Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 22. mars 2024 i Innlegg

  1. Årsbeste! Vi var klart best siste 30 min. Chistensen BB. Taklingene til Roberts ga gåsehud. Slum fikk tårer øynene av løpene til Walstad. Men vi har fortsatt litt å jobbe med siste tredjedel. Ungutta har farten vi manglet offensivt i 1 omg. Så vi bør gjøre en ending i 11eren til seriestarten. Blir bra dette. Rett opp!
    26 liker
  2. Ser for meg ut som om Øya ikke har aldersbestemte landskamper? Hvor mange har Piggen 40??? Isolert sett bra for Piggen at han får prøve seg et sted han får tillit. Her får han uansett ikke spille. Hva har vi nå? Cheng i SF, Lassen Harisson i Kåffa og Hellan i Brann. Det er spillere vi har gitt i fra oss. Særlig Hellan er et blodrødt eksempel på dårlig spillerlogistikk. Så utvikler vi mange spillere også. Men man må jo lure på hvor mange fler det kunne ha vært om vi hadde droppet signeringer som Lucca, Kjærrumgård, Pachonik, Nimley, Esco, Gyasi, Tao, Rubin, Agoda, Zhou, Zheng, Ovenstad, Sun, Valencic, Vihman, Kirk, Mouktar, Maatsen, Donking, Gall, Skytte, Toutouh, Khoblenko, Mesic, Kirkevold, Høyland og sikkert fler jeg har glemt. Vi har kastet bort mye penger ass… Hvem er nestemann ut? Geelmuyden? Løfter laget når han kommer inn, virker like fordømt å være bak f.eks. Diabate i køen…
    25 liker
  3. Vi avslutter kampen med en snittalder som tilsvarer en ok stilkarakter i hopp. Kun en spiller vi leier i troppen (tipper han blir fast i løpet av sesongen). En bedre midtbane enn på mange år. Som jobber og jobber, og som knapt spilt sammen. Gjennvinning var fremmedord i fjor. Neppe i år. Så må både Rossbach og Diobate jobbe litt for overbevise meg. Ble nok bortskjemt med Pettersson i fjor.
    23 liker
  4. Tabelltips og gjennomgang av alle lagene i Obos er nå gjennomført med Obos-ekspert Petter Bø Tosterud! Lurer du på hva slags lag vi møter? Hvilke spillere man må se opp for? Hvem rykker opp? Hvilke overganger er gjort hos alle lag? Da er morgendagens pod noe for deg.
    22 liker
  5. Det er så herlig at det faktisk blir lukket stadion og ikke åpent "lego"-bygg ala Intility.
    22 liker
  6. Er en good feeling rundt klubben. Ny stadion på vei, Bob Bradley som trener og syntes mange av ung gutta på vei opp nå ser veldig spennende ut! Nivået i Obos er såpass svakt at jeg er overbevist på direkte opprykk selvom det skulle bli litt poengtap her og der. Dette skal vi fikse! En uke igjen nå!
    20 liker
  7. Ole Kristian Udnes om det historiske vedtaket. Tror ikke den er bak betalingsmur. "Kommunestyrets vedtak vil ALLTID bli stående som en del av Bærums idrettshistorie. Og verdien av fremtidige generasjoners idrettsglede, lek, identitet og fellesskapsfølelse vil UANSETT trumfe kostnaden." https://www.budstikka.no/en-fremtidsrettet-beslutning/o/5-55-1668702
    18 liker
  8. I Eliteserien er det vanskeligere å holde det gående om det går i mot. I Obos går det fint, stort sett. De andre lagene taper og gir bort såpass mange poeng at det skader ikke å avgi poeng selv her og der. Det kommer til å skje. Kun en gang de siste 10 årene har et lag på 3 plass endt med mer enn 60 poeng. Stort sett er det alt fra 49-57 poeng på 3 plass. Det gir opp mot 12-15 kamper per sesong man kan tape poeng og fortsatt rykke direkte opp (så lenge vi ikker taper mer enn 6 kamper). Så lenge vi gjør jobben Nadderud og slår lagene nedover på tabellen på bortebane så bør det holde i massevis. Jeg tror vi ender på 1 plass i år.
