette er. https://www.stabak.no/nyheter/karsten-ekorness-17-har-signert-proffkontrakt
  23 likes
 9. Hvis man legger til grunn at bytter gjøres for å oppnå noe (gjøre laget bedre underveis i kampen?), burde det være meget relevant å diskutere når byttene blir gjort. Etter min mening. Jeg har ikke nevnt det før (det har mange andre), men lurer også på hva som skjer med Hammy. Jeg synes det er trist at det tydeligvis er krasj mellom ham og klubben/treneren. Spesielt fordi han har vært i klubben siden han var barn. Broren hans har også spilt her. Faren hans var også i mange år en aktiv bidragsyter på forumet. En familie blir ikke mere STB enn det. Da er det leit med en del av kommentarene som har vært på forumet. Etter min mening.
  23 likes
 10. Vi har gått fra å være et lag som var ganske OK til å ligge kompakt og kunne score på kontringer nå og da, til å være et lag som er bra til å styre kamper men sliter når vi blir presset bakover. Dette er tidspunktet for alle de som har ønsket "heller 2-2 enn 0-0" og "heller tape 4-5 enn å trygge inn 0-0" til å være begeistret. For dette Stabæk-laget er definitivt mye morsommere å se på enn lag som har kommet midt på tabellen i Eliteserien!
  20 likes
 11. Takknemlig for at ubeseiret og tre poeng unna tabelltopp med en kamp mindre spilt er at pilen peker nedover
  18 likes
 12. Kanskje en idé å bidra selv før du kritiserer de som bruker over 20 timer av arbeidsdagen på å få servert 3-0 tap mot Ranheim.
  17 likes
 13. Must win?? Det er absolutt ingenting som tilsier at dette er en kamp vi MÅ vinne. Tvert imot bør poengfangsten så langt gi ro i gruppa til å jobbe med å utvikle spillet uten å føle at de er helt på hæla tabellmessig.
  17 likes
 14. Veldig godt poeng - vi vet også av erfaring at ingen talent har en lineær utviklingskurve. Spiten og Olderheim vil møte motgang og formsvikt - eller skader. Da har vi behov for troppen vår - enten det er Geelmuyden, Kostadinov, Vinge eller Veum. Alle disse 4 ville vært i start 11’er i nært sagt samtlige andre Obos lag - det vitner om god bredden i troppen vår. Det er en stor konkurransefordel, men bare om vi bruker den og holder disse spillerene igang.
  17 likes
 15. At Hammy bør få godt med spilletid, inkludert mange starter, betyr ikke at han må erstatte noen. Det går an å bruke en tropp for det den er verdt. Det bør ikke være sånn at spillere enten er veldig inne i varmen eller helt ute i kulden. Selv om Olderheim og Spiten-Nysæter er våre kanskje to beste spillere, er de også kun 16 år og har neppe fysisk godt av å spille fast uten pauser. Vi har en tropp som er som skapt for god rotasjon med mange svært unge spillere som absolutt holder nivået og vel så det og som alle vil ha godt av rikelig med spilletid og å føle at de er inne i varmen og under utvikling samtidig som det er viktig å unngå overbelastning. Personlig ville jeg først og fremst gitt Hammy plassen til nettopp Roberts fordi jeg syns det helt klart er et av lagets svakeste punkter og at Hammy er bedre på så å si alt. Roberts gjør av og til noen fine ting med ball, men jeg syns ikke han er i nærheten av å mestre den defensive delen av jobben.
  17 likes
 16. Kanskje det er så enkelt at vi har andre spillere som trenerne mener er enda bedre enn Hammy? De ser jo spillerne dag ut og dag inn og jeg tviler på at de beste spillerne utelates pga trynefaktor...
