Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 06/09/2021 in all areas

 1. Én ting er sikkert Franck, du hadde vært den perfekte reality-deltaker! 😄Hver eneste gang står alt på spill ved neste steg og du skyr ikke konflikter. Selv de gangene du er på tynn is❤️ Jeg tror at denne kampen er definerende for diskusjonene den kommende uka. Taper vi kommer alle til å få angst for nedrykksesong, men vinner vi handler diskusjonene om vi får medalje eller ikke. Så snur det fort den ene eller andre veien om vi vinner neste kamp igjen. Om jeg skulle tippe 😊 Det som KAN være sesongdefinerende derimot, er om Kobhlenko starter og putter 3.
  23 likes
 2. Brannfakkel. Har sittet på gjerdet og vært usikker lenge nå. Men nå er begeret mitt fullt. 3 år med den samme elendige, planløse og driit kjedelige møkkafotballen. Jeg ser ingen forbedring overhodet. Janne ut!
  19 likes
 3. Kanskje på tide å la Yaw starte på benken? Slik jeg ser det er han nå en risiko i spillet vårt, både offensivt og defensivt. Forferdelig svak med ballen (noe motstanderne åpenbart har fått med seg, og setter press på ham med én gang), og altfor treig uten ball, ble som gjør at han tar 20 meter «sikkerhetsdyp» hver gang det andre laget har ballen.
  18 likes
 4. https://www.tv2.no/sport/14041879/ – Det samholdet var helt unikt. Her om dagen møtte jeg Emil (Bohinen) og Tobias (Børkeeiet) som har ferie og spilte sammen på Nadderud her. Så kom plutselig Hugo (Vetlesen) innom, som var hjemme fra Bodø noen dager. Det var en veldig fin gjeng, for å si det rett ut, sier Larsen.
  16 likes
 5. https://www.vg.no/sport/fotball/i/7KW79V/pengerekorder-i-glimt-og-stabaek-rosenborg-og-brann-bloer Stabæk Fotball AS slår til med det beste resultatet i selskapets historie: 28,4 mill.
  16 likes
 6. Kjønø har vært i klubben i ca 12 minutter, så det får være grenser for hva han skal få ansvar for.
  15 likes
 7. Kan vi bytte han med Skytte?
  15 likes
 8. Dette var kampen som fikk meg til å miste troa på sesongen og på prosjekt Janne. Det er null flyt i det oppbyggende spillet og stort sett egoistiske løsninger når vi nærmer oss mål (mangel på mønstre og bevegelser). At alt gikk skeis i forsvar i dag er jeg ikke så bekymret for på lengre sikt. Men prøver å ta med noen lyspunkt/desperate håp: - Jeppe tilbake, og en venstrebent back har vært dypt savnet. Brukbart innhopp. - Synes egentlig Khobolenko var ganske god. Gode involveringer hele veien egentlig. - Normann Hansen, Solbakken og Shala forsøker å gå foran og virker
  14 likes
 9. Da var det gutta jeg hørte. Bor ikke langt fra Nadderud, og satt på hjemmekontor og hørte tydelig lydene fra treningsfeltet. Mulig det blåste rett vei, men jeg tok meg selv i å tenke at NÅ er det ekstra bra tenning på treningen til A-laget.
  14 likes
 10. Jeg har som regel forsvart Skytte, men dette var svakt. Han hadde noen minutter godt ut i andre omgang der han virkelig våknet til og viste hva han kunne, men det holder ikke når han halvsover de andre 80. Han er så sterk og god når han gidder...
  11 likes
 11. Jeg mener å huske at én hjemmekamp ga mer inntekter enn en hel sesong på Nadderud til sammen, bare takket være VIP. Kampen mot FCK alene var vel flere millioner. Det var kanskje noe mer spennende og enklere for VIPer å komme seg til Fornebu (og Telenor var vel en sterk bidragsyter her) enn til Nadderud, men jeg håper at vi får med oss mange lokale bedrifter. Hadde vært stas med noen flere arbeidsplasser der det går i fotball i lunchen og flagget henger på kontoret på kampdag.