    16 liker
  9. For lagets skyld kan jeg leve med Pignatel ut, men om vi mister Hammy fordi man har prioritert Diabate, da vet jeg ikke hva jeg skal si. Litt som da man ikke greide å finne plass til Vetlesen på banen.
    15 liker
  10. Vi møter Asker i 1. runde av cupen! 10. april. https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2024/slik-spilles-1.-runde-nm-menn/
    15 liker
  11. Thomas Roberts kan å takle
    15 liker
  12. Skjermen svart hos dere også?
    14 liker
  13. Det som i hvert fall er sikkert er at dersom norske tilbydere slutter å tjene penger på dette, så gidder de heller ikke betale masse for rettighetene. Noe som er en særdeles viktig inntektskilde for klubbene. Så selv om man har funnet ut at man fint kan leve med å snyte TV2 for penger, så må man også spørre seg om man synes det er greit at det til syvende og sist vil gå utover Stabæk.
    14 liker
  14. Ny kontrakt og utlån høres jo ut som vinn-vinn for oss. Men så har jo Piggy og Start noen ord med i laget og! Skjønner at Piggy vil bort når han ikke blir satset på i år heller. Skjønner også at det satses på KP og Næss. Om Piggy vil bort så synes jeg det er riktig å legge til rette for det. Viktig å behandle spillere godt også..
    13 liker
  15. Gratulerer til Aleksander Andresen og resten av G19-gutta som skal til EM!!! En meget fin arena for Andresen å vise seg fram på dette i juli. https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-19/2024/g19-disse-starter-i-den-siste-kampen-i-eliterunden/
    13 liker
  16. Please noooooooooooo. Hell noooooooooooo. Samtlige vi har på midten er bedre og yngre. Med mange år igjen. Ingen grunn til å la en som er "Way over the top" ta plassen foran noen av våre egne. Dette er min personlige mening. Så skal det sies at jeg ikke er presidenten av Fredrik Krogstad fanclub
    13 liker
  17. Jeg må klype meg litt i armen fremdeles jeg, vi skal faen meg bygge ny stadion ass. Den jobben flere i administrasjonen, men med Tunold i spissen må man bare ta av seg hatten for. Gratulerer alle sammen!
    13 liker
  18. Kanskje det også bli ølservering? https://www.vg.no/sport/i/GMzmxm/hoeyre-vil-aapne-for-aa-drikke-oel-paa-fotballstadion Eller vent. Først må kommunen også godkjenne det. Så da kommer vel Bærum Høyre til å koke sammen et par hundre spørsmål med alt fra hvilke ølmerker som er aktuelle til om det også skal selges øl på kamper som spilles på helligdager og om det ikke kan finnes muligheter for å finne billigere øl å servere...
    12 liker
  19. Gresset er alltid grønnere på andre siden. Selvfølgelig vil det være mange spillere fra akademiet vårt som blir helt decent obos-spillere. Statistisk bør jo mange flere ende på det nivået enn på landslaget. Vi kan ikke ha kapasitet til å ha alle med det potensialet gående til de er 23. Kanskje økonomisk, men hva kan vi tilby dem sportslig? Ta Chen. Han er 22. for to sesonger siden spilte han Obos for Strømmen, før han tydeligvis fant det nødvendig å ta steget ned til 2. divisjon foran fjoråret. I år har han som bosmanspiller fått kontrakt i Sandefjord. Jeg er fristet til å si: so what? Hva med Renå Olsen? Jeg husker en diskusjon om hvordan vi ikke klarte å ta vare på. Han endte med fire år, for tre forskjellige klubber, i obos før han dessverre måtte legge opp med skade. Vi må akseptere at akademiet vårt utvikler spillere som ikke er gode nok for Eliteserien. Også er det jo et paradoks at mange her inne har fyrt løs mot spillere som Jeppe Moe, Ottesen, og Pignatel uten at det møter all verdens av kommentarer som støtter spillerne og «krever» at vi har mer tålmodighet med de unge. Så sitter man klare for å fyre løs på klubben også hvis de samme spillerne slippes videre. At Harisson og Hellan er i eliteserieklubber neste år har jeg ingen problemer med å akseptere. At vi ikke klarte å få noe ut av Vetlesen er for meg den største synden. Nå er vi på fjerde (?) og sannsynligvis siste trener som har muligheten til å ta Geelmuyden det siste steget. Det må vi få til!