  17 likes
 17. Som klubb skal vi selvsagt rett opp igjen. Men om man ser på laget vi har stilt i det siste, med så mange unggutter i nøkkelroller og unge innbyttere, så må man nesten forvente at det vil svinge og at vi ikke er smarte og konsistente nok hele veien. Riise og Spiten hadde en dårlig dag i dag, men det må man nesten regne med. Det ville vært litt for godt til å være sant om vi bare skulle cruise gjennom OBOS med den uprøvde gjengen vi setter utpå. Heldigvis er det ikke mange lag (om noen?) som kommer til å være stabile nok til å dra i fra i front. Her blir det muligheter for mange lag og det gjelder å være mest stabil i siste tredjedel. Synd vi ikke har alle friske. Savner Veum, spissene og Kay. Deler også bekymringen til enkelte med rovdrift på 16-åringene.
  16 likes
 18. Må ta mer ansvar for å beskytte Olderheim og Spiten, hvis ingen sier i fra til dommeren fortsetter motstanderne bare å klippe ned våre beste spillere gang etter gang. Ikke bare Næss sitt ansvar, men gutta må begynne å stå opp for medspillerne sine!!
  16 likes
 19. -FranckTheBank er positiv.
  15 likes
 20. Kudos til SS som tok turen midt i uken med jobb og eksamen på en onsdag kl. 19:00. Banens beste i dag.
  12 likes
 21. Er merkelig, klubben ønsker å bruke han som profil med han i front i promotering! Fikk lite spilletid i fjor, og enda mindre i år! Synes han fortjener å få sjansen, utifra rapporter fra trening og tidligere vist potensial
  12 likes
 22. At pilene peker nedover er vel å ta i? Fra mitt ståsted er vi i en klart positiv stim. Kanskje aller mest pga. den jobben som gjøres i akademiet, godt hjulpet av at mye dødkjøtt forsvant fra spillerstallen i vinter slik at ungdommen fikk bedre plass og at the Bradleys har kommet inn og garantert gjort mye med mentaliteten og kulturen i klubben, som det nok var et stort behov for - i hvert fall sett fra utsiden. Jeg kan ikke skjønne annet enn at Bob (og sikkert Michael også) har endret mye til det bedre. Men han er langt fra perfekt. (Hvem er vel det?) Det er ikke engang sikkert at han objektivt sett er noe bedre eller har et større navn enn Henning Berg. Jeg syns det er en del stabækfolk som virker å ha samme forhold til Bob som MAGA har til Trump som en ufeilbarlig, uangripelig kultleder. I min verden må det gå an å kritisere deler av det han gjør uten at det nødvendigvis må bety at alle piler peker feil vei. Mye er bra, en del kan helt klart bli bedre.
  12 likes
 23. Eller man kan si at vi må være tro mot vår måte å spille på, og jobbe for å bli enda bedre på det. Bruke 30 kamper i obos på å bli gode på Stabæk-fotball og vise neste år at vi kan spille it eliteserielag også. Eller vi kan bruke 25 av årets andreomgangen til å trene på å parkere bussen.
  12 likes
 24. Åh may gåd Jørgen, Vetle og jeg gikk rett i studio etter dagens kamp
  12 likes
 25. Hmm, noe av det første Bob gjorde var jo å slippe til akademi-spillerne og gi dem friheten til å prøve på det de er gode på, og la dem få lov til å også feile. Det er jo nettopp det som driver oss nå. Han har vel også utviklet et langt mer offensivt og fremoverrettet system. Med både fine etablerte angrep og giftige på kontringer. Men klart vi har svakheter i deler av spillet. Men kursen Bob har satt oss på lover langt bedre enn alle trenere siden Ordinas. Enig at Bob ikke er et taktisk geni, men jeg tror ideene hans er utviklende for spillerne våre. Noe som passer oss bra.
  12 likes
 26. Ja, all ære til SS. Den bussturen på en onsdag er blytung. Ny busstur mot Sogndal. Sees på den. Digger dere! Så stoler vi på @Slum som har lovet opprykk.
