Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 10/13/2021 in Posts

 1. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
  64 likes
 2. Ingen ord kan beskrive hvor sinnsykt gøy vi hadde det på feltet i dag. Det var faktisk ikke måte på. Det startet på Metz klokken 15. Du spør om det var trøkk ja? Da kan jeg pent svare med at det var trøkk ja. Jævlig bra trøkk og. Hva tenkte jeg i hode mitt da? Jo nemlig: AT VI HAR ET SINNSYKT POTENSIALE FOR Å FÅ MED FOLK PÅ KAMP, men det hjelper jo ikke en dritt at jeg og 5 andre gjør det. Alle må bidra. Brann var 13k+ på stadion, men vi hørte de ikke litt engang. Vi hørte de faktisk ikke. Vi kjørte de så sinnsykt på feltet at det er til å le av. Vi var 200, de var 13000. Tenk på det. De var 13000. Vi var 200!!!!!! Kan ikke huske sist jeg ble rørt av å se så mange Blaa på et BORTEFELT. Vi fikk masse skryt av både politiet og vekterne på stadion. De sa jo selv: «Skulle trodd at dere var på hjemmebane». Tenk det. Politet i Bergen sier det til oss etter match. Det er creds. Vi var jævlig bra på tribunen i dag at ingenting kan svare på det. Det er faen ikke over. Folk må slutte å tro at vi har rykket ned. Vi har faen ikke rykket ned. Håpet er der. Det kommer til å ordne seg til slutt. Som vanlig. Vent å se. Bare vent. Det er ikke over. Jeg mener det.
  48 likes
 3. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
  38 likes
 4. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
  37 likes
 5. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
  27 likes
 6. Skal visstnok være med til Bergen!
  26 likes
 7. Et slikt poengtap er ekstremt smertefullt, først og fremst fordi man sitter med en evig lang kombinasjon av angst og tro - angst for baklengsmålet, tro på at vi kan holde ut. I dag synes jeg det var såpass mye annet å glede seg over, at det ene poenget tas med hjem med hevet hode. Den bakre fireren fungerer godt og gir Brann svært få store målsjanser. Kaspar Pedersen gjorde sin beste omgang hittil i blått. Ivan den grusomme blir stadig bedre, Jeppe klarte seg fint og Wangberg er en kjempe. Wernersson er en meget god signering. Sandberg var sjanseløs på scoringen, utstråler ellers trygghet og det faktisk værtmangelvare denne sesongen. Fredrik Haugen var i nærheten av BB så lenge han orket, Kostadinov slo bort færre baller enn vanlig. Viktigst av alt er likevel at vi HENGER SAMMEN som et lag, det har vi knapt gjort i 90 minutter før i år. Support var synlige og hørbare mot tøff motstand. Jeg fikk rett og slett trua! Tenk om vi klarer å mobilisere både på og utenfor banen i de neste to månedene; det kan i så fall bli et av våre aller stolteste øyeblikk.
  24 likes
 8. Er det NM i å være negativ før HVER kamp for deg? Støtt gutta da
  24 likes
 9. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
  23 likes
 10. Ny utstyrsavtale signer for fem år med Unisport og Nike. https://www.stabak.no/nyheter/tidenes-utstyrsavtale-for-stabaek-fotball
  23 likes
 11. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
  21 likes
 12. Blir moro på tribunen de siste fire bortekampene. Onsdagsmatch mot Lillestrøm og full overtenning. Lørdagsmatch mot Sarpsborg og full overtenning. Årets tur mot Tromsø og full overtenning. Serieavslutning og fornyet kontrakt mot Odd og full overtenning.
  19 likes
 13. Jeg skal ta toget lørdag morgen og flyr hjem søndag 2030. Kan ta det med! Ta kontakt i innboksen så fikser vi det
  18 likes
 14. Det her må gjøres til en fast greie. Studenter får dempet hjemlengselen ved å møte masse kjente, ta noen øl og synge seg hese. Med mer markedsføring fra klubb og support, samt ivrige blaa studenter som drar folk med slik som i dag, så kan man fylle bortetribunene i både Bergen og Trondheim.