  11 likes
 12. Hjemmekamp mot Tromsø, førstkommende mandag klokka 19. Dette kolliderer med EM, nærmere bestemt 2. omgang av storkampen Polen - Slovakia, men jeg velger nok Nadderud, ja. Tromsø er et lag vi har slitt en del med opp gjennom, blant annet i gullåret hvor TIL var det eneste laget vi ikke tok poeng fra (jeg lurer på om de også var det eneste laget vi ikke slo i Eliteserien det året). De siste fem årene har vi møtt dem fem ganger, og Brochmanns store kamp på Alfheim i 2017 var eneste trepoenger for oss i denne perioden. I tillegg har vi tapt 3 og spilt 4 uavgjorte. Total målforskjell 8-
  10 likes
 13. Enig, vi må la det være som det var. Streker markert med kritt (eller var det sagmugg?). En lærball som øker voldsomt i vekt når det er vått. Kan vi være enig om at det er vesensforskjell på å bytte farger på drakta og på å gå over til utstyr som er mer praktisk, bedre tilpasset tidens krav. I dette tilfellet: økt bruk av banen. Dette er da en no-brainer. Lykke til med lærballen, William. Og krittet.
  10 likes
 14. Skal Stabæk ta verdien om å være annerledesklubben så blir det mer og mer klart at klubben bør gå for naturgress på nye Nadderud. Mangel på anstendige fotballbaner med naturgress kommer til å bli påtrengende fremover, og da vil vi sitte på gull med Norges mest moderne og miljøvennlige arena med naturgress.
  10 likes
 15. På tide for alle å gi @ringo rett nå. Med så mange jevne midtbanespillere er det uforståelig at Skytte har klippekort. Laber arbeidsinnsats og fungerer verken bak spissen eller i en dypere rolle.
  9 likes
 16. Han står jo for en helt annen fotball om han får muligheten.
  8 likes
 17. Gutten er fortsatt 18 år. Det er ikke han som skal dra lasset. Og han var ikke den svakeste på midten i dag.
  8 likes
 18. Klippekortet til Skytte begynner å bli like uforståelig som Kinoshita sitt. Ny forferdelig kamp. Kontrasten til Solbakken og Shala er veldig stor.
  8 likes
 19. Det er ikke spissene i Stabæk som er hovedproblemet. Vi har hatt både Junker og Botheim. Når det nesten ikke skapes noe bakfra og gjennom midten blir det bare å jage tilfeldige langballer en skjelden gang. Er det kampplanen å spille seg lansomt freover og vente til mostander for alle mann bak ballen? Slik har det sett ut i 2 år nå... hva prøver vi på som spillerne ikke forstår/ evner?? Dette er nitrist.
  8 likes
 20. Neida - men jeg vil ha folk til å tenke litt. Jeg mener at det er for lettvint å peke på Kjønø. Han har veldig begrenset med erfaring som hovedtrener - det er mye buss rundt ham - men Grorud ble bare til slutt bare nr 13 i OBOS i fjor. Han er utvilsont et spennende trenertalent og deg car framsynt av Stabæk å knytte han til seg - men jeg er ikke overbevist om at han er klar for hovedtreneransvar i Eliteserien ennå. Så tror jeg det er for enkelt å skylde på treneren. Spillerstallen er ikke god nok. Vi mangler klare 1. valg på midtbanen, sidebackene er for svake, Edvardsen er helt
  7 likes
 21. Han etterlyser nye forsterkninger i sommer hvis vi skal kjempe på øvre halvdel. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/trenger-forsterkninger-for-a-kjempe-i-toppen/645823!/ De siste sesongene har det forsvunnet spillere på løpende bånd ut portene på Nadderud. Stabæk har ifølge styrelederne i klubben og aksjeselskapet aldri vært bedre stilt økonomisk. De har også innrømmet at det er muskler til å forsterke i neste overgangsvindu, hvis det behøves. Gulltreneren fra 2008 sier hans signal vil være «å gjøre en satsing, være kloke og forstandige og søke noen som passer i Stabæks sp
  7 likes
 22. Mål styrer kamper, sies det. Med 0-2 i sekken tidlig ble det en kamp vi ikke klarte å tilpasse oss. Tromsø ender med å score 3 på 4 sjanser (VGs telling), mens vi ender på 0 på 3. Tidligere i sesongen har vi vært kollektivt ubrukelige offensivt. En total mangel på annen (synlig) plan enn at Yaw til slutt skal kælke opp på Kinoshita. I går synes jeg det virket som vi tross alt prøvde? Vi prøvde å spille ball. Det krever to ting. Den første er at de bakerst er i stand til å holde ballen gående uten å risikere alt for mye. Vi vet at Drillo mener at selv en marginal risiko her er