  11 likes
 27. Sir Bob i Stikka😊: – De er begge ute, sier Bob Bradley om sine to mest rutinerte angrepsspillere. Du får imidlertid ikke Stabæk-bossen til å si at fraværet av de to kommer til å svekke Stabæk. – Vi har ulike måter å spille på. Det så dere mot Bryne. Det er flere måter vi kan gjøre dette på.
  11 likes
 28. Finnes det en nettside der man kan følge med og få varsel om scoringer i kampene til Stabæk 2, men bare når Stabæk 2 ligger under? Spør for en venn.
  11 likes
 29. Jeg har en mistanke om at akkurat dét er essensen av hva et fotball-forum dreier seg om. Det kan bli litt ensformig hvis alle bare sier oi, oi, oi - og deretter speider hvileløst etter noe støv de kan bøye seg i.
  11 likes
 30. Digger temperatur på forumet for tiden! Også virker det som det er mange nye stemmer denne sesongen. Lagde profil her etter mange år fordi jeg følte det enten bare var negativt eller positivt på ytterpunktene. Også kunne jeg bidra med budstikka+ da det fortsatt var lov. Uansett. Jeg skjønner godt at mange føler seg rana av den 16. mai seieren man kunne forventet, etter de siste hjemmekampene. Er der ikke deilig og ha forventninger igjen til dette laget? At Bob gjorde sene/få bytter gir meg dog kjipe vibber til hans første periode. Selv om han nå bruker mer kids. Og fy faen så mye kudos Tifo gruppa skal ha! Den kronebourg inspirerte er den feteste jeg har sett siden Peter Griffin i STB drakt banka en gul fugl på bortekamp. Noe helt annet å dra på kamp som liten unge nå sammenlignet med 90-tallet! Fortsatt ubeseiret. Alltid, uansett.
  11 likes
 31. Greit nok at detaljert info om tilstand og skade ikke lenger er like in å dele med offentligheten. Men en liten statusrapport må det da kunne være mulig å gi fra klubben?? Diabate Opseth Kay Ellegård Veum Abu Bawa Hva skjer, er alle langtidsskadd eller er noen på vei tilbake? Alle disse er savnet!
  10 likes
 32. Support var banens beste, som alltid! All ære til dere som tok turen!
  10 likes
 33. Maks uflaks at både KFO og Diabate er ute samtidig selvfølgelig, men forventer faktisk at Bob skal forstå at når vi ikke har noen å sikte på i boksen så blir det ekstremt enkelt for Ranheim å tette igjen i midten. Da må han komme med en gameplan som forhindrer at alle våre små tekniske drifter inn mot midten og spiller seg fast. Det er helt uforståelig for meg at vi for eksempel knapt har 1 avslutning utenfor 16 hele kampen og vi skaper da null press på Ranheims spillere for å presse ballfører og de kan defor etter første mål ligge dypt i formasjon og kontre. I tillegg klarer vi alt for sjeldent og sette opp vingspill og når vi kommer oss forbi blir det slått høyt i stedet for lavt og hardt eller 45 ut. Synes Bob gjør en god del riktig, men når resultatet av å spille på impulser, relasjoner og "gjør hva du vil - fotball" blir så tamt må vi faktisk ha en konkret plan b og falle tilbake på. Vi kan ikke bare stole på individuell brillianse av noen få tenåringer som jeg ikke kan forstå annet enn at er i ferd med å bli grovt overbelastet av masse spilletid og alt ansvaret som blir lagt på deres skuldre. Hørte pod med Morten Thorsby i dag hvor han sier at tenåra er de desidert mest stressende som et ungt talent med sjongleringen av skole og fotball på toppnivå, og jeg synes Spiten og Olderheim er skummelt mye involvert.