  17 likes
 15. Wernersson er det jo bare å fortsette med på venstre kant, syntes han med Moe bak seg funket meget bra. Dette pluss Eddie tilbake på høyre kant nå syntes jeg høres veldig bra ut
  16 likes
 16. Det er bare rått det som er på bortefeltet idag. Lenge siden vi har hatt så mange på bortefeltet og i Bergen. Imponerende. Tidvis kunne man høre dere også på TV-en samt gode bilder fra bortesvingen. Dette inspirerer og bør gi blod på tann for andre i de kommende matchene som kommer. Alle mann til Nadderud mot Molde på lørdag.
  15 likes
 17. Fantastisk kveld! Kommer aldri i mitt liv til å glemme den bybane turen heller! Hele vogna ristet. Årets kamp (for min del) på stemningsfronten
  14 likes
 18. Usikker på hvilken tråd som er rett, så tar det her. Men går det an å ta ett øyeblikk, for å hylle personene som har jobbet med Unisport/Nike avtalen? Fytti dette helvette, jeg syntes det er drit kult 🔥🔥🔥🔥🔥
  13 likes
 19. Uenig (både i dette konkret og at Azemi generelt gjorde en laber kamp, som andre her inne har insinuert). Synes Azemi gjorde en god jobb som førsteforsvarer/presspiller så lenge vi turte å stå relativt høyt, etter hvert ble det en utakknemlig og utslitende jobb da han måtte ta den mer og mer alene. Mer konkret til offside-argumentet: et par av offsidene han går i er ikke hans feil, men medspiller som bruker for lang tid på ballen. Lett å se (i hvert fall på tv-skjermen ) at han kan gå på løp bak stopperne, og han prøver, men medspiller surrer for lenge, så til slutt når ballen kommer så har han startet og er i offside. Du kan ikke som spiss vente til ballen slås før du begynner løpet. Han ble naturlig nok veldig sliten til slutt, men det var etter 70+ minutter med ekstremt bra jobbing i en etter hvert veldig utakknemlig rolle.
  12 likes
 20. Mjøndalen ligger under 7-0.
  12 likes
 21. Nusa i troppen til Brugge for første gang i kveld.
  12 likes
 22. Ingen kamptråd, så skriver her. Brann har startet kampanjen #Allemågå på Brann kamp! De lanserer det som Bergen mot Norge og ønsker å mobilisere med full stadion fra og med søndag mot oss! Dette blir forhåpentligvis en fiasko, og at vi spolerer hele «festen»!
  11 likes
 23. SARPSBORG - STABÆK | 6. NOVEMBER 2021, KL. 18:00 Avreise: 6. november, kl. 13:30 Pris før 1. november, kl. 19:00: kr 0 Pris etter 1. november, kl. 19:00: kr 99 -- Endelig en lørdagsmatch med pub-muligheter! Vi planlegger å sende både tidlig-buss og sen-buss ved interesse. Meld dere på i god tid og gjør det enklere for meg med planlegging! Turen er åpen for ikke-medlemmer! Så ta gjerne med en venn eller ti! OBS! Vi har ikke fått link til billetter enda, men dette blir oppdatert så fort vi får den. Påmelding til buss for medlemmer -> Påmelding til buss for ikke-medlemmer -> -- Litt om pub i Sarpsborg -> Vi får en kjempe-deal fra Dickens i Sarpsborg, her har vi tilgang på både pub og restaurant med en avstand på 100meter fra hverandre. Stabæk burger med fries kr.159,- Stabæk-øl til 78,- Gleder meg til tur!
  10 likes
 24. Det skal godt gjøres å få FranckTheBank til å fremstå som en positiv solstråle, men du gir det virkelig er forsøk. Aldri lest noe annet enn dritt fra deg her inne. Vi trenger ikke flere troll her. Denne omgangen har vært jevn og absolutt positiv sett med våre øyne.