  7 likes
 23. Forfremmelse etter kampen i dag?
  7 likes
 24. Det blir nok kunstgress. Kommunen vil ikke bruke flere hundre millioner på en bane som kun brukes et par ganger i uken. Vi har et stort kapasitetsproblem på banesiden og er helt avhengig av ytterligere en kunstgressbane. Den diskusjonen er nok lagt død om ikke miljøpolitikerne insisterer på en gressbane og det er veldig lite trolig;-).
  7 likes
 25. Problemet er at flere av disse spillerne på et tidspunkt var gode nok. Det er få om ingen i dagens lag som har hatt en positiv utvikling under Janne. Selv unggutta stagnerer. Da er det for meg åpenbart et fingeren må rettes mot trenerteamet med Janne i spissen. Andre røde flagg er kommentarer fra eks spillere som har fått en ny vår i nye klubber som følge av bedre treningskultur etc. Hadde dette vært under Henning Berg hadde flere her vært mindre tålmodige.
  6 likes
 26. Men hvem sitt ansvar er at de ikke de 11 som startet møtte opp på jobb? Inngangen til kampen har vel noe å si, møtene før kamp skape tenningsnivå, kampplan, på trening. etc.. Er veldig rart at alle ikke møtte opp. Spillernes ansvar ja, men også treneren...
  6 likes
 27. Synes Shala og Solbakken var mange klasser bedre, ja, både i dag og tidligere i år.
  6 likes
 28. Slutt med dette idiotiske bytte trener maset, er det mulig! Er mer enig med Shala om at spillerne ikke møter på jobb med arbeidsskoene, de vinner ikke 1-2-3 baller! De er veike og avskrudd! Det er ikke Janne som ikke er på, det er spillerne som skal gjøre jobben! Ja han burde gjort noen saftige bytter i pusen, som @geirtihar nevnt! Inn med spillere som faktisk vil være utpå der! Her tenker jeg spesielt på skytte som tror han er så mye bedre enn han er, og har alt for lite proff holdning, rett og slett.
  6 likes
 29. Det eneste som er herlig med denne kampen er at den snart er ferdig.
  6 likes
 30. Det er dog bare fem lag med flere mål i snitt. Imponerende med tanke på hvor dårlig alt ellers tydeligvis er. Beklager at jeg kom med dette.
  6 likes
 31. Det er vel bare tre viktige ting å huske på for å kunne gjenta dette: 1. Akademiet. 2. Akademiet. 3. Akademiet.
  6 likes
 32. Klarte selvsagt vri dette til noe negativt og.. Forumet er trist om dagen, men pessimister blir vel aldri skuffet..
  6 likes
 33. 2020 sesongen, vi vinner begge sluttkvarterene. Siste kvarteret er inkl tillegg naturlig nok. Vi scoret over 1/3 av målene fra 76 og ut i fjor.
  6 likes
 34. Klar tale: – Det eneste vi ønsker er å prestere best mulig, slik at vi kan ta mest mulig poeng for Stabæk. Dessuten gir det en ekstra glede og et godt humør å løpe ut på Nadderud stadion, sier Stabæk-kaptein Yaw Amankwah.
  6 likes
 35. Jeg blir i hvert fall overrasket om noen mener Shala ikke skal starte neste kamp. Skulle gjerne hatt to av ham, på grunn av innstilling og guts!