    11 liker
  20. Han var på årsmøtet. Synes vi skal gi han litt tid. Mye å sette seg inn i. Han er ikke bare daglig leder for a-laget hvis noen tror det…. Litt smålig å kalle han rbk-supporter! PS! Ser Arni redigerte bort «RBK-supporter».
    11 liker
  21. I morgen kveld begår vi en Tabelltippisode med selveste Petter Bø Tosterud. spm? Sleng de inn her: https://forms.gle/AD6TJsmiYW1pXyrQ8
    11 liker
  22. Diabate har ikke hatt en eneste positiv involvering i pre-season tror jeg
    11 liker
  23. Gjennomgangen av alle lagene i Obos ligaen er ute nå! Anbefales om du ønsker å vite litt mer om de lagene vi møter, overganger, hvem som kjemper om opprykk osv. Perfekt oppladning før serieåpning neste uke. Hør hør!
    10 liker
  24. Sikkert noen tilfeldigheter og vil ikke mobbe han heller, men merkbart mye bedre siden Diabate gikk ut
    10 liker
  25. Vi har gjort mange bomkjøp og tulle signeringer ja. Men vi må også annerkjenne at ikke alle unge spillere kommer til å finne sin beste form hos oss. Det er helt umulig for alle klubber å få til. Noen ganger så må dem til nye steder, trenere, lagkamarater, miljø, trenings rutiner osv. Piggy er en sikkelig STB gutt, men vi må godta at det ikke har funket og han ikke har vært god nok. Stabæk og Piggy er ingen match på banen. Ønsker han masse lykke til videre! Håper du leverer varene og er på landslaget om noen år med Veum!
    8 liker
  26. Dette! I tillegg til at Olderheim (spesielt) var god nok til å spille, tror jeg trekket med å kaste innpå han og Spiten var et viktig signal. Får vi med Veum og kanskje Wendt/Geelmuyden/Riise/Ekornes i biroller også tror jeg mange føler på en ny gylden årgang som er spennende å følge. Når det er sagt. Vi startet fjorårssesongen med Bo som hadde tatt oss opp, Bakenga og Høgh i storform (utenfor banen) og et cupeventyr i emning. Entusiasmen forsvant med resultatene gjennom sommeren. Hvor lenge holder vi godfølelsen i år, hvis det butter med poenghøsten fra start? Vi spiller borte mot lagene «alle» tipper som 1 og 3. Litt stang ut og vi står med to poeng etter fire runder. Klarer vi å holde troen?
    8 liker
  27. Det er den beste linup’en vi har. Enig i at det er pussig å legge om formasjon i generalprøven!!? Men om samspillet mellom Diabate og KFO hadde sittet som et skudd hadde vi hyllet formasjonsendringen som en genistrek. Jeg er spent på om han velger å fortsette med Diabate når alvoret starter. Blir lett å trekke paralellen til Janne og Kinoshita. Det vil være smartere sett utenifra å starte Geelmuyden. Han har stort sett vært med på å løfte spillet de gangene han har kommet inn i oppkjøringa og er en dokumentert poengplukker på dette nivået. Men det virker likevel som om Bob foretrekker Diabate. Det blir interessant å følge fremover. Ellers gir vel laget stort sett seg selv?
    8 liker
  28. Synes vi spiller som et lag som vil rykke direkte opp og avslutter som et lag som vil havne utenfor. Kan kjempe om førsteplassen om det siste forbedrer seg
    8 liker
  29. Går med krykker nå så begrenset hva jeg får til dude! Ble bare mildt sagt forbanna når jeg gikk av gamle 151 og ble møtt av "dette er Lyn territorium" Fix meg stickers i mai så føkker jeg Bislett opp!
    8 liker
  30. NSA er blitt kontaktet av en masterstudent som gjennomfører en studie av nordiske supporteres holdning til VAR. Studier av denne typen er nyttige å kunne vise til i diskusjoner med forbund, NTF og media. Mye blir sagt om supporteres holdning til VAR, og det er særlig populært å fremstille det som om dette er noe folk ønsker seg. Desto viktigere er det at undersøkelser som denne blir besvart av mange som faktisk går på kamp. Studenten trenger 200 respondenter fra Norge. https://www.surveymonkey.com/r/VAR_STUDY?lang=nb
    7 liker
  31. Eneste rette er ny kontrakt til Piggen, med lovnad om utlån til en klubb som f.eks Start! At vi selger forsvarsspiller som har vært rangert som en av Europas største talenter, samt vært kaptein på U landslag i store perioder! Det er en falitt erklæring til de unge egenutviklede! Spesielt om han erstattes med en ca like gammel spiller fra Bærum.