  10 likes
 25. En kjapp titt gjennom tabellene for de 5-6 siste sesongene på NIFS - og en pussige observasjon - som forsåvidt er gledelig. Laget som ligger på 15 plass etter 22 runder - rykker sjeldent ned.... unntaket er Ranheim i 2019...
  9 likes
 26. Haugen god, Pedersen god, Wangberg god, Wernersson god, flere gode idag. Brann ikke noe imponerende, og de har vanskelig program. vi holder oss
  9 likes
 27. Vi er der fra 15, og ja vi blir mange. Farge Bergen by Blaa.
  9 likes
 28. Håper vi vinner, slik at Slum kan være konge på byen i Bergen i morgen. #Eliteserie2022ForSlum
  9 likes
 29. Vanket skryt til SS for oppmøte og stemningen i Bergen, fra Jokke i Indre Bane podcasten
  8 likes
 30. En morsom og underholdende kamp. Andresen, på venstrekanten, vår beste. En glatt og isete bane i 2 omg, hvor bandyskøyter hadde passet bedre… slutt 3-4, og 3 viktige poeng.
  8 likes
 31. Enig Ingo - dette var et steg i riktig retning ,på en - for oss, normalt svært vanskelig bortebane.
  8 likes
 32. Det var akkurat samme det året vi slo Jerv i kvalikkampen. Det så stygt ut da og men vi tok oss inn i siste liten. Da var det til og med noen som lagde en Obos tråd for neste år flere runder før slutt. Jeg blir så flau og fatter ikke hvordan man kan stå med Alltid. Uansett. rundt halsen i ettertid med rak rygg. Vi trenger ikke late som alt er rosenrødt men vi trenger ikke svartmale heller. Dette er mulig! Laget ser mer sammensveiset ut enn på lenge og som det laget som slipper inn flest mål har man satset på defensiv trygghet. Ganske smart spør du meg når man i tillegg ser på alternativene fremover.
  8 likes
 33. Bolly derimot… ser ut som han spiller med gummi støvler
  8 likes
 34. En supporter (eller fan, fra engelsk fanatic, «fanatisk») er en person som støtter eller er tilhenger av et lag, en gruppe eller en person. Ordet supporter kommer fra det engelske ordet support som betyr «å støtte».
  8 likes
 35. Du har helt rett i det du skriver. Det er delvis en konsekvens av at denne sesongen (og de par siste) har vært svake og delvis av at forumet domineres av trollignende brukere. De fleste som ønsker å få til noe virker å ikke orke det miljøet som er på forumet for tiden. Totalt var dette en positiv kamp sett med våre øyne. Selvfølgelig synd det ikke holdt helt inn, men det var ekstremt viktig å ikke tape i dag, noe som alltid er et vanskelig utgangspunkt. Jeg sjekket oddsen rett før kampstart og fikk da 1,42 på Brann og 7,5 på Stb. Klart dette er et godt resultat på en dag da alle rundt oss tapte.
  6 likes
 36. Vi spilte taktisk smart mot ett høytflyvende Brann, som har mobilisert stort den siste tiden! Synd vi ikke holdt helt inn, da hadde vi fått en skikkelig boost! Kjønø har fått ett lag til å bli mer kollektive og kjempe for hver ball, noe vi ikke var for 1/2 år siden.
  6 likes
 37. Nest siste laget mot nest øverste laget på tabellen. Må jo bli en seier til hjemmelaget? Lørdagsmatch på Nadderud kl 18:00, må vell trekke folk???? Lagene rundt oss på tabellen denne runden: Tromsø - Mjøndalen Odd - Brann Seier til Tromsø sender dem et godt stykke opp fra nedrykkstriden for en stund. Mjøndalen rykker jo nesten ned med tap her. Nesten som man kan håpe på Mjøndalen seier, tviler de er sterke nok til å ende over oss på tabellen utover i sesongen uansett.. Uavgjort er greit her. Satse på Odd smadrer Brann. Satse på disse 11: Sandberg Ottesen - Piggy - Wangberg - Mesik - Moe Podstawski - Haugen Edvardsen - Azemi/Kirkevold - Wernersson Vi trenger poeng, vi trenger 3 poengere! Men uavgjort er vell godkjent her, ta med det positive fra møtet mot Brann også kjøre på..! Forza STB