  5 likes
 36. Sandberg til Budstikka : – Vi er ikke blinde heller. Vi ser hva fansen vil, hva som skrives om oss og vi forsøker å spille så bra vi kan. I denne kampen forsøkte vi å spille oss mer ut bakfra, kom oss ut den første tredelen, men etter dét skjedde det ikke så mye, kommenterer Marcus Sandberg.
  5 likes
 37. Man vil ha noe som skaper mer entusiasme og glød. Og fotball det er verdt å bruke tida si på å se. Om det er Kjønø eller en annen, det er Bjarmann sin jobb. Det skumleste som skjer nå er at man fortsetter med en naiv tro på at noe som har sett dritt ut i 3 år PLUTSELIG skal eksplodere i noe bra.
  5 likes
 38. Norges beste i å være kontrær
  5 likes
 39. Ifølge folk som har sett treninger er det Janne som flytter kjegler og Kjønø som tar tar tak på feltet.
  5 likes
 40. Tror de fleste av oss her inne kunne erstattet Skytte sentralt på midten, uten at noen hadde merket noe forskjell.
  5 likes
 41. Nå har han gjort sin feil i år, like greit å bli ferdig med den i stedet for å spare den til slutt.
  5 likes
 42. Janne. Dette kan du gjøre noe med. Nå setter du inn Moe, Edvardsen og Nusa. Ut med Solheim, Skytte og Kay. Eventuelt kan du la Kay fortsette, ta ut Yaw og virkelig satse framover. Vis gutta at du vil vinne denne kampen, slik at de forstår at de må vise oss det samme. Nå må det faen meg skje noe her, Janne. Jeg har på ingen måte lyst til å gi deg sparken, jeg er drittlei av at vi er blitt en av de møkkaklubbene som stadig sender trenere på dør, men du kan vel for faen vise at du har lyst til å beholde jobben?!? Kom igjen Janne. Go for it! Hvis jeg ser dere prøver skikkelig, så kan j
  5 likes
 43. Deilig med sin første start i eliteserien idag!
  5 likes
 44. « Bare vi får stadion så er vi sikret god økonom» er et mantra mange klubber har hatt. I Kristiansand , Stavanger (tror også Ålesund) ble det bygd nye fine arenaer som klubbene eide. Alle tre klubbene rykket ned første eller andre sesong med ny arena, de holdt på å gå konkurs, kommunene måtte kjøpe arenaene som de nå leier. Dette er IKKE et argument mot ny stadion, bare viser litt til nyere historie om at en ny stadion ikke automatisk bedrer en klubbs økonomi.
  5 likes
 45. Det finnes vel ingen kamparena med gress i europeiske toppdivisjoner hvor spillerne trener til daglig? De fleste arenaer er hermetisk stengt for spillere utenom kampdag. Det gjelder også Lerkendal.
  5 likes
 46. Også skal vi vel ikke helt avskrive det at "jeg er imponert over den nye klubben min" er noe 90% av fotballspillere sier, uansett hvordan tilstanden er 🙂
  5 likes
 47. I går var det beste forsøket vi har hatt på lag, lang tid på å være et spillende lag. Da falt Skytte helt gjennom. Og vi forstår fullstendig hvorfor det ikke fungerte i det hele tatt i Glimt. Skytte er nok best når det er litt kick 'n run, mølje og enkeltspillere som gjør alt selv. Det kampbildet som ville passet han best, er nok det man ser i G8-kamper. Slik vi prøvde å spille i går fremstår han ubrukelig.
  4 likes
 48. Enn skytte? Ja hele laget var bedre, faktisk Lumanza som satt på benken var bedre enn skytte IDag, spesielt i 1 omgang!
  4 likes
 49. Hvis Nadderud fortsatt er potetåker langt inni juni, etter fantastisk vær i mange uker- hva er problemet med å kritisere det? Husker som regel at gresset her er strøkent på sommeren, er det nye gartnere i år??
  4 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...