    7 liker
  32. Den ble lang, ny rekord trur eg.
    7 liker
  33. Starter 2april, slik jeg har forstått det.
    7 liker
  34. Enig, Wendt, Hammy, Hegardt og Olderheim (i starten) er vel de som har utmerket seg mest.
    7 liker
  35. Cato Haug får motbør etter Debatten: https://www.aftenposten.no/sport/meninger/i/EQd9yG/han-fyrer-opp-supporterne Og NFF blir avkledd om prosessen, der de har hevdet at VAR ble vedtatt på Fotballtinget: https://josimar.no/artikler/to-fortellinger/24474/?fbclid=IwAR1-BnEo3VbTiY8fI71QvSHvj1SdPfs_KG9KdI3dgT1UuNv5rqsLL3ctDZM
    7 liker
  36. Litt over en uke til avreise til Ålesund Away. Kun 6 plasser igjen! Meld deg på før det blir fult! Avreise 06:00 fra Bekkestua Vi ses!
    7 liker
  37. Den nye daglige lederen kjører etter mottoet «Taushet er gull»..
    6 liker
  38. Synes 2 omg var godkjent. Har mye ball og skaper mer enn LSK. God kontroll bakover og midtbanen ser betydelig bedre ut i år. Opseth virker ikke helt i form, og Diabate virker ikke god nok. Mye faller på Opseth om dette skal gå, så vi trenger definitivt en spiss til. Hadde ikke skadet med en høyreback heller.
    6 liker
  39. Så meg nødt til å fjerne Lyn stickers rundt bussterminalen i Sandvika i dag. Hadde nesten glemt den klubben..
    6 liker
  40. Enig, men han har nok et stykke frem til startplass hos oss. Ut i fra det jeg har sett har han dessverre ikke tatt mange nye steg over de siste årene. Sånn sett kan nok et miljøskifte være nyttig, men aller helst skulle det jo vært et utlån (gitt at han ikke var på utgående kontrakt). En av de jeg håper lykkes uansett hvor han er.
    5 liker
  41. Kanskje like ryddig at han ikke er altfor aktiv eksternt frem til det...
    5 liker
  42. Viktig periode nå for å lande sponsorer sammen med Sannes etc med et OBOS lag som er tyngre å selge inn. Mindre budsjett nå enn i 2022?
    5 liker
  43. Hadde en prat med Jon på siste arbeidsdagen hans 29 feb, så håper den nye sjæfen😊 er litt igang
    5 liker
  44. Stickerskonkurranse på STBstickern sine kontoer på Instagram og Twitter. Sleng deg på konkurransen for å kunne vinne en god bunke med stickers. Trekkes vinner på begge plattformer. Instagram: https://www.instagram.com/reel/C4nhfgjtLIz/?igsh=MXhpcWdidGs3YWJweQ== Twitter/X:
    5 liker
  45. Veldig rart at vi i generalprøven plutselig spilte i 442, har de trent på det på trening? Diabate har ikke vist noe som tilsier en plass i startelleveren. Og tydelig at Vinge er best når han kan spille på venstresiden og skjære inn. Håper på disse 6 fra start mot Aafk: Vinge-Opseth-Hammy Hegardt-Christensen-Roberts Med Spiten og Olderheim inn etter 60.
    5 liker
  46. Klart vi rykker opp. Vi rykker alltid opp.
    5 liker
  47. Joa enig i det, men vi har ikke råd til å prioritere han i 1. 11’er i mellomtiden mens han trener seg i form.
    5 liker
  48. Ålesund spilte 1-1 borte mot ES motstand, boost inn i påskeukas treninger
    5 liker
  49. Vi ble bedre med alle unggutta… ellers var dette begredelige greier. Og trist å se nivået på norsk dommerstand igjen ( første kampen jeg ser i år)
    5 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...