  5 likes
 38. Bortefeltet i går var en stor positivitet.
  5 likes
 39. Når det eneste man skriver er negative innlegg med samme innhold (i mange tilfeller også med uriktig innhold) er det trolling i mine øyne. Meningsmotstandere lever jeg veldig godt med. Konkret er vi ofte meningsmotstandere, geirti, uten at du er noe troll av den grunn.
  5 likes
 40. Haugesund leder 2-0 over Mjøndalen 👍
  5 likes
 41. Selvfølgelig ser ALLE i dette forumet at gutta spiller dårlig og det er en dårlig sesong, men hva så? Er du ikke supporter?
  5 likes
 42. 5 likes
 43. Jeg gleder meg til opprykk med Nike jeg 😁
  5 likes
 44. Alt er mer eller mindre gammelt stoff, det artigste etter min mening er et bilde fra Bekkestua etter cupfinalen i 98 hvor plakaten "Ingebrigt for President" er sentral og på bilde kjenner jeg igjen mange veldig bra Blaa folk! Blant annet en ekstatisk Erik Espeseth (i dag et eller annet oppe i systemet i en Oslo-klubb).
  5 likes
 45. Du tror ikke det henger litt sammen? At vi trenger en storstue og en up-to-date stadion for å; 1. kunne satse tilstrekkelig og med forutsigbarhet slik at man kan levere bedre sportslig og i jobben for å bli mer relevante for folk. 2. Gjøre det mer attraktivt å dra på kamp. Klubbens utvikling etter Telenor Arena er jo bare et bevis på at situasjonen nå ikke er holdbar for å ha toppfotball i kommunen og for å engasjere bæringer. Vi trenger er hjem og en stadion. For kommunen handler det ikke bare om Stabæk. Det handler om å ha et skikkelig fotballanlegg i kommunen og rent teoretisk om 50 år om Stabæk er i 3.div så er kanskje Bærum et topplag og må flytte fra Kadda. Anleggets plassering gjør den også veldig relevant til å brukes av U-landslag og andre eventer. Til slutt, det kan ikke være så kortsiktig tankegang i kommunen at tilskuertall post corona i en skikkelig møkkasesong skal være avgjørende.
  5 likes
 46. Vi har dessverre tøffere motstandere enn dagens Brann i de neste kampene. Men laget hadde innsatsvilje og kjempet hardt, men redd at det ikke er nok i det neste kampene. Laget er dessverre for svakt i mine øyne. Mangler erfaring og spilletid sammen, Wangberg er en bauta, Edvardsen skadet har svekket laget, han kunne fort ha puttet noen så vi hadde hatt flere poeng nå. Hjemme mot Molde, borte mot Lillestrøm og hjemme mot Haugesund tror jeg blir tøft, sånn sesongen har vært i år og er redd det ikke er mange poeng å hente der om jeg skal være realist. Men håper jeg tar feil. November er en litt lettere mnd å hente poeng. Håper vi overlever i eliteserien, vi har ihvertfall mest erfaring i å kjempe i nedrykks strid
  4 likes
 47. 3-4 Normann Hansen
  4 likes
 48. Isolert sett et ett poeng i Bergen ikke verst, men til å gråte av at Skaanes får stå upresset å plassere ballen i lengste hjørne. Sånt skal ikke kunne skje.
  4 likes
 49. Liker ikke at Stabæk ikke ble informert om utsettelsen engang: «Overrasket Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, sier han ble overrasket over at Nadderud stadion ikke var på sakskartet denne uken og at både politikere og kommunens administrasjon hadde gitt signaler om at den skulle opp til behandling nå. Han sier klubben har bedt om en tilbakemelding på når stadion skal behandles og understreker at det er svært viktig for Stabæk å få en avklaring snart.»
  4 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...