  10 likes
 34. Idiot. Vi har fått opp engasjement blant supportere som ikke har noe særlig forhold til stadion. Gleder seg til nadderud i sommerferien. Kudos til SS for å synge seg hese hver uke, men grasroten er minst like viktig. Idiot. Stryker på eksamen imorgen for det driter her jeg
  10 likes
 35. Spot on. Regner med at alle på bussen i dag har tatt fri fra jobb for å støtte gutta. Vi prøver alltid vårt beste, og det er ikke like lett å holde sangene når det er flere studenter som sliter med tekst/takt. Det er greit med konstruktiv kritikk, men å melde at dette er noe av det dårligste av SS på lenge er sykt å mene. Det er for eksempel mulig å si ifra på feltet om man er misfornøyd også, da får man ta tak i det på kamp. Sees på mandag mot Egersund!
  10 likes
 36. Enig! Kutt ut det forbanna surret med 3-backslinje. Fatter ikke hvorfor en såpass dreven trener som Bradley ender opp med noe slikt piss. Trodde han visste bedre.
  10 likes
 37. I måten vi spiller nå ligger Olderheim ganske høyt og har mye ansvar for å sette fart fremover med ball. Per nå virker det som den mest opplagte rollen for Hammy. En ting jeg undres på er bruken av Christensen som anker sammen med tre stoppere. Jeg kunne gjerne tenkt meg å se en mye mer spillende type i den dype midtbanerollen. Og da er det naturlig å tenke på Hammy. Fin pasningsfot, godt blikk for spillet og lett å spille på fordi han er god til å komme seg ut av pressete situasjoner.
  10 likes
 38. Mer unskyldningsargumentasjon. Situasjonen nå og for 10 år siden er ulik for Stabæk og ikke minst for Bradley. Det var feil den gang med ekstremt kortsiktig fokus, og det er ikke noen motforestilling nå mellom å bruke unge spillere og å opptre taktisk smart. Tabellen ser grei ut den, men vi har like fordømt sosa bort 6 poeng og tabellen med 6 poeng mer hadde vært enda morsommere.
  10 likes
 39. Jeg kan ikke se at det er noen som har sagt noe annet. Tvert om er det jo nettopp det med å legge til nye elementer i spillet som har blitt tatt opp. Å sette opp dette som motsetninger blir helt kunstig. Om vi skal rykke opp, lønner det seg gjerne å plukke flest mulig poeng... Igjen: Hvem har sagt at vi ikke bør spille vårt eget spill? Og nok en gang: Hvem er det som liksom har sagt dette? Jeg syns hele innlegget fremstår som en stråmann.
  10 likes
 40. Vippset til 807456 💙
  10 likes
 41. Riktig - det betyr at vi må lære oss å balansere laget bedre og opptre med større kynisme defensivt når situasjonen krever det. Det gjelder både individuelt og som lag. Det er simpelthen ikke godt nok å gi bort ledelsen til lag som Moss og Lyn.
  10 likes
 42. Jeg tolker ikke "mindre naiv MLS-fotball" til å bety å parkere bussen. Snarere tvert i mot. Å parkere bussen med de spillerne vi stort sett bruker på midtbanen og i midtforsvaret vil fort bare være en annen type naivitet. Det handler vel gjerne mer om når man skal spille med to vingbacker som begge går i angrep og når man skal holde igjen én eller begge. Eller å legge om til en firer bak og få på en ekstra mann på midtbanen hvor vi ofte blir litt overløpt og hengende på etterskudd. Eller å være mer proaktive med bytter, både av spillertyper og mer friske ben. For eksempel.
  10 likes
 43. Vi har søla bort 6 poeng mot Åsane, Moss og Lyn. Vi kan ikke fortsette med det. Kampen i går var pussig - det var nivåforskjell i favør oss i første omgang. Det så ut som en tidlig runde i cup’en så skjer det noe etter utligningen. Istede for å rulle over dem så går lufta ut av oss og vi mister momentum. Vi fikk dessuten noen advarsler før den endelige scoringen deres kom, nok til å gjøre grep. Vi må lære oss å drepe disse kampene vi leder. Mer kynisme når vi har resultatet, mindre naiv MLS fotball. Ære være offensiven når stillingen tilsier det - men vi må balansere det og snøre igjen sekken når det er påkrevd også.
  10